ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : " کیس " ، جادار ، تهویه عالی

h_gh_gamkhor
21-12-2011, 14:47
درود

با مشورت های خوبی که دوست عزیز مان با نام کاربری ess_1362 لطف کردند و بررسی هایی که انجام دادم متوجه شدم که خرید یک کیس استاندارد بر خرید یک سی پی یو کولر ارجحیت داره

با توجه به سیستمی که در تاپیک قبلی هم عرض کردم ، به یک کیس استاندارد نیاز دارم که جادار باشه واسه نصب راحت مادربورد و رابط ها و سیم و این مسائل

MB : Asus P8P67

Cpu : Core i7 2600k

Ram : 2*4 gig apacer giant ii gold edition

vga : msi gtx 560 ti hawk

power supply : green 785b

مهم قطعات کنونی هم نیست ، یک چیزی باشه که عالی باشه و بتونه سیستم های بالاتر ( یک زمانی مثلا اگر SLI کردیم رو هم خوب تهویه کنه )

تهویه عالی داشته باشه ( جا واسه قرا دادن فن های متعدد ( به تعداد معقول البته ) در کیس طراحی شده باشه )

تهویه خیلی مهمه برام ! و در درجه دوم جادار بودن ( که مثل الان که کیس غیر استاندارد هست گرفتار کمبود فضا و تهویه نامناسب نباشم )

--------------

یکی دو مدل رو دیدم در تاپیک ها دوستان پیشنهاد داده بودند

مثل Cooler Master CM 690 یا CASE Cooler Master 334 Nvidia Edition

همچنین یک مدلی رو در یک سایت برای فروش دیدم به نام CASE Cooler Master Storm Scout

با این تفاسیر شما مدل پیشنهادی تون چی هست دوستان ؟ ( این مدل هایی که نام بردم نظرتون چیه دربارشون و اینکه مدل بهتری سراغ دارید ؟ ( که احتمالا تهویه مناسب تر و منطقی تر باشه ( مثلا ) )

هزینه هم تا 150 ( یکم بالا پایین ) مشکلی نیست .

hamid.park
21-12-2011, 16:11
سلام
من بهتون کیس های گرین X9 یا X3 رو پیشنهاد میدم . تمام امکاناتی که میخواین رو دارن . امکاناتشون عالیه .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

h_gh_gamkhor
21-12-2011, 16:35
x-9 چیز جالبیه ! قیمتش چه حدودی هست الان ؟

ess_1362
21-12-2011, 19:29
با مشورت های خوبی که دوست عزیز مان با نام کاربری ess_1362 لطف کردند و بررسی هایی که انجام دادم متوجه شدم که خرید یک کیس استاندارد بر خرید یک سی پی یو کولر ارجحیت داره

پناه بر خدا من کی همچین چیزی گفتم!:31:
منظور من این بود که شما بجای خرید یک کولر حرفه ای یک کیس خوب + یک کولر متوسط بخرید

در حال حاضر چیزی که من به شما توصیه می کنم خرید green X5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با قیمت 100 تومن
+
deepcool ice matrix 600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با قیمت 70 تومن
اینطوری با یک تیر دو نشون زدی و امکان اورکلاک هم برای شما محفوظ خواهد بود

موفق باشید

hamid.park
22-12-2011, 08:59
x-9 چیز جالبیه ! قیمتش چه حدودی هست الان ؟
فکر میکنم دور و بر 190 . مطمئن نیستم

saeed_2007r
26-12-2011, 12:39
اگه یه کیس غول پیکر میخوای وتهویه عالی داشته باشه:
HAF932
قیمت :220هزار تومان

1navid
26-12-2011, 13:58
x9 قیمتش 187
ولی کولر مستر cm 690 بهتره
ولی همون جوری که دوستمون گفت کیس باید همرا با کولر باشه شما با 100 تومان کیس های خوبی می تونید بخرید
درضمن فن استوک سندی بریج یه خورده ضعیفه بهتره کولر داشته باشه

h_gh_gamkhor
07-03-2012, 16:15
درود

دوستان در حال حاضر بودجه خرید کیس فراهم شده و خرید قطعی هست :31:

متاسفانه خب دلار کشید بالا و اقتصاد سکته زده مملکت ما هم قوز بالا قوز شده تا قیمت ها روانی بشه در بازار کشور

الان یک کیس استاندارد تا 150 چی بگیرم به نظرتون ؟ از برند گرین هم نباشه

ترجیحا کولر مستر :31: ( در بازار کشور هم گیر بیاد )

