ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در استفاده از کلیپ های آماده

esmoeil
18-12-2011, 18:48
سلام به همه ی ادیوس کارای عزیز

من چند تا کلیپ آماده روی کامپیوتر خونم داشتم با ادیوس 4 که وقتی بازش می کردم آدرس عکس ها و فایل ها رو ازم می پرسید منم خیلی راحت آدرس عکسا و فیلم های جدیدمو می دادم و خیلی راحت از کلیپ خروجی می گرفتم ، حالا اومدم واسه یکی از دوستام ادیوس 5.5 نصب کردم و کلیپ ها رو توی یکی از درایوهاش کپی کردم وقتی می خوام کلیپ رو باز کنم تا مثل سابق ازم آدرس عکسها و فایل ها رو بپرسه فقط یه ارور می ده که پلاگین نصب نیست و کلیپ رو با عکسها و فیلم های هاشور خورده نشون می ده که باید همه چیزو بصورت دستی وارد کنم که خیلی دنگ و فنگ داره ، اگه ممکنه راهنمایی کنین که مثل قبل بتونم این کار رو انجام بدم یه دنیا ممنون می شم و واستون آرزوهای خوب خوب می کنم .

پیش پیش از وقت گذاشتنتون مرسی دارین
می خوامتون

mnh40
18-12-2011, 18:55
دوست مهربان سلام:8:
باید تمام پلاگین هایی رو که توی اون کلیپ آمادت هست باید توی ادیوس دوستت هم نصب بشه تا دیگه ارور نده ارورش به خاطر اینه که اون پلاگینی که توی اون کلیپ به کار رفته تو ادیوس دوستتون نصب نیست اونارو نصب کنید دیگه به مشکل نمیخورید:5:
مثلا اگه تو اون کلیپت از پلاگین های ادوریج استفاده شده باشه باید پلاگین های ادوریج تو ادیوس دوستتون هم نصب باشه تا اعمال بشه

esmoeil
18-12-2011, 19:21
مرسی دوست عزیز ، اگه پلاگین ها رو نصب کنم بعد آدرس فایل ها رو می خواد دیگه ؟

mnh40
19-12-2011, 16:54
دوست مهربان بعد از اینکه پلاگین ها نصب کردی مثل سیستم خودت باهاش برخورد کن یعنی عکس و فیلم رو داخل پوشه خودشون بزار دیگه لازم نیست بری پلاگین هارو دستی وارد کنی :5: