مشاهده نسخه کامل
: نصب ویندوز جدید
joibari2
22-12-2011, 19:09
سلام من سیستمم ویروسیه و الآن یه ویندوز7 دارم دانلود میکنم که وقتی تموم شد باید از حالت فشرده خارجش کنم و بعد روی DVD رایتش کنم میخواستم بدونم که وقتی رایتش کنم این ویندوز هم ویروسی می شه ؟ یا نه؟
سلام من سیستمم ویروسیه و الآن یه ویندوز7 دارم دانلود میکنم که وقتی تموم شد باید از حالت فشرده خارجش کنم و بعد روی DVD رایتش کنم میخواستم بدونم که وقتی رایتش کنم این ویندوز هم ویروسی می شه ؟ یا نه؟
سلام اگه منظورتون ویندوز روی دی وی دی هست ، بهتره که با نرو رایت بزنین
امکان نداره ویروس طوری طراحی شده باشه که بره داخل دی وی دی در حین رایت زدن ، خیالت راحت باشه.
ولی یه چیزی.
شما دارین ایمیج دانلود میکنین و یا خود فایلهارو ؟
اگه خود فایلها هست مواظب باشین که فایلها آلوده نشن.
شما بهتره که دانلود که کردی فایل زیپ رو ببری یه جای دیگه و رایت بزنی چون فایل زیپ آلوده نمیشه به این آسونی ها.
Take Care:40:
joibari2
23-12-2011, 12:15
سلام اگه منظورتون ویندوز روی دی وی دی هست ، بهتره که با نرو رایت بزنین
امکان نداره ویروس طوری طراحی شده باشه که بره داخل دی وی دی در حین رایت زدن ، خیالت راحت باشه.
ولی یه چیزی.
شما دارین ایمیج دانلود میکنین و یا خود فایلهارو ؟
اگه خود فایلها هست مواظب باشین که فایلها آلوده نشن.
شما بهتره که دانلود که کردی فایل زیپ رو ببری یه جای دیگه و رایت بزنی چون فایل زیپ آلوده نمیشه به این آسونی ها.
ایمیجه چندتا فایل زیپه که در نهایت میشه یه فایل ایمیج بعد باید رایتش کنم
ایمیجه چندتا فایل زیپه که در نهایت میشه یه فایل ایمیج بعد باید رایتش کنم
پس خیالت راحت باشه ، مشکلی پیش نمیاد ، اگه فایلهای بخش بخش زیپ هست و محتوی داخلش هم فایل Image هست ، هیچ مشکلی نیست. روی سیستم خودت هم میتونی رایتش کنی از طریق Burn image نرم افزاری مث Alcohol 120% میشه به راحتی اینکار رو انجام داد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.