سیستم تهویه عالی داشته باشه و قابلیت نصب کولر روی پردازنده بدون مشکل ( منظور عدم تداخل با درب کیس هست ) رو هم داشته باشه

خیلی زیبایی ملاک نیست اما بدنه سمت چپ هم شیشه ای باشه عالیه :31:

سپاس

sadegh-sg
07-03-2012, 20:10
درود

دوستان در حال حاضر بودجه خرید کیس فراهم شده و خرید قطعی هست :31:

متاسفانه خب دلار کشید بالا و اقتصاد سکته زده مملکت ما هم قوز بالا قوز شده تا قیمت ها روانی بشه در بازار کشور

الان یک کیس استاندارد تا 150 چی بگیرم به نظرتون ؟ از برند گرین هم نباشه

ترجیحا کولر مستر :31: ( در بازار کشور هم گیر بیاد )

سیستم تهویه عالی داشته باشه و قابلیت نصب کولر روی پردازنده بدون مشکل ( منظور عدم تداخل با درب کیس هست ) رو هم داشته باشه

خیلی زیبایی ملاک نیست اما بدنه سمت چپ هم شیشه ای باشه عالیه :31:

سپاس
سلام
گفتی گرین نه اما تمام ویژگی هایی رو که گفتی رو گرین اینفیتیلی داره

Hamed DC
07-03-2012, 20:17
سلام به دوستان گلم.

پناه بر خدا من کی همچین چیزی گفتم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور من این بود که شما بجای خرید یک کولر حرفه ای یک کیس خوب + یک کولر متوسط بخرید

در حال حاضر چیزی که من به شما توصیه می کنم خرید green X5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] el%3Dx5)با قیمت 100 تومن
+
deepcool ice matrix 600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با قیمت 70 تومن
اینطوری با یک تیر دو نشون زدی و امکان اورکلاک هم برای شما محفوظ خواهد بود

موفق باشید
احسان جان پیش میاد دیگه:31:
راستی ایکس5 فیوژن 134.000تومن هست!
من هم کاملا با نظرت مواقم. منطقی ترین کار و بهترین بازدهی رو داره.

x9 قیمتش 187
ولی کولر مستر cm 690 بهتره
ولی همون جوری که دوستمون گفت کیس باید همرا با کولر باشه شما با 100 تومان کیس های خوبی می تونید بخرید
درضمن فن استوک سندی بریج یه خورده ضعیفه بهتره کولر داشته باشه
دوست عزیز کیس ایکس9 قیمتش 233.000تومن هست.
در ضمن ایکس9قابلیتهای بهتری داره. البته برای ایشون همون ایکس5 کفایت میکنه.

h_gh_gamkhor
07-03-2012, 23:06
گرین رو دوستان پیشنهاد نمی کنند . میگن کیفیت نداره و نمی ارزه

یعنی با این هزینه هیچ کیس استانداردی دیگه ای گیر ما نمیاد ؟ :|

Hamed DC
07-03-2012, 23:33
گرین رو دوستان پیشنهاد نمی کنند . میگن کیفیت نداره و نمی ارزه

یعنی با این هزینه هیچ کیس استانداردی دیگه ای گیر ما نمیاد ؟ :|
بهتره جند مورد از دلایل اون دوستان برای بی کیفیت بودن پایین بودن ارزش کیسهای گرین ذکر کنید و بعد از بحث روی
اونها بریم سراغ برندهای دیگه.
به شخصه عیبی در گرین نمیبینم. اگر شما میبینید با ذکر دلیل و موارد اعلام کنید.

osmaan
10-03-2012, 11:17
کیفیت گرین فقط به خاطر ایرانی بودنش پایینه؟! خب بهتر بدونید که خیلی وقته که دیگه گرین هم به چین سفارش میده مثل همین کولر مستر
من خودم از همون سیستم دومی که گرفتم تا الان که چند تا عوض کردم از کیس گرین استفاده میکنم درسته که اون اوایل زیاد خوب نبود ولی کیس های جدیدش اصلا مشکل نداره تازه به نظرم به قیمتش واقعا میارزه

B.J.U
01-04-2012, 01:15
واللا منم از X3 خودم مشکلی ندیدم...

saeed_2007r
26-05-2012, 20:22
کیس های گرین بنظرم هیچ مشکلی ندارن...ولی اصلا قابل مقایسه با cooler master نیستن.
من هردوشون رو داشتم.ا
x5و cm storm