ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راههای دستی برای وارد شدن به فلش یا درایو الوده؟

alikhafan123
20-12-2011, 12:18
سلام دوستان
جناب Dr. Smith عزیز یه راه دستی خوب معرفی کردن که اضافه کردن computer به عنوان تولبار در تسک منیجر بود و بعد باز کردن فلش از اون راه.
یکی دیگه راه هم که ایشون تایید کردن استفاده از folders یا همون ساختار درختی بود (البته فقط با استفاده از مثلث کنار فولدرها)
میخواستم ببینم به غیر از این دو روش ، میشه از روشهای زیر هم استفاده کرد؟
1. وارد کردن نام درایو مربوطه در Run
2.باز کردن درایو مربوطه در address bar در my computer
3.باز کردن درایو مربوطه از طریق کلیک راست و انتخاب open یا explore

A M ! N
20-12-2011, 15:32
1. وارد کردن نام درایو مربوطه در Run√ صحیح هست

2.باز کردن درایو مربوطه در address bar در my computerاینم باید فقط اسمش رو بزنین و اینتر کنین

3.باز کردن درایو مربوطه از طریق کلیک راست و انتخاب open یا exploreگزینه ی Open هم گاها میتونه باعث آلودگی بشه ، ولی Explore مشکلی نیست

اول بهتره که کل Function که مربوط به Autorun هست از بین بره یا غیر فعال بشه:
ویندوز 7
داخل Run تایپ Gpedit.msc که همون نام کوتاه برای Group policy هستش
بعد از دسته ی Computer configuration گزینه ی administrative templates رو میزنی و بعد Windows Components و بعد Autoplay policies
در سمت راست تمامی گزینه هارو فعال میکنین یعنی حالت Enable

اینطوری دیگه اتوران فعال نیست.

یا اینکه مثلا داخل داس اول وارد درایو مربوطه بشیم وفایل Autorun.inf رو پاک کنیم با دستور ،
همونطور که میدونین با پاک شدن Autorun.inf ویروس عملا خلع صلاح میشه
ولی راجع به استاکسنت اینطور نیست همونطور که داخل تاپیکش هم گفتم

Take Care:40:

alikhafan123
20-12-2011, 16:26
سلام جناب دکتر اسمیت
واقعا ممنون که وقت میذارین
همینطور که قیلا گفتم من تو هر پستی که شما میذارید یه چیز جدید یاد میگیرم
چند تا سوال:
1.ببخشید یعنی غیر فعال کردن autorunتو کنترل پنل کفایت نمیکنه؟ (منظورم برداشتن تیک Use Autoplay for all media devices در قسمت autoplay تو کنترل پنل)

2.اگه میشه نحوه غیر فعال کردن Autorun در ویندوز XP هم را بگید؟

3.دو تا راهی را که بالا گفتین باید هردوتا را با هم انجام بدیم یا یکی را؟

4.اگه فلش ویروسی به کامپیوتر بزنیم و اتوران هم فعال باشه ولی وارد درایو مربوط به فلش نشیم کامپیوتر ویروسی میشه؟

5.لطفا آدرس تاپیک استاکسنت را هم بذارید.

A M ! N
20-12-2011, 20:52
سلام جناب دکتر اسمیت
سلام عزیزم ، میتونی امین هم صدام کنی :11:

واقعا ممنون که وقت میذارین
همینطور که قیلا گفتم من تو هر پستی که شما میذارید یه چیز جدید یاد میگیرم

خواهش میکنم جواب دادن به این سوالها در حد توانم اول وظیفس بعد هم عشق و علاقس به امنیت

چند تا سوال:
1.ببخشید یعنی غیر فعال کردن autorunتو کنترل پنل کفایت نمیکنه؟ (منظورم برداشتن تیک Use Autoplay for all media devices در قسمت autoplay تو کنترل پنل)

ازونجا هم میشه ، باید همه گزینه های مربوط به Mass storage رو روی حالت Take no action بزارین

