مشاهده نسخه کامل
: کدوم یکی رو بخرم؟
babak1000
25-12-2011, 11:13
سلام من هنوز لپ تاپ نخریدم بالاخره می خوام از بین این دو مدل یکی رو انتخاب کنم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung NP300E5Z-S02AE
لپ تاپ سامسونگ ان پی ۳۰۰ ای ۵ زد
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2330M Core i3 2.2 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia Geforce GT520 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
---------------------------------------------------------------
HP Pavilion G6-1236
لپ تاپ اچ پی جی 6-1236
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6470M DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
راستی قیمت هر دو حدود 800 تومنه
Mr.Mazmamfi
25-12-2011, 12:52
سلام
از لحاظ ظاهری سامسونگ بهتره .
صفحه کلید بهتری هم داره .
از لحاظ گرافیکی در یه سطحن .
حدس میزنم صفحه نمایش سامسونگ بهتر باشه .
گارانتی بهتری هم داره .
کیفیت خوبی هم داره .
پیشنهاد من سامسونگه .
faraname
25-12-2011, 12:59
اگر اهل بازی هستید که هیچ کدوم رو نگیرید . مدل های گرافیک لپ تاپ های بالا از مشکل دار ترین گرافیک ها هستن . مطلع باشید اکثر این لپ تاپ ها 2 گرافیک دارن . یکی اینتل و دیگری nvidia یا ati . اما من با هر دو مدل گرافیکی شون کار کردم . اشک آدم رو در میارن از بس اذیت می کنن. همون سامسونگی که گرافیک اش Nvidia Geforce GT520 هست . آقا داستانیه واسه خودش . از من به تو نصیحت ( عاجزانه) که نگیری . اگر پولش رو داری برو یک مدلی بگیری که دردسر گرافیک رو نکشی که خیلی ستم هست 800 تومن پول بدی ولی نتونی یک فوتبالی که گرافیک 256 به بالا میخواد رو اجرا کنی . ( با 4 الی 5 گیگ گرافیکی که لپ تاپ ات داره ). پشتیبانی رو یادت نره . تو دانلود درایور با HP همیشه مشکل زیاده . سامسونگ وضع اش بهتره تو این قضایا. در پایان بهتون پیشنهاد می کنم اگر می خواهید بین این دو یکی رو بگیرید سامسونگ رو بردار ولی در کل اساسا دو برند انتخابی شما جای تردید دارن . برید دنبال برند های دیگه ضرر نمی کنید . تو این قیمت برند های دیگری هستن که محصولات به مراتب بهتری دارن ( دیسک راه انداز هم همراه محصول هاشون میدن که به مشکل دانلود درایور بر نخورید )
Highbury
25-12-2011, 13:02
اگر اهل بازی هستید که هیچ کدوم رو نگیرید . مدل های گرافیک لپ تاپ های بالا از مشکل دار ترین گرافیک ها هستن . مطلع باشید اکثر این لپ تاپ ها 2 گرافیک دارن . یکی اینتل و دیگری nvidia یا ati . اما من با هر دو مدل گرافیکی شون کار کردم . اشک آدم رو در میارن از بس اذیت می کنن. همون سامسونگی که گرافیک اش Nvidia Geforce GT520 هست . آقا داستانیه واسه خودش . از من به تو نصیحت ( عاجزانه) که نگیری . اگر پولش رو داری برو یک مدلی بگیری که دردسر گرافیک رو نکشی که خیلی ستم هست 800 تومن پول بدی ولی نتونی یک فوتبالی که گرافیک 256 به بالا میخواد رو اجرا کنی . ( با 4 الی 5 گیگ گرافیکی که لپ تاپ ات داره ). پشتیبانی رو یادت نره . تو دانلود درایور با HP همیشه مشکل زیاده . سامسونگ وضع اش بهتره تو این قضایا. در پایان بهتون پیشنهاد می کنم اگر می خواهید بین این دو یکی رو بگیرید سامسونگ رو بردار ولی در کل اساسا دو برند انتخابی شما جای تردید دارن . برید دنبال برند های دیگه ضرر نمی کنید . تو این قیمت برند های دیگری هستن که محصولات به مراتب بهتری دارن ( دیسک راه انداز هم همراه محصول هاشون میدن که به مشکل دانلود درایور بر نخورید )
مخالف
گرافیک اینتل اچ دی بازی فوتبال را به طور کامل نشون میده اونوقت 520 نتونه؟
دوست من دل 5010 داره و گرافیکش همینه. تو اکثربازیها هیچ مشکلی نداره. فوتبال که جای خود
-----
منم بین این دو مدل سامسونگ رو انتخاب میکنم. قیمت مناسبی هم داره
babak1000
25-12-2011, 14:53
خوب شما تو این قیمت چی پیشنهاد می کنید؟
Highbury
25-12-2011, 15:06
از لحاظ کانفیگ حدود 800 تومان ایسر5750 خوبه. i3- گرافیک Gt540- هارد 500- رم 4
اما خب زیبایی و کیبورد مناسب هم مهمه.
نمیدونستم سامسونگ همچین چیزی با 790 تومان داره.
