مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد open source بودن لینوکس
morteza_k
29-06-2006, 01:01
سلام
لطفا در مورد این قابلیت لینوکس برام توضیح بدید.
ممنون از کمک و راهنماییتون. :happy:
خوب همه سورس و متن برنامه در دست رس هست می تونی دانلود کنی بخونی و حتی تغییر بدی یا در جای دیگه استفاده کنی ! یا حتی خودت واسه خودت لینوکس درست کنی !! و این باعث تسریع ، راحتی و کم خرج یا حتی رایگان شدن توسعه برنامه می شه ! و قدرتی که الان باعث شده لینوکس و همه نرم افزار های اپن سورس اینقدر معروف بشند و شرکتهای بزرگی چون جاوا ، آی بی ام و حتی مایکروسافت مجبور بشن بیان طرفش ...
morteza_k
29-06-2006, 23:12
خوب همه سورس و متن برنامه در دست رس هست می تونی دانلود کنی بخونی و حتی تغییر بدی یا در جای دیگه استفاده کنی ! یا حتی خودت واسه خودت لینوکس درست کنی !! و این باعث تسریع ، راحتی و کم خرج یا حتی رایگان شدن توسعه برنامه می شه ! و قدرتی که الان باعث شده لینوکس و همه نرم افزار های اپن سورس اینقدر معروف بشند و شرکتهای بزرگی چون جاوا ، آی بی ام و حتی مایکروسافت مجبور بشن بیان طرفش ...
سلام
دوست خوبم یعنی هر برنامه ای رو سورسشو باز می کنه یا فقط برنامه های خود لینوکس رو.
سلام
دوست خوبم یعنی هر برنامه ای رو سورسشو باز می کنه یا فقط برنامه های خود لینوکس رو.
منظورت رو لز بازکردن سورس نگرفتم !!! همه نرم افزار های اپن سورس (از اسمش معلومه !!) با قوانین و مجوز های خاصی سورسشون در دسترس هست ! برای مثال از بعضی ها می تونی استفاده کنی ، تغییر بدی و ... و از بعضی ها نمی شه و باید اجازه بگیری ..
ehsan_monster
30-06-2006, 23:31
در ضمن دوستان دليلي نداره كه هر نرم افزار اپن سورسي رايگان باشه من فراون نرم افزار ديدم كه مثلا آنلاين يارو داره مي فروشه سورس برنامه رو....اين گفتم كه يك وقت اشتباه نشه كه اپن سورس بودن يك نرم افزار يعني رايگان بودن اون!همون جوري كه دوستان ديگه گفتن با اجازه صاحبش مي توني تغييري بده سورسي رو كه گرفتي حالا يا مجاني يا خريدي.و مثله اينكه سورس لينوكس هم رايگان دردسترس همون طور كه دوستان در چند پست بالا فرمودن.
موفق باشيد. باي
morteza_k
01-07-2006, 23:18
منظورت رو لز بازکردن سورس نگرفتم !!! همه نرم افزار های اپن سورس (از اسمش معلومه !!) با قوانین و مجوز های خاصی سورسشون در دسترس هست ! برای مثال از بعضی ها می تونی استفاده کنی ، تغییر بدی و ... و از بعضی ها نمی شه و باید اجازه بگیری ..
ممنون دوست خوبم فهمیم .
من فکر می کردم همین نرمافزار های توی ویندوز رو هم باز می کنه سورسشو ;)
مثل مدیا پلیر.
سلام
نه باز کردن ! ممکن نیست !!!می شه مثلا در حد سطح پایین به چیزایی تبدیل کرد ولی هیچ وقت دیگه کد اصلی برنامه به دست نمی یاد ! در ثانی دوستان لطفا سعی کنیم یواش یواش به قوانین موجود دقت کنیم !! الان استفاده از ویندوز 500 تومنی هم از نظر شرعی و هم قانونی و علمی درست نیست چه برسه دسترسی به سورسش که واسه هیچ کسی مجاز نیست !!! بله منظور از اپن سورس بودن رایگان بودنش نیست که البته اکثرا هستند ! نمونش ردهت اینتر پرایس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.