ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس RECYCLER

Amir-Rainman
24-12-2011, 19:11
با درود و سلام ...

سیستمم یه چند مدتی هست به این ویروس دچار شده، چند بار هم ویندوز عوض کردم ولی درست نشد، از آنتی ویروسای نود32 و اوست و مک آفی هم استفاده کردم ولی باز درست نشد و شناساییش نکردن، از برنامه Flash_Disinfector برای پاک کردنش استفاده کردم ولی باز پاک نشد :41:، هر وقت میخوام این برنامه رو OPTPIX.Image Studio نصب کنم این ویروس فعال میشه و سرعت کامپیوتر به شدت میاد پایین و باز کردن یه پنجره کلی طول میکشه و موقعی هم که این ویروس فعال میشه یه صدایی از داخل کیس میاد که این صدا هر چند ثانیه یک بار تکرار میشه، خواهشن اگه کسی میدونه باید چطوری این ویروس رو از روی سیستم پاک کرد، بگه!!

با سپاس فراوان.

A M ! N
25-12-2011, 01:40
سلام

اگه منظورتون اون فولدر که با نام Recycler هست که اون ویروس نیست

ولی شما یک اسکن کنین و لوگ با این نرم افزار به من بدین اینجا تا ببینم چه خبره اونجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Take Care:40:

Amir-Rainman
25-12-2011, 11:52
شما یک اسکن کنین و لوگ با این نرم افزار به من بدین اینجا تا ببینم چه خبره اونجا

این یه تیکه رو متوجه نشدم!! یعنی چی؟؟؟؟

Amir-Rainman
25-12-2011, 12:33
ببخش متوجه نشده بودم، اینم لوگ

A M ! N
25-12-2011, 22:11
ببخش متوجه نشده بودم، اینم لوگ

سلام شما طبق لوگی که دارین نمیتونین که ویروسی داشته باشین دوست من،

تست شد...

مشکل شما احتمالا باید ربط به هاردتون داشته باشه،
باتوجه به اینکه هاردتون سر و صدا میکنه شما بهتره که یک تست بد سکتور هم بزنی تا اگه مشکلی هست برطرف بشه:
آموزش نرم افزار هم داخل هست ولی فعلا کارهای پایین رو انجام بده و اینکار رو آخر انجام بده!
نرم افزار Tune up utility رو بگیرین و باهاش کامپیوتر رو Clean کنین ، رجیستری رو کلین کنین ، و Defrag ش کنین،

این نرم افزار خیلی قابلیت های زیادی داره، و خیلی تاثیر خواهد گزاشت روی سرعتتون،
ازینجا بگرینش:
خودش رو بگیین و کرکش هم پایین گزاشتن بگیرین

و نصب کنین و باهاش کار کنین تا دستتون باز شه،
یکبار هم Check disk توسط همین نرم افزار انجام بدین برای کل هارد ، تا اگه مشکلی داره مشخص بشه.
کل درایوهارو هم Defragment کنین.
لیست Start up رو هم خالی کنین

آنتی ویروس ناد 32 که الان روی سیستمتون نصبه رو پاک کرده و آویرا نصب کنین از لینک زیر بگیرینش.

Avira رو با کلیدش و آپدیتش بگیرین و داشته باشین روی سیستم. آموزش نصب هم داره داخلش.

موفق باشین

Amir-Rainman
25-12-2011, 22:44
البته من تازه ویندوز عوض کردم و به خاطر همین نه صدایی از داخل کیس میاد و نه سرعت کامپیوتر پایین اومده, شاید به خاطر همین لوگی که فرستادم همه چیز رو نرمال نشون میده, البته کارایی که گفتین رو انجام میدم ان شاء الله که درست بشه

A M ! N
25-12-2011, 23:47
البته من تازه ویندوز عوض کردم و به خاطر همین نه صدایی از داخل کیس میاد و نه سرعت کامپیوتر پایین اومده, شاید به خاطر همین لوگی که فرستادم همه چیز رو نرمال نشون میده, البته کارایی که گفتین رو انجام میدم ان شاء الله که درست بشه

شاید به خاطر همین لوگی که فرستادم همه چیز رو نرمال نشون میده

یعنی ترسیده ؟:31:

این کارا رو انجام بدین میفهمین که دارین دیر انجام میدین دوست من ، مهمه.