اگه گیم باز حرفه ای نیستید همین سامسونگ خوبه
کاش همه لبتابها ویندوز نداشتن:41:
faraname
25-12-2011, 20:29
مخالف
گرافیک اینتل اچ دی بازی فوتبال را به طور کامل نشون میده اونوقت 520 نتونه؟
دوست من دل 5010 داره و گرافیکش همینه. تو اکثربازیها هیچ مشکلی نداره. فوتبال که جای خود
-----
منم بین این دو مدل سامسونگ رو انتخاب میکنم. قیمت مناسبی هم داره
دوست عزیز زود قضاوت نکنید . اینکه کسی با 5010 مشکل نداره دلیل نمیشه با مدل های دیگر هم مشکل نداشته باشه . یک سری به لینک ذیل بزنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می فهمی واسه چی گفتم اون گرافیک داستانی هست واسه خودش .
faraname
25-12-2011, 20:54
شما دنبال فوجیتسو هم باشی ضرر نمی کنی . محصول آلمان هست . مشکل درایور هم نداری چون شرکت اش میده همراه محصول . پشتیبانی بسیار خوبی هم داره . طراحی عالی و ...
برید به سایت اش مدل مورد نظر رو انتخاب کنید . تو لپ تاپ خیلی به نام ها نگاه نکنید . کارآیی رو بیشتر مد نظر قرار بدید برای مشاهده مدل ها و قیمت ها به لینک ذیل مراجعه کنید :
babak1000
26-12-2011, 11:48
اینم دو مدل هم در نظر گرفتم:
Dell Inspiron 5110-R
لپ تاپ دل اینسپایرون 5110
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.44 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2330M Core i5 2.3 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
کارت گرافیک: GeForce® GT525M 1.0 GB up to 4.0 GB
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS حدود 830 تومن
Acer Aspire 5750G-C
لپ تاپ ایسر اسپایر 5750
مشخصات کلی :
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 520M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB
bahmanpk
26-12-2011, 12:41
سلام من هنوز لپ تاپ نخریدم بالاخره می خوام از بین این دو مدل یکی رو انتخاب کنم:
Samsung NP300E5Z-S02AE
لپ تاپ سامسونگ ان پی ۳۰۰ ای ۵ زد
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم
کارت گرافیک: Nvidia Geforce GT520 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
---------------------------------------------------------------
HP Pavilion G6-1236
لپ تاپ اچ پی جی 6-1236
مشخصات کلی :
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6470M DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
راستی قیمت هر دو حدود 800 تومنه
سلام دوست عزیز , اگه از من می پرسی که می گم همون Samsung NP300E5Z-S02AE رو بخر که خیلی خوبه . من یکی از دوستانم داره و خیلی ازش راضیه . منم باهاش کار کردم , فکر نکونم پشیمون بشی از خریدش .
babak1000
26-12-2011, 14:30
سلام دوست عزیز , اگه از من می پرسی که می گم همون Samsung NP300E5Z-S02AE رو بخر که خیلی خوبه . من یکی از دوستانم داره و خیلی ازش راضیه . منم باهاش کار کردم , فکر نکونم پشیمون بشی از خریدش .
همین مدلو خریدن یا کلا"لپ تاپ سامسونگ خریدن؟
Highbury
26-12-2011, 14:32
اینم دو مدل هم در نظر گرفتم:
Dell Inspiron 5110-R
لپ تاپ دل اینسپایرون 5110
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.44 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2330M Core i5 2.3 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
کارت گرافیک: GeForce® GT525M 1.0 GB up to 4.0 GB
Acer Aspire 5750G-C
لپ تاپ ایسر اسپایر 5750
مشخصات کلی :
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 520M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB
شنیدی طرف وسواس داره آخرش یه چیز بد گیرش میاد ؟:31: الان کم کم داری به اونجا میرسی.
این سامسونگی که گفتی خیلی جالب بود. خودم ندیده بودمش چون معمولا سامسونگ خیلی گرونه. همون رو بگیر.
این حرفا رو کسانی گفتن که 5110 (تخم مرغ شانسی ) را خریدن. از اول تا آخر تاپیک رو هم ندیدم. این مطالب تو 3-4 صفحه آخر بود!! همون سامسونگ رو بخر
خواهشا تا آخر بخون :46:
یه مشکل پیدا کردم . نمی دونم از روز اول اینطوری بوده یا تازه اینطوری شده .
وقتی موبایل رو سمت راست کنار تاچ پد می زارم نور صفحه خاموش می شه .
دستگاه رو 2 ماه نیست خریدم .
برای منم همینطوره
منم این لپ تاپ رو کمتر از یک هفتست خریدم.
من الان اینو خوندم تست زدم کلا سیستم رو استند بای کرد
بزرگترین عیب این لپ تاپ همین حساس بودنش به اینطور چیزهاست.
انگار شدیدا به انواع میادین مغناطیسی....امواج و ... حساسه
باید با مشکلاتش کنار اومد.
فکر نمیکنم راهی برای درست کردن این مشکل وجود داشته باشه.
این لپ تاپ من رو روانی کرده....
بعد نصب تمامی برنامه هایی که لازم داشتم و آپدیت کردن درایورها متوجه شدم جک هدفون کار نمیکنه.
