ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید مانیتور

golmohammadi
24-12-2011, 18:21
سلام دوستان
من یک مانیتور میخوام بخرم
سالها AOC v22 داشتم و راضی بودم
حالا میخوام یه مانیتور بخرم همین مشخصات را داشته باشه فقط فول اچ دی باشه
پس شرایط میشه اینا :
1- LED و 22 اینچ ترجیحا 23 اینچ باشه
2- زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه
3- HDMI داشته باشه
4- زاویه دیدش عملا خوب باشه
5- قیمتش مناسب باشه بهتره مثلا 300
حالا بالاتر از 300 هم میتونم بدم ولی بعید میدونم ارزششو داشته باشه
چون از چند تا از دوستان پرسیدم مثلا کسانی که ASUS MS238 or MS228 و سری ML و این مدلها داشتند هر چند تایید کردند با کیفیته ولی نسبت به پولش شاید نمی ارزه ....

VAHID
24-12-2011, 22:18
والا این مدل هم خیلی عالیه ...... lg E2281VR

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Super LED

"Wide 21.5
مگا كنتراست 10،000،000:1
Super Picture Quality
Full HD
وضوح تصوير 1920x1080
مجهز به ورودي HDMI , DVI
تكنولوژي DFC
داراي كليدهاي لمسي
قابليت كاهش توان مصرفي

قیمتشو درست نمیدونم ولی باید حدود 360 باید باشه.

pclord
25-12-2011, 00:15
تو خرید Asus شک تکن،به نطر من نسبت به قیمتش می ارزه، واقعا از هر لحاظ کیفینش بالاست.

golmohammadi
25-12-2011, 06:55
هر چی باشه از ال جی و سامسونگ بهتره که.
من دنبال مانیتور هستم این پست شما چه مفهومی داره >؟
شرمنده اگه ناراحت شدین ولی در واقع پست شما کمکی نمیتونه بکنه
اگه اطلاعات مفیدی دارین ممنون میشیم ازش استفاده کنیم

والا این مدل هم خیلی عالیه ...... lg E2281VR
ال جی و انقدر گرونی ؟
از مدلهاش همقیمت ایسوز یعنی میتونه بهتر باشه ؟

ess_1362
25-12-2011, 09:28
ایسوس که مدلهای خوب و خوش قیمتی دارهتان هم چند مدل معرفی کردن
از سامسونگ هم می تونید px23720 را بگیری که فکر کنم حدود 350 تومنه
مدل های ips هم هستند که فکر نکنم برای کاربری شما مناسب باشه و بیشتر بدرد گرافیست ها می خوره

golmohammadi
25-12-2011, 09:34
ایسوس که مدلهای خوب و خوش قیمتی دارهتان هم چند مدل معرفی کردن
از سامسونگ هم می تونید px23720 را بگیری که فکر کنم حدود 350 تومنه
مدل های ips هم هستند که فکر نکنم برای کاربری شما مناسب باشه و بیشتر بدرد گرافیست ها می خوره

ایسوز مدلی داره 300 تومن که خوب باشه
23 اینچ باشه خیلی عالیه میشه
چون اکثر 22 ها 2.15 همستند
IPS کلا چقدر فرق میکنه
کاربرد من گیم و اینترنت هست
البته اینا کاربردهای اصلیه منه
گرافیک کار نیستم

ess_1362
25-12-2011, 21:19
در این رنج قیمت از ایسوس فقط 22 اینچ گیر میاری مثلا 228
البته مدل 236v3l از فیلیپس هم هست حدود 260 تومن البته اون طرفای شما فکر نکنم گیر بیاد

IPS کلا چقدر فرق میکنه

اکثر led های فعلی بازار پنل tn هستند که تصاویر نمایش داده شده با تصاویر چاپی در این مدل ها تفاوت هایی داره
این ایراد در مدل های با پنلips وجود نداره
البتهپنل ips ایرادی که داره زمان response بالاتری داره و خیلی برای گیم ایده آل نیست + اینکه قیمتش هم یکم بالاست

sourena
25-12-2011, 21:23
اسی ســلام.

من سامسونگ BX2485PLUS دارم.

واقعا ازش راضی هستم ! به شدت خوبه :دی شکر خدا.

PC_Expert
26-12-2011, 00:40
سلام

دوست عزیز من هم قصد خرید مانیتور داشتم که مقداری تحقیق کردم و از نزدیک مقایسه کردم، نتایجش رو تقدیمتون میکنم:

مانیتور های Asus مخصوصا" مدل های دارای نور زمینه ی LED منتهی به اعداد 8 و 9 (مثل ML228H ، MS239H و ... ) بعلت کم شدن در بازار (یا هر علت دیگه ای) بسیار بیشتر از ارزش واقعی خودشون قیمت دارند. برای مثال مانیتور MS239H قیمتی در حدود 440 تومن داره که هیچ توجیهی برای این قیمت وجود نداره.

پنل های IPS علاوه بر واقعی بودن رنگ ها، در کل با کیفیت تر از پنل های TN هستند و وضوح و شفافیت بهتری دارند.

در مورد زاویه دید پنل های IPS هم نیاز به توضیح نیست، به طور چشمگیر و قابل توجهی زاویه دید بهتری دارند و از این جهت خرید پنل TN با وجود IPS توصیه نمیشه.

زمان پاسخدهی - در اعداد کمتر از 5 میلی ثانیه - فاکتور چندان مهمی در انتخاب مانیتور نیست و تشخیص مانتیوری با زمان پاسخدهی 2 میلی ثانیه ای از 5 میلی ثانیه ای در عمل و در صحنه های تند تقریبا" ممکن نیست (مگر برای یک کارشناس خبره ی مانیتور) و به نظر من بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره.

در کل، با توجه به اینکه یک مانیتور LCD مرغوب با سایز 21.5 اینچ از برند های LG یا SAMSUNG قیمتی در حدود 230 تا 260 تومن داره، و همچنین یک مانیتور با نور زمنه ی LED و پنل معمولی NT با سایز مشابه از 270 به بالا درمیاد ، یک مانیتور با نور زمینه ی LED با پنل IPS و کیفیتی بسیار خوب، وقتی که 292 تومن قیمت داشته باشه ارزش خرید بسیار بالایی داره (LG IPS226 )

دارای ورودی HDMI ، زمان پاسخدهی 5 میلی ثانیه، کنتراست داینامیک 5000000:1 (البته این کنتراست های داینامیک نباید خیلی جدی گرفته بشن)

موفق باشید.

.

golmohammadi
26-12-2011, 07:04
در این رنج قیمت از ایسوس فقط 22 اینچ گیر میاری مثلا 228
البته مدل 236v3l از فیلیپس هم هست حدود 260 تومن البته اون طرفای شما فکر نکنم گیر بیاد

اکثر led های فعلی بازار پنل tn هستند که تصاویر نمایش داده شده با تصاویر چاپی در این مدل ها تفاوت هایی داره
این ایراد در مدل های با پنلips وجود نداره
البته پنل ips ایرادی که داره زمان response بالاتری داره و خیلی برای گیم ایده آل نیست + اینکه قیمتش هم یکم بالاست
خب حالا اینجا هم گیر نیاد زیاد مهم نیست
نهایتش انلاین میخرم و یا روشهای دیگر ....
ASUS MS228H مثلا این مدل چنده ؟ به پولش می ارزه ؟
حدود 300 باید باشه
شنیدم پایه سریهای MS اذیت میکنه و بهتره ML خریداری بشه
در این مورد تجربه ای دارین ؟
خب اگه پنل IPS زمان پاسخ ریسپونس بالی داره زیاد به کارم نمیاد که ...
البته کاربرد اصلی من اینترنت و وبگردی بعد گیم هست
در ضمن احسان جان با توجه به مانیتورهای سه بعدی که الان در حال رشد هستند حس میکنم این مانیتوری که میخوام بخرم نیز موقتی خواهد بود
و شاید 1 یا 2 سال بتونه مهمون بشه
نمیتونه بیشتر از 2 سال کار کنه نظرت چیه ؟
پس پول دادن زیاد در تاریخ امروز برا مانیتور نمیتونه منطقی باشه ؟
چون بعد از شاید 1 سال یا 2 سال همه برند مانیتور 3 بعدی بخرند ؟

اسی ســلام.

