مشاهده نسخه کامل
: سافت امیج و مایا توی انیمیشن
Maxscript
21-12-2011, 18:33
با سلام:
دوستان من با مایا انیمیشن کار می کنم و سعی می کنم ادامه بدم اما چیزهایی از امکانات انیمیشن توی سافت امیج دیدم توجه منو جلب کرده می خواستم منو راهنمایی کنید یه انیماتور به نظر شما بین این دوتا کودومو انتخاب می کنه.
یا تشکر
یا علی
Lord-Voldemort
21-12-2011, 19:37
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ehsanyacoza0021
24-12-2011, 22:09
سلام:10:
SOFT IMAGE
نرم افزار خیلی آلیه تو انیمیشن ولی تو ایران به درد کار کردن نمیخوره چون آموزش ها خیلی کمه و کم تر کسی کار میکنه البته تو دنیا هم نسبت به مایا و مکس طرف دار کمتر داره چوب اینتر فیس از آیکون های کمی برخورداره و بیشتر متنی است اگه کار کنید متوجه میشید خدایی آدم وقتی با مایا کار میکند احساس راحتی میکنه ولی تاکید میکنم سافت ایمیج یه نرم افزار خیلی قوی است
Maxscript
30-12-2011, 19:50
من احساس می کنم سافت امیج قدرتش مخفی بعنی کسی بره باهاش کار کنه چند سال بعد می فهمه قدرت واقعی این برنامه را
می گفتن یه شرکت سالهای قبل به قدرتش پی برد و توی فیلم ها ازش استفاده کرد .
Wolf of aria
31-12-2011, 07:59
سلام
من خودم هم مایا کار کردم و هم دارم سافت امیج رو یاد میگرم
ببین دوست عزیز قدرت نرم فزار ها شبی هم اند اما در بعضی مواقع میبینی یکی بهتر از دیگری عمل میکنه ..............
من قبلاً مایا رو تمرین میکرم تا به نسخه 2012 اش اما بعضی کارهارو باید با برنامه نویشی انجام بدی زبان Mel رو باید بلد باشی که کاری رو انجام بدی اما توی سافت امیج بدون کد نویسی هم میشه کاری رو انجام داد یعنی نمیگم که توی سافت امیج نمیشه کد نویسی کرد اما منظورم خیلی راحت میتونی کاری رو با سیستم ICE سافت امیج انجام بدی و نسبت به مایا خیلی سبک کار میکنه
من که هرچه با سافت امیج پیش میرم قدرتش رو حس میکنم چون کار کردن باش خیلی راحتره نسبت به مایا هست و آموزشها هم روز به روز داره زیاد میشه اگر مایا رو بلد باشی در یاد یگری سافت امیج چندان به مشکل بر نمیخوری.............
پیش نهاد من اینه که یکی رو انتخاب کن که بعد مثل من به یکی دیگری نری که از انتخاب خود پشیمون نباشی...........
موفق باشی.
3dmotion
31-12-2011, 10:03
من تخصص اصلیم با مکس هست الان نزدیک به 15 ساله دارم کار میکنم یکی 2 سالی بخاطر پروژه های دیگه هم با Maya کار کردم و هم با softimage فقط اینو میتونم بگم که softimage هیچ محدودیتی نداره یعنی اگر 10 هزار مرحله کار روی یه آبجکت انجام بدی این قابلیت رو داره بدون اینکه ابجکت به هم بریزه به مرحله اول برگردی و تغییرات رو بدی و دباره با مرحله آخر برگردی.بعد خیلی از توانایی های سافت ایمیج تیو منوهاش نمیگنجه یعنی فقط کلید میونبر داره نه منو. این نرم افزار قدرت زیادی توی انیمیشن و جلوه های ویژه و مدلینگ داره به جرعت میتونم بگم قدرت مطلق انیمیشن و گیم هست . اکثر پارامترهایی که الان توی مکس 2012 هست منبعش از سافت ایمیج هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.