ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گذاشتن تگ تبلیغاتی بر روی فایل های MKV

mostafago
25-12-2011, 01:30
سلام دوستان
من یه مشکل دارم که نیازمند یاری سبز شما عزیزان هستم!
من یه چند تا ویدیو با فرمت MKV دارم که میخوام روی این فیلم ها تگ خودم رو قرار بدم!

از هر نرم افزاری که برای این کار هست هم استفاده کردم اما هر کدوم یه مشکل داشت مشکل بعضی ها این بود که اصلا MKV رو نمیشناختن و مشکل بعضی های دیگه هم این بود که فیلم رو مجدد دیکد میکردن که این باعث میشد تا کیفیت به شدت افت پیدا کنه!!!!

از نرم افزارهایی مثل پریمیر هم که طبق معمول نمیشه استفاده کرد چون اصلا از فرمت MKV پشتیبانی نمیکنن! در ضمن من اصلا نمیخوام فرمت رو عوض کنم به خاطر اینکه کیفیت افت پیدا میکنه و همینطور حجم افزایش پیدا میکنه!

توی سایت های خارجی دیدم که گفته بودن با نرم افزار Megui و با کدنویسی با نرم افزار AviSynth میشه اینکار رو کرد اما هر چی دنبال یه آموزش درست و حسابی گشتم چیزی پیدا نکردم!
حالا از شما عزیزان میخوام تا هرگونه اطلاعاتی در این زمینه دارین لطف کنید در اختیار من قرار بدید تا بتونم استفاده کنم!

تشکر و منتظر یاری شما هستم!
(راستی من نمیدونستم این پست رو کجا باید بزارم اما اینطور که دیدم فکر کردم اینجا بهترین جا برای این پست هست!در صورتی که اشتباه گزاشتم مدیران انتقال بدن!)

mostafago
25-12-2011, 21:01
دوستان کسی نیست جواب منو بده!
یعنی هیچ کس هیچ اطلاعاتی توی این انجمن به این بزرگی در این مورد نداره!جل الخالق!
خواهشن اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید دریغ نفرمایید!
تشکر و منتظر پاسخ های خوب شما عزیزان هستم!