ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک کنید، مشکل با گرافیک GTX 550 Ti

mass
22-12-2011, 01:45
سلام به دوستان،

دیشب بعد از خارج شدن از بازی، صفحه مانیتور شطرنجی و فریز شد. دستی ریستارت کردم. موقع بالا اومدن و پس از لود ویندوز صفحه آبی اومد و ریستارت شد. با سیف مود اومدم بالا دیدم کارت گرافیکو نمیشناسه و رو تصویر (خصوصا موقع حرکت دادن موس) یک سری خطوط کوچیک دیده میشه. امروز ویندوز رو عوض کردم، راحت بالا اومد ولی بازم کارت رو نمیشناخت. از سیف مود اومدم و درایور جدید کارت رو نصب کردم که دیدم بعد از ریستارت بازم صفحه آبی میاد. به هر بدبختی بود درایور قبلی رو نصب کردم.

حالا مشکل اینه که ویندوز بالا نمیاد بعد از لود ویندوز یه صفحه شطرنجی میاد و سیستم ریستارت میشه. با سیف مود که بالا اومدم دیدم گرافیک رو شناخته ولی مشخصاتش رو نداره. یه system information که گرفتم دیدم Adapter Ram و Adapter Type و بقیه رو Not Available زده.

چیکار کنم؟ یعنی کارت به فنا رفته؟
اینم مشخصات سیستم:
cpu: AMD 1090
MB: Asus M4A87TD usb3
Ram: 2*2 Gig
Power: Green 530
{ شزمنده، اشتباهی در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست دادم، از دوستان میخوام اون پست من رو حذف کنند}

mass
22-12-2011, 16:26
از دوستان کسی نیست تا راهنمایی کنه؟

hamid.park
22-12-2011, 18:36
تا درایور نصب نشه که مشخصاتشو نمیزنه

ess_1362
22-12-2011, 18:47
ویندوز را عوض کنید و دوباره درایور جدید نصب کنید
بعد با furmark یک تست 5 دقیقه ای از کارت بگیرید و دمای کارت را بررسی کنید

vegas
22-12-2011, 20:02
برند کارت گرافیک ؟

EXTREME
22-12-2011, 23:01
مشکل یا از درایور گرافیک هست یا گرافیک مشکل داره یا دماش بالاست
گرافیک باید روی یه سیستم دیگه چک بشه تا معلوم بشه مشکل از کجاست

mass
23-12-2011, 00:04
ویندوز را عوض کنید و دوباره درایور جدید نصب کنید
بعد با furmark یک تست 5 دقیقه ای از کارت بگیرید و دمای کارت را بررسی کنید

سلام و تشکر
آلان دقیقا مشکل اینه که وقتی درایور کارت گرافیک رو نصب میکنم سیستم بالا نمیاد، ولی وقتی درایور رو Unistall میکنم سیستم نرمال بالا میاد ولی گرافیک به شدت پایینه و تصویر خط داره و توی Device Manager هم توی Display adapter میزنه standard vga graphics adapter. برند گرافیک هم Evga هستش. آلان با برنامه ای که گفتید تست میگیرم. البته وقتی با GPU-Z تست کردم اسم گرافیک رو میزنه ولی مشخصات دیگه مثل رم و غیره رو نمیشناسه.

---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

مشکل یا از درایور گرافیک هست یا گرافیک مشکل داره یا دماش بالاست
گرافیک باید روی یه سیستم دیگه چک بشه تا معلوم بشه مشکل از کجاست

تشکر،
فردا میرم با یه سیستم دیگه چک میکنم، ببینم چی میشه

mass
23-12-2011, 20:26
سلام،

متاسفانه نتونستم گرافیک خودم رو با سیستم دیگه تست کنم، چون مادربردشون قدیمی بود.
ولی یه گرافیک 9400 رو با سیستم خودم چک کردم، همه چی درست شد و مشکلی نداشت. پس فکر کنم گرافیک خودم مرخصه.
راستی گارانتی کارتم مال شرکت فارس هستش، میدونید کجا باید ببرم؟ آدرس دفترش که ولیعصر ساختمان ایرانیانه، ببرم اونجا؟

با تشکر از دوستان

mass
23-12-2011, 20:48
راستی یه نکته:
قبلا وقتی با برنامه WhoCrashed آنالیز کردم، این پیغام رو داد:

crash dump file: C:\Windows\Minidump\122211-29406-01.dmp
This was probably caused by the following module: dxgkrnl.sys ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (dxgkrnl+0x8C92C)
Bugcheck code: 0x116 (0xFFFFFFFF879F5008, 0xFFFFFFFF91F25AD6, 0x0, 0x2)
Error: VIDEO_TDR_ERROR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
file path: C:\Windows\system32\drivers\dxgkrnl.sys
product: Microsoft® Windows® Operating System ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]® Windows® Operating System)
company: Microsoft Corporation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Corporation)
description: DirectX Graphics Kernel
Bug check description: This indicates that an attempt to reset the display driver and recover from a timeout failed.
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system which cannot be identified at this time.
Google query: dxgkrnl.sys Microsoft Corporation VIDEO_TDR_ERROR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Corporation+VIDEO_TDR_ERROR)

میشه بگین مفهومش چیه؟

mass
28-12-2011, 17:37
سلام به دوستان :11:

گرافیکو بردم گارانتی، قابل تعمیر نبود و تعویض شد. مشکل حل شد، نگران نباشید :31:

pouyasony
29-12-2011, 17:02
سلام داداش این گرافیک gtx550ti چجور گرافیکی هست؟خوبه؟من یدونشو گرفتم ولی همه زدن تو ذوقم میگن بدرد نمیخوره

mass
30-12-2011, 22:30
سلام داداش این گرافیک gtx550ti چجور گرافیکی هست؟خوبه؟من یدونشو گرفتم ولی همه زدن تو ذوقم میگن بدرد نمیخوره

سلام،
به نظر من خوبه، تا حالا مشکلی تو اجرای بازیها نداشته. زیاد سخت نگیر. منم وقتی که گرفتم و نظر بقیه رو خوندم یکم دمق شدم. ولی راضیم.

pouyasony
31-12-2011, 14:36
سلام،
به نظر من خوبه، تا حالا مشکلی تو اجرای بازیها نداشته. زیاد سخت نگیر. منم وقتی که گرفتم و نظر بقیه رو خوندم یکم دمق شدم. ولی راضیم.
اره منم خودم بتلفیلد 3رو با حالت ultra بدون مشکل دارم بازی میکنم نمیدونم چرا میگن این کارت خوب نیست.شما کدوم بازیهارو باهاش تست کردین؟

hamid.park
31-12-2011, 16:22
فعلاً توی بازی تا 1-2 سال دیگه مشکلی نخواهید داشت . کارته بدی نیست