ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با دی وی دی رایتر Plextor PX-L890SA

pclord
21-12-2011, 16:13
سلام

تو برنامه UltraISO وقتی میخوام رایت کنم پیغام زیر رو میده و هر کاری میکنم رایت نمیکنه،بنظرتون مشکل از کجاست؟
DVD-R/RW media requires setting mode page to use DAO writing

عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویندور هم 64 بیت هست.

:40:

EXTREME
21-12-2011, 19:15
با نرم افزار nero یا alcohole 120% هم تست کنید و نتیجرو بگین
تا معلوم بشه مشکل نرم افزاری هست یا از چیز دیگه ای هست
اگه با نرم افزار دیگه هم همینطور بود

ویندوز رو عوض کنید و با یک سی دی دیگه چک کنید فریم ویرو درایو رو آپدیت کنید و درب درایو رو باز کرده داخلشو یک فوت بکنید و لنزشو تمیز کنید و دوباره تست کنید

pclord
21-12-2011, 22:14
با نرم افزار nero یا alcohole 120% هم تست کنید و نتیجرو بگین
تا معلوم بشه مشکل نرم افزاری هست یا از چیز دیگه ای هست
اگه با نرم افزار دیگه هم همینطور بود

ویندوز رو عوض کنید و با یک سی دی دیگه چک کنید فریم ویرو درایو رو آپدیت کنید و درب درایو رو باز کرده داخلشو یک فوت بکنید و لنزشو تمیز کنید و دوباره تست کنید

فریمویرو آخرین نسخه بود. با alcohole 120% تست کردم رایت کرد الترا ایسو مثل این که مشکل داره و احتمالا برمیگرده به ویندور 64 بیت، 32 بیت نصب میکنم ببینم درست میشه یا نه

ممنون.

موفق باشید.

EXTREME
21-12-2011, 22:22
رو نرم افزار ultar iso قبلش راست کلیک کنید و run as administrator رو بزنید و دوباره تست کنید

pclord
21-12-2011, 22:44
رو نرم افزار ultar iso قبلش راست کلیک کنید و run as administrator رو بزنید و دوباره تست کنید

فایده نداشت همون پیغام رو باز میزته. ویتدوز 32 بیت ندارم یکی دانلود کردم خراب بود کلی ویندوز سون گداشتن تو سایت های دانلود آدم گیچ میشه نمیدونه کدومو دانلود کنه، ا32 بیت نصب کنم اگه درست شد معلوم میشه با 64 بیت سازگار نیست.

EXTREME
21-12-2011, 22:46
فایده نداشت همون پیغام رو باز میزته. ویتدوز 32 بیت ندارم یکی دانلود کردم خراب بود کلی ویندوز سون گداشتن تو سایت های دانلود آدم گیچ میشه نمیدونه کدومو دانلود کنه، ا32 بیت نصب کنم اگه درست شد معلوم میشه با 64 بیت سازگار نیست.
مود نرم افزار رو ببر رو xp sp3 دوباره تست کن

pclord
21-12-2011, 22:55
مود نرم افزار رو ببر رو xp sp3 دوباره تست کن

روی همه ی مود ها تست کزدم فایده نداشت.

pclord
22-12-2011, 02:13
32 بیت هم نصب کردم فایده نداره باز هم همون پیعام رو داد، مثل اینکه الترا ایسو با پلکسنور مشکل داره.

pclord
22-12-2011, 10:20
دوستان راه حلی نیست برای حل این مشکل،
با Nero و برنامه های دیگه رایت میکنم خیلی طول میکشه، دی وی دی که قبلا با الترا ایسو تو 3 مین رایت میشد الان با نرو 8-10 دقیقه طول میکشه. 4-5 تا برنامه رو نصب کردم هیچ کدوم مشکلی نداشتن فقط الترا ایسو نمیدونم مشکلش چیه این پیغام رو میده.

pclord
22-12-2011, 18:14
دی وی دی خام پرینکو مشکی بود، امروز با یه دی وی دی خام دیگه تست کردم درست بود و رایت کرد مشکل از دی وی دی خام بوده فکر کنم التنرا ایسو باهاش مشکل داره. هر چند قبلا با رایتر IDE بدون مشکل همین پرینکوی مشکی رو با الترا ایسو رایت میکردم.

EXTREME
22-12-2011, 23:10
دی وی دی خام پرینکو مشکی بود، امروز با یه دی وی دی خام دیگه تست کردم درست بود و رایت کرد مشکل از دی وی دی خام بوده فکر کنم التنرا ایسو باهاش مشکل داره. هر چند قبلا با رایتر IDE بدون مشکل همین پرینکوی مشکی رو با الترا ایسو رایت میکردم.
این مشکل های اینچنینی که با یک دی وی دی یک درایو مشکل داره بیشتر از فریم ویر هست
اگر ورژن جدیدتر نیومده کاری نمیشه کرد
دی وی دی ها دیگه رو هم خوب میخونه پس نمیتونیم بگیم ایراد از اپتیک هست
یا نرم افزار مورد داره یا فریم ویرو درایو قدیمی هست

star4
24-01-2012, 19:46
سلام

من یه دی وی دی رایتر خریدم واسه همینم سی دی رایترم از سیستم جدا کردم ولی نمیدونم چرا موقع نصب ویندوز همون اول کار ارورمیده ولی اگه سی دی رایتر نصب کنم این ارور نمیده یعنی واسه شناسوندن دی وی دی رایتر حتما باید بعد نصب ویندوز از طریق کارت مادربرد دی وی دی رایتر بشناسونم کسی میتونه کمک کنه:41: