ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با آپديت زوركي !

رعد
20-12-2011, 20:46
با سلام خدمت شما
بنده به نرم افزار Microsoft .NET Framework, Version 2.0 احتياج و اين نرم افزار رو نصب كردم كه هنگام نصب از اينترنت براي خودش بسته امنيتي Security Update for Microsoft .NET Framework, Version 2.0 (KB928365) رو دانلود كرد. حالا كه اصل نرم افزار رو پاك كردم نميفهمم به چه زبوني به اين ويندوز XP نفهم بگم آپديت امنيتيشو نميخوام وقتي كه خودش نيست !. حتي رفتم فايل آپديت رو از تو شاخه ويندوز پاك كردم اما باز دوباره شروع ميكنه به دانلودش...
گفتم جهنم بذار اصل نرم افزار رو نصب كنم با آپديتش اما ديدم باز 3 و 3.5 و 4 و كلي آپديت پشت سرش قطار شد.
آقايون اگر راه حلي بديد كه براي هميشه از اين Microsoft .NET Framework ) راحت شم ممنون ميشم.
در حال حاظر سيستم مدام ميخواد آپديتش رو دانلود و نصب كنه و از طرفي دوست ندارم اتوماتيك آپديت خاموش باشه .

saeed774
20-12-2011, 20:51
هر آپدیتی که نمیخوای بشه در لیست ظاهر شده روی اون آپدیت راست کلیک کن و گزینه Hide Update رو بزن . در دفعه بعد این آپدیت نشون داده نخواهد شد . در ضمن حالت اتوماتیک آپدیت ویندوز رو هم غیرفعال کن .

رعد
20-12-2011, 21:04
منظورتون دقيقا كجا راست كليك كنم ؟
هنگامي كه اتوماتيك آپديت روشنه فايل كاملا آپديت ميشه و و روي آيكون زرد رنگ كنار ساعت امكان راست كليك نيست
همزمان در سايت هم طبق شكل زير هيچ امكان راست كليلكي نداره و بالاجبار دانلود ميشه ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed774
20-12-2011, 21:51
من ویندوز اکس پی ندارم تا دقیقا بگم ولی طبق عکس معلومه که شما از گزینه Express استفاده کردی و این گزینه انتخابی برای شما نمیذاره .شما باید از گزینه Custom استفاده کنی و بعد روی فایل آپدیت تو لیست ، راست کلیک کنی البته این امکان برای ویندوز 7 این شرایط رو داره و برای اکس دقیقا نمیدونم چه گزینه ای بود - روی فایل راست کلیک کن اگه Hide Update نبود پس مطمئنا در پنل سمت چپ باید باشه . بالاخره باید این گزینه باشه چون اگه تو شکلی که گذاشتی دقت کنی در پنل سمت چپ یه گزینه به نام restore Hidden Updates هست که همون آپدیت های مخفی شده رو برمیگردونه .

saeed774
20-12-2011, 22:10
شرمنده تو اکس پی این گزینه فرق داشت .
شما حتما باید حالت Custom رو برای آپدیت انتخاب کنی بعد هر آپدیتی که نمیخوای انجام بشه تیکشو برداری و بعد توضیحات اون آپدیت رو با زدن + بغل اون باز کنی و در پایین توضیحاتش تیک گزینه Dont show this update again رو بزنی ، با اینکار توضیحات آپدیت کم رنگ خواهند شد و در دفعات بعدی در حالت اتوماتیک آپدیت یا Express هم مطمئنا آپدیت نخواهد شد . برای باز گردون اون هم گفتم باید در پنل سمت چپ روی Restore hidden updates کلیک کنی تا آپدیت هایی که مخفی کردی نمایش داده بشن و بعد انتخابشون کنی تا آپدیت بشن .

jafarian
21-12-2011, 00:06
شما میتونی آپدیت ویندوز غیر فعال کنید از طریق منوی run ابتدا منوی run اجرا کنید بعدشم دستور gpedit.msc داخلش تایپ کنید اینتر بزنید بعدشم طبق شکلی که گذاشتم گزینه آخر disable کنید :20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رعد
21-12-2011, 00:24
با سلام خدا خيرت بده :40:.
از طريقي كه گفتين انجام دادم و از شرش راحت شدم . اما پيامش در صفحه مياد كه بد كاري كردي و اين يك بسته امنيتي بود ... حالا از كجا مطمئن شم اصلا و ابدا ردي از NET Framework بر روي سيستمم نيست كه اينقدر هي مايكروسافت اصرار داره.
تو ad/remove تنها برنامه اي كه ميگم شايد با NET Framework مرتبطه برنامه microsoft user mode driver framework هست كه هنوز حذفش نكردم چون با خيلي از برنامه درگيره .

راستي يك سول ديگه يك سري آپديت رو eset 5 نشون ميشده كه مايكروسافت نشون نميده . اين چه صيغه اي هست ؟

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------

[QUOTE=jafarian;6716283]شما میتونی آپدیت ویندوز غیر فعال کنید از طریق منوی run ابتدا منوی run اجرا کنید بعدشم دستور gpedit.msc داخلش تایپ کنید اینتر بزنید بعدشم طبق شکلی که گذاشتم گزینه آخر disable کنید :20:

خوب از اين راه برم يا از كنترل پانل و روي آپديت كليك كنم و غير فعالش كنم فرقي داره؟ اينجوري يعني فقط براي همين آپديتي كه نميخوام غير فعال ميشه؟

jafarian
21-12-2011, 00:30
این روشی که من گفتم کل آپدیتها رو غیرفعال میکنه روشی که سعید جان گفتن هر آپدیتی رو که میخواین میتونید غیر فعال کنید دستی برای اینکه اثری از نت روی سیستم نباشه از برنامه NET Framework Cleanup Tool استفاده کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رعد
21-12-2011, 09:49
بسيار عالي بود...

ali703
21-12-2011, 10:18
دستتوتن درد نکنه استفاده کردیم

tajrobenik
23-12-2011, 11:15
با فایروال ....