پس صدای کیستون از بین رفت الان؟
Tuneup که گفتم رو بگیرین خوبه برای سیستمتون دوست عزیزم

انشالله که درست میشه

Amir-Rainman
26-12-2011, 11:49
با درود و سلام ...
امروز وقتی بازی pes2012 رو بعد از ویندوز عوض کردن واسه اولین بار اجرا کردم باز دوباره همون شکلی شد و باز دوباره از داخل کیس صدا میاد و با اینکه هیچ کاری انجام نمیدم CPU usage بالای 80% هست
البته یه لوگ گرفتم که میزارمش ولی الان واسه اینکه کامپیوتر به حالت اول برگرده باید حتما ویندوز عوض کنم:19::41:، البته اون کارایی رو که گفتین رو هنوز انجام ندادم... :43:
لوگ:

:24::45:

A M ! N
26-12-2011, 15:08
با درود و سلام ...
امروز وقتی بازی pes2012 رو بعد از ویندوز عوض کردن واسه اولین بار اجرا کردم باز دوباره همون شکلی شد و باز دوباره از داخل کیس صدا میاد و با اینکه هیچ کاری انجام نمیدم CPU usage بالای 80% هست
البته یه لوگ گرفتم که میزارمش ولی الان واسه اینکه کامپیوتر به حالت اول برگرده باید حتما ویندوز عوض کنم:19::41:، البته اون کارایی رو که گفتین رو هنوز انجام ندادم... :43:
لوگ:

:24::45:
بازم مشکلی نبود با لوگتون !

شما چرا عمل نمیکنین به چیزایی که میگم ؟!:31:

اول آویرا رو بگیر که ناد 32 مترسک هم نیست ! ( و خیلی هم ضروریه )

بعدش هم بهتر بود که یک عکس وقتی CPU رو 100 هست از تب پروسس میگرفتی نه تب Performance تا ببینم که چی داره کار میکشه.

آویرا رو بگیر اول حتما فدات شم
بعد هم راههای که پست قبلم گفتم رو دنبال کن
سیستمتون هم باید رمش 512 باشه .. یا یک گیگ هست ؟

Amir-Rainman
27-12-2011, 16:39
کارایی که گفتین رو انجام دادم البته اون برنامه ای که گفتین آخر از همه انجامش بده رو وقتی دان کردم فقط آموزش توش بود و خبری از برنامه نبود!!!!!!!!
ولی باز هم همچنان مشکل پا برجاست
وقتی هم که یه برنامه مثل pes2012 رو اجرا میکنم به فایل ستاپ مانند, کنارش بوجود میاد به نام pes2012svr.exe , که هر وقت این بوجود میاد از داخل کیس صدا میاد, که البته این بار به عنوان ویروس شناخته شد, که من پاکش کردم ولی همچنان اون صدا هست!!!!
دیگه کلا داره وادارم میکنه که برم هارد رو عوض کنم!!!!

A M ! N
27-12-2011, 20:45
کارایی که گفتین رو انجام دادم البته اون برنامه ای که گفتین آخر از همه انجامش بده رو وقتی دان کردم فقط آموزش توش بود و خبری از برنامه نبود!!!!!!!!
ولی باز هم همچنان مشکل پا برجاست
وقتی هم که یه برنامه مثل pes2012 رو اجرا میکنم به فایل ستاپ مانند, کنارش بوجود میاد به نام pes2012svr.exe , که هر وقت این بوجود میاد از داخل کیس صدا میاد, که البته این بار به عنوان ویروس شناخته شد, که من پاکش کردم ولی همچنان اون صدا هست!!!!
دیگه کلا داره وادارم میکنه که برم هارد رو عوض کنم!!!!
مطمئن باش هیچ ویروسی نیست که بخواد صدای هارد رو در بیاره !

مشکل احیانا سخت افزاری هست که باید خودتو تک تک تست کنین ببینین کجاست.

بازی PES 2012 هم سنگین هست به راحتی Support نمیشه ، ضمنا فعلا طرف خریدن هارد نرین توی اوج گرونی هست ،

من چهار ماه پیش یک ترا بایت خریدم 68 تومن ، الان شده 230 تومن!

اگه مصر هستین که ویروس دارین از کاسپر اسکای یا نورتون√ استفاده کنین تا دیگه کاملا مطمئن بشین.

ضمنا برای اطمینان از نداشتن تروجان هم برنامه ی MBAM رو بگیرین حجمش هم کمه ده مگ، و اسکن کنین فعلا

شما از طریق Safe mode همه ی کارها رو انجام بدین ، و ببینین که باز هم به همون شکل هست یا نه.

Amir-Rainman
28-12-2011, 21:22
با درود و سلام ...

میشه بگین این چه نوع فایلیه؟؟ (با عرض پوزش)

یه سوال دیگه: فایل svchost.exe چه نوع فایلیه؟؟؟

EXXTREME
28-12-2011, 21:33
با درود و سلام ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2Fxz8nyss2wodyfgm8l2d.rar)

اون یک تروجان خطرناکه که سیستم حسابی الوده میکنه(منظورم جاسوسیه) طوری که کسپرسکی اصلا اجازه اجرا نداد و یک راست بلاک کرد چون من تمام دسترسی هاشو رو ask گزاشته بودم با این وجود در قسمت Untrused قرار گرفت.
پروسه svch هم پروسه بدون مشکلیه.
البته اگر اون فایل در سیستمت اجرا شده پس سیستم الودست.