قبل از نصب درایورهای جدید و برنامه ها کار میکرد.
میگم بریم بندازیمش آشغالی سر کوچه راحت شیم ازش اینقدر حرصمون نده )
این یکی ببین چی گفته :
خوب لپ تاپ رو امروز گرفتم.
شرح حال منو گارانتی جالبه باید یه تاپیک جدا باز کنم کامل براتون بنویسم.
کل مادربورد دستگاهم عوض شد...!
فردا شرح کامل مینویسم الان در هنگ مغزی به سر میبرم.
همینکه کار میکنه خداروشکر کن....
تا چهارشنبه سوری نگهش دار با هم دیگه میبریم یه جا آتیششون میزنیم راحت شیم.
منو خسته کرده هر روز یه جاش مورد داره.
بعد گذشت این چند وقت 8 درصد فرسایش باطری داشت !!!کلا یه ماه نشد
شلغم میخردیم بعد یه ماه فاسد نمیشد.
بله یه لقی خیلی کوچیک داره که به شانس برمیگرده !
باطری اینها معلوم نیست از کدوم شرکت ملعون چینی وارد شده بعضی هاش قالب خوبی داره و خوب فیت میشه بعضی هاشم عین مال من یه کمی لقی داره.
(اگر لپ تاپ رو دستت بگیری تکون بدی کاملا متوجه میشی و یا با دست روی باطری فشار بدی)
راستش من اینقدر عیب تو این لپ تاپ دیدم چشمامو دیگه بستم و حاضر نیستم برای این مشکلات ببرمش گارانتی.
به نظرم شما هم بیخیال باش ارزش نداره دل و روده لپ تاپت رو بریزن بیرون چهار روز الافت کن آخر صدتا مشکل جدید برات درست کن اون اولی رو حل کنن.
من وقتی لپ تاپ رو بردم گارانتی فقط هزار تا خط و خش بهش افتاد اینقدر که تمیز کار میکنن نمیدونم اینا تعمیر کار لپ تاپن یا تعویض روغنی.....
لپ تاپ من ریفر نبود و سیصد و اندی روی فکر میکنم گارانتی بین الملل و ... داشت
اما تو ماه اول مادربردش کامل عوض شد.
بعد از 2 روز استفاده دستکاه فروخته شد به دوستان هم پیشنهاد میکنم اگه به کیفیت خیلی اهمیت میدن اصلا سراغ dell یا حداقا سراغ این مدل dell نرن
من تو فکر فروش نیوفتادم چون حوصله اینکارهارو نداشتم و ضررش مالیشم حرصمو در میاورد.
ولی به شدت با این حرفت موافقم
من به عنوان بخاری ازش استفاده میکنم تو این فصل.
تو بازی درایو بعد حدود 20 دقیقه بازی دما به 85 درجه رسید و بیشتر که ادامه دارم به 90 درجه هم رسید ...راستش ترسیدم از بازی اومدم بیرون.
دقیقا نمیدونم دمای انفجارش چیه
دوستان من هم یه مشکل با کیبورد دارم بعضی از حروف فارسی سر جاشون نیست مثل ک گ ژ بجاس یه حروف دیگه مثل لا یا حروف دیگست میگن چون سفارش عربه اینجوریه
ا
نمیشه حروفو جابجا کرد یا تنها رام اینه که لیبل حروف بچسبونم رو کیبورد
faraname
26-12-2011, 17:41
[zimka_14162;6727414]
شنیدی طرف وسواس داره آخرش یه چیز بد گیرش میاد ؟:31: الان کم کم داری به اونجا میرسی.
این سامسونگی که گفتی خیلی جالب بود. خودم ندیده بودمش چون معمولا سامسونگ خیلی گرونه. همون رو بگیر.
این حرفا رو کسانی گفتن که 5110 (تخم مرغ شانسی ) را خریدن. از اول تا آخر تاپیک رو هم ندیدم. این مطالب تو 3-4 صفحه آخر بود!! همون سامسونگ رو بخر
خواهشا تا آخر بخون
دوست عزیز با همه احترامی که برای شما قائل هستم دارید به بنده خدا اطلاعات اشتباه می رسونید. من عرض کردم این پست رو ببینید و نظراتی که من به خاطر اون این پست رو زدم بخونید , شما هم نظراتی رو گذاشتی که هیچگونه ربطی به اعتراض بنده نسبت به مدل گرافیکی مورد نظر نداشت . حالا من اونهایی که می تونه به این دوستمون کمک بکنه رو میزارم تا دوستمون دقیقا به شخصه قضاوت کنن که من بی راه گفتم یا شما دارید قضیه رو طور دیگری نشون میدید. والا به خدا این راهنمایی ها نه واسه من پولی توش هست و نه واسه شما . پس بیاییم صادقانه آنچه که می بینیم و دیدیم رو بگیم به بقیه دوستان . مشکلی که بنده روش پا فشاری میکنم اشکال مدل کارت گرافیک هست نه برند لپ تاپ . حرف من اینه که این گرافیک nvidia 525t دردسر داره. باز هم تاکید می کنم لپ تاپ هایی که این گرافیک رو داشته باشن خریدشون ریسکه . حرف من رو قبول نداری نظر دوستانی که اینجا مشکلات شون رو نوشتن ببین. ای کاش اینها رو تو نقل قول هاتون میاوردی که این بنده خدا بدونه من واسه چی این پست رو لینک دادم.
