ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : favicon

m.m.m5651
26-12-2011, 02:09
سلام. من تازگی ها هر کاری می کنم توی یکی از زیر دامنه هام یه فایل favicon.ico که توی زیر دامنه های دیگه هم هست و کار می کنه رو میندازم ولی به عنوان لوگو ظاهر نمیشه. چرا؟ :( :19:

iran2008
26-12-2011, 02:56
ببین
مسیر اون فایلت کامل بنویس
جدا
مثلا این
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا بصورت زیر دومین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار تو مرورگر اول اینتر کن بیاد
وقتی اومد کنترل+اف5 بزن رفرش کن میاد
عوض میشه
این که نمیاد یا دیر عمل میشه تا نمایش بده مشکل از حافظه کش سیستم هست که خودش درست میشه

m.m.m5651
26-12-2011, 17:50
متاسفانه firefox ورژن آخریش فکر کنم 9.1 دیگه فایل favicon.ico رو به عنوان آیکون نشون نمیده. ولی مرورگرهای دیگه رو که دیدم همشون خودشون ساپورت می کردن.عجیبه... :13:
صفحه هایی که قبلا نشون می داد favicon رو هم دیگه نشون نمیده.
البته من به صورت کد اونهارو استفاده نمی کنم. به صورت فقط یه فایل favicon.ico میذارمشون. یعنی meta tag ش رو نمیذارم! حالش رو ندارم :دی

faraname
26-12-2011, 18:12
مشکل سر refresh کردن هست . بعضی مواقع تا میخواد کش پاک بشه داستان پیدا می کنه آدم . خیال ات راحت favicon عوض شده و مشکل از کش سیستم شماست . چند بار ریفرش کن همون ctrl+f5 بعد مدتی درست میشه . صبور باش. راستی در مورد دوستی که فرمودن تو فایرفاکس 9.1 مشکل favicon هست عرض می کنم من این نسخه رو دارم و خودم هم کار وب انجام میدم ولی به این مشکل بر نخوردم و favicon ها لود میشن . عجیبه شما این مشکل رو دارید . :18:

m.m.m5651
26-12-2011, 19:10
خب ممکنه برای شما کش شده باشه! بعید نیس! :دی آخه برای من هم تا چند وقت پیش بود امروز پرید! :O
آدرسش هم توی امضام هست میخواید ببینید.
==========================
==========================
پس از ویرایش:
امروز اومدم فایل های اف تی پی رو چک کردم دیدم فایل favicon حذف شده تو دایرکتوری اصلی :| :))