مشاهده نسخه کامل
: گوشی 150 الی 200
alafboys
21-12-2011, 23:19
سلام به همه ی بچه های گل انجمن .
من 200 تومان پول دارم . میخوام یه گوشی موبایل بخرم . همچین خشکل مشکل . با کارایی معمولی . نمیخوام نسبط قیمت گوشی کارایی تخیلی داشته باشه . البته قیافه گوشی خیلی برام مهمه.
اصلانم اطلاعاتم کامل نیست :19::19::19: جون من کمک کنیییید . HTC اینا که چیزی گیرم نمیاد . میاد ؟ :41:
حالا هر گوشیه خوبی سراغ دارید بگییییییید لطفا
نظر خودم تا این لحظه
Motorola EX119
( 190 تومان )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یییییییییاااااااااااااااا اااا
Motorola EX115
( 145 تومان )
بعدش الان یه کم قیکت گوشی ها رفته بالا . عاقلانس الان برم گوشی بخرم ؟ یا صبر کنم میاد پایین
یهو همین طوری نره بالا با 200 تومن 1100 بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!!!
Highbury
22-12-2011, 04:02
اینایی که خودت مد نظر داری ارزش اون قیمت رو نداره.
قیمت گوشی هم حالا حالا ها پایین نمیاد. چون دلیل گرونی افزایش ارزش ارز هست. اگه یه روزی تومان ارزشش نسبت به دلار بیشتر شد ان شالله گوشی هم ارزون میشه. تا اون موقع شاید رنگ موهات مثل دندونات سفید بشه :دی
سونی اریکسون ایکس 8 یا میکس واکمن گوشیهای زیباییه ستن
hesam4388
22-12-2011, 04:14
ببینید دوست عزیز ملاک شما واسه انختاب چیه؟
برند؟ سیستم عامل؟ وزن و اندازه؟ ....؟ بهرحال شما باید مشخص کنین هدفتون و انتظارتون از گوشی چیه؟
alafboys
22-12-2011, 09:21
اینایی که خودت مد نظر داری ارزش اون قیمت رو نداره.
قیمت گوشی هم حالا حالا ها پایین نمیاد. چون دلیل گرونی افزایش ارزش ارز هست. اگه یه روزی تومان ارزشش نسبت به دلار بیشتر شد ان شالله گوشی هم ارزون میشه. تا اون موقع شاید رنگ موهات مثل دندونات سفید بشه :دی
سونی اریکسون ایکس 8 یا میکس واکمن گوشیهای زیباییه ستن
جفتش رو قبول دارم نسبط به قیمت نمی ارزه . اما نمیدونم چه را یه جوری به دلم نشستن . مخصوصا 119 . چون هم دوم سیم کارت هم وایفای دار ( چیزایی که دوس دارم )
سونی اریکسون ایکس 8 منظور شما این که نیس ؟!!!! تا 200 تومان گفتمااااااااااا
alafboys
22-12-2011, 09:27
ببینید دوست عزیز ملاک شما واسه انختاب چیه؟
برند؟ سیستم عامل؟ وزن و اندازه؟ ....؟ بهرحال شما باید مشخص کنین هدفتون و انتظارتون از گوشی چیه؟
دوست عزیز حرف شما متین .
ملاک اصلیه من دو سیم کارت بود . که میتونم بگم همرو چک کردم . برای همین اومدم ببینم 1 سیم کارت چیزی هست که بتونه از دو سیم کارت منصرفم کنه یا نه .
WiFi برام مهمه ( ولی 50% )
سیستم عمال هم اگه آندروید باشه . اگه نه که به درد نمیخوره . همون جاوا سنگین تره ( IOS4 هم پیدا شد بدم نمیاد :31: )
ولی مهم ترین چیز ( سرعت گوشی که تو منو ها هنگ نکنه و عکس عکس نشه . اون یکی هم سایز و قیافه ی گوشی . مثلا باریک بودن یا گشکوب نبودن . مثل این EX119 قیافیش همچین ( گول زنک باشه ) باشه )
Highbury
22-12-2011, 13:00
دوست عزیز حرف شما متین .