من سامسونگ BX2485PLUS دارم.

واقعا ازش راضی هستم ! به شدت خوبه :دی شکر خدا.
سلام
خوبی سورنا ؟
یه طوری گفتی فکر کردم میخواهی کادو کنی برام نه منظور بفروشی :31:
چند خریدیش ؟
یه بررسی کنم ببینم چیه

سلام

دوست عزیز من هم قصد خرید مانیتور داشتم که مقداری تحقیق کردم و از نزدیک مقایسه کردم، نتایجش رو تقدیمتون میکنم:

مانیتور های Asus مخصوصا" مدل های دارای نور زمینه ی LED منتهی به اعداد 8 و 9 (مثل ML228H ، MS239H و ... ) بعلت کم شدن در بازار (یا هر علت دیگه ای) بسیار بیشتر از ارزش واقعی خودشون قیمت دارند. برای مثال مانیتور MS239H قیمتی در حدود 440 تومن داره که هیچ توجیهی برای این قیمت وجود نداره.

پنل های IPS علاوه بر واقعی بودن رنگ ها، در کل با کیفیت تر از پنل های TN هستند و وضوح و شفافیت بهتری دارند.

در مورد زاویه دید پنل های IPS هم نیاز به توضیح نیست، به طور چشمگیر و قابل توجهی زاویه دید بهتری دارند و از این جهت خرید پنل TN با وجود IPS توصیه نمیشه.

زمان پاسخدهی - در اعداد کمتر از 5 میلی ثانیه - فاکتور چندان مهمی در انتخاب مانیتور نیست و تشخیص مانتیوری با زمان پاسخدهی 2 میلی ثانیه ای از 5 میلی ثانیه ای در عمل و در صحنه های تند تقریبا" ممکن نیست (مگر برای یک کارشناس خبره ی مانیتور) و به نظر من بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره.

در کل، با توجه به اینکه یک مانیتور LCD مرغوب با سایز 21.5 اینچ از برند های LG یا SAMSUNG قیمتی در حدود 230 تا 260 تومن داره، و همچنین یک مانیتور با نور زمنه ی LED و پنل معمولی NT با سایز مشابه از 270 به بالا درمیاد ، یک مانیتور با نور زمینه ی LED با پنل IPS و کیفیتی بسیار خوب، وقتی که 292 تومن قیمت داشته باشه ارزش خرید بسیار بالایی داره (LG IPS226 )

دارای ورودی HDMI ، زمان پاسخدهی 5 میلی ثانیه، کنتراست داینامیک 5000000:1 (البته این کنتراست های داینامیک نباید خیلی جدی گرفته بشن)

موفق باشید.

.

سلام
3 بخش اول توضیحاتت درست

ولی در مورد زمان پاسخ دهی
نظر من مغایر با نظر شماست
چون شما شاید گیمی با گرافیک بالا و 60 فریم بازی نمیکنین
که در اینصورت تفاوت بین زمان پاسخدهی مشخص میشه
البته باز هم نظر قاطعی نمیتونم بدم
ولی بچه های گیمی بهتر میدونند

من یک مانیتور ال سی دی دوست ندارم بخرم که قیمتش زیر 270 باشه
چون الان خودم به هرکی مانیتور میفروشم میپرسته ال سی دی هست یا ال ای دی
منظور فکر اونورش هم باید بکنم برای فروختنش بعد از مدتی
در ضمن الان خودم LED دارم مثلا میخوام مانیتور بهتری بخرم برم ال سی دی بخرم ؟:41:

همچنین یک مانیتور با نور زمنه ی LED و پنل معمولی NT با سایز مشابه از 270 به بالا درمیاد ،
خب باشه ارزششو داره

یک مانیتور با نور زمینه ی LED با پنل IPS و کیفیتی بسیار خوب، وقتی که 292 تومن قیمت داشته باشه ارزش خرید بسیار بالایی داره (LG IPS226 )
حتما ارزششو داره
دوستان نظر شما در مورد این مانیتور چیه ؟
لینکش در مادیران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط 2 ایراد من میبینم
1- ریسپونس بالا (5م س)
2- 21.5 اینچ که کمه
مزیتش : قیمت مناسب

PC_Expert
26-12-2011, 11:44
ولی در مورد زمان پاسخ دهی
نظر من مغایر با نظر شماست
چون شما شاید گیمی با گرافیک بالا و 60 فریم بازی نمیکنین
که در اینصورت تفاوت بین زمان پاسخدهی مشخص میشه
البته باز هم نظر قاطعی نمیتونم بدم
ولی بچه های گیمی بهتر میدونند

خب این دیگه یه چیز تجربیه، اگه تجربه ی شما چنین میگه 2ms بخرید.

