مشاهده نسخه کامل
: راست چین کردن زیر منو آبشاری
سلام
یک قالب انگلیسی دارم ، می خوام زیر منو آبشاری از سمت راست باز بشه ....
لطفا منو راهنمایی کنید ...
m.m.m5651
22-12-2011, 00:37
آبشاری؟ یعنی چی؟
soheilsmart
26-12-2011, 01:36
دوست عزیز آدرس سایت رو بذارید شاید بشه کمک کرد
سلام
ببخشید من 2 تا سوال داشتم یه قالب سایت رو دارم فارسی می کنم برای خودم اما متاسفانه به 2 تا مشکل برخوردم
1- وقتی چپ چین کردم قالبم رو وقتی می خوام توی متن فارسی انگلیسی هم بنویسم متن به هم میخوره و اینگلیسی میره اول خط یا وقتی تو ورد مینویسم و کپی می کنم اصلا جایی که باید باشن نیست
دوم اینکه وقتی تو تگ <h1> می خوام فارسی بنویسم توی دریم نشون میده اما تو بروزر هیچی نشون نمیده ممنون میشم کمکم کنید
m.m.m5651
27-12-2011, 03:25
از توی ورد چیزی کپی نکنید بهتره به دلایلی.
اون کد h1 رو هم بذارید بررسی کنیم.
از توی ورد چیزی کپی نکنید بهتره به دلایلی.
اون کد h1 رو هم بذارید بررسی کنیم.
از تو ورد کپی نمی کنم هم باز همیشن مشکل رو دارم نمی تونم اینگلیسی بنویسم ...یعنی مینویسه اما جمله خراب میشه ... میشه بگید من توی css این قالب کجاهاش رو باید تبدیل به right کنم که نوشته هام درست شه و بتونم فارسی بنویسم و مشکل اینگلیسی هم نداشته باشم ؟
h1 ها اونقدر مهم نیستم برام این که اینگلیسی بتون بنویسم مهم تره برام برای h1 ها خودم یه کلاس تعریف میکنم اون عنوان های تیتر رو با کلاس خودم و خصوصیاتی که بش می دم تیغیر میدم ...اون متن اینگلیسی رو اگر کمک کنید بعدش برید سرا h1 خیلی ممنون میشم
مرسی
باید توی تگ html و یا body بری بنویسی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kaka.ronaldo
27-01-2012, 23:15
تو فایل CSS شما باید direction رو به right تبدیل کنید ، اگه کمکی خواستین میتونم تو فارسی سازی بهتون بکنم. برای نوشتن هم پیشنهاد میکنم از notepad استفاده کنین چون Word کد هایی رو ناخواسته به نوشته اضافه میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.