ملاک اصلیه من دو سیم کارت بود . که میتونم بگم همرو چک کردم . برای همین اومدم ببینم 1 سیم کارت چیزی هست که بتونه از دو سیم کارت منصرفم کنه یا نه .
WiFi برام مهمه ( ولی 50% )
سیستم عمال هم اگه آندروید باشه . اگه نه که به درد نمیخوره . همون جاوا سنگین تره ( IOS4 هم پیدا شد بدم نمیاد :31: )
ولی مهم ترین چیز ( سرعت گوشی که تو منو ها هنگ نکنه و عکس عکس نشه . اون یکی هم سایز و قیافه ی گوشی . مثلا باریک بودن یا گشکوب نبودن . مثل این EX119 قیافیش همچین ( گول زنک باشه ) باشه )
درسته دو سیم کارت هست اما شما یه نگاه به باتریش کن :41:هر روز باید شارژ کنی. باتریش 750 هست. باتری 750 رو گوشیهای 30 تومانی نوکیائه .
به نظر من زیر 200 اگه دو سیم کارت های سامسونگ رو بگیری بهتره. استار 2 سیم کارت هم هست. قیمتش باید حدو 170-80 باشه. صفحه لمسی بزرگ و با کیفیت داره و ...باتری 1200 هم داره. چه لزومی هست یه چیزی رو برای اولین بار خودت تجربه کنی، از تجربه دیگران استفاده کن.
الان مشخصات 119 رو نگاه کردم، صفحش 176-220 هست. یعنی از کا 750 هم ضعیفتره.
---------------
اگه 2 سیم کارت ضرورت داری بگیر در غیر این صورت برو تو کار اندروئید ایکس 8
من از آندروئید اومدم به گوشیهای جاوا. چنان عذابی میکشم که فکر نکنم پسر نوح تو اون دنیا بکشه :31:
ایکس 8 یه زمانی 200 بود و الان گویا بالاتر رفته. اما ارزش خرید داره.
---
در کل به اون موتورولاها اصلا فکر هم نکن. دمبال چیزای عجیب هم نباش چون خودت ضرر میکنی
دو سیم کارت میخواهی اون سامسونگه که گفتن بهترین گزینه هست. همه جوره از 119 سره اونم با اختلاف زیاد
تک سیم میخواهی ایکس 8
اگه 220 پول نداری و جاوا میخواهی میکس واکمن رو بخر و حالشو ببر.ظاهر خوشکل و قیمت خوبی هم داره.
alafboys
22-12-2011, 23:18
درسته دو سیم کارت هست اما شما یه نگاه به باتریش کن :41:هر روز باید شارژ کنی. باتریش 750 هست. باتری 750 رو گوشیهای 30 تومانی نوکیائه .
به نظر من زیر 200 اگه دو سیم کارت های سامسونگ رو بگیری بهتره. استار 2 سیم کارت هم هست. قیمتش باید حدو 170-80 باشه. صفحه لمسی بزرگ و با کیفیت داره و ...باتری 1200 هم داره. چه لزومی هست یه چیزی رو برای اولین بار خودت تجربه کنی، از تجربه دیگران استفاده کن.
الان مشخصات 119 رو نگاه کردم، صفحش 176-220 هست. یعنی از کا 750 هم ضعیفتره.
---------------
اگه 2 سیم کارت ضرورت داری بگیر در غیر این صورت برو تو کار اندروئید ایکس 8
من از آندروئید اومدم به گوشیهای جاوا. چنان عذابی میکشم که فکر نکنم پسر نوح تو اون دنیا بکشه :31:
ایکس 8 یه زمانی 200 بود و الان گویا بالاتر رفته. اما ارزش خرید داره.
---
در کل به اون موتورولاها اصلا فکر هم نکن. دمبال چیزای عجیب هم نباش چون خودت ضرر میکنی
دو سیم کارت میخواهی اون سامسونگه که گفتن بهترین گزینه هست. همه جوره از 119 سره اونم با اختلاف زیاد
تک سیم میخواهی ایکس 8
اگه 220 پول نداری و جاوا میخواهی میکس واکمن رو بخر و حالشو ببر.ظاهر خوشکل و قیمت خوبی هم داره.
