ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی راجب seo

farnaz.saeedi
19-12-2011, 00:13
با سلام
دوستان فرض کنید من دوتا صفحه تو سایت دارم به اسم های index و profile.توی ایندکس اسم یکسری کاربر نشون داده میشه که روی هر کدوم کلیک بشه مشخصات کاملش و تو صفحه پروفایل نشون میده
این اطلاعات و تو سشن ذخیره میکنم بعد میرم صفحه پروفایل.کاربر حتما باید از صفحه ایندکس بره به صفحه پروفایل چون اگه مستقیم بره چیزی برای نمایش وجود نداره و سشن ها خالی هستن .من بخاطر اینکه کاربر مستقیم نتونه بره صفحه پروفایل اول این صفحه سشن یوزر و چک میکنم اگه خالی بود ریدایرکت میکنم به صفحه ایندکس.حالا من تو یه سایت یه فایل xml برای سایت ساختم که اسم صفحه پروفایل تو این فایل نیست
یعنی گوگل این صفحه رو ایندکس نمیکنه؟من میخوام اگه مثلا یکی اسم یکی از کاربرای سایت و تو گوگل سرچ کرد گوگل لینک پروفایل اون کاربر رو بیاره.اصلا میشه همچین کاری کرد؟
ببخشید طولانی شد.
ممنون میشم کمک کنید

m.m.m5651
19-12-2011, 00:26
استفاده از XML برای این کارا خوب نیست پایگاه داده یا دیتابیس بهتره.
در مورد فایل robots.txt و DISALLOW هم تحقیق کنید کمک می کنه.
مثال:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

farnaz.saeedi
19-12-2011, 00:30
استفاده از XML برای این کارا خوب نیست پایگاه داده یا دیتابیس بهتره.
در مورد فایل robots.txt و DISALLOW هم تحقیق کنید کمک می کنه.
مثال:

ممنون.
ولی اصلا همچین کاری ممکنه که گوگل بتونه مستقیم وارد صفحه پروفایل بشه؟
در صورتی که حتما باید از صفحه ایندکس وارد صفحه پروفایل شد

m.m.m5651
19-12-2011, 01:18
فکر کنم با sitemap بشه.

farnaz.saeedi
19-12-2011, 09:48
فکر کنم با sitemap بشه.
خب این sitemap مگه همون فایل xmlی نیست که گفتم ساختم؟

m.m.m5651
19-12-2011, 16:30
آهاااان منظورتون از اون فایل همون نقشه ی سایته!
بستگی داره به این که لینک صفحه پروفایل جایی اومده باشه یا نه.

golbarg73
22-12-2011, 00:09
خوب شما مگه تو اون صفحه ایندکسی که گفتی اسم کاربرا رو نمایش نمیدی؟ خوب همون صفحه رو که اجازه دسترسی گوگل بهش رو دادی گوگل ایندکس میکنه بعد وقتی کسی تو گوگل اسم اون کاربرو جستجو کرد به همون صفحه میره که با کلیک روش به صفحه پروفایل میره. به نظر من همین کاری که خودت کردی بهترین کاره ولی من یه جایی رو نفهمیدم اینکه وقتی کسی از طریق گوگل وارد میشه خوب سشنی نداره که بعدش بخواد ذخیره شه!! یعنی حتما باید قبل از دیدن پروفایل شخص مورد نظر تو سایتتون عضو شه؟؟؟

farnaz.saeedi
24-12-2011, 21:51
خوب شما مگه تو اون صفحه ایندکسی که گفتی اسم کاربرا رو نمایش نمیدی؟ خوب همون صفحه رو که اجازه دسترسی گوگل بهش رو دادی گوگل ایندکس میکنه بعد وقتی کسی تو گوگل اسم اون کاربرو جستجو کرد به همون صفحه میره که با کلیک روش به صفحه پروفایل میره. به نظر من همین کاری که خودت کردی بهترین کاره ولی من یه جایی رو نفهمیدم اینکه وقتی کسی از طریق گوگل وارد میشه خوب سشنی نداره که بعدش بخواد ذخیره شه!! یعنی حتما باید قبل از دیدن پروفایل شخص مورد نظر تو سایتتون عضو شه؟؟؟
سلام
نه لازم نیست حتما عضو باشه
ببینید من اسم یکی از اعضای سایت با یه لینک "مشاهده پروفایل" و تو صفحه اصلی سایت دارم
حالا وقتی کاربر روی مشاهده پروفایل کلیک میکنه میره تو صفحه پروفایل اطلاعات اون کاربر رو از بانک میخونه و نمایش میده.لینکش به این صورته:

الان من میخوام وقتی تو گوگل سرچ کنم "حامد" این لینک و برام پیدا کنه.ولی الان این اتفاق نمیوفته
من این لینک و تو فایل sitemap اضافه کردم
گوگل این لینک و ایندکس نمیکنه؟

golbarg73
27-12-2011, 13:25
خوب دوست عزیز در واقع گوگل این لینک رو ایندکس میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامش باید اول داده ایی به روش get بیاد که بعدش اطلاعات کاربر نمایش داده بشه دیگه.

farnaz.saeedi
27-12-2011, 19:30
خوب دوست عزیز در واقع گوگل این لینک رو ایندکس میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rofile.php)
ادامش باید اول داده ایی به روش get بیاد که بعدش اطلاعات کاربر نمایش داده بشه دیگه.
سلام
خوب اگه من لینک هام و به اینصورت تو فایل sitemap ذخیره کنم اونوقت گوگل اونارو ایندکس میکنه؟

farnaz.saeedi
03-01-2012, 20:27
لطفا یکی راهنمایی کنه
من لینک هام تو فایل sitemap بصورت بالا ذخیره شدن اما هنوز گوگل اونارو ایندکس نکرده
مشکل کجاست؟