ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک لب تاب شیک 13 اینچی تا 2 میلیون تومان

mafiasos
18-12-2011, 22:24
سلام دوستان

یه لب تاب واسه دوستمون خواستیم بگیریم . خواستم از نظرات شما دوستان استفاده کنم .

نهایت قیمت 2 میلیون تومن باشه .

انتظارات از لب تاب

انتظارات بر اساس اولویت هستن .

1. قابل حمل و سبک باشه . پس فکر کنم باید نهایتا 13.3 اینچ باشه . باتری خوبی داشته باشه

2 . یک لب تاب که واقعا زیبا باشه و شیک . و کیفیت ساختش عالی باشه .

3 . کانفینگ نسبتا خوب . حتما core i7 باشه .

دوستمون دانشجوی مهندس مکانیک هستن . بدشون نمیاد بعضی وقت ها یه نرم افزار مهندسی روش نصب کنه .

خوب دوستان با این شرایط نظرات خودتون رو بدین ممنون میشم .

F R E E M A N
18-12-2011, 23:41
13 اینچی با پردازنده 4 هسته ای نیست
سونی سری sb گیر میاد با corei7 2620m

bahmanpk
19-12-2011, 12:43
سلام دوستان

یه لب تاب واسه دوستمون خواستیم بگیریم . خواستم از نظرات شما دوستان استفاده کنم .

انتظارات از لب تاب

1. قابل حمل و سبک باشه . پس فکر کنم باید نهایتا 13.3 اینچ باشه . باتری خوبی داشته باشه

دوستمون دانشجوی مهندس مکانیک هستن . بدشون نمیاد بعضی وقت ها یه نرم افزار مهندسی روش نصب کنه .

سلام , با این توقعاتی که دارین و مقدار پولتون من فکر میکنم بهترین انتخاب براتون باید Apple MacBook Pro MC724 باشه که قیمتش حدودا 2050000 با گارانتی باید باشه .

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع سبک وزن - وزن 2,04 کیلوگرم - ساخت چین
پردازنده: Intel Core i7 2.7 GHz - Cache 4 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB Serial ATA - 5400rpm
کارت گرافیک: Intel HD Graphics 3000 - MB UpTo Intel HD Graphics 3000 - DDR3 SDRAM Shared With Main Memory MB
صفحه نمایش: 13.3" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Apple Mac OS

aidin299
19-12-2011, 14:32
شيك تا ٢ تومان همون سري S هست ولي اينام رزولوشن صفحشون جالب نيست. اكه يه كم صبر كني sony داره full hd شون رو هم ميزنه.
يه مدل hp elite book هم هست كه رنك نقره اي و طلايي داره خيلي شيكه.

mehdi666lp
19-12-2011, 15:49
سلام دوستان

انتظارات از لب تاب

.
.
.
.
شما بهتره از سری S سونی خرید کنی هم سایزش متناسب سلیقه شما هست هم کیفیت خوبی داره هم کانفیگ متوسطی دارن......

azadeh2007
03-01-2012, 15:41
Mac Book Air ...

3rdoor
25-01-2012, 01:46
من بهتون ultrabook های جدید سامسونگ رو پیشنهاد می کنم که 12 اینچ هستند و خیلی شیک

Farshid72
25-01-2012, 12:02
دوسته عزیز منم توصیم به شما سری S یا SE یا سری Z (البته گرون هستش)
اینا توصیه من هست اگه ci5 هم فک میکنی میتونی از سری های EG EJ CA CB سونی هم خریداری کنید
بهر حال توصیه من اول تو وزن این ها هست بعدش هم y570 و همینطور asus n55sf حالا هر کانفیگی که گیرتون اومد