من یک مانیتور ال سی دی دوست ندارم بخرم که قیمتش زیر 270 باشه
چون الان خودم به هرکی مانیتور میفروشم میپرسته ال سی دی هست یا ال ای دی
منظور فکر اونورش هم باید بکنم برای فروختنش بعد از مدتی
در ضمن الان خودم LED دارم مثلا میخوام مانیتور بهتری بخرم برم ال سی دی بخرم ؟

منظور من از گفتن " با توجه به اینکه یک مانیتور LCD مرغوب با سایز 21.5 اینچ از برند های LG یا SAMSUNG قیمتی در حدود 230 تا 260 تومن داره، و همچنین یک مانیتور با نور زمنه ی LED و پنل معمولی NT با سایز مشابه از 270 به بالا درمیاد " نه پیشنهاد LCD و نه رد LED پنل TN بود، بلکه یک مقایسه برای نشان دادن ارزش بالای LG IPS226 بود.

اگه با سایز و زمان پاسخدهی مانیتور پیشنهادی مشکل دارید Samsung BX2385Plus به قیمت 330 و Samsung PX23720 به قیمت حدود 350 گزینه های خوبی هستند.

Erfan.
26-12-2011, 11:55
در سایت LG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در قسمت Feature زمان تاخیر Gray to Gray ذکر شده: 5ms ولی در قسمت Specifications ذکر شده: 8ms

دوستان اطلاع دارن قضیه چیه؟ :دی

PC_Expert
26-12-2011, 12:18
در سایت LG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در قسمت Feature زمان تاخیر Gray to Gray ذکر شده: 5ms ولی در قسمت Specifications ذکر شده: 8ms

لینکی که شما دادی IPS226V هست و این لینک :
مدل مانیتور رو IPS226V-PN ذکر کرده که تو این مدل هم مانند سایت مادیران زمان پاسخگویی 5 میلی ثانیه ذکر شده.

چون سایت مایران هم عدد 5 میلی ثانیه رو برای این مانیتور ذکر کرده شاید این همونی باشه که لینکش رو دادم! نمیدونم! :20:

ess_1362
26-12-2011, 12:39
ASUS MS228H مثلا این مدل چنده ؟ به پولش می ارزه ؟

دقیق نمی دونم چند هست ولی بیشتر از 320 به نظرم ارزش خرید نداره

شنیدم پایه سریهای MS اذیت میکنه و بهتره ML خریداری بشه

برای افراد قد کوتاه کمی مشکل بوجود میاره!!
البته این سری پایه هاش خیلی بصورت سوسولی طراحی شده:31:

در ضمن احسان جان با توجه به مانیتورهای سه بعدی که الان در حال رشد هستند حس میکنم این مانیتوری که میخوام بخرم نیز موقتی خواهد بود
و شاید 1 یا 2 سال بتونه مهمون بشه
راستش من زیاد با تکنولوژی 3d آشنایی ندارم
چون خیلی به کارم نخورده ولی ظاهرا فیلم ها و بازی های جدید دارند به این سمت حرکت می کننده از جمله بازی deus ex
به هر حال اگر اختلاف قیمت بیشتر از 60 تومن باشه به نظرم خرید 3d توجیح نداره

پس پول دادن زیاد در تاریخ امروز برا مانیتور نمیتونه منطقی باشه ؟
چون بعد از شاید 1 سال یا 2 سال همه برند مانیتور 3 بعدی بخرند ؟

100% چون تولید کنندگان دارند تمام تلاش خود را برای نسل oled انجام میدن

Stream
26-12-2011, 23:12
در سایت LG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] it-product%2Fmonitor%2FLG-IPS226V.jsp)در قسمت Feature زمان تاخیر Gray to Gray ذکر شده: 5ms ولی در قسمت Specifications ذکر شده: 8ms

کلا اینها رو با فرمول به دست میارن و اینطور میشه.. ولی کلا وقتی در Spec می گن بیشتر منظور مشخصات سخت افزاری خود پنل هست و وقتی تو اون نمودار نشون دادن کمتره بیشتر به تکنیک های نرم افزاری برمی گرده که یه طورایی کلک بزنن و فرمول هاشونو بهینه کنن.

اگه واقعا 8 میلی ثانیه باشه خیلی هم خوبه، اصلا نیازی به کمتر نیست. البته برادر بزرگتر این مانیتور (IPS235V) که با اینکه همین تبلیغات رو می کنه در عمل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F2011%2Ftest-lg-ips235v-teil8.html%23Reaktionsverhalten) بین 16 تا 20 میلی ثانیه است.

golmohammadi
27-12-2011, 09:38
آرمان جان اومدی اول آماتارتو دیدم فکر کردم محمد هستی
خب حالا که اومدی یه راهنمایی یه پیشنهادی چیزی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ebi1952
27-12-2011, 10:33
با سلام
دوست عزیز من الان مانیتور lg ips226 رو دارم و قبل از این هم یه مانیتور lcd با زمان پاسخدهی 2 میلی ثانیه داشتم.
حالا چند تا نکته میگم شاید به دردت بخوره:
1- واقعا هیچ تاخیر محسوس یا سایه دار شدنی تو بازیهای سریع ندیدم(بخوام درصد بگم شاید 10 درصد کندتر باشه)
2- نسبت به قیمتش که الان به زیر 300 تومن رسیده واقعا می ارزه
3- از تکنولوزی جدید تر super led (باریکتر و مصرف انرژی کمتر) استفاده میکنه
4- گارانتی مادایران من روش قسم می خورم
5- زاویه دیدش فوق العاده است (میتونی خوابیده روی زمین هم فیلم نگاه کنی)
6- به نظر من زیبا هم هست.

عیبهاش:
1- رنگ سیاه رو مثل بعضی از مانیتورهای اسوس با زمینه بنفش نشون میده (البته در زاویه های خاص و به صورت کم)
2- شاید سایزش یه کمی کوچیک باشه
3- پایه قابلیت تنظیم عمودی نداره
ولی در کل بهت پیشنهاد میکنم پنلهای ips رو چه از برند اسوس و این مدل الجی رو از انتخابهات حذف نکنی چون چیزهای زیادی رو از دست میدی

golmohammadi
12-01-2012, 03:45
با سلام
دوست عزیز من الان مانیتور lg ips226 رو دارم و قبل از این هم یه مانیتور lcd با زمان پاسخدهی 2 میلی ثانیه داشتم.
1- واقعا هیچ تاخیر محسوس یا سایه دار شدنی تو بازیهای سریع ندیدم(بخوام درصد بگم شاید 10 درصد کندتر باشه)

عیبهاش:
1- رنگ سیاه رو مثل بعضی از مانیتورهای اسوس با زمینه بنفش نشون میده (البته در زاویه های خاص و به صورت کم)
ولی در کل بهت پیشنهاد میکنم پنلهای ips رو چه از برند اسوس و این مدل الجی رو از انتخابهات حذف نکنی چون چیزهای زیادی رو از دست میدی

من هرکسی را دیدم تاکید نکرد زمان پاسخدهی 2 میلی ثانیه حتما بهتر از 5 یا 8 هست
پس این بخش را بیخیال میشیم
زاویه دید در مانیتورها خیلی مهم هستند
که در ips ها بهتر شده در نتیجه عالی
اما اینکه تنظیم پایه عمودی نداره واقعا یه ایراد هست
در ضمن هر کسی یه نیاز داره و من فکر میکنم 2.15 اینچ برام کوچیکه کمی
و اما هدف من از بالا اوردن تاپیک جواب به شما نبود بلکه :

دوستان 2 مدل مانیتور دیدم که مارکشون مشهور نیست تو مانیتور
ولی مشخصاات و قیمت بسیار خوبی دارند
خواستم بدونم نظر شما چیه ؟
آیا میتونند در حد مانیتورهای پدر و مادردار کیفیت داشته باشند ؟

