مشاهده نسخه کامل
: مشکل پارتشین بندی(سطح پیشرفته)
سلام دوستان خسته نباشید.
لپتاپ من یک هارد 640 گیگ داره که از اول که خریدم یک پارتیشن Primary داشته که ویندوز روش بوده و یک extended که داخلش logical ها بودند.
من الان نیاز دارم که یک پارتیشن Primary اضافه کنم(برای نصب یک سیستم عامل دیگه)
ولی چون فضای لازم رو Primary نداره، نمیشه.
از extended ها من یک پارتیشن 80 گیگی رو free کردم ولی بازم نمی تونم یک primary رو ایجاد کنم.
خواستم merge کنم که بازم نشد.
از Paragon بوتیبل و آکرونیس بوتیبل استفاده می کنم.
اگر ممکنه راهنمایی کنین.
saeed774
24-12-2011, 20:44
قائدتا باید مشکلی وجود نداشته باشه . ولی ....
در روی هارد دیسک فقط تا 3 درایو Primary میشه ایجاد کرد که در اینصورت هم فقط یکیشو میشه Active نمود . با این اوصاف دو پارتیشن دیگه بالاجبار و اتومات توسط برنامه های پارتیشن یا ویندوز بصورت مخفی یا Hidden در میان . در اینصورت دو پارتیشنی که اکتیو نباشند و مخفی هستند در سیستم عامل هم نمایش داده نخواهند شد .
حالا شما برای نصب یه سیستم عامل دیگه نیازی نیست که حتما یه درایو Primary دیگه ایجاد کنین . سیستم عامل در درایو logical هم به راحتی نصب میشه به شرطی که در درایو Primary و اکتیو از قبل یه سیستم عامل موجود باشه .برای مثال در درایو C ویندوز xp موجود باشه و شما هم در درایو D که لاجیکال هم هست ویندوز 7 یا ویستا یا حتی اکس پی نصب کنی .
شما فقط کافیه مثلا از درایو D بطرف درایو C ،به مقدار لازمتون حجمش رو Resize و کم کنین ، بعد این فضای جدید رو با همون فرمت Logical و NTFS ایجاد کنین و پس از ایجاد فرمتش کنین . به راحتی روی این درایو هر ویندوزی نصب میشه .
قائدتا باید مشکلی وجود نداشته باشه . ولی ....
در روی هارد دیسک فقط تا 3 درایو Primary میشه ایجاد کرد که در اینصورت هم فقط یکیشو میشه Active نمود . با این اوصاف دو پارتیشن دیگه بالاجبار و اتومات توسط برنامه های پارتیشن یا ویندوز بصورت مخفی یا Hidden در میان . در اینصورت دو پارتیشنی که اکتیو نباشند و مخفی هستند در سیستم عامل هم نمایش داده نخواهند شد .
حالا شما برای نصب یه سیستم عامل دیگه نیازی نیست که حتما یه درایو Primary دیگه ایجاد کنین . سیستم عامل در درایو logical هم به راحتی نصب میشه به شرطی که در درایو Primary و اکتیو از قبل یه سیستم عامل موجود باشه .برای مثال در درایو C ویندوز xp موجود باشه و شما هم در درایو D که لاجیکال هم هست ویندوز 7 یا ویستا یا حتی اکس پی نصب کنی .
شما فقط کافیه مثلا از درایو D بطرف درایو C ،به مقدار لازمتون حجمش رو Resize و کم کنین ، بعد این فضای جدید رو با همون فرمت Logical و NTFS ایجاد کنین و پس از ایجاد فرمتش کنین . به راحتی روی این درایو هر ویندوزی نصب میشه .
منم روی لوجیکال یک ویندوز دیگه نصب کردم و شد ولی نمی دونم چرا اسم درایو ها Local Disk شده بود و عوض نمی شد!(درایورها کامل نصب شدند) مشکل دیگه ای هم ندیدم. فکر کردم شاید بخاطر لوجیکال بودن این مشکل(هر چند کوچیکه) بوجود اومده.
jafarian
25-12-2011, 00:38
به وسیله برنامه MiniTool Partition Wizard میتونستین همون مقدار فضا که احتیاج دارین ازپارتیشن extended خودتون بگیرین به وسیله گزینه move/resize بعدشم طبق شماره 2 پارتیشن خودتون تغییربدین:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.