استار رو دست خیلی ها دیدم . یه کم قیافش یک نواخته .
ولی x8 اگه 200 پیدا شه . پایشم . واکمن هم باحال بود دیدم . دستت شما درد نکنه :10:
فقط EX119 رو بگم که رفتم سایت خود موتورلا دیدم سایتای ایرانی اشتباه زدن
1. 12mm ضخامت گوشی نیست و 9.9mm هست
2. صفه نمایش 220-176 نیست QVGA (320 x 240 pixel) TFT LCD هستش
3. باتری هم 910 mAh
TALK TIME (CONTINUOUS)1
Up to approximately 500 min
دست یکی از دوستام هم HTC SMART دیدم . اگه پیدا کنم اونم باحاله :20:
دیگه کسی نظری ندارهههههههههههههههههه
دیگه هیچ گوشییی نیست ؟!!! :19::19::19::19:
Highbury
23-12-2011, 04:54
استار رو دست خیلی ها دیدم . یه کم قیافش یک نواخته .
ولی x8 اگه 200 پیدا شه . پایشم . واکمن هم باحال بود دیدم . دستت شما درد نکنه :10:
فقط EX119 رو بگم که رفتم سایت خود موتورلا دیدم سایتای ایرانی اشتباه زدن
1. 12mm ضخامت گوشی نیست و 9.9mm هست
2. صفه نمایش 220-176 نیست QVGA (320 x 240 pixel) TFT LCD هستش
3. باتری هم 910 mAh
TALK TIME (CONTINUOUS)1
Up to approximately 500 min
دست یکی از دوستام هم HTC SMART دیدم . اگه پیدا کنم اونم باحاله :20:
دیگه کسی نظری ندارهههههههههههههههههه
دیگه هیچ گوشییی نیست ؟!!! :19::19::19::19:
دوست عزیز هر روز که گوشی تولید نمیشه بهترینا همینا بود.اما گویا شما دمبال چیزای عجیب هستید!!!!
اسمارت به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره. معایب زیاد داره...
بهترین گوشی ایکس 8 هست. خیلی گرون باشه 210-15 هست. به جای اینکارا فردا برو بازار تهیش کن.
من تجربه بیشتر از 15 تا گوشی از برندهای مختلف دارم. آندروئید یه چیزه دیگست. الان که آندروئید ندارم انگار استخوانهای بدنم درد میکنه :31:
فقط بتونم موبایل هر روز داره گرونتر میشه و هیچوقت هم ارزون نمیشه !
alafboys
23-12-2011, 20:16
دوست عزیز هر روز که گوشی تولید نمیشه بهترینا همینا بود.اما گویا شما دمبال چیزای عجیب هستید!!!!
اسمارت به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره. معایب زیاد داره...
بهترین گوشی ایکس 8 هست. خیلی گرون باشه 210-15 هست. به جای اینکارا فردا برو بازار تهیش کن.
من تجربه بیشتر از 15 تا گوشی از برندهای مختلف دارم. آندروئید یه چیزه دیگست. الان که آندروئید ندارم انگار استخوانهای بدنم درد میکنه :31:
فقط بتونم موبایل هر روز داره گرونتر میشه و هیچوقت هم ارزون نمیشه !
اگه اینجوری باشه که شما میگی X8 تایید شد . 1 شنبه میرم بازار موبایل ببینم دنیا دسته کیه:27::8:
با تشکررررررررررر
behnam_r007
08-01-2012, 22:53
GALAXY Mini پیشنهاد منه. راجع بهش تحقیق کن متوجه میشی.
X8 باتریش نابوده نخر که باید 24 ساعت به برق وصل باشی
adel.alizadeh1994
09-01-2012, 00:18
گوشی ایکس 8 سو نی اریکسون بخر مطمئن باش پشیمون نمیشه من خودم دام گوشی خیلی خوبی هست با برنامه هم میشه به راحتی مصرف باتریش رو پایین اورد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.