ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خشک شدن رنگ در پرینتر رنگی Epson P50

mehdi_47
22-12-2011, 17:15
سلام
من یه پرینتر رنگی مدل Epson P50 دارم که در کنارش مخزن رنگ هم نصب کردم.بعد از یه هفته که ازش استفاده نکردم ظاهراً رنگ داخلش خشک شده و الان عکسهارو بیشتر به رنگ صورتی چاپ میکنه.میخواستم ببینم راهی هست که این خشک شدن رنگ رو برطرف کنم ؟ یکی دو باری از روش هد کلین استفاده کردم که فایده نداشت.
ممنون میشم راهنمایی کنید

EXTREME
22-12-2011, 23:08
سلام
من یه پرینتر رنگی مدل Epson P50 دارم که در کنارش مخزن رنگ هم نصب کردم.بعد از یه هفته که ازش استفاده نکردم ظاهراً رنگ داخلش خشک شده و الان عکسهارو بیشتر به رنگ صورتی چاپ میکنه.میخواستم ببینم راهی هست که این خشک شدن رنگ رو برطرف کنم ؟ یکی دو باری از روش هد کلین استفاده کردم که فایده نداشت.
ممنون میشم راهنمایی کنید
بله یکی از علائم خشک شدن نازل ها همینه که به یک رنگ دیگه میزنه
اصولا اپسون ها از کارتریج های ارتعاشی استفاده میکنند و هد از کارتریج جداست و چند مدت استفاده نکنید سریع نازل ها بسته میشه
پیشنهاد من اینه که دوبار تست کلین بگیرید
اگه بار اول نشد نیم ساعت بعدش مجددا تست کلین بگیرید
اگه درست نشد خشک شدن جدی هست و باید برید حلال جوهر بگیرید و هد رو درآورده اول با الکل بشورید و به مدت 15 دقیقه در الکل بزارید روش هم الکل بریزید بعد به مدت 12 ساعت باید تو حلال جوهر بزارید و روی هد هم که سوراخ داره باید از این لوله های لاستیکی گذاشته و توش حلال جوهر بریزید این کار باعث میشه نازل ها زودتر بازبشن
اگه درست نشد 12 ساعت دیگه باید تو حلال جوهر باشه