مرسی از راهنماییتون ولی من قبلا هم این کارا رو کردم نتیجه نمیده بازم نمیشه کیفیت بالای بازی رو انتخاب کرد.میگه VRAM شما 64 MB هست
راه دیگری نیست.بازی اجرا میشه ولی با گرافیک پایین
دوستان عزیز من راه حل این مشکلو پیدا کردم گرافیک دوم تو اکثر لپ تاپ ها که معمولا nvidiهستش یک گیگ حافظه سخت افزاری داره که به علت ناقص بودن درایورش هنگام سویچ گردن در بازی های سنگین اشتباهن سخت افزار گرافیک intel نشون میده شما باید به سایت nvidiaرفته و درایور مربوط به لپ تاپ تونو دانلود کنید با و-پی-ان نصب کنید بعد کارای که با عکس نشون دادن انجام بدید بازی pes2011 نصب کنید یه فایل setting داره اجرا کنید تب اخریش مشخصات گرافیکتونون میزنه که قسمته vramزده 1008 حالشو ببرین ومشکل همه بازیا حل میشه حتی gta
من لپ تاپ msi cx640 دارم و همینطور که گفتید دارای دو کارت گرافیک یکی اینتل و دیگری geforce 520m . مشکل من اینه که اصلا لپ تاپ کارت گرافیک geforce رو شناسایی نمی کنه و آیکون nvidia روی کلیک راست وجود نداره. و وقتی می خوام درایور مربوطه رو نصب کنم پیغام نشناختن سخت افزار می ده. انگار که لپ تاپ فاقد همچین کارت گرافیکی هستش. لطف کنید بگید باید چکارش کنم. چطور می تونم کارت گرافیکو نصب کنم.
من همه این کارا رو کردم ولی بازم بازی socer با کیفیت پایین اجرا میشه.سیستم گراافیک Gforce رو میشناسه اجازه همه تنظیماتی که گفتین رو میده ولی انگار تو سرویس نمیاد
dell xps L502
راه حلی که بنده نوشتم تنها راه و راه اصلی اینکاره اگه گرافیکتون سوییچ نمیکنه خب حتما مشکلی داره. از نو راههایی رو که نوشتیم تست کنید اگه نشد به یه شخصی که بلده باهاش کار کنه نشون بدید. ایشالا سیستمتون سالمه. موفق باشید
و ....
بازم تکرار می کنم اگر دقت کرده باشید در تمامی پست ها بنده گرافیک و مشکلات این کارت گرافیکی رو هدف قرار دادم و محدود به 5110 یا ... نشدم . آدم بره به کی بگه که یاور با dell xps L502 همین مشکل گرافیکی رو داره دیگه مدل 5110 دل و سامسونگ که چیزی نیستن در مقابلش . یادمون نره ایشون از ما کمک و راهنمایی خواستن و الان یک انتخاب درست داشته باشن حتی اگر وسواس پیدا کنن بهتره یا اینکه برن یک مدلی رو بخرن و هزینه کنن و چند روز دیگه بیان اینجا پست بزنن که آقا بدادم برسید که گرافیک فلان ... . کدوم بهتره ؟ به دوست خریدار مون پیشنهاد می کنم بیشتر به نقد هایی که از این مدل گرافیکی میشه دقت کنن . ببینن پشت حرف چه کسی منطق هست و از روی عقل و منطق انتخاب درستی داشته باشند . این آخرین پست من در این بخش بود . برای چندمین بار میگم و باز هم میگم که این مدل گرافیکی و خرید هر لپ تاپی که روش این مدل قرار داره ریسک هست بدون شک چه dell باشه چه سامسونگ و هر برند دیگه . موفق باشید
bahmanpk
26-12-2011, 18:00
همین مدلو خریدن یا کلا"لپ تاپ سامسونگ خریدن؟
همین مدل زرشکیش رو با همین کانفیگ .
Mr.Mazmamfi
26-12-2011, 18:16
faraname جان ، کاربر zimka_14162 اون پست رو در جواب babak1000 که میخواست 5110 رو بخره نوشته ، واصلا پستش ربطی به کارت گرافیک نداره ، چون اگه تو پستش دقت کنی بیشتر در مورد خرابی 5110 صحبت کرده ، همین !!!
حالا شما (faraname) میگی کلا گرافیک GT 525 ایراد داره ، ولی خیلی از بچه ها این قابلیت اپتیموس رو دارن و راحت ازش استفاده مینکنن ، البته راه حل هایی هم داره ، از قبیل آپدیت درایور و . . . .