2.اگه میشه نحوه غیر فعال کردن Autorun در ویندوز XP هم را بگید؟

راستش الان 7 دارم ولی حدودی بگم ، داخل Run تایپ Gpedit.msc
بعد از دسته ی Computer configuration گزینه ی administrative templates رو میزنی و سپس روی System کلیک میکنی و سمت راست باید گزینه ی Turn off autorun یا همچین چیزی باشه که اونجا هم فعالش میکنی

3.دو تا راهی را که بالا گفتین باید هردوتا را با هم انجام بدیم یا یکی را؟

اون دوتا راه هم از هم متمایز هستن ، مثلا یکیش پاک کردن Autorun.inf هست که کلا ویروس روی فلش غیر فعال میشه و روی سیستم های دیگه هم مشکلی نداره اونوقت
ولی راهی که اتوران رو از طریق ویندوز غیر فعال کنی که طبیعتا میدونی فقط سیستم شما ایمن میمونه

4.اگه فلش ویروسی به کامپیوتر بزنیم و اتوران هم فعال باشه ولی وارد درایو مربوط به فلش نشیم کامپیوتر ویروسی میشه؟
ابدا ، اگه شد باید بریم از سازمانشون شکایت کنیم چون این خلاف مقررات ویروسی هستش:31:

5.لطفا آدرس تاپیک استاکسنت را هم بذارید
این هم تاپیک مخصوص استاکسنت هست که میتونین از پست اول مطالعه فرمایین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم یک تاپیک برای حفاظت خود فلش برای اینکه ویروس داخلش فعال نشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

امیدوارم که موفق باشی دوست خوب:11:

alikhafan123
20-12-2011, 21:18
سلام مجدد امین جان
بازم مرسی از وقتی گذاشتین
یه سوال :
اگه اتوران را کلا غیر فعال کنیم و روی درایو فلش الوده دوبار کلید کنیم بازم کامپیوتر ویروسی میشه؟

A M ! N
20-12-2011, 21:40
سلام مجدد امین جان
بازم مرسی از وقتی گذاشتین
یه سوال :
اگه اتوران را کلا غیر فعال کنیم و روی درایو فلش الوده دوبار کلید کنیم بازم کامپیوتر ویروسی میشه؟
نه دیگه اتفاقی نمیفته ، کلا موقع ورود به فلش، اتوران دیگه دیده نمیشه

M e i s a m
20-12-2011, 21:45
علی جان تو وین ایکس پی بصورت دستی نمیشه اتوران رو غیر فعال کرد متاسفانه
تو 7 هم میشه راحت تر رفت و از تو کنترل پنل اتوران رو غیر فعال کرد نیاز به رجیستری نداره !

alikhafan123
20-12-2011, 21:56
امین جان خیلی ممنونم

میثم جان همون ادرسی که امین داد در Group policy درسته و میشه توش اتوران را غیر فعال کرد در xp.

nelahe
27-12-2011, 13:57
سلام برای وارد شدن به فلش

1- من بعضی اوقات وقتی کلیک راست می کنم پنجره open with باز می شود چرا این طور است ؟؟؟؟ (و من چنین فلش هایی رو از آدرس بار بالا درایوش را انتخاب و باز می کنم)

2- بعضی اوقات هم وقتی فلشی را می زنم خود به خود باز می شود چرا این طور است و چرا بدون این که پنجره ای باز شود یا اینکه من خودم روش کلیک کنم خود به خود باز می شود

A M ! N
27-12-2011, 14:21
سلام برای وارد شدن به فلش

1- من بعضی اوقات وقتی کلیک راست می کنم پنجره open with باز می شود چرا این طور است ؟؟؟؟ (و من چنین فلش هایی رو از آدرس بار بالا درایوش را انتخاب و باز می کنم)

2- بعضی اوقات هم وقتی فلشی را می زنم خود به خود باز می شود چرا این طور است و چرا بدون این که پنجره ای باز شود یا اینکه من خودم روش کلیک کنم خود به خود باز می شود

1- به خاطر این هست که فایل Autorun.inf روی فلش باقی مونده که باید پاک بشه ، یعنی دقیقش رو بخوای اینطوری هست که فلش آلوده بوده ، بعد همه ی ویروسهاش پاک میشن و فقط فایل Autorun.inf داخلش باقی مونده که داره آدرس فایل ویروس رو به هنگام باز کردن میده ، در صورتی که ویروسه پاک شده !
تنها با وارد شدن به فلش و پاک کردن فایل اتوران و ریستارت سیستم مشکل حل میشه

