مشاهده نسخه کامل
: خرید هارد 1 ترابایتی
ebrahimjan
23-12-2011, 09:28
سلام دوستان
قصد خرید هارد 1 ترابایتی رو دارم می خوام ببینم بهترین برند چی هست البته با قیمت روز می خواستم معرفی کنید ممنون
ata.royalfalcon
23-12-2011, 11:37
سلام دوستان
قصد خرید هارد 1 ترابایتی رو دارم می خوام ببینم بهترین برند چی هست البته با قیمت روز می خواستم معرفی کنید ممنون
سلام
اشاره نکردین که هارد پرتابل میخواهید یا دسکتاپی .
اگر هارد دسکتاپی میخواهید بهترین برند موجود در بازار فعلاً western digital my book essential هست که برای یک ترابایت قیمتی حدود 160 هزارتومن دارد (قبل از گرانی کمتر از 100 هزارتومن بوده!!!) این مدل usb3 هست .
اما اگر بودجه کافی برای خرید هارد پرتابل دارید پیشنهادم اینکه از مدلهای پرتابل رو بخرید چون هم حمل و نقلش ساده هست و هم راه اندازی آن خیلی ساده هست .
مدلهای پیشنهادی برای هاردهای پرتابل
1. هارد وسترن مدل my passport essential SE که تا یک ترابایت موجوده و دارای قابلیت hardware encryption هست که اگر پسورد رو فراموش کنید باید با داده ها خداحافظی کنید . این مدل usb3 هست .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. پیشنهاد بعدی سیگیت مدل free agent go flex هست که تا 1.5 ترابایت هم موجوده و قابلیت رمزنگاری سخت افزاری نداره که باید با استفاده از نرم افزارهای متفرقه داده ها رو رمز نگاری کنید . این مدل از هاردهای سیگیت goflex طراحی جالبی دارند یعنی انتهای این هاردها قابل جدا شدن هست و میتوان انواع اینترفیس رو نصب کرد مثل usb2 و usb3 و esata و firewire . لازم به ذکر هست که این هارد فقط با کارتریج usb2 یا usb3 (با توجه به مدل) فروخته میشه و برای داشتن سایر کارتریجها باید جداگانه خریداری شود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک این مدل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه دو مدل پیشنهاد شده با وجود کیفیت بالایی که دارن ضد ضربه و ضد آب نیستن و بدنه ظریفی دارن که زود خط و خش میافتد . مدلهای بعدی که ضد ضربه و ضد آب هستن
3. هارد silicon power armor a80 که از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده است که با داشتن بدنه آلومنیومی یکی از سنگینترین هاردهای پرتابل هست و همچنین usb3 هست .
ebrahimjan
23-12-2011, 14:44
نه همون هارد دسکتاپی می خوام ممنون از اطلاعات مفیدتون به نظرت اگه صبر کنم قیمتش ارزان میشه 160 تومن یکمی گرون هست آیا امکان ارزان شدنش وجود داره؟
ata.royalfalcon
23-12-2011, 15:47
نه همون هارد دسکتاپی می خوام ممنون از اطلاعات مفیدتون به نظرت اگه صبر کنم قیمتش ارزان میشه 160 تومن یکمی گرون هست آیا امکان ارزان شدنش وجود داره؟
پس همون مدل western digital my book essential در حال حاضر بهترین هستن .
در مورد ارزان شدنش من بعید میدونم قیمتش به این زودی پایین بیاد .
حدس میزنم که این قیمتها تا عید نوروز ادامه داشته باشه (البته حدس میزنما!!!)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.