مشاهده نسخه کامل
: تمام مباحث در مورد بازی COD MW3 تحت شبکه و آنلاین
amir raya
15-09-2012, 13:03
صبر صبر صبر!!! همش درست میشه. اوناییم که با تکنو مشکا دارن توی فروم خودشم حتما یه سرچی بکنن.
درست شد 4d1 كه فقط من نميدونم چشه با اين مپ ترمينال مشكل داره
arash-king
16-09-2012, 18:44
بعد از مدت ها انتظار بالاخره 4d1 منم رسید :31: دوستان یه سوال : با اینکه 4d1 آنتی چیت داره اگه Level H@ck بزنیم چیتر شناخته میشیم ؟ :31:
amir raya
16-09-2012, 21:13
من شنیدم آره. امتحان کن فوقش از همه سرورا بن میشی :31:
hessam2006
17-09-2012, 13:06
دوستان الان چجوری میشه این بازی رو انلاین بازی کرد ؟؟؟؟؟ چه برنامه ای میخواد
اگر میشه راهنمایی کنید
arash-king
19-09-2012, 11:51
دوستان 4d1 چرا اینجوریه ؟؟؟؟؟ هر سروری را انتخاب میکنم روی Connecting گیر میکنه نه اروری میده نه چیزی ! درضمن روز اول داشتم بازی میکردم گرافیک HIGH بود تصویر همش تیکه تیکه میشد (( لگ نبود ))
توی تکنو بازی میکردم با گرافیک آخر مشکلی نبود
arash-king
19-09-2012, 11:53
دوستان الان چجوری میشه این بازی رو انلاین بازی کرد ؟؟؟؟؟ چه برنامه ای میخواد
اگر میشه راهنمایی کنید
دوست عزیز برو صفحه 48 همه کارهای پست 472 را انجام بده ! هرچی گفته را دانلود کن . موفق باشی
arash-king
20-09-2012, 11:29
دوستان 4d1 چرا اینجوریه ؟؟؟؟؟ هر سروری را انتخاب میکنم روی Connecting گیر میکنه نه اروری میده نه چیزی ! درضمن روز اول داشتم بازی میکردم گرافیک HIGH بود تصویر همش تیکه تیکه میشد (( لگ نبود ))
توی تکنو بازی میکردم با گرافیک آخر مشکلی نبود
کسی نبووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووود ؟؟؟؟؟؟ :19: کلافه شدم چند روز نمیتونم به سروری وصل بشم
کسی نبووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووود ؟؟؟؟؟؟ :19: کلافه شدم چند روز نمیتونم به سروری وصل بشم
ساعت ویندوز رو آپدیت کن تا مشکل گیر کردن در کانکشن برطرف بشه.
arash-king
21-09-2012, 22:01
ساعت ویندوز رو آپدیت کن تا مشکل گیر کردن در کانکشن برطرف بشه.
نه دادا ربطی نداشت
نگو یه فایل باید دان میکردم یادم رفته بود ولی بازم دمت گرم که جواب دادی :11:
نه دادا ربطی نداشت
نگو یه فایل باید دان میکردم یادم رفته بود ولی بازم دمت گرم که جواب دادی :11:
خواهش میکنم، من خودم هم این مشکل رو داشتم که با اون کار درست شد :10:
سلام دوستان
چطوری میشه ویدیو های تو ولت رو پاک کنم؟:9:
arash-king
02-10-2012, 11:51
سلام.من چند روز پیش داشتم با 4d1 بازی میکردم که یهو ادمین Slot داد و پرت شدم بیرون :31: حالا از اون موقع تا الان هر سروری را که انتخاب میکنم مینویسه Fetching Online Profile
بعد Stopped Working میده میاد بیرون.چیکارش کنم ؟
دوستان مپ ترمینال من ارور میده مینویسه ا
cann't load mp_....load_cl.ff
و بسته میشه لازمه بگم هم لودر مپ و هم مپرو دارم اما این ارور ؟!!!!!
دوستان من از روش 4d1 میخوام بازیو انجام بدم، تمام فایل های مربوطه رو دانلود کردم، همه ی کار ها رو هم انجام دادم ولی وقتی لانچر رو اجرا میکنم و یوزر و پسورد رو میدم این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان من از روش 4d1 میخوام بازیو انجام بدم، تمام فایل های مربوطه رو دانلود کردم، همه ی کار ها رو هم انجام دادم ولی وقتی لانچر رو اجرا میکنم و یوزر و پسورد رو میدم این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکلم حل شد باید یه فلدر به نام dw توی محل نصب بازی می ساختم
esimosbat
04-10-2012, 22:36
سلام دوستان من بازی mw3 رو طریق lan شبکه کردم یه مشکل دارم تو بازی هر دو سیستم همزمان به مدت چند ثانیه گیر مبکنن هر یک دقیقه یا کمتر از یک دقیقه ازاده بعد دوباره چند ثانیه گیره کسی است کمک کنه ؟؟؟؟
:sq_3:
من کلی مشکل دارم همش میرن تو این مپ یکی کمک کنه خوب !
اینم عکسش منتها ارور رو نشون نمیداد مجبور شدن سه بعدیش کنم بعد پرینت بگیرم
:sq_3:
من کلی مشکل دارم همش میرن تو این مپ یکی کمک کنه خوب !
اینم عکسش منتها ارور رو نشون نمیداد مجبور شدن سه بعدیش کنم بعد پرینت بگیرم
فروم dead شده
چرا هیچ کی نیست!!!!
آقا این تکنو گاد 2.9 چیه قضیه چیه ؟ من اطلاعی ندارم!!!!
دی ال سی.کالکشن چاعوس. اضافاته جدیده؟؟؟؟؟
لطفا توضیح بدید !
و در ضمن من که دی ال سی ها یا همون مپ های 4d1 رو دارم بازم باید دانلود کنم دی ال های تکنو رو؟؟؟؟!!!! (لینک دانلود تمامه اضافات رو هم لطفا بدید)
hessam2006
13-10-2012, 16:38
دوستان یه آموزش بازی رو معرفی کنید که لینک های دانلودش سالم باشه بشه دانلود کرد
arash-king
13-10-2012, 16:47
دوستان یه آموزش بازی رو معرفی کنید که لینک های دانلودش سالم باشه بشه دانلود کرد
سلام دوست عزیز . آموزش 4d1 را میخوای ؟! من از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) DLC های 4d1 را دانلود کردم و همه لینک ها درست بود و الان هر روز دارم بازی میکنم .......
فقط هرکاری که گفته مو به مو انجام بده تا مشکلی پیش نیاد
ahmadrezasf_110
13-10-2012, 19:37
سلام دوستان.
میخواستم بدونم چه جوری با دو تا کامپیوتر از طریق کابل شبکه میشه با هم بازی کرد؟ دوتا کامپیوتر هم به هم شبکه کردم ولی اصلا نمیدونم چه جوری این بازی رو مالتی پلیر اجرا کنم.
اینم بگم که میخام بدون وصل شدن به اینترنت بازی کنیم.
hessam2006
16-10-2012, 23:43
strike package هام توی بازی کار نمیکنه دلیلش چیه؟؟؟؟
مثلا 4 نفر که میکشم موشک باید با شماره 4 روی کیبلورد فعال بشه نمیشه
چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟
hessam2006
19-10-2012, 18:41
دوستان کسی مشکل منو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
سرور کیل استرایک رو بسته!
یا تو پرک هات گذاشتی روی Support !
پرسپوليس
23-10-2012, 16:29
سلام دوستان الان كدوم روش جواب ميده؟؟؟
روش 4d1 بايد حتما مپ دانلود شه؟؟؟
مرسي
Saeed System
23-10-2012, 22:18
سلام دوستان الان كدوم روش جواب ميده؟؟؟
روش 4d1 بايد حتما مپ دانلود شه؟؟؟
مرسي
سلام هر 2 روش جوا ب میده...هم تکنو هم 4d1
حتما لازم نیست همه مپها رو داشته باشید ....اگر مثلا مپ vortex رو ندارید وارد سروری بشید که این مپ در حال بازیه...بازیتون ارو رمیده و از بازی میاد بیرون...مجبوری سرور ها رو طبق مپهایی که دارید انتخا بکنید....مثلا اگر اصلا dlc هارو ندارید مجبورید سرورهایی برید که د رحال برگزاری مپهایی مثل dome . hardhad UNDERGRUND و بقیه مپهای که همراه خود بازی عرضه شدند برید...
:11:
پرسپوليس
24-10-2012, 00:21
سلام هر 2 روش جوا ب میده...هم تکنو هم 4d1
حتما لازم نیست همه مپها رو داشته باشید ....اگر مثلا مپ vortex رو ندارید وارد سروری بشید که این مپ در حال بازیه...بازیتون ارو رمیده و از بازی میاد بیرون...مجبوری سرور ها رو طبق مپهایی که دارید انتخا بکنید....مثلا اگر اصلا dlc هارو ندارید مجبورید سرورهایی برید که د رحال برگزاری مپهایی مثل dome . hardhad UNDERGRUND و بقیه مپهای که همراه خود بازی عرضه شدند برید...
:11:
بسيار ممنون دوست عزيز
براي من tekno هم يه ارور عجيب ميده
error 128 bit limited atechment
يه همچين چيزي؟
پرسپوليس
24-10-2012, 00:48
همين الان با 4d1 دو مپ dom underground رو امتحان كردم ارور داد ممكنه مال ping زياد باشه؟؟/
hadi_gamer
25-10-2012, 09:29
با سلام.
تاپیک به بخش بازیهای چند نفره منتقل و پیوست نیز شد.
چطور میشه این بازی رو به صورت لن بازیش کرد؟؟؟؟
سلام من به وسیله FourDeltaOne ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وصل میشم و وقتی میرم تو بازی بعد از 2ثانیه این ارور رو میده
بعد یهو صفحه میپره و سیاه میشه من باید چی کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yakimura sanada
26-12-2012, 22:44
چجوری نرم افزار tekno mw3 رو تو main folder بریزیم؟
alone_son
31-12-2012, 12:09
سلام دوستان
من با روش تکنو گادز که وصل میشم و فایند سرور را که میزنم این مشکل را میده لطف می کنید کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دم همتونم گرم اگه کمک کنید ردیفش کنم
ویرایش:
فکر کنم فهمیدم این تکنو گادز برای بازی دو نفره هستش
خوب حالا کسی نیست که آموزش آنلاین بازی کردن در حالت Survival mode بده؟؟!
همواره نیازمند یاری سبزتان هستیم
ویرایش دوم :
آقایون یه روش برای Survival mode بازی کردنش پیدا کردم اینم بگم که همه سرور ها را میاره ولی فقط یک سرور ایرانی داره اونم مال پچه های اصفهانه که پرویتش کردند ولی خوش بختانه تونستم با ها شون بازی کنم دوستانی که لن هم مشکل داشتند یا می خواستند لن بازی کنند باز هم می توانند از این روش استفاده کنند همین الان تست کردم برای دیدن این روش اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کلیک کنید
hajibero
02-02-2013, 00:07
خسته نباشی . اقا با این تکنو میشه لن بازی کرد. ولی حقیقتش این عکس دختره خیلی ناجوره واسه بچه ها ، گفتم ببینم میشه یه جوری این عکس تکنو گاد رو حذف کرد. ولی خودمونیم خیلی ... دی
dashmojtaba
10-03-2013, 02:28
خسته نباشی . اقا با این تکنو میشه لن بازی کرد. ولی حقیقتش این عکس دختره خیلی ناجوره واسه بچه ها ، گفتم ببینم میشه یه جوری این عکس تکنو گاد رو حذف کرد. ولی خودمونیم خیلی ... دی
hexedit رو دانلود کن (سرچ کن پیداش کن)
بعد از این روش استفاده کن:
برنامه رو باز کنید و بعد از انتخاب TeknoMW3 از درایو نصب بازی
از قسمت بالای Hexedit بر روی بخش find کلیک کرده و این عبارت را وارد کنید : ogo_mw3.png
باید همین را داخل صفحه پیش رویتان پیدا کنید
بعد بجای فرمت png. باید این را وارد کنید : paa.
بروید روی File و Save as را بزنید و در همان جای قبلی (درایو بازیتون) سیوش کنید.
تمام
Amir Hossein
12-03-2013, 11:52
سلام بچه ها
ما هم میخوایم این cod رو بازی کنیم ولی یه سوال
الان این طور که من تو نت گشتم چند روش + همینی که صفحه اول هست وجود داره
من الان با کدوم روش برم؟ کدوم بهتره؟ فرق داره؟
دوستان اگه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
Graham reaper
13-03-2013, 16:06
سلام.از کجا IP خودمو بفهمم؟
Oracle_Eldorado
22-03-2013, 11:44
دوستان یه آموزش جامع واسه آنلاین این بازی هست ؟
خیلی وقته تو فاز بازی نیستم و اطلاعات زیادی ندارم
آقا الان روشی هست بشه online زد؟
Saeed System
10-04-2013, 10:16
سلام.از کجا IP خودمو بفهمم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n16:
Saeed System
10-04-2013, 10:18
آقا الان روشی هست بشه online زد؟ 4d1 هست روزانه 100 ها نفر هستیم داریم بازی میکنیم کلی سرور ایرانی هم هست با پینگهای پایین :n16:
Saeed System
10-04-2013, 10:21
دوستان یه آموزش جامع واسه آنلاین این بازی هست ؟
خیلی وقته تو فاز بازی نیستم و اطلاعات زیادی ندارمالان بهترین روش بازی همون 4d1 هست که باید یسری فایلها رو دانلود کنی + مپها و خود لانچر 4d1 و میتونی با سرچ تو گوگل به یه سایت ایرانی که زیاد هم هستن و با توضیحات کامل به همراه لینک دانلود مپها و فایلهای لازم و لانچر و .........رو براحتی بدست بیاری...:n16:
Saeed System
10-04-2013, 10:23
سلام بچه ها
ما هم میخوایم این cod رو بازی کنیم ولی یه سوال
الان این طور که من تو نت گشتم چند روش + همینی که صفحه اول هست وجود داره
من الان با کدوم روش برم؟ کدوم بهتره؟ فرق داره؟
دوستان اگه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم شما بیا 4d1 همه ایرانیها اونجا هستیم...کلی سرور ایرانی هست ...و راحت میتونی از بازی لذت ببری :n16:
Graham reaper
11-04-2013, 18:44
سلام بچه ها.منم میخوام آنلاین مولتی پلیر بازی کنم.مولتی پلیرا نه اسپیشل آپس.باید چه کنم؟
persian_antonio
20-04-2013, 19:08
سلام
من بازی Call Of Duty Modern Ware 3 رو نصب و کرک کردم و از طریق TeknoMW3_2.7.0.1- انلاین میشم اما وقتی توی قسمت SERVER بازی میرم و قسمت INTERNET انتخاب میکنم و REFRESH رو میزنم هیچ سروری نمایش داده نمیشه که CONNECT بشم ! چیکار کنم ؟
رفیقم ۴ ماه از همین طریق داخل سرور میشه و اونم جدیدا دیگه نمیتونه داخل سرور جدید بره ( سرور جدیدی شناسایی نمیشه ) و از طریق HISTORY وارد سرور های قدیمی خودش میشه .
مشکل چیه ؟
یک نفر گفت ورژن جدیدترش دانلود کنم درست میشه و من TeknoMW3 2.92 دانلود کردم و میگه این نسخه مخصوص این ورژن نیست و داخل بازی هم نشد !
اگه با اپدیت درست میشه کسی لطف میکنه لینک مستقیم دانلود بده
در غثر این صورت راه صحیح بگه
ممنون
may_pro67
06-05-2013, 03:11
شاید باورتون نشه ولی الان من 5 ساعته دارم از صفحه اول این بحثارو میخونم ولی به نتیجه نرسیدم.من همه ی کارا رو کردم ولی نمی تونم مولتی بازی کنم.وقتی یکی میره تو سرور اون یکی سیستم که میخواد بره تو سرور ارور سرور تایم اوت میده بعد هر دو تا میان بیرون.
در ضمن فیلهایی که توو صفحه 17 واسه دانلود گذاشتین همش پریده.خواهش میکنم یکی دوباره اینارو آپ کنه.من اصلا فایل bat. ندارم.اون فایلای bat. که واسه دانلود گذاشتین اکسپایر شده.اگه میشه همه ی فایلهای صفحه 17 رو از اول بزارید واسه دانلود.فایل teknogod مورد نیازش رو هم بزارید ممنون میشم.واقعا کلافه شدم.
در ضمن از اینکه اسم یوزر هام یکی نباشه وتوی یه workgroup نباشن هم مطمئن شدم. و توی فایل teknogods.ini , آی دی سیستمهام با هم فرق دارن.
شاید به خاطر این باشه که فایلهایی که گرفتم ناقصه....من دیگه مخم کار نمی کنه یکی کمکم کنه....
سلام ، لطفا یه عکس از بازی بزارین ببینم چه طوریه ؟ شاید خوشم اومد !:12:
arash-king
12-06-2013, 12:46
دوستان هنوز هم بازی میکنید ؟! اگه آره ، چطوری ؟! من قبلا با Tekno بازی میکردم.وقتی داغون شد رفتم با 4d1 بازی میکردم ولی نمیدونم چی شد اونم داغون شد !
حالا شما با کدومش بازی میکنید ؟!
arash-king
13-06-2013, 14:42
دوستان هنوز هم بازی میکنید ؟! اگه آره ، چطوری ؟! من قبلا با Tekno بازی میکردم.وقتی داغون شد رفتم با 4d1 بازی میکردم ولی نمیدونم چی شد اونم داغون شد !
حالا شما با کدومش بازی میکنید ؟!
کسی نبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــود ؟
arash-king
13-06-2013, 19:59
دوستان من همه کارها را مو به مو انجام دادم ...... فقط وقتی روی LaunchIW5M کلیک میکنم اخطار Steam میده ..... عکسشو گذاشتم ببینید
چیکارش کنـــــــــــــــــــــــ ــــم ؟؟؟؟!!!! :n27:
اقا من تمام راه های برای مولتی ÷لیر رفتم درون اون سایت هم ثبت نام کردم ولی وقتی میخوام برم داخل بازی ارور stop working میده خواهشا جواب بدید؟؟!!
Alirezanet
27-06-2013, 23:44
سلام دوستان
من این بازی رو تازه خریدم ولی متاسفانه cd2 بازی یکی از فایل های به دلیل خش پیدا کردن cd کپی نمیشه که ignore کردمش تا نصب انجام بشه ...
کسی میتونه این فایل رو برای یجا آپلود کنه تا من دانلود کنم . ...
آدرس فایل :
main/iw_20.iwd/پوشه نصب بازی
حجمش حدود 200 مگ باید باشه با اینترنت 256 کمتر از نیم ساعت طول میکشه .
:n12::n12::n12:
:n16::n11::n16:
ببین یکی پیدا میشه معرفت داشته باشه ماهم بازی کنیم :n03:
alidanger_202
07-07-2013, 19:20
آقا من تمام کار هایی که گفته شد رو انجام دادم و می خوام LAn با دوستم بازی کنم اما وقتی که بازی رو ار tekno gods باز میکنم ارور میده کهsteam must be run چی کارش کنمممممممم
ما میخوایم مد survival رو بازی کنیم
کمک فورییییی
alidanger_202
10-07-2013, 09:46
آقا ما این همه پست رو خوندیم ۱کی نبود این آدم بکه که چجوری میشه lan بین دو pc نه بصورت آنلاین بازی کرد:41:
dashmojtaba
18-07-2013, 13:36
چه خبر شده باز که تعطیله همه جا !!
نه مدرن2 نه 3 نه ایرانی نه خارجی :n13:
arash-king
23-07-2013, 19:41
دوستان شما هم مشکل واردشدن به لیست سرورها را دارین ؟! من وقتی روی Play یا Servers میزنم ، مینویسه Connecting to Online Services بعد از 1 دقیقه ارور میده مینویسه "سرورهای این بازی فعلا در دسترس نیست.برید به این سایت ---> Callofduty.com/mw3 "
دیگه هم وارد لیست سرورها نمیشه ..... الان خیلی وقته اینطوری شده ! البته بگیر نگیر داره بعضی وقت ها میره داخل سرورها ولی اکثرا نمیره
sheytoon001
01-08-2013, 23:07
دوستان شما هم مشکل واردشدن به لیست سرورها را دارین ؟! من وقتی روی Play یا Servers میزنم ، مینویسه Connecting to Online Services بعد از 1 دقیقه ارور میده مینویسه "سرورهای این بازی فعلا در دسترس نیست.برید به این سایت ---> Callofduty.com/mw3 "
دیگه هم وارد لیست سرورها نمیشه ..... الان خیلی وقته اینطوری شده ! البته بگیر نگیر داره بعضی وقت ها میره داخل سرورها ولی اکثرا نمیره
فایل های داخل پوشه mw3 اونایی که مربوط به 4d1 هستن و کنار فایل اجراییشن (داخل sub folderها رو کاری نداشته باش) رو دوباره دانلود کن و جایگزین کن (ترجیحا تمام فایل های پوشه اصلی) و بعد از اجرای 4d1 و دادن یوزر و پس 1 دقیقه به ماوس و کیبرد دست نزن... بعد اوکی میشه
سلام خسته نباشید
من 1- ماه هست که دارم از کرک techno استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم .
الان 2 هفته ای هست که مشکل وارد شدن به لیست سرور ها رو دارم . وقتی روی servers کلیک میکنم همینطور روی connecting میمونه و وصل نمیشه و اخر بار پیام میده که نتونست وصل بشه .
الان 2 هفته ای هست این مشکل پیش اومده ، چندین بار در زمان های مختلف هم زدم ولی فایده نکرده .
میخواستم ببینم مشکل از چی میتونه باشه ؟ آیا روش های دیگه ای هم برای بازی کردن هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام خسته نباشیدمن 1- ماه هست که دارم از کرک techno استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم . الان 2 هفته ای هست که مشکل وارد شدن به لیست سرور ها رو دارم . وقتی روی servers کلیک میکنم همینطور روی connecting میمونه و وصل نمیشه و اخر بار پیام میده که نتونست وصل بشه . الان 2 هفته ای هست این مشکل پیش اومده ، چندین بار در زمان های مختلف هم زدم ولی فایده نکرده . میخواستم ببینم مشکل از چی میتونه باشه ؟ آیا روش های دیگه ای هم برای بازی کردن هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکردوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
arash-king
13-08-2013, 19:23
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام . فکر نکنم دیگه کسی با تکنو بازی کنه الان . زیادی گیمر ها رفتن سمت 4d1 .... البته این مشکل توی 4d1 هم هست ولی قابل حله
من الان برای بار اول که وارد میشم نمیاره ، ولی بعد از 2-3 بار بیرون آمدن از بازی ، لیست سرورها را نمایش میده
ghorboni
14-08-2013, 14:34
سلام tekno mw3 اجرا نمیشه چیکار کنم؟
miladdarren
15-08-2013, 00:11
دلیل این error جیه؟
همجنین این:
Meraj_ascension
20-08-2013, 10:46
دوستان مشکل steam authentication failed از چه وقتی وارد سرور می شم این میده و می پره بیرون.(مال یکی از دوستامه که چیت زده بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Co-OP رو که نمیشه آفلاین زد :20:
منظورتون از آفلاین چیه؟ که می گید نمیشه co-op رو آفلاین زد...؟
اگه منظورتون اینه که به صورت یه دونه کامپیوتر تکی آفلاین حساب میشه که نمیشه....
ولی اگه با سیم شبکه هم وصل باشن که میشه رفت! حالا اینترنت هم جزوشه!
