ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اکتیو VUE 10 XSTREAM

PEYMAN_A
25-12-2011, 00:32
با سلام خدمت دوستان

من نرم افزار VUE 10 رو دانلود کردم ولی نمی تونم اون رو اکتیو کنم تو رو به خدا اگه دوستان می دونن حتما بهم کمک کنند خیلی لازم دارم
دوستان لطفا کمک کنید

با تشکر

kamron_devil
30-12-2011, 17:29
ببین این که می گی چیه برنامس یا پلاگین 3 دی مکسه؟ اگر پلاگین 3 دی مکسه من آموزش اکتیو کردن پلاگین ها رو تو همین بخش با بخش پلاگین ها گزاشتم. اگر نه تو گوگل جست و جو کن(خارجی) پیدا می کنی . مثلا تو یوی تو ب

PEYMAN_A
30-12-2011, 22:34
دوست عزیز منظور من نرم افزار vue 10 xstream هستش وقتی این رو نصب کردن بهت میگه می خوایی تو مکس هم اجرا بشه یا نه ؟

سایت :e-onsoftware.com

Wolf of aria
31-12-2011, 07:43
سلام دوست عزیز
شما که این رو دانلود کردید کرک توش هست ؟ اگر توش کرک باشه فایل راهنمای کرک هم حتماً هست ............. چون من نسخه 9.5 رو قبلاً دانلود کردم و راهنما هم توش بود الان هم استفاد میکنم .................
و یه سوال این نسخه جدید چه امکانات بهش اضافه شده ؟

اگر هم بار اول شماست که میخواین از این نرم افزار استفاده کنید همون نسخه قبلی که 9.5 فک کنم بهترین ورژه و این هم لینک دانلودش..............

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی .

Wolf of aria
06-01-2012, 14:44
سلام
من بعد از چند روز موفق شدم که ورژن جدیدش رو دانلود و اکتیو کنم اصلاً از ورژن 9.5 به کلی فرق داره اکتیو کردنش...............
حالا یه راهنمای میکنم اومیدوارم دوستانیکه به مشکل در اکتیو کردنش میخورن از این راهنمای استفاده کنند................

اول نرم افزار رو نصب کنید بعد از این که یه میقدار ادامه یافت از شما سریال نمر میخواد در این زمان شما فایل کرک رو اجرا کنید فایل فایل کیجن باز میشه شما روی دکمه Gen serial رو بزنید کدسریال نمبر در بخش XStream Serial میاد و این کدها رو کپی کنید در بخش که از شما سریال رو خواسته بعد از نصب Finish رو بزنید بعد رو Crack در بخش صفحه کی جن بزنید و آدرس محل نصب نرم افزار رو بدید بعد روی Gen Activation رو بزنید و محیلی برای Save کی جین تعین کنید بعد نرم افزار رو اجرا کنید صفجه ظاهر میشه که از شما میخواد اکتیو کنید شما اکتیو مینولی رو انتخاب کنید بعد از این یه صفحه دیگه میاد در این صفحه روی Locate Activation File رو بزنید بعد محلی که کیجن رو Save کردید آدرس بدید و فایل Save شده رو باز کنید ................... موفق باشید شما حالا نرم افزار رو اکتیو کردید.

بیاد داشته باشید که تا این که نرم افزار رو کامل اکتیو کنید فایل کیجن رو نبیندید چون به همون سریال نمبر که اول میدید باید باشه تااین که روی همن سریال نمبر اکتیو بشه ................. اومیدوارم تونیسته باشم که توضیح داده باشم...........

موفق باشید.