مشاهده نسخه کامل
: مهارت تایپ فارسی و انگلیسی
babelirani
21-12-2011, 16:03
مهارت تایپ فارسی و انگلیسی -
مهارت تایپ سریع و درست از هنرهای است که هر کاربر و علاقمند به رایانه آرزوی داشتن آن را دارد. این مهارت تنها در صورت داشتن دو فاکتور مهم تمرین بسیار و گذشت زمان قابل دستیاب است . حال با وجود یک آموزش مفید و راهنمایی که در امر یادگیری نقش بسزایی دارد، شما نیز می توانید از تایپیست های ماهر و چیره دستی باشید. برای شما دوستان کتاب الکترونیکی با فرمت PDF آماده کرده ایم و امیدواریم که بتوانید با این آموزش فاکتور زمان را بسیار سریعتر از آن چه که معمول است بگذرانید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CRIS Joon CR7
21-12-2011, 16:35
[QUOTE=babelirani;6717286]
دستت ممنون :31:
شما چقده مفیدید:11:
ELHAM3000
25-01-2012, 19:24
سلام دوست عزیز
بنده هر کاری میکنم نمی تونم دانلودش کنم ؛میشه لینکشو چک کنید.ممنون میشم :11:
سلام:20:
اگه 1 جای دیگه آپلود کنید ممنون میشم...ظاهراً لینک مشکل داره
ممنون:)
pouria_br
09-02-2012, 02:55
مهارت تایپ سریع و درست از هنرهای است که هر کاربر و علاقمند به رایانه آرزوی داشتن آن را دارد. این مهارت تنها در صورت داشتن دو فاکتور مهم تمرین بسیار و گذشت زمان قابل دستیاب است . حال با وجود یک آموزش مفید و راهنمایی که در امر یادگیری نقش بسزایی دارد، شما نیز می توانید از تایپیست های ماهر و چیره دستی باشید. برای شما دوستان کتاب الکترونیکی با فرمت PDF آماده کرده ایم و امیدواریم که بتوانید با این آموزش فاکتور زمان را بسیار سریعتر از آن چه که معمول است بگذرانید.
سلام به دوستان عزیز
اینم از لینک سالم و سرحال :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که تایپ رو از بازی Typer Shark ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یاد گرفتم (محصول شرکت pop cap) و الآن خیلی راحت در تاریکی و با سرعت تایپ می کنم. با اینکه تایپ انگلیسی رو یاد میده اما مهم اینه که بدونید انگشتتون رو کجا قرار بدید و کدوم دکمه ها رو باید با کدوم انگشت بزنید. بقیش اینه که بدونید کدوم حرف فارسی کجاست که مطمئنم همه ی شما تا الآن دیگه کاملا حفظ هستید. و تمرین زیاد هم نمی خواد. یک هفته زیادشه!
بازی رو می تونید از این لینک دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].exe). (حجم 7 مگابایت)
نیکنام راد
20-09-2012, 17:11
[. برای شما دوستان کتاب الکترونیکی با فرمت PDF آماده کرده ایم و امیدواریم که بتوانید با این آموزش فاکتور زمان را
منکه لینکی برای دانلود نمی بینم؟!!!
نیکنام راد
20-09-2012, 17:13
بازی رو می تونید از این لینک دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].exe). (حجم 7 مگابایت)
این با چه فرمتیه ؟ چرا هگزه ؟
ترسیدم دانلود کنم ناخوانا باشه
sasha199098
20-09-2012, 17:37
این با چه فرمتیه ؟ چرا هگزه ؟
ترسیدم دانلود کنم ناخوانا باشه
فایل اجراییه مثل بقیه فایل ها دانلود کن و حالشو ببر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.