مشاهده نسخه کامل
: بالا بردن كيفيت كپچر و خروجي فيلم در اديوس
سلام دوستان
مدتي هستش كه متوجه شدم كيفيت فيلم هايي كه من كپچر مي كنم و در انتها به صورت DVD تحويل ميدم كمي پايين تر از كيفيت كارهاي يكي از همكارام هستش در حالي كه هر دو از كارت معمولي و اديوس براي كپچر و خروجي استفاده مي كنيم
يه مدت كه آزمايش كردم به اين نتيجه رسيدم كه كيفيت خروجي مثل كيفيت فيلم كپچر شده هستش
مي خوام بدونم اگه يه كارت اكسترنال واسه كپچر (مثلا پيناكل) بگيرم رو كيفيت فيلم كپچر شده تاثيري داره؟
اگه راهي پيشنهاد دارين ممنون ميشم
براي مطمئن شدن اين سئوال رو مي پرسم : بين كيفيت كپچر از طريق كارت DV وكه 15000 تومن هستش با كيفيت كپچر از طريق PINNACLE - MOVIE BOX USB ULTIMATE/Studio 710 USB كه حدود 300 هزار تومن هستش چه فرقيه؟ چقدر؟
بابا اين همه تديوينگر!!
حداقل تجربه شخصي و كار خودتونو بنويسين و ميزان رضايت خوتون از كيفيت كار
F:Shagerd
30-12-2011, 19:48
با کدوم ورژن از ادیوس ورودی و خروجی میگیری
rasoolsm
30-12-2011, 20:19
سلام دوست عزیز
تا جایی که من میدونم فکر نمیکنم تفاوت زیادی بین کارت های DV باشه.این تفاوت کیفیت باید از دوربین باشه.اینکه شاید دوربین شما نسبت به دوربین دوستتون بیشتر کار کرده باشه .اینکه تنظیمات دوربینتون فرق داره.مثلا شما اگه نورپردازی خوبی داشته باشی که بتونی gain رو منفی کنی کنتراست تصویرت بالا میره و شفافتر.در ضمن از نوار خوب (حداقل پریمیوم سونی)استفاده کنید.
سوالی بود در خدمتم
یا علی
majid0307
31-12-2011, 21:51
سلام دوستان
مدتي هستش كه متوجه شدم كيفيت فيلم هايي كه من كپچر مي كنم و در انتها به صورت DVD تحويل ميدم كمي پايين تر از كيفيت كارهاي يكي از همكارام هستش در حالي كه هر دو از كارت معمولي و اديوس براي كپچر و خروجي استفاده مي كنيم
يه مدت كه آزمايش كردم به اين نتيجه رسيدم كه كيفيت خروجي مثل كيفيت فيلم كپچر شده هستش
مي خوام بدونم اگه يه كارت اكسترنال واسه كپچر (مثلا پيناكل) بگيرم رو كيفيت فيلم كپچر شده تاثيري داره؟
اگه راهي پيشنهاد دارين ممنون ميشم
اقا کلا مرغ همسایه غازه
همه همکار ها به من میگن شما چکار میکنی که دی وی دی هایی که تحویل میدی کیفیت خوبی داره - اما اصلا اینطور نیست شما فقط باید موقع فیلمبرداری رعایت کنی که فیلمت با کیفیت باشه و بس
دوستان بابت جواباتون خيلي ممنونم
مشكل اينجاست كه يكبار من خودم ديدم كه فيلمي رو كه تحويل دوستم داده بودم رو با فيلمي كه دقيقا همون تصاوير توسط يه همكار ديگه استفاده شده بود مقايسه كرد، واسه اون يكم شارپ تر و كنتراست تصاوير بهتر بود، اما واسه من يكم خام و كم رنگ تر بود
يه مدت دنبال exporter هاي مختلف رفتم كه تقريبا چنين نتيجه اي رو با يكي از exporter هاي quicktime گرفتم اما اون يكم زيادي كنتراست بالا داشت
masoudtr
11-01-2012, 00:33
شما دقیقا نحوه خروجی گرفتنت را بگو یک دستی بهت برسونم
از burn disc استفاده میکنی؟یا پروکدر؟
nimatavassoli
22-02-2012, 23:14
سعي كن در اديوس از ----- هاي زياد استفاده نكني كيفيت مياد پايين
nima_effat
20-04-2012, 00:33
من توی ادیوس با procoder و burn to dvd و avi (و تبدیلش با یه نرم افزار دیگه )کار کردم و burn to dvd کیفیتش از همه بهتر بود و واقعا راضیم البته واسه hd نظری ندارم .
در ضمن فکر میکنم شما ممکنه بیش از یک ساعت فیلم روی یک دی وی دی میکشی وقتی طول یک فیلم زیاد باشه ادیوس خودش کیفیت فیلم رو کم میکنه و توی یک دی وی دی جاش میده و چیزی هم به شما نمیگه و خودت باید چک بکنی و بیش از 70 دقیقه توی یک دی وی دی نریزی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.