هان؟ اشتباه می گم بگید، که بعدا یه جا نگم سوتی بدم...!
mohammad varaste
02-09-2013, 06:01
بچه ها من اصلا از آنلاین بازی کردن سر در نمیارم
میشه من توی خونمون و رفیقم هم توی خونشون با هم cod یا conter بازی کنیم ؟
منظور از بازی آنلاین همینه دیگه درسته ؟
arash-king
02-09-2013, 17:27
بچه ها من اصلا از آنلاین بازی کردن سر در نمیارم
میشه من توی خونمون و رفیقم هم توی خونشون با هم cod یا conter بازی کنیم ؟
منظور از بازی آنلاین همینه دیگه درسته ؟
بله دوست عزیز میشه بازی کرد
شما همه کارهای 4d1 را انجام بدین ، بعد بشینین توی خونه و با رفیقتون توی جای دیگه با هم بازی کنین
البته من Counter تا الان آنلاین نزدم زیاد ، ولی خودم الان دارم MW3 میزنم !
شاید باورتون نشه ولی الان من 5 ساعته دارم از صفحه اول این بحثارو میخونم ولی به نتیجه نرسیدم.من همه ی کارا رو کردم ولی نمی تونم مولتی بازی کنم.وقتی یکی میره تو سرور اون یکی سیستم که میخواد بره تو سرور ارور سرور تایم اوت میده بعد هر دو تا میان بیرون.
در ضمن فیلهایی که توو صفحه 17 واسه دانلود گذاشتین همش پریده.خواهش میکنم یکی دوباره اینارو آپ کنه.من اصلا فایل bat. ندارم.اون فایلای bat. که واسه دانلود گذاشتین اکسپایر شده.اگه میشه همه ی فایلهای صفحه 17 رو از اول بزارید واسه دانلود.فایل teknogod مورد نیازش رو هم بزارید ممنون میشم.واقعا کلافه شدم.
در ضمن از اینکه اسم یوزر هام یکی نباشه وتوی یه workgroup نباشن هم مطمئن شدم. و توی فایل teknogods.ini , آی دی سیستمهام با هم فرق دارن.
شاید به خاطر این باشه که فایلهایی که گرفتم ناقصه....من دیگه مخم کار نمی کنه یکی کمکم کنه....
دوست عزیز منم این مشکلو داشتم. با تکنو گاد در اصل اسم یوزر عوض نمیشه .شما باید TeknoMW3 Server Launcher-Editor رو دانلود کنی و از صفحه اول وقتی رو start (lan,online) ;کلیک میکنی ازت یوزر نیم میخاد اونجا میتونی عوض کنی یه راندوم ای دی هم بزن.امیدوارم برا تو هم کار کنه
mohammad varaste
05-09-2013, 18:20
بله دوست عزیز میشه بازی کرد
شما همه کارهای 4d1 را انجام بدین ، بعد بشینین توی خونه و با رفیقتون توی جای دیگه با هم بازی کنین
البته من Counter تا الان آنلاین نزدم زیاد ، ولی خودم الان دارم MW3 میزنم !
4d1 میشه بگین چیه ؟:n12:
arash-king
06-09-2013, 17:41
4d1 میشه بگین چیه ؟:n12:
شما هرچی تو لینک زیر نوشته را کامل اجرا کن تا بتونی آنلاین بازی کنی :n06:
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان من هر چی گشتم نتونستم برای لن بازی کردن توی گیم نت آموزش پیدا کنم
ممنون میشم اگه کسی آموزشی ازش سراغ داره که 100% جواب بده یا خودش آموزش رو بلده اینجا به من توضیح بده که بتونیم این COD MW3 رو توی گیم نت لن کنیم
مرسی
فرشید007
21-09-2013, 12:50
hexedit رو دانلود کن (سرچ کن پیداش کن)
بعد از این روش استفاده کن:
برنامه رو باز کنید و بعد از انتخابTeknoMW3 از درایو نصب بازی
از قسمت بالای Hexedit بر روی بخش find کلیک کرده و این عبارت را وارد کنید : ogo_mw3.png
باید همین را داخل صفحه پیش رویتان پیدا کنید
بعد بجای فرمت png. باید این را وارد کنید : paa.
بروید روی File و Save as را بزنید و در همان جای قبلی (درایو بازیتون) سیوش کنید.
تمام
سلام دوست عزیز این راه حلی که برای عوض کردن عکس تکنو گاد گفته اید اشتباه کار نمی کنه لطفا درستش کنید وقتی اون عبارت مورد نظر را پیدا می کنیمogo_mw3.png فرمت png مربوط به عکس میشه اما فرمت paa مشخص نیست مربوط به جی هست فرمت عکس نیست؟ وقتی به این فرمت تبدیل بشه برنامه تکنو گاد از کار می افته لطفا خودتان تست کنید اصولا باید آدرس عکس عوض بشه نه فرمت عکس باید این عوض بشه ogo_mw3 نه این pngلطفا جواب را به ایمیل من هم بفرستید راه حله شما اشتباه !!!
:n13:
سلام.
الان با تکنو گاد نمیشه انلاین بازی کرد؟
تو لیست سرور هیچ چیزی نیست.
Faridskystar
03-11-2013, 07:33
دوستان الان همه سروهای ایرانی رفتن استیم. فقط m3 clan مونده...سرور دیگه ای هم مونده تو 4d1? غیر از m3
Faridskystar
16-11-2013, 08:22
سلام دوستان fourdeltaone شات داون شده؟ مثل که ازش شکایت کردن و دیگه بازی اجرا نمیشه ..واسه من که 2 هفتست اجرا نمیشه.( اگر واقعا دیگه درست نمیشه پاک کنیم بره 10 گیگ حجم گرفته هارد رو)؟
ولی هنوز teknomw3 کا رمیکنه. همین الان توش بودم.
NitroGlyceriN
18-11-2013, 15:13
با سلام .
عزیزانی که در هنگام اتصال به سرور با پیام Files different from server مواجه میشوند .
پیام بفرستن . راه حل 100 % تضمینی (4d1 trickS).
roland_hadi_korg@yahoo.com
NitroGlyceriN
18-11-2013, 15:15
--------------------.
goomboole
16-12-2013, 11:45
برای دانلود DLC ها و همچنین فایل مورد نیاز و البته البته البته بازی در سرور ایرانی با پینگ عالی به سایت زیر برید:
ورود به سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
goomboole
27-12-2013, 12:54
سرور ایرانی Mw3 راه اندازی شد.
دوستانی که تمایل دارند آنلاین بازی کنند در تایپیک اعلام کنند.
A.M.D.D.E.V.I.L
27-12-2013, 21:44
سلام ، من بازی رو روی steam دارم ، کسی نیست رو steam داشته باشه؟ 59 یورو خریده بودم ولی تا 1 هفته قبل نصبش نکرده بودم ، راستش گم کرده بودم
الان که بازی میکنم خیلی باحاله اما کسی نیست هیچ فرندی هم ندارم ، اگه میشه steam id هاتونو بدید اگه رو steam هستید
sadamgaldi
28-12-2013, 18:15
آقا من بازی رو نصب کردم نسخه مخصوصی ک لازمه همه کاراتونم کردم وقتی هاست میشم دوستم میخواد بهم جوین شه تو بازی میاد بعد کانکت این ارور رو میده بهش خودمم تست کردم بهش جوین شم تکنو تو بازی میره تو بازیم گذینشو میزنی میره اما کانکت میشه این ارورو رو میده یعنی میری تو بازی رو بخش مولت کلبیک میکنی
host and client have the same steamid , pleas change if from teknogods.ini file.
all hail teknogod
کسی میدونه چرا اگه میدونه کمک کنه میخوایم سواپ بازی کنیم
اگرم کسی چند نفرشو بلده بگه co op با تشکر
mehdi680
26-01-2014, 23:01
من هرکاری کردم نتونستم آنلاین بازی کنم
mohsenone1
23-04-2014, 13:05
سلام
لینک هاتون برای فایل 2 مشکل داره
اگه میشه دوباره آپلود کنید
خیلی ممنون...
behnamam
30-06-2014, 09:37
نرم افزار gibsonSaferWonderHack رو دانلود کن تمام تفنگها ، پرکها ، لول ، و ... رو فقط با زدن چندتا کلید باز میکنه :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02:
arash-king
08-07-2014, 20:56
فـعـلا کسـی هســت که MW3 رو بـازی کــنه !؟؟؟
مــن کـه دوبـاره نصــب کـردم و دارم آنـلـایــن بـازی میکــنم (با روش PlusMaster)
PlusMaster یـه روش کـامـلـا ایــرانیــه . هرکــی خـواست دوبـاره بـازی کــنه بـره ایــنجــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و توضیحـاتو بخــونه
ke2010moha
14-07-2014, 16:36
سلام . در بازی mw3 برای بازی شبکه ای lan چطوری باید class اسلحه های دلخواه رو ساخت؟ (مثل call of 4 mw که می تونستیم کلاس اسلحه بسازیم) تو قسمت play تو private کلاس های که میسازم کار نمیکنه .یعنی توقسمت مولتی پلیر شبکه ای که باید از طریق سرور بریم قابل استفاده نیستن.
abed_0567
09-10-2014, 01:02
سلام. اینم لینک plus برای ثبت نام
SAEED 120
11-11-2014, 09:50
هر موقع تو استیم یا تکنوگاد فرقی نمیکنه خوب بازی کردم و نفر اول بودم .بن کردن.آخه چرا چشم نداریم ببینیم از ما بهتر کسی بازی میکنه؟
طرف 3 ساله داری بازی میکنه ادمینم هست سرور هم داره فکر کرده خدای بازی..مرد حسابی من از سال 2009 که mw3 اومد بیرون دارم بازی میکنم 5 ساله..اونوقت هر کی از خودشون بهتر بازی کنه چیتر و هکره.
بعد دیشب رفتم به ادمین اصلی یکی از سرورها ی ایرانی که بنم کرد گفتم میگه کسی شما رو بن نکرده اتوماتیک بن شدید . آره هر وقت زیاد می کشیم اتوماتیک بن میشیم.
da1380da1380
24-11-2014, 19:00
سلام دوست من یک روزی مشخص کن با هم بازی کنیم جوابتو به daneya1380@gmail.com بفرست راستی تاریخ آن روز را هم بنویس IP من هم 5.250.106.221 میباشد :n01:
بچه ها این رو من دیروز زدم. یه شروع طوفانی داشتم با triple kill و در ادامه کشتن چند نفر دیگه و بمب گذاشتن . نظر خودتون رو بگید خوشحال میشم.
برای نمایش کلیک کنید:
دوستان کسی میتونه آموزش qs زدن رو بده؟
من هر جوری میزنم بن میکنن میگن ns زدی یا zoom کردی. 2 سال دارم تمرین میکنم نمیدونم چه طوری میگن ns میزنی من راست کلیک میزنم بعد نیم ثانیه چپ کلیک میزنم. خوب هم میکشم ولی بن میشم میگن ns یا زوم
ویدئوهای آموزشی رو هم نگاه کردم چنتارو. خارجی ایرانی که پادشاه میزد.
کسی میتونه آموزش بده؟ طریقه صحیح qs رو که کیک و بن نشم؟
اقا لللنش هنوز کار میکنه
من فوری لن این بازیو میخوام
ممنون میشم یکی راه حل بده
ارور THE LIMITED 128 میده
واسه لن فقط
abed_0567
22-12-2014, 20:43
این error
بعد از آپدیت اومده الان چیکار کنم ؟
وقتی میزنم بازی شروع بشه هیچی نمیشه بعد از 10دقیقه این error میاد؟؟؟؟
(Tekno)
این error
بعد از آپدیت اومده الان چیکار کنم ؟
وقتی میزنم بازی شروع بشه هیچی نمیشه بعد از 10دقیقه این error میاد؟؟؟؟
(Tekno)
منم همین ارورو داشتم شما tekno mw3 clinet 2.7.3.7 رو دانلود کن بعد بریز تو پوشه بازی .
این چون آپدیت کرده فایلهاش با هم قاطی شده شما باید خودت از هم جدا کنی فایلهای قبلی رو با آپدیت جدید .
من فایلهای قبلی رو که تو پوشه اصلی بود مال ورژن کلاینت قبلی بازی اونا رو یه جا دیگه cut کزدم بعد اول کلاینت جدید رو ریختم بعد مثلا میگفت فایل bink32.dll لازم داره براش کپی میکردم .
پوشه ها رو نیازی نیست دست بزنی فقط فایلهای قبلی. پوشه ها سالمن.منظورم همون پوشه های توی پوشه اصلی بازی. اونا رو دست نزن
یکی مارو راهنمیی نمیکنههه؟
ارور THE LIMITED 128 میده
واسه لن فقط
abed_0567
25-12-2014, 20:36
سلام هر موقعه میخواد بره مپ بعدی از بازی میپره بیرون
amin tala
26-12-2014, 20:56
سلام دوستان.
شما میدونید پلاس مستر دوباره برگشته؟ من فایلهای این بازی رو با تکنو اشتباه گرفتم و فایل client.wyc از پوشه پاک شد.کسی از دوستان میتونه برام اپ کنه؟حجمش خیلی کمه.فقط فایل بازی اصلی یا مال خود پوشه پلاس باشه.
راستی این اپدیت جدید تکنو رو از کجا میشه دان کرد؟
31-12-2014, 13:30
سلام
چرا tekno هیچ سروری رو نشون نمیده .قبل که آپدیت بشه خوب بود الان هیچ سروری رو نشون نمیده
من همه کار هارو کردم ولی وقتی تکنو رو میخواد اجرا کنه close the program میده
ممکنه مشکل از اون سه تا فایل اورجینال باشه ؟ IW5SP.exe, IW5Server.exe , IW5MP.exe
واسه من کرک شده بود اگه میشه یکی این سه تا فایل رو بزاره ممنون:n12:
روش پلاس مستر هم امتحان کردم وقتی میزنم plusmw3 اجرا شه هیچ اتفاقی نمیوفته خواهش میکنم کمک کنید:n12:
این مشکل پلاس مستر هم با ریختن c++ حل شد (البته قبلا ریخته بودم نمیدونم گیرش چی بود) ولی تو هر سرور میرفتم ارور مپش رو میداد اومدم از بازی بیرون که مپشو دانلود کنم ولی دیگه نمیره توش میگه could not connect to np server :n23:
-----------------------------------------------------------------------------
ویرایش :این تکنو گادزم درست کردم فقط میرم توش هیچ سروری پیدا نمیکنه:n34:
-----------------------------------------------------------------------------
ویرایش 2 پلاس مستر رو رفتم توش بازی هم کردم باحاله:n02:
ولی تکنو گادز هنوز هم خرابه
amin tala
02-01-2015, 17:07
سلام
چرا tekno هیچ سروری رو نشون نمیده .قبل که آپدیت بشه خوب بود الان هیچ سروری رو نشون نمیده
ویرایش :این تکنو گادزم درست کردم فقط میرم توش هیچ سروری پیدا نمیکنه:n34:
تا اونجا که بنده اطلاع دارم در نسخه جدید تکنو فایلهایی از بازی بهم ریخته و باید فایل های اصلی بازی رو تو پوشه تکنو بریزید و دوباره اپدیت کنید.این فایلها کم حجم هستند و اگه یه جوون مرد پیدا بشه اونهارو اینجا اپ کنه.البته پوشه هارو نمیگما.منظورم فایلهاییه که وقتی پوشه تکنو رو باز میکنید در همون صفحه اول نشون داده میشن.پوشه ها فک کنم سالمند.اگه این کار رو بکنید مشکل پلاس مستر هم حل میشه.فقط باید فایل های بازی اصلی باشه ها.
در مورد تکنو یه ترفندی میگم که فعلا بتونید برید و مپ ها رو پیدا کنید.ولی بعد از هر دست بازی " از بازی خارج میشید و دوباره باید برید تو بازی.(البته کسایی که فیل بازیشون مشکل داره)
اون روش اینطوریه که باید برید بخش سرور و بعد که دیدید هیچ مپی نیست از سر برگ بالا روی گزینه history کیلک کنید.اونجا احتمالا چنتا سرور براتون میاره.بعد برید تو یکی از مپ ها.ممکنه اون سرور فعلا فعال نباشه و از بازی بپرید بیرون.ولی مشکلی نداره.دو سه بار اینکار رو بکنید.بعد اگه برید تو قسمت انلاین میبینید که همه مپ ها براتون باز شدن.
اینکار رو بکنید و نتیجش رو حتما بگید.
بچه ها این روشم برید یه مستر سرور جدید اومده اسمش repz
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-134
هم تکنو هم مستر پلاس هم repz هم steam رو اگر برید به 4 روش حال میکنید با مولتی پلیر بازی mw3:n40:
تا اونجا که بنده اطلاع دارم در نسخه جدید تکنو فایلهایی از بازی بهم ریخته و باید فایل های اصلی بازی رو تو پوشه تکنو بریزید و دوباره اپدیت کنید.این فایلها کم حجم هستند و اگه یه جوون مرد پیدا بشه اونهارو اینجا اپ کنه.البته پوشه هارو نمیگما.منظورم فایلهاییه که وقتی پوشه تکنو رو باز میکنید در همون صفحه اول نشون داده میشن.پوشه ها فک کنم سالمند.اگه این کار رو بکنید مشکل پلاس مستر هم حل میشه.فقط باید فایل های بازی اصلی باشه ها.
در مورد تکنو یه ترفندی میگم که فعلا بتونید برید و مپ ها رو پیدا کنید.ولی بعد از هر دست بازی " از بازی خارج میشید و دوباره باید برید تو بازی.
اون روش اینطوریه که باید برید بخش سرور و بعد که دیدید هیچ مپی نیست از سر برگ بالا روی گزینه history کیلک کنید.اونجا احتمالا چنتا سرور براتون میاره.بعد برید تو یکی از مپ ها.ممکنه اون سرور فعلا فعال نباشه و از بازی بپرید بیرون.ولی مشکلی نداره.دو سه بار اینکار رو بکنید.بعد اگه برید تو قسمت انلاین میبینید که تو مپ ها براتون باز شدن.
اینکار رو بکنید و نتیجش رو حتما بگید.
