ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کم آوردن رم موقع دانلود کردن

*hamedkhatar*
25-12-2011, 08:50
سلام
من سر کار که سیستم نسبتا قوی دارم که رمش هم 4 گیگ هستش همه چیزش خوبه ویندوز 7 32 بیت هم روش نصبه
فقط من یه مشکل دارم اونم اینه که من هر روز که میرم خونه سیستم رو با IDM میگذارم برای دانلود
مشکل اینجاست که وقتی دانلود میکنه بعد از چند ساعت رمش پر میشه و باعث میشه سیستم دیگه نتونه کار کنه حتی اینترنت هم از کار میفته و تا ری استارتش نکنی درست نمیشه

خواستم ببینم راه حلی ، برنامه ای هست که بشه مثلا بهش بگیم هر 3 ساعت یک بار رم سیستم رو خالی کن؟

من قبلا تنظیم کرده بودم که سیستم هر چند ساعت یک بار ری استارت بشه و بیاد بالا و ادامه دانلود رو بره ولی اون موقع اتوماتیک به اینترنت وصل بود ولی الان طریقه اتصال به اینترنت فرق کرده و باید با اکانت دستی وارد شد و چون خودم بالای سیستم نیستم نمیتونم از روش قدیم استفاده کنم

لطفا راهنمایی کنید
ممنون:10:

saegheh67
25-12-2011, 09:16
idm اینقدر رم نمیگیره شما از طریق task manager ببین کدام پروسس رمتو اشغال میکنه

*hamedkhatar*
25-12-2011, 09:59
idm اینقدر رم نمیگیره شما از طریق task manager ببین کدام پروسس رمتو اشغال میکنه

سلام
من نگفتم IDM رم میگیره
گفتم چند ساعت که قرار باشه هی دانلود کنه و هی روی هارد کپی بشه باعث میشه رم پر بشه
شما هم توی چند ساعت حدود 10 گیگ دانلود کن میبیند رمتون پر شده:10:

دوستان دیگه لطفا کمک....:40:

saeed774
25-12-2011, 14:29
میزان استفاده از رم و cpu برنامه IDM خیلی کمه . این میزان با تعداد دانلود همزمان تغییر میکنه . شما چندتا فایل با هم برای دانلود میذاری ؟ یا تعداد اتصال به سرور و کانکشن ها رو ، رو چند گذاشتی ؟ پیش فرض 8 هست و تا 16 کانکشن قابل تنظیم .

من احتمال میدم میزان فضای درایو C شما کم باشه که در صورت پرشدن این مقدار ، ویندوز با مشکل و هنگ مواجه میشه .
بطور پیش فرض ، IDm فایل های موقت و زائد دانلود رو در مسیری در درایو C یا همون درایو ویندوز ذخیره میکنه . شما میتونی یا فضای خالی درایو ویندوز یا مسیر رو تغییر بدی .
به تنظیمات IDM برو و بعد به تب Save To وارد شو و در اخرین قسمت یعنی Temporary Directory اون مسیر رو به درایوی که حجم زیادی داره تغییر بده .

باز اگه فک میکنی رم پر میشه ، برنامه های زیادی برای بهینه سازی و خالی کردن اتومات رم وجود داره ، لینک چند تا از این برنامه ها رو داخل فایل متنی زیر برات گذاشتم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
25-12-2011, 14:34
برای ریفرش کردن رم از برنامه RAM Saver Professional میتونید استفاده کنید که وقتی دانلودش کردین به تپ optomizer برنامه میرین بعدش دو قسمتی که با کادر قرمز دورش خط کشیده شده زمانی که میخواین رم سیستم رفرش بشه رو وارد میکنید تا تو اون زمان اوتومات ریفرش بشه:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saegheh67
25-12-2011, 15:08
عزیز من 24 ساعته سیستمم روشنه و در حال دانلود و تابستان که وقت داشتم روزانه بالای 50 گیگ دانلود داشتم رمم هم فقط 2 گیگابایته ولی مشکلی ندارم شما task manager چک کردید؟ کدام پروسس رم بیستری میگیره؟و همینطور که دوستمون گقتند احتمال اینکه فولدر Temporary Directory هم پر بشه زیاده که اگر اینطوره باید به یک درایو دیگر منتقلش کنید
مشکلی که بیشتر اوقات برای سیتمهای دانلود پیش میاد هارد سیستم میباشد به خاطر کارکرد مداومشون دچار مشکل میشوند

*hamedkhatar*
25-12-2011, 16:42
ممنون دوستان
هواسم به هارد هست بیش از 70 گیگ خالی داره
من گجت ویندوز 7 رو گذاشتم روی دسکتاپ نشون میده که پر شده و روی 95 درصد هستش
بابت برنامه هایی هم که معرفی کردید ممنون تستشون میکنم ببینم چی میشه
saegheh67 جان سری بعد اگه باز پر شد چک میکنم و اگه شد عکس میگیرم میگذارم
ممنون