2- به همین خاطر هست که اتوران فعال هست و باید از طریقی که گفتم غیر فعال بشه ، داخل پستهای 2 و 4 توضیح دادمشون ، برای سیستم عاملهای ویندوز XP و ویندوز 7
ولی معمولا وقتی که یک فلش خودکار اجرا میشه داخل چیزی نیست و خالی هست.

nelahe
28-12-2011, 10:50
1- به خاطر این هست که فایل Autorun.inf روی فلش باقی مونده که باید پاک بشه ، یعنی دقیقش رو بخوای اینطوری هست که فلش آلوده بوده ، بعد همه ی ویروسهاش پاک میشن و فقط فایل Autorun.inf داخلش باقی مونده که داره آدرس فایل ویروس رو به هنگام باز کردن میده ، در صورتی که ویروسه پاک شده !
تنها با وارد شدن به فلش و پاک کردن فایل اتوران و ریستارت سیستم مشکل حل میشه

2- به همین خاطر هست که اتوران فعال هست و باید از طریقی که گفتم غیر فعال بشه ، داخل پستهای 2 و 4 توضیح دادمشون ، برای سیستم عاملهای ویندوز XP و ویندوز 7
ولی معمولا وقتی که یک فلش خودکار اجرا میشه داخل چیزی نیست و خالی هست.

سلام راستش اون فلشی که خودش خودکار باز می شود

داخلش فایل هست

من دیگه بعد اینکه باز شد اسکنش می کنم

ولی هیچ ویروسی پیدا نمی کند

پس یعنی کار بیخودی است دیگه و فایده ندارد بعد از اینکه باز شد

خب ببینید فلش ها مال من نیست

مشتری می آورد و من می زنم به سیستم میشه دقیق بگید اون لحظه باید چکار کنم (آنتی ویروس آویرا دارم)

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

یه چیز دیگه میشه برنامه ای که در پست زیر معرفی شده اسم دقیقش چیه

چون لینک باز نمی شه

می خوامش اسمش را در همان سایت سرچ کنم مرسی

همینطور میتونی شما برنامه ای مث
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d.com%2Farchives%2Fsecurity%2Fanti_virus%2Fdownloa d_usb_disk_security_full%2F)
( اون XXX که بالا داخل آدرس گزاشتم رو بردارین)

رو نصب کنی و به طور خودکار جلوی اتوران رو میگیره

البته در ویندوز 7 قابلیت بالا اومدن اتوران به صورت پیشفرض غیر فعال هست.

A M ! N
28-12-2011, 13:37
سلام راستش اون فلشی که خودش خودکار باز می شود

داخلش فایل هست

من دیگه بعد اینکه باز شد اسکنش می کنم

ولی هیچ ویروسی پیدا نمی کند

پس یعنی کار بیخودی است دیگه و فایده ندارد بعد از اینکه باز شد

خب ببینید فلش ها مال من نیست

مشتری می آورد و من می زنم به سیستم میشه دقیق بگید اون لحظه باید چکار کنم (آنتی ویروس آویرا دارم)

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

یه چیز دیگه میشه برنامه ای که در پست زیر معرفی شده اسم دقیقش چیه

چون لینک باز نمی شه

می خوامش اسمش را در همان سایت سرچ کنم مرسی
بازهم میگم اتوران باید از طریقی که گفتم غیر فعال بشه ، داخل پستهای 2 و 4 توضیح دادمشون ، برای سیستم عاملهای ویندوز XP و ویندوز 7 دیگه به این ترتیب خودکار باز نمیشه فلش. گاهی هم گفتین پنجره ی فلش خودکار باز میشه و ویروسی نداره ، به خاطر این هست که اتوران فعال هست ولی معمولا ویروسی نیست.