گزینه 1 : Acer M230HDL که تیونر تی وی هم داره و usb برای پخش مولتی مدیا نیز داره
دو تا ورودی hdmi داره با قیمت 300
گزینه 2 : LE-22A02‎ که X.VISION هستش
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
235 هستش ولی امکاناتش خوبه

بعد (Samsung SyncMaster BX2485 Plus) را اکبندشو یه جا 380 پیدا کردم
اخرین قیمت این مانیتور چنده الان ؟
بعدشم این مانیتور ips پنل نداره درسته؟
با این حال بازم توصیه میشه ؟

ebi1952
12-01-2012, 11:57
من هرکسی را دیدم تاکید نکرد زمان پاسخدهی 2 میلی ثانیه حتما بهتر از 5 یا 8 هست
پس این بخش را بیخیال میشیم
زاویه دید در مانیتورها خیلی مهم هستند
که در ips ها بهتر شده در نتیجه عالی
اما اینکه تنظیم پایه عمودی نداره واقعا یه ایراد هست
در ضمن هر کسی یه نیاز داره و من فکر میکنم 2.15 اینچ برام کوچیکه کمی
و اما هدف من از بالا اوردن تاپیک جواب به شما نبود بلکه :

دوستان 2 مدل مانیتور دیدم که مارکشون مشهور نیست تو مانیتور
ولی مشخصاات و قیمت بسیار خوبی دارند
خواستم بدونم نظر شما چیه ؟
آیا میتونند در حد مانیتورهای پدر و مادردار کیفیت داشته باشند ؟

گزینه 1 : Acer M230HDL که تیونر تی وی هم داره و usb برای پخش مولتی مدیا نیز داره
دو تا ورودی hdmi داره با قیمت 300
گزینه 2 : LE-22A02‎ که X.VISION هستش
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex.php%3Fdispatch%3Dproducts.view%26product_id%3D5 4469)
235 هستش ولی امکاناتش خوبه

بعد (Samsung SyncMaster BX2485 Plus) را اکبندشو یه جا 380 پیدا کردم
اخرین قیمت این مانیتور چنده الان ؟
بعدشم این مانیتور ips پنل نداره درسته؟
با این حال بازم توصیه میشه ؟
با سلام
اولا لینک وجود نداره.
دوما در مورد گزینه هایی که گفتین من با سامسونگ موافق ترم(من بودم با این مبلغ هزینه سراغ 23 اینچ های اسوس می رفتم)
دلایل هم اولا گارانتی معتبر و جوابگوی سامسونگه البته اکس ویژن هم مادایرانه و عالیه
دوما کیفیت پنل سامسونگ بهتره (پنل و برد اکس ویژن چینی هست در مورد ایسر نمیدونم)
من این سامسونگ رو از نزدیک دیدم طراحی ظاهری عالی و کیفیت تصویر خوبی داره
در کل من 2 ماه پیش مانیتور خریدم و اون موقع با وسواس خاصی یک هفته تمام تو بازار ها می چرخیدم و انواع مانیتورهای اسوس ، سامسونگ و ال جی رو از نزدیک دیدم. دید کلی من نسبت به اینده اولا نسل بعدی نسل سه بعدی هست ولی فعلا این تکنولوژی خیلی جدیده و ابتدایی و نا کارامد( ال جی از بقیه جلوتره) غیر از این پنل های tn فعلی به تدریج از رده خارج میشه و نسل بعدی به oled و ips تعلق داره. من بیشترین کاربردم بازیه و از این مانیتوری که دارم فوق العاده راضیم. پیشنهاد می کنم از مارکهایی استفاده کنین که تکنولوژی جدیدتر و برتر رو در اختیار دارن و کارشون تخصصی باشه.
در ضمن منظور من از نداشتن تنظیم عمودی اینه که کل مانیتور به سمت بالا یا پایین حرکت نداره ولی به صورت تغییر زاویه عمودی تنظیم داره

golmohammadi
12-01-2012, 12:58
با سلام
اولا لینک وجود نداره.
دوما در مورد گزینه هایی که گفتین من با سامسونگ موافق ترم(من بودم با این مبلغ هزینه سراغ 23 اینچ های اسوس می رفتم)
دلایل هم اولا گارانتی معتبر و جوابگوی سامسونگه البته اکس ویژن هم مادایرانه و عالیه
دوما کیفیت پنل سامسونگ بهتره (پنل و برد اکس ویژن چینی هست در مورد ایسر نمیدونم)
من این سامسونگ رو از نزدیک دیدم طراحی ظاهری عالی و کیفیت تصویر خوبی داره
در کل من 2 ماه پیش مانیتور خریدم و اون موقع با وسواس خاصی یک هفته تمام تو بازار ها می چرخیدم و انواع مانیتورهای اسوس ، سامسونگ و ال جی رو از نزدیک دیدم. دید کلی من نسبت به اینده اولا نسل بعدی نسل سه بعدی هست ولی فعلا این تکنولوژی خیلی جدیده و ابتدایی و نا کارامد( ال جی از بقیه جلوتره) غیر از این پنل های tn فعلی به تدریج از رده خارج میشه و نسل بعدی به oled و ips تعلق داره. من بیشترین کاربردم بازیه و از این مانیتوری که دارم فوق العاده راضیم. پیشنهاد می کنم از مارکهایی استفاده کنین که تکنولوژی جدیدتر و برتر رو در اختیار دارن و کارشون تخصصی باشه.
در ضمن منظور من از نداشتن تنظیم عمودی اینه که کل مانیتور به سمت بالا یا پایین حرکت نداره ولی به صورت تغییر زاویه عمودی تنظیم داره

من چک کردم لینک سالمه :
شما چند تامدل 23 اینچ ایسوس معرفی میکنین ؟
طبیعتا ips دار
در مورد 2485 سامسونگ
وقتی ips نداره هنوزم بهتر از ips دارهای ایسوز هست ؟
بقیه دوستان هم نظرشونو بگند
در مورد تنظیم عمودی هم منظورتونو درست نرسونده بودین
پس ایراد نیست چون اکثر مانیتورها بدین شکل ساخته میشند ....

در مورد این پست و پست قبلی منتظر نظرات دوستان هستم

bayern_vahid`
12-01-2012, 12:58
با سلام

عیبهاش:
دوست عزیز من خودم الان یه دونه ips226 دارم باید بگم اول در مورد ریسپانس تایم از اونجایی که خودم گیمر هستم هیچ مشکلی توش تا به حال ندیدم حتی در بازی فوتبال که این مشکل اونجا خودش رو بروز میده یعنی به هیچ عنوان مشکلی نداره تو سایت ال جی امریکا اگه برین ریسپانس تایم رو زده 5 میلی ثانیه اونا که نمیتونن دروغ به خورد ملت بدن
دوست عزیز کی گفته قابلیت تنظیم عمودی نداره اگه یه نگاه به دفترچه بندازی به راحتی تا 15 درجه بالاتر از عمودی و 15 درجه پایینتر از عمودی راحت تنظیم میشه هیچ مشکلی هم نداره
یه نکته دیگه هم باید بگم کیفیت رنگش رو درهیچ مانتوری تا به حال ندیدم به هر صورت ips از همه نظر عالیه

ehsan_gamer
12-01-2012, 14:01
سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی من برا x360ام یه مانیتور می خواستم اما یکمم انتظاراتم زیاده با مشخصات زیر:
1.فول اچ دی (1080p)
2.کنتراست بالا
3.بلند گو هم داشته باشه!
4.اچ دی ام آی هم داشته باشه
5.کلا برا ایکس 360 بترکونه
6.قیمت هم نهایت تا 300!!!
اینم مدلایی که خودم تو فکرشونم:
1.lg w2261vp
2.lg w2286l
3.samsung bx2285plus
4.aoc v22+

