ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نطرخواهی در مورد یک مبدل اینترنت وایرلس

Jeff hardy M
20-12-2011, 16:21
سلام
من برای کامپیوترم یه مودم معمولی میکرونت که از lan هم پشتیبانی می کنه دارم و از طریق اتصال یو اس بی به مودم از اینترنت استفاده می کنم . می خوام از اینترنت کامپیوترم برای گوشیم هم به صورت وایرلس در محیط خونه استفاده کنم . برای همین دنبال یک مبدل اینترنت مودم معمولی به وایرلس که کوچک و جمع و جور و در عین حال ارزون باشه می گردم .
مبدل زیر رو پیدا کردم که به نطرم مناسب و جالب اومد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتی پایینی هم داره . می خواستم نظر شما رو بدونم . اصلا این اون چیزی که من می خوام هست ؟
مبدل بهتری می شناسید ؟
ممنون میشم

Hamed DC
11-01-2012, 13:15
سلام
من برای کامپیوترم یه مودم معمولی میکرونت که از lan هم پشتیبانی می کنه دارم و از طریق اتصال یو اس بی به مودم از اینترنت استفاده می کنم . می خوام از اینترنت کامپیوترم برای گوشیم هم به صورت وایرلس در محیط خونه استفاده کنم . برای همین دنبال یک مبدل اینترنت مودم معمولی به وایرلس که کوچک و جمع و جور و در عین حال ارزون باشه می گردم .
مبدل زیر رو پیدا کردم که به نطرم مناسب و جالب اومد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قیمتی پایینی هم داره . می خواستم نظر شما رو بدونم . اصلا این اون چیزی که من می خوام هست ؟
مبدل بهتری می شناسید ؟
ممنون میشم
سلام.
اگر طول مسافت و سرعت دانلود و پهنای باند و عدم قطعی برات مهمه، این قطعه زیاد جالب نیست.
من خرید یه اکسس پوینت رو توصیه میکنم که در غالب یه مودم هم براتون میتونه بسیار بسیار مفید باشه.
قیمتی هم بین 48.000تا56.000تومن داره. ولی در آینده به هیچ محدودیتی بر نخواهید خورد.