اسم اون نرم افزار هم USB disk security هست ، برای اینکه سیستم شما ویروس اتوران نگیره ، این لینک پایین رو نیگاه کن دوست من:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d.com%2Farchives%2Fsecurity%2Fanti_virus%2Fdownloa d_usb_disk_security_full%2F)

فقط کافیه که اون XXX رو از آدرس حذف کنی و وارد مروگر کنی تا بری برای دانلودش.

شما ورژن Avira internet security داشته باشی ، مشکلی از جهت ویروسهای تحت اتوران براتون پیش نمیاد در کنار برنامه ی بالا.
اگه همین تاپیک ها رو کامل مطلالعه بکنین همه اینارو چندین بار دقیق توضیح دادم.

فرض رو بر این میگیریم که شما اتوران رو غیرفعال کردین و آویرا و USB disk security رو هم دارین

حالا یک فلش وارد میکنین ، میخواین اسکنش کنین ،

چون اتوران غیرفعال هست فلش باز نمیشه خودکار، همچنین اگه فابل اتورانی روی فلش باشه ، خودکار بلافاصله توسط هردو نرم افزار قفل میشه ، و غیرفعال!

حالا تنها کاری که دارین بکنین این هست که با آویرا فلش رو اسکن کنین همین.

Mehrdad092000
29-12-2011, 02:07
سلام
اقا یه سوال مهم این هارد اکسترنال پاسپورتیه من توی xp کار نمیکنه اما توی win7 کار میکنه ! ویروسسی شده ؟چیکار کنیم؟

2 تا هارد تست کردم روی 2تا سیستم xp هنگ کرد سیستم
اما جفتش روی سیستم win7 کار کردن
مشکل چیه ؟
ممنون ____
_

nelahe
29-12-2011, 09:30
من یه سوال بپرسم که حالا که حرف Avira internet security شد

چرا برای هر آنتی ویروس چندین مدل مختلف وجود دارد و فرقشون چیه و بهترین گزینه برای هر آنتی ویروس همین internet security است؟ چرا

مثلاً همین آویرابه جز Avira internet security مدل permium و Emergency دارم

Farshid72
29-12-2011, 13:08
سلام دوستان
جناب Dr. Smith عزیز یه راه دستی خوب معرفی کردن که اضافه کردن computer به عنوان تولبار در تسک منیجر بود و بعد باز کردن فلش از اون راه.
یکی دیگه راه هم که ایشون تایید کردن استفاده از folders یا همون ساختار درختی بود (البته فقط با استفاده از مثلث کنار فولدرها)
میخواستم ببینم به غیر از این دو روش ، میشه از روشهای زیر هم استفاده کرد؟
1. وارد کردن نام درایو مربوطه در Run
2.باز کردن درایو مربوطه در address bar در my computer
3.باز کردن درایو مربوطه از طریق کلیک راست و انتخاب open یا explore
یه راه خیلی ساده!!!
برنامه explore xp رو دانلود و از طریق اون فلش یا دستگاه های ذخیره کننده جانبیتونو باز کنید

A M ! N
29-12-2011, 23:23
سلام
اقا یه سوال مهم این هارد اکسترنال پاسپورتیه من توی xp کار نمیکنه اما توی win7 کار میکنه ! ویروسسی شده ؟چیکار کنیم؟

2 تا هارد تست کردم روی 2تا سیستم xp هنگ کرد سیستم
اما جفتش روی سیستم win7 کار کردن
مشکل چیه ؟
ممنون ____
_
سلام مشکلتون با خرابی یا کار نکردن که میگین دقیقا چی هست دوست عزیز؟

خیلی دلیل ها میتونه داشته باشه ، مثلا اکثر هاردهای اکسترنال امروزی USB ورژن سه هستن که با ویندوز XP ممکنه به مشکل بخورن ، یا اینکه به خاطر داشتن اتوران، درایو مورد نظر باز نشه ، یا اینکه داخل درایو یک مالوار خطرناک بوده ، و با بالا اومدن هارد اکسترنال و ازونجایی که اتوران ایکس پی خودکار هست، ممکنه یه ویروس اجرا شده باشه و در عین حال باعث کم کردن سرعت سیستم هم شده ، بهتره که سیستم هایی که باهاشون باز کردین هارد اکسترنال رو باز کردین با یک آنتی ویروس قوی مث نورتون اینترنت سکوریتی چک آپ کامل کنین

