ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شرایط جدید فروش خودرو سایپا141

Lady parisa
26-12-2011, 09:30
جدیدترین شرایط پیش فروش و فروش خودروی سایپا 141 با تسهیلات ویژه و استثنایی اعلام شد.

خودروی پراید 141 سابق با داشتن سرعت و شتاب بالا رویکرد خوبی در میان مشتریان داشت که در محصولات تولیدی پلت فرم ایکس 100 با تغییر و افزایش حدود 200 قطعه، ایمنی و استانداردهای خودروی X141 به صورت فوق العاده افزایش یافته است.

این خودرو در دو تیپ SL و SX با وام بدون بهره 25 میلیون ریالی و بازپرداخت در دو فقره چک پنج ماهه، با وام 30 و 40 میلیون ریالی و بازپرداخت در 3 فقره چک 6 ماهه و همچنین با وام 20 میلیون ریالی و بازپرداخت در سه فقره چک چهارماهه پیش فروش می شود.

تحویل خودرو سایپا 141 به همراه کارت نارنجی خدمات خودرو به مبلغ دو میلیون ریال به صورت اختیاری خواهد بود.

فروش فوری این خودرو نیز هم اکنون از طریق کلیه نمایندگی های فروش و خدمات پس از فروش گروه خودروسازی سایپا انجام می شود.

خودروی پراید 141 سابق با داشتن سرعت و شتاب بالا رویکرد خوبی در میان مشتریان داشت که در محصولات تولیدی پلت فرم ایکس 100 با تغییر و افزایش حدود 200 قطعه، ایمنی و استانداردهای خودروی X141 به صورت فوق العاده افزایش یافته است.

گفتنی است خودروی سایپا 141 در رنگ های سفید، نقره ای متالیک، نوک مدادی متالیک و بژ متالیک تولید و در بازار عرضه می شود.

"سایپا نیوز"

ess_1362
26-12-2011, 12:47
خودرو بدی نیست(هیچ خودروی تولید داخل خوب نیست به لحاظ p/p:31:)
ولی در این سری جدید عدم طراحی سپر همرنگ بدنه ظاهر خودرو را دچار مشکل کرده

rami_hemi
27-12-2011, 01:14
141 دو تیپ داره که تیپ DLX سپر همرنگ بدنه هم داره
اگه به مدلهای که برای تاکسی رانی تولید شده هم نگاه کنید سپرهای پلاستیکی بدون رنگ دارن

ess_1362
02-01-2012, 19:13
این dlx و lbi مربوط به سری تولیدی قبلی هست
در سری جدید یا همون x141 من مدلی به نام 141dlx ندیدم
اگر شما لینکی از این محصول دارید لطفا به من هم معرفی کنید

Imantec
02-01-2012, 20:35
من خودم 141 مدل تیر 89 دارای ABS دارم سفید رنگ که سپرش همرنگه.قبلاً یه هاچبک برای 5 سال داشتم.زیباترین مدل پراید بنظرم 141 هستش و اونم رنگ سفید.هفته ی قبل برای تعویض کاسه نمدهای جعبه دنده که روغن نشت میداد چون مشمول گارانتی میشه رفته بودم نمایندگی.دیدم 141 های جدید سفید متعددی نو و پلاک نشده آورده بودن سپرشون همرنگ بدنه بود.یادم نیست پشتشون چه کدی زده بود.حتی درش رو باز کردم ببینم روی فرمون Air Bag نوشته یا نه دیدم خبری نیست.خلاصه 141 های جدید هم مثل اینکه هم سپر مشکی و هم سپر همرنگ دارن.
مطمئناً سپر همرنگ خیلی بهتر و شیک تره و همه ی ماشینهایی که توی دنیا تولید میشه دیگه سپرشون همرنگ بدنست. سپر ناهمرنگ و مشکی زشت و خز شده.فقط لازمه هر کی سپر همرنگ گرفت برای پیشگیری از خش افتادن که خیلی زیاد پیش میاد(تجربه ی من از پراید هاچبک سابقم) همون اول بره محافظ های سپر که نوارهایی دراز و مقاوم هستن رو از لوکس فروشی ها تهیه کنه و با چسب آکواریوم بچسبونه به سپرهای عقب و جلو چون چسب خودشون یه مدت بعد وا میشه.خیلی چیز واجبیه و اگه در انتخاب رنگش هم دقت شه و دارای زه نقره ای یا سفید انتخاب شه ظاهر ماشین هم خیلی قشنگتر میشه.

aaboly
15-01-2012, 19:24
سلام

اگه 141 سپر همرنگ میخواین باید مدل اسپرت رو سفارش بدید که هم رینگ آلمینیومی داره هم سپر همرنگ ولی فرمون هیدرولیک رو می تونین انتخاب کنید