ebi1952
12-01-2012, 17:35
دوست عزیز من خودم الان یه دونه ips226 دارم باید بگم اول در مورد ریسپانس تایم از اونجایی که خودم گیمر هستم هیچ مشکلی توش تا به حال ندیدم حتی در بازی فوتبال که این مشکل اونجا خودش رو بروز میده یعنی به هیچ عنوان مشکلی نداره تو سایت ال جی امریکا اگه برین ریسپانس تایم رو زده 5 میلی ثانیه اونا که نمیتونن دروغ به خورد ملت بدن
دوست عزیز کی گفته قابلیت تنظیم عمودی نداره اگه یه نگاه به دفترچه بندازی به راحتی تا 15 درجه بالاتر از عمودی و 15 درجه پایینتر از عمودی راحت تنظیم میشه هیچ مشکلی هم نداره
یه نکته دیگه هم باید بگم کیفیت رنگش رو درهیچ مانتوری تا به حال ندیدم به هر صورت ips از همه نظر عالیه
با سلام
دوست عزیز تو پست قبلی در مورد تنظیم عمودی توضیح دادم که این مانیتور تنظیم زاویه عمودی داره از -5 تا 15 درجه ولی مثل بعضی از مانیتورهای اسوس تنظیم عمودی به صورتی که:
مثلا صندلی چرخدار گردون که تو بازار هم زیاده یه اهرم داره که ارتفاع صندلی رو تنظیم میکنید با توجه به قد خودتون یا با پیچوندن ارتفاع تنظیم میشه که بعضی از مانیتورها هم این قابلیت خوب و خیلی مفید رو دارن البته به روشی دیگه( بعضی موقع ها شما احساس میکنی وقتی پشت سیستم نشستی داری از خیلی بالا یا خیلی پایین به سیستم نگاه میکنی و باعث خستگی چشم میشه که این قابلیت اونجا کاربرد داره)

ebi1952
12-01-2012, 17:42
من چک کردم لینک سالمه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex.php%3Fdispatch%3Dproducts.view%26product_id%3D5 4469)
شما چند تامدل 23 اینچ ایسوس معرفی میکنین ؟
طبیعتا ips دار
در مورد 2485 سامسونگ
وقتی ips نداره هنوزم بهتر از ips دارهای ایسوز هست ؟
بقیه دوستان هم نظرشونو بگند
در مورد تنظیم عمودی هم منظورتونو درست نرسونده بودین
پس ایراد نیست چون اکثر مانیتورها بدین شکل ساخته میشند ....

در مورد این پست و پست قبلی منتظر نظرات دوستان هستم
با سلام
به این سایت برید تو صفحه اول سایت مانیتورهای اسوس رو زده و تو قسمت مانیتورها هم تمام مانیتورها رو با توضیحات داره( قصدم تبلیغ این سایت نیست چون قیمتهاش هم از بازار گرونتره ولی برای مقایسه و کسب اطلاعات سایت خوبیه)

golmohammadi
12-01-2012, 18:48
تنها ایراد سایز 21.5 اینچشه (با در نظر نگرفتن زمان ریسپونس)
که در واقع نسبت به پولش ایراد نیست
بلکه نسبت به نیاز من ایراد هست

سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی من برا x360ام یه مانیتور می خواستم اما یکمم انتظاراتم زیاده با مشخصات زیر:
1.فول اچ دی (1080p)
2.کنتراست بالا
3.بلند گو هم داشته باشه!
4.اچ دی ام آی هم داشته باشه
5.کلا برا ایکس 360 بترکونه
6.قیمت هم نهایت تا 300!!!
اینم مدلایی که خودم تو فکرشونم:
1.lg w2261vp
2.lg w2286l
3.samsung bx2285plus
4.aoc v22+
سلام
بهتر بود شما تاپیک جدیدی میزدین
من فقط میتونم بگم مورد آخری را من دارم
اگه خواستی میتونم بدمش به شما و ارزونتر حساب میشه برات میصرفه
اسپیکر هم دار(ولی ضعیف)

با سلام
به این سایت برید تو صفحه اول سایت مانیتورهای اسوس رو زده و تو قسمت مانیتورها هم تمام مانیتورها رو با توضیحات داره( قصدم تبلیغ این سایت نیست چون قیمتهاش هم از بازار گرونتره ولی برای مقایسه و کسب اطلاعات سایت خوبیه)

این سایتو که همگی میشناسیم
به قول خودت قیمتهاش فضایی هستند

دوستان با تجربه منتظر نظرات شما در مورد 2485 و خریدش و ایسر و اکس ویژن که گفتم، هستم