A M ! N
29-12-2011, 23:30
من یه سوال بپرسم که حالا که حرف Avira internet security شد

چرا برای هر آنتی ویروس چندین مدل مختلف وجود دارد و فرقشون چیه و بهترین گزینه برای هر آنتی ویروس همین internet security است؟ چرا

مثلاً همین آویرابه جز Avira internet security مدل permium و Emergency دارم

برای کسایی که بیشتر آنلاین هستن ، پیشنهاد میشه که همون ورژن Internet security رو نصب کنن، از هر برندی که میخوان ،

ولی این هم بهترین نیست اگه بهترین ها رو میخواین بدونین که چی هست ، مثلا کاسپر اسکای ورژن Pure total security داره که خیلی کامل هست و خیلی چیزای اضافه داره ،فرقشون باهم رو اینجا نیگا کنین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا مثلا بیت دیفندر هم Total security داره ، که خیلی کامل هستن ، ولی برای من و امثال من و شما همون ورژن اینترنت سکوریتی خوبه ، ورژن Premium آویرا که میگین هیچ بستی مربوط به اینترنت نداره ، و برای کاربرای آفلاین هستش.

Mehrdad092000
31-12-2011, 04:47
سلام مشکلتون با خرابی یا کار نکردن که میگین دقیقا چی هست دوست عزیز؟

خیلی دلیل ها میتونه داشته باشه ، مثلا اکثر هاردهای اکسترنال امروزی USB ورژن سه هستن که با ویندوز XP ممکنه به مشکل بخورن ، یا اینکه به خاطر داشتن اتوران، درایو مورد نظر باز نشه ، یا اینکه داخل درایو یک مالوار خطرناک بوده ، و با بالا اومدن هارد اکسترنال و ازونجایی که اتوران ایکس پی خودکار هست، ممکنه یه ویروس اجرا شده باشه و در عین حال باعث کم کردن سرعت سیستم هم شده ، بهتره که سیستم هایی که باهاشون باز کردین هارد اکسترنال رو باز کردین با یک آنتی ویروس قوی مث نورتون اینترنت سکوریتی چک آپ کامل کنین

دوست عزیز مشکل اینه که وقتی وصل میکنم pc بعد از 10 ثانیه هنگ میکنه چند جا هم امتجان کردم
usb3 هستش اما قبلا با همین کار میکردم یک دفعه اینجوری شده احتمالا همون ویروسه چیکار کنم جز فرمت

نود نمیتونه پیدا کنه؟یعنی قوی ترین انتی ویروس نورتونه؟

A M ! N
31-12-2011, 13:59
دوست عزیز مشکل اینه که وقتی وصل میکنم pc بعد از 10 ثانیه هنگ میکنه چند جا هم امتجان کردم
usb3 هستش اما قبلا با همین کار میکردم یک دفعه اینجوری شده احتمالا همون ویروسه چیکار کنم جز فرمت

نود نمیتونه پیدا کنه؟یعنی قوی ترین انتی ویروس نورتونه؟
سلام...

این چندتا کار رو به ترتیب یکی پس از دیگری امتحان کنین :

1)) یکبار قبل از اینکه سیستم رو روشن کردین هارد اکسترنال رو وصل کنین و بعد سیستم رو روشن کنین ، ببینین که فرقی میکنه یا نه
2)) یکبار از طریق Safe mode بالا بیاین و باز ببینین که همون هنگ رو داره یا نه ،

3)) یکبار برای درایو هارد اکسترنالتون Check disk رو اجرا کنین به طور کامل اسکن بشه ، یا بهتره که با برنامه ی tuneup utility چکش کنین

4)) برای اسکن کامل هارد اسکترنالتون هم از برنامه های نورتون√ یا کاسپر اسکای استفاده کنین حتما، ناد به هیچ عنوان کافی نیست.
5)) یکبار هم درایو مورد نظر رو با ویندوز 7 دیفرگمنت کنین

مراحل بالا رو یکی یکی انجام بدین و نتیجه رو هم بگین.