حالا کاربر teknosys یه راه حلی گذاشته میخوایی شما اون کارو بکن ، شاید ردیف شد :
پست آخر همون صفحه .
mrmostafa
27-12-2011, 14:09
البته خيلي از نظر سليقه اي و چندتا تجربه حرف ميزنن اگر بخواهيم حساب كنيم يه تعميركار معروف تهران كه چندين برند رو داره انجام ميده چندتا تعميركار زير دستش داره حرفهاش خيلي سنديت بيشتري داره از نظر خرابي و كيفيت و غيره. من اگر تونستم اينبار عكسي ميندازم تا ببينين كه قفسه هر برندي چقدر پر هست و خرابي داره. دل و ايسوس و ايسر و لنوو خرابيش زياده ولي دل 5110 مخصوصا core i7 مرجوعي نداشته كسي كه به صورت عمده پخش ميكنه و اپل يكي بيشتر نبود و سوني هم كه بيشتر نرم افزاري هست و اچ پي هم بيشتر 4530 خيلي عالي هست و چند مورد پويليون ولي اچ پي هم چندتا مدلش هستن كه خوب نيستن هر برندي بعضي مدلهاش خوبه دليل بر خوب بودن برند نيست. من اين مدت اينقدر تحقيق كردم و رفتم از نزديك ديدم به نتيجه رسيدم. الانم بين اچ پي 4530 با دل 5110 با cpu core i7موندم چيكار كنم و براي من اچ پي 900 در مياد و دل 1 ميليون چون من قيمت عمده بر ميدارم سودش 10 هزار تومان هست.
ولي اينو با خواندن انجمن هاي تخصصي در زمينه كامپيوتر و موبايل بارها ديدم كه در مورد هر چيزي سليقه اي شده و دليل بر درست بودن نظرات نيست و هر كسي هم نظر خودش رو ميده قبول داره و نميخواد قبول كنه كه ميتونه اشتباه بگه. به قول گفتني يه آزرا به شما ميدن يه پرايد به يكي پرايد 10 سال عمر ميكنه دست طرف ولي آزرا به 2 سال نميكشه اين واقعيت هست نحوه استفاده و نگهداري خيلي مهم هست. من خودم در تداركات شركت دولتي بزرگي هستم كه كلي لپ تاپ ميخريم از شركتهاي اصلي وارد كننده انواع و اقسامش هم داريم . بسته به نوع استفاده درست و نادرست شخص داره خيلي مهم هست ولي هيچ وقت يكي اين حرف رو نزد جز سليقه اي.
Highbury
27-12-2011, 14:17
البته خيلي از نظر سليقه اي و چندتا تجربه حرف ميزنن اگر بخواهيم حساب كنيم يه تعميركار معروف تهران كه چندين برند رو داره انجام ميده چندتا تعميركار زير دستش داره حرفهاش خيلي سنديت بيشتري داره از نظر خرابي و كيفيت و غيره. من اگر تونستم اينبار عكسي ميندازم تا ببينين كه قفسه هر برندي چقدر پر هست و خرابي داره. دل و ايسوس و ايسر و لنوو خرابيش زياده ولي دل 5110 مخصوصا core i7 مرجوعي نداشته كسي كه به صورت عمده پخش ميكنه و اپل يكي بيشتر نبود و سوني هم كه بيشتر نرم افزاري هست و اچ پي هم بيشتر 4530 خيلي عالي هست و چند مورد پويليون ولي اچ پي هم چندتا مدلش هستن كه خوب نيستن هر برندي بعضي مدلهاش خوبه دليل بر خوب بودن برند نيست. من اين مدت اينقدر تحقيق كردم و رفتم از نزديك ديدم به نتيجه رسيدم. الانم بين اچ پي 4530 با دل 5110 با cpu core i7موندم چيكار كنم و براي من اچ پي 900 در مياد و دل 1 ميليون چون من قيمت عمده بر ميدارم سودش 10 هزار تومان هست.
ولي اينو با خواندن انجمن هاي تخصصي در زمينه كامپيوتر و موبايل بارها ديدم كه در مورد هر چيزي سليقه اي شده و دليل بر درست بودن نظرات نيست و هر كسي هم نظر خودش رو ميده قبول داره و نميخواد قبول كنه كه ميتونه اشتباه بگه..
با تمام احترام...
کسی که میگه لنوو خرابیش زیاده به نظرم لبتاب شناس نیست.
و همچنین مقایسه 4530 با 5110 هم درست نیست. 5110 یکی از نامرغوبترین لبتابهای بازاره.
من خیلی ها رو توی این سایت میشناسم که سلیقه ای صحبت نمیکنن. دیگه از سن و سالمون گذشته که وقتمون رو بذاریم تو اینجورجاها و حرفای بچه گانه و سلیقه ای بزنیم.
mrmostafa
27-12-2011, 23:50
با تمام احترام...
کسی که میگه لنوو خرابیش زیاده به نظرم لبتاب شناس نیست.
و همچنین مقایسه 4530 با 5110 هم درست نیست. 5110 یکی از نامرغوبترین لبتابهای بازاره.
من خیلی ها رو توی این سایت میشناسم که سلیقه ای صحبت نمیکنن. دیگه از سن و سالمون گذشته که وقتمون رو بذاریم تو اینجورجاها و حرفای بچه گانه و سلیقه ای بزنیم.
مخلصم. منم تجربیات تعمیرکاری که خیلی ها قبولش دارن و میشناسمش کارش دیدم میگم ولی لنوو هم خرابی داشت نه مثل دل و ایسر. ایسوس و لنوو چندتایی بود ولی خوب اپل و سونی و اچ پی تو مدت زیاد خیلی کم بود ولی بقیه در فاصله روزانه مرجوع شده بود. یعنی 5110 شما مطمئنی که خرابی داره و به درد نمیخوره؟؟؟ پس چطور کسی که تو شرکت کامپیوتری هستن و کارشون برنامه نویسی هست اکثرا از این مدل سفارش دادن! یعنی این همه اسرارش رو این و خرید بقیه الکی هست و تجربه ندارن؟؟؟ بلاخره تو این مدت جوابش رو داده ؟! نداده؟!!! یعنی من همون اچ پی رو بگیرم؟؟؟ البته خودمم ظاهر اچ پی دوست دارم ولی خوب دیدم که این کانفیگش بالاست.
Highbury
28-12-2011, 01:33
مخلصم. منم تجربیات تعمیرکاری که خیلی ها قبولش دارن و میشناسمش کارش دیدم میگم ولی لنوو هم خرابی داشت نه مثل دل و ایسر. ایسوس و لنوو چندتایی بود ولی خوب اپل و سونی و اچ پی تو مدت زیاد خیلی کم بود ولی بقیه در فاصله روزانه مرجوع شده بود. یعنی 5110 شما مطمئنی که خرابی داره و به درد نمیخوره؟؟؟ پس چطور کسی که تو شرکت کامپیوتری هستن و کارشون برنامه نویسی هست اکثرا از این مدل سفارش دادن! یعنی این همه اسرارش رو این و خرید بقیه الکی هست و تجربه ندارن؟؟؟ بلاخره تو این مدت جوابش رو داده ؟! نداده؟!!! یعنی من همون اچ پی رو بگیرم؟؟؟ البته خودمم ظاهر اچ پی دوست دارم ولی خوب دیدم که این کانفیگش بالاست.
ببین مصطفی جان حتی اگر کسانی که طرفدار شدید یه برندی باشند، اکثریت اعتراف میکنند که لنوو یه چیزه دیگست.
شرکت لنوو هر چند وقت یکبار جایزه های کیفیت و ... رو درو میکنه.
mrmostafa
28-12-2011, 09:49
ببین مصطفی جان حتی اگر کسانی که طرفدار شدید یه برندی باشند، اکثریت اعتراف میکنند که لنوو یه چیزه دیگست.
شرکت لنوو هر چند وقت یکبار جایزه های کیفیت و ... رو درو میکنه.
الان شما بين لنوو و اچ پي 4530 كدوم رو پيشنهاد ميدي و از نظر تخصصيش بگو. ضمنا مشخصات مانند همين اچ پي با اين كيفيت بدنه لنوو با اين قيمت لپ تاپ داره؟؟؟
راستی به قول فروشنده ها و تعمیرکارا لپ تاپی که فروشش در بازار ایران خیلی زیاده نسبتا خرابیش هم زیادتره و طرز استفاده هم شرط هست. الان 5110 واقعا پرفروشترین لپ تاپ بازار تو دل هست و 4530 هم در اچ پی که تازه این مدل تا به حال خرابی خاصی نداشته اگر از دید وسیع نگاه کنیم خیلی معقول هست ولی لپ تاپی که شاید در ماه یه مورد فروش بره خرابی هم داره دیگه آشغاله واقعا.
hadifarsi_1976
28-12-2011, 11:37
سلام
به نظر من تو خريد لپ تاپ به گارانتي خيلي توجه كن چون شركت هاي معروف گارانتي مثل سازگار و الماس الان بعضي از مدل ها رو ديگه گارانتي نميكنن.
دستگاهي بخر كه پشتيباني خوبي داشته باشه.
Highbury
28-12-2011, 17:08
راستی به قول فروشنده ها و تعمیرکارا لپ تاپی که فروشش در بازار ایران خیلی زیاده نسبتا خرابیش هم زیادتره و طرز استفاده هم شرط هست. الان 5110 واقعا پرفروشترین لپ تاپ بازار تو دل هست و 4530 هم در اچ پی که تازه این مدل تا به حال خرابی خاصی نداشته اگر از دید وسیع نگاه کنیم خیلی معقول هست ولی لپ تاپی که شاید در ماه یه مورد فروش بره خرابی هم داره دیگه آشغاله واقعا.
مصطفی جان چند نکته
1-خرابیهای بیخود تو بعضی مدلهای سری اینسپایرون خیلی زیاده. مثلا تو مدل 5040 نسبت به 5110 کمتره.اکثر کسانی که براشون مشکلی پیش اومده، میگند که جان هر کی دوست دارید 5110 را نخرید. چون مشکلاتشون واقعا خریدار رو ذله کرده. وقتی اینجا چندین نفر که تو کار لبتاب هستن و هیچگونه منفعتی ندارند و از سر خیرخواهی یه چیزی میگن حتما یه چیزی هست.