Amir-Rainman
28-12-2011, 21:38
خب حالا این تروجان رو چطوری میشه از بین برد?????!!!!
اوست و اویرا شناساییش نکردن, کاسپراسکای رو هم نتونستم نصب کنم!!!!!

EXXTREME
28-12-2011, 21:59
کسپرسکی نصب نشد مطمئنین؟چون کسپرسکی بهترین سلفو داره.
در هر صورت این برنامه را دانلود کنین و سیستمو اسکن کنین.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

A M ! N
28-12-2011, 22:07

میشه بگی این فایل رو از کجا پیدا کردی و آپلود کردی ؟

ضمنا آویرا و نورتون√ ، بیت دیفندر و کاسپر اسکای و سوفوس و ناد 32 شناسایی کردنش.

سیستم رو همونطور که گفتم با MBAM هم برای شناسایی مالوار ها اسکن کنین ، من که هرچی میگم شما انجام نمیدین چه فایده!

Amir-Rainman
28-12-2011, 23:02
میشه بگی این فایل رو از کجا پیدا کردی و آپلود کردی ؟

ضمنا آویرا و نورتون√ ، بیت دیفندر و کاسپر اسکای و سوفوس و ناد 32 شناسایی کردنش.

سیستم رو همونطور که گفتم با MBAM هم برای شناسایی مالوار ها اسکن کنین ، من که هرچی میگم شما انجام نمیدین چه فایده!

این همون فایلی هست که من قبلا به شما گفته بودم که وقتی بازی pes2012 رو اجرا میکنم یه فایل کنارش بوجود میاد, این همونه, ولی اینبار واسه برنامهopenal هستش,البته چندتا برنامه دیگه هم هست که وقتی اجراشون میکنم همینجوری میشن.
من همه ی کارهایی که گفتین رو انجام دادم ولی اون برنامه MBAM رو چون درگیر کامپیوتر بودم یادم رفت که انجامش بدم !!!!! 

Amir-Rainman
29-12-2011, 14:51
با درود و سلام ...

با برنامه MBAM سیستم رو اسکن کردم و این هم لوگش هست، اون برنامه ای هم که گفتین چون حجمش بالا بود و ADSL من الآن وصل نیست نتونستم دانلود کنمش !!
حالا من از کجا باید بفهمم که سیستمم دیگه آلوده نیست؟؟؟
حافظه مموری گوشیم و حافظه فلشم هم مطمئنم آلوده شده ولی با MBAM که اسکن کردمشون چیزی پیدا نکرد!! بعد چطوری باید اونا رو پاک کنم؟؟؟
البته فلش رو یه بار فرمت کردم ولی گوشی رو نمیتونم، چون توش فایلای سیستمی خوده گوشی هست

A M ! N
29-12-2011, 23:16
با درود و سلام ...

با برنامه MBAM سیستم رو اسکن کردم و این هم لوگش هست، اون برنامه ای هم که گفتین چون حجمش بالا بود و ADSL من الآن وصل نیست نتونستم دانلود کنمش !!
حالا من از کجا باید بفهمم که سیستمم دیگه آلوده نیست؟؟؟
حافظه مموری گوشیم و حافظه فلشم هم مطمئنم آلوده شده ولی با MBAM که اسکن کردمشون چیزی پیدا نکرد!! بعد چطوری باید اونا رو پاک کنم؟؟؟
البته فلش رو یه بار فرمت کردم ولی گوشی رو نمیتونم، چون توش فایلای سیستمی خوده گوشی هست
سلام
شرمنده من دیر میام به هر حال امتحان و ... !

من لوگ MBAM رو هم دیدم نتیجه خوب بوده و کارساز هم بوده ، تقریبا 900 تا تروجان رو از بین برده ، به خصوص همون که باهاش مشکل داشتین ، MBAM آنتی ویروس نیست که بشه باهاش ویروسهای روی فلش رو شناخت ، آنتی Spy هست،

برای مموری هم از همون کاسپر اسکای استفاده کنین بهتر هست ، مشکلتون الان باید برطرف شده باشه ، درصورت هر مشکل یا تاثیرات جانبی بهتره که ویندوز رو فقط Repair کنین

hamid_wairless
29-12-2011, 23:37
با درود و سلام ...

svhost.exe به خودی خود ویروس نیست .
این فایل در اصل یکی از سرویس های ویندوزه که با قسمت های زیادی از سیستم در ارتباطه . بخصوص قسمت شبکه البته اطلاعات دقیقی از اصل اون ندارم.

وقتی شما یه سیستم تازه هم نصب کنید بعد از نصب اونو میتونید تویه لیست برنامه های درحال اجرا پیدا کیند.

البته خوب بر همین مبنا که قسمت مهمی از ویندوزه اومدن براش ویروس نوشتن که هم نام با این سرویس ویندوزه ...
:46:

Amir-Rainman
30-12-2011, 19:30
با درود و سلام ...

خیلی ازتون ممنونم, مشکلم خلاصه با کمک شما عزیزان حل شد.
با سپاس فراوان.