الان دارم با پلاس بازی میکنم فعلا ک مشکلی ندارم:n26:
amin tala
03-01-2015, 15:45
الان دارم با پلاس بازی میکنم فعلا ک مشکلی ندارم:n26:
اونی که گفتم در مورد تکنوبود.
اونی که گفتم در مورد تکنوبود.
میدونم:n02: ..
abed_0567
23-01-2015, 00:00
سلام دوستان
مخواستم بدونم که lan mw3 میشه بیشتر از 2 نفر بازی کرد ( برای گیمنت )
من با tekno که انجام دادم 2نفری توی یک تیم در مقابل هوش مصنوعی بازی میکردن
ولی من میخوام که مد های
tdm
ffa
inf
این ها رو به صورت lan بازی کنم
ایا روشی وجود داره که بشه انجامش داد ؟؟؟؟
تعداد پلیرا میخوام بیشتر از 2 نفر بشه . 5&6 نفر
GRANDOLDERWOLF
16-03-2015, 02:18
بله میشه تا سقف 18 نفر.
دوستان یه ویدئو جدید آماده کردم از بازی call of duty advanced warfare multiplayer برای کسانی که عاشق MW3 هستند شاید از AW هم خوشتون بیاد
Saeed Bingo
03-04-2015, 10:30
تکنوگاد چرا آنتی چیت قوی نمیزاره که اینقدر چیتر نیاد تو بازی؟
سلام
کسی سرور خارجی خوب بلد نیست واسه MW3 این سرورای ایرانی که کلا یه مشت بچه اداره میکنه فقط بلدن بن کنن
سلام
من بعد از اینکه DLC های MW3 رو ریختم این ارور رو داد چه کنم . کمک کنید
Exceeded limit of 64 'attachment' assets.
abed_0567
01-07-2015, 20:30
این ارور برای چی هست ؟
omid kan
06-07-2015, 23:00
سلام
چرا دو روزه این ارور می دهد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] png
Alinumberone
22-07-2015, 16:41
دوستان روش های آنلاین بازی کردن mw3 چیه؟من فقط آنلاین یازی کردن با servers رو بلدم.
مپ های dlc چین و یه لینک سالم ازشون بدین بهم ممنون
gameland
26-08-2015, 19:39
agha seyed mehdi salam. mikhastam begam in link haee ke gozashti pak shodan age emkanesh hast linke dl jadid bezari ma estefade konim merci az zahamtet.
Mahanzed
22-10-2015, 22:30
تو حالت teknogods coop فقط میتونی 2 نفره بازی کنی که افلاین با لن
اگه میخوای 3 باشه یا بالایه 3 نفره باید multiplayer بازی کنی که نیا به اینترنت داره
abbas0000
11-12-2015, 19:21
برای من این پیام خطا رو میاره چیکار کنم?سریع جواب بددددین:n28:cannot find iw5mp.exe
دادا یه سوال من چطوری برای خودم ای پی ip بسازم توروخدا بهم بگو:n14::25::25:
کسی میدونه ادمین سرورها بازیکن ها رو از روی چی بن میکنن؟ از روی ip یا mac adress مودم یا mac adress ویندوز؟
من بن شدم. 4 ساله بازی میکنم روزی 1 ساعت . انوقت چنتا ادمین تازه به دوران رسیده فکر کردن من تقلب کردم .میخواستم خودمو آنبن کنم.
کسی میدونه چیرو باید تغییر داد تا آنبن شیم؟ mac adress مودم یا ویندوز ؟
..اینو برای هر ادمینی که میخونه میگم...
قبل از اینکه ادمینی کنی.1- اول همه پرکها رو یاد بگیر.2 -معمولا بازیکنهایی که زیاد بازی میکنن مکان های reaspawn ها و سوراخ سمبه های بازی رو حفظن پس فکر نکن والهک دارن..مثل کسی که تو یه پارکی که 5 ساله توش بازی میکنه بخواد قایم موشک بازی کنه همه جاهای قایم شدن رو بلده پس سریع پیدا میکنه بازیکنها رو...
3 - بعدش حداقل خودت قبل از اینکه ادمین بشی اینقدر بازی کن که حرفه ای بشی و همه ریزه کاری های بازی رو بلد باشی.
4- کسی که همینجوری ادمینی میکنه مثل کسیه که بدون سواد بخواد قضاوت کنه/.
مودم رو هم عوض کردم آنبن نشد.کسی نمیدونه از رو چه شناسه ای بن میکنن؟
اسم بازیکن رو عوض کردم. مک آدرس ویندوز رو عوض کردم. شناسه عددی بازیکن رو عوض کردم.مودم رو عوض کردم.
آخه چی ثبت شده تو بلک لیست سرورشون تا عوضش کنم؟ Ip که داینامیکه آی پی که عوض میشه خودش.
من که هر چی به ذهنم رسید عوض کردم فقط مونده کامپیوتر رو عوض کنم:n41:
من یه سرچ تو سایتهای خارجی زدم مثل که از cpuid بن میکنن یعنی از شناسه cpu یعنی باید cpu رو عوض کنی..یعنی هیچ چاره ای نداره باید خود ادمین از بلک لیست درت بیاره وگرنه باید با یک کامپیوتر جدید بازی کنی در اون سرور
solimangh
25-06-2016, 13:09
سلام دوستان ip بدین بازی کنیم
:n20:
سلام
بازی MD3 رو با استیم و سی دی کی فعال کردم....چطور میشه لیست سرورهای مختلف رو اورد؟
سعید سیستم
14-07-2016, 01:55
سلام
بازی MD3 رو با استیم و سی دی کی فعال کردم....چطور میشه لیست سرورهای مختلف رو اورد؟
باید بری روی dedicated server رو روشن کنی
طبق این عکس:
باید بری روی dedicated server رو روشن کنی
طبق این عکس:
سرورهای ایرانی تو استیم نیست؟ اگه سرور داخل کشور باشه پینگش چنده؟
aref 007
21-01-2017, 01:13
سلام ودرود اقا مال من این ارور میده چکار کنم
exceeded limit of 64 attachment assets
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.