امیرلفتافی کاربری که بود مشاوره میخواست و اکثریت گفتن که 5110 مناسب نیست اونم فقط بخاطر کیفیت پایینش. این تاپیک رو حتما تا آخرش بخون و همچنین به پست آخرش که در مورد فروشنده گفته توجه کن
بالاخره این بنده خدا حرف گوش نداد و خرید. با اینکه روزای اول راضی بود اما فقط دو ماه گذشت که به این روز افتاد . خواهشا این تاپیک و پست شماره 4 رو هم بخون
بخدا ما هم بدمون نمیاد یه لبتاب با کانفیگ بالا با قیمت پایین بخریم اما حوصله ریسک کردن نداری.
2- لنوو باکیفیت ترین برند هست.حتی اونایی هم که براشون مشکلی پیش اومده مشکلات خاص و عجیب و غریب نبوده و با لبتابشون ساختن. و باز هم اگه بخوان پیشنهاد بدن میگن لنوو .
-----------
با کدوم کانفیگش؟
4530 لبتاب با کیفیتی هست و ثابت شده. مقابل 4530 از برند لنوو V570 هست. که متاسفانه تو بازار هرچی گشتم کمتر پیدا کردم. اصلا نیست. یا از سری z میتونید تهیه کنید. اما لنوو گرونتره.
من خودم منتظر v570 هستم اگر نیومد 4530 با کانفیگ i5/ i3 با گرافیک اینتل تهیه میکنم. (چون اهل بازی نیستم). اما در کل بازم میگم تفاوت خیلی کم و شاید وجود نداشته باشه.
---------
نیازها، بودجه، سلیقه ها و متفاوته. قرار نیست تمام دنیا وی570 بگیره یا 4530. چندین گزینه هستن که موردهای مناسبین. و خرید هر کدوم پشیمونی نمیاره.
من چه فوجیتسو آ چ 531 چه e520 چه 4530 و وی 570 یا حتی جی6 تهیه کنم، از هیچکدومشون ناراضی نمیمونم.
هر کی وسواس داشته چیز بد گیرش اومده در اون شکی نیست.
فوجیتسو 531 لبتاب خیلی خوبیه فوقالعاده باکیفیته. یه نفر روش خیلی پافشاری داشت من بهش گفتم 4530 برای شما مناسبتره. اما خب توجه نکرد و با قیمت بالاتر فوجیتسو خرید. یک روزه پشیمون شد. نه اینکه خراب شده باشه، میگه صداش ضعیفه یا قطوره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asstubirs
28-12-2011, 18:06
من خودم ایسوس دارم شش ماه نشد رفت گارانتی
اگر لپ تاپ می خوای فقط با ویندوز اصل بخر .
mrmostafa
28-12-2011, 18:59
مصطفی جان چند نکته
1-خرابیهای بیخود تو بعضی مدلهای سری اینسپایرون خیلی زیاده. مثلا تو مدل 5040 نسبت به 5110 کمتره.اکثر کسانی که براشون مشکلی پیش اومده، میگند که جان هر کی دوست دارید 5110 را نخرید. چون مشکلاتشون واقعا خریدار رو ذله کرده. وقتی اینجا چندین نفر که تو کار لبتاب هستن و هیچگونه منفعتی ندارند و از سر خیرخواهی یه چیزی میگن حتما یه چیزی هست.
امیرلفتافی کاربری که بود مشاوره میخواست و اکثریت گفتن که 5110 مناسب نیست اونم فقط بخاطر کیفیت پایینش. این تاپیک رو حتما تا آخرش بخون و همچنین به پست آخرش که در مورد فروشنده گفته توجه کن
بالاخره این بنده خدا حرف گوش نداد و خرید. با اینکه روزای اول راضی بود اما فقط دو ماه گذشت که به این روز افتاد . خواهشا این تاپیک و پست شماره 4 رو هم بخون
بخدا ما هم بدمون نمیاد یه لبتاب با کانفیگ بالا با قیمت پایین بخریم اما حوصله ریسک کردن نداری.
2- لنوو باکیفیت ترین برند هست.حتی اونایی هم که براشون مشکلی پیش اومده مشکلات خاص و عجیب و غریب نبوده و با لبتابشون ساختن. و باز هم اگه بخوان پیشنهاد بدن میگن لنوو .
-----------
با کدوم کانفیگش؟
4530 لبتاب با کیفیتی هست و ثابت شده. مقابل 4530 از برند لنوو V570 هست. که متاسفانه تو بازار هرچی گشتم کمتر پیدا کردم. اصلا نیست. یا از سری z میتونید تهیه کنید. اما لنوو گرونتره.
من خودم منتظر v570 هستم اگر نیومد 4530 با کانفیگ i5/ i3 با گرافیک اینتل تهیه میکنم. (چون اهل بازی نیستم). اما در کل بازم میگم تفاوت خیلی کم و شاید وجود نداشته باشه.
---------
نیازها، بودجه، سلیقه ها و متفاوته. قرار نیست تمام دنیا وی570 بگیره یا 4530. چندین گزینه هستن که موردهای مناسبین. و خرید هر کدوم پشیمونی نمیاره.
من چه فوجیتسو آ چ 531 چه e520 چه 4530 و وی 570 یا حتی جی6 تهیه کنم، از هیچکدومشون ناراضی نمیمونم.
هر کی وسواس داشته چیز بد گیرش اومده در اون شکی نیست.
فوجیتسو 531 لبتاب خیلی خوبیه فوقالعاده باکیفیته. یه نفر روش خیلی پافشاری داشت من بهش گفتم 4530 برای شما مناسبتره. اما خب توجه نکرد و با قیمت بالاتر فوجیتسو خرید. یک روزه پشیمون شد. نه اینکه خراب شده باشه، میگه صداش ضعیفه یا قطوره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما درست میگی چون دختر خاله خودم رفته سرخود یه 5110 خریده ال سی دیش میپره و دست به صفحه نمایش میزنم پخش میشه 1ماه نیست خریده. من همون اچ پی میخرم چون واقعا خوشگل و با کیفیت هست من کانفیگ بالاش رو میخوام که core i5 هست الان دوستم که عمده میده به من داره میده 940 تومان و کلا جنسی ب ه کسی نمیده اعتبارش زیر سوال بره چون بین همکارامون هم زیاد فروش میکنه ولی تمام مشکلات پس از فروش رو هم خودش به عهده میگیره و گفت قیمت بگیر من زیر بازار میدم. الان از دوستم قیمت گرفتم علائالدین فروشنده هستن گفت 4530 با core i5 970 تومان با گارانتی مادیران که گفت فروشش زیاده الان تموم شده نداریم به من گفت اینکه 940 میده خیلی خوب داره میده بگیر و لپ تاپ خوبی هستش. البته پول داشتم بدون این همه اذیت شدن میرفتم یه مک پرو 723 میخریدم با کانفیگ عالی حالشو میبردم ولی فعلا اینو میگیرم برای کارای روزمره تا بعد.
لنوو با cpu core i5 میهمن مارکت زده 900 هزار اگه باشه اینم میشه خرید. البته اچ پی خوشم اومده.
از راهنمایی شما هم سپاسگزارم. :10:
babak1000
01-01-2012, 09:38
شما درست میگی چون دختر خاله خودم رفته سرخود یه 5110 خریده ال سی دیش میپره و دست به صفحه نمایش میزنم پخش میشه 1ماه نیست خریده. من همون اچ پی میخرم چون واقعا خوشگل و با کیفیت هست من کانفیگ بالاش رو میخوام که core i5 هست الان دوستم که عمده میده به من داره میده 940 تومان و کلا جنسی ب ه کسی نمیده اعتبارش زیر سوال بره چون بین همکارامون هم زیاد فروش میکنه ولی تمام مشکلات پس از فروش رو هم خودش به عهده میگیره و گفت قیمت بگیر من زیر بازار میدم. الان از دوستم قیمت گرفتم علائالدین فروشنده هستن گفت 4530 با core i5 970 تومان با گارانتی مادیران که گفت فروشش زیاده الان تموم شده نداریم به من گفت اینکه 940 میده خیلی خوب داره میده بگیر و لپ تاپ خوبی هستش. البته پول داشتم بدون این همه اذیت شدن میرفتم یه مک پرو 723 میخریدم با کانفیگ عالی حالشو میبردم ولی فعلا اینو میگیرم برای کارای روزمره تا بعد.
لنوو با cpu core i5 میهمن مارکت زده 900 هزار اگه باشه اینم میشه خرید. البته اچ پی خوشم اومده.
از راهنمایی شما هم سپاسگزارم. :10:
سلام بالاخره hp pavilion 1236 خریدم .حالا یه سوال داشتم داخل جعبه هیچ cd درایوری نبود.وقتی هم با فروشنده تماس گرفتم گفت باید خودت دانلود کنی ،هیچ کدوم cd درایور ندارند. می خواستم بدونم راست گفته یا نه؟
mrmostafa
01-01-2012, 14:18
سلام بالاخره hp pavilion 1236 خریدم .حالا یه سوال داشتم داخل جعبه هیچ cd درایوری نبود.وقتی هم با فروشنده تماس گرفتم گفت باید خودت دانلود کنی ،هیچ کدوم cd درایور ندارند. می خواستم بدونم راست گفته یا نه؟
مباركه چند خريدي؟؟؟ راضي هستي؟؟ آلومينيومي هست؟؟ بعضي لپ تاپ ها سي دي درايور ندارن حالا اچ پي رو نمديونم داره يا نه. من هنوز نگرفتم لپ تاپ رو تا ببينم داره يا نه .
babak1000
02-01-2012, 11:04
مباركه چند خريدي؟؟؟ راضي هستي؟؟ آلومينيومي هست؟؟ بعضي لپ تاپ ها سي دي درايور ندارن حالا اچ پي رو نمديونم داره يا نه. من هنوز نگرفتم لپ تاپ رو تا ببينم داره يا نه .
مرسی،810 تومن با گارانتی خریدم،نه پلاستیکه مقاومه دو سه روزه خریدم بد نیست فعلا" که راضیم
mrmostafa
02-01-2012, 11:36
مرسی،810 تومن با گارانتی خریدم،نه پلاستیکه مقاومه دو سه روزه خریدم بد نیست فعلا" که راضیم
من هم همون Hp Probookk 4530 دارم ميخرم خيلي عاليه هر كي هم استفاده كرده راضي بوده و فروشش هم خيلي بالاست. core i5 هم هست كار من رو راه ميندازه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.