ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قوي ترين لپتاب قابل خريد در ايران!

mohsen_looti
18-12-2011, 16:33
سلام دوستان من ميخواستم ببينم قوي ترين لپتاب هاي قابل خريد در ايران چي هستن كه جديد ترين بازي ها رو بشه روشون با بالا ترين كيفيت بازي كرد و كار هاي سنگين گرافيكي باهاشون انجام داد؟
يه سوال ديگه چرا لژتاب هاي اپل اينقد گرونن؟ گرون ترين لپتاب اپل كه چهار ميليون هست رمش چهار گيگه كه پس اين قيمت بالا مال چيه؟

biostar
18-12-2011, 18:55
قیمت لپتاپ فقط مربوط به قطعاتش نیست !
لزومی نداره دو لپتاپ با یک کانفیگ در یک قیمت باشند . بستگی به شرکت تولیدی و میزان و نحوه ورود دستگاه به ایران و همچنین کیفیت و ظرافت دستگاه داره

بستگی به هزینه ایی که می کنید داره ، حدودا با 3 تومان میشه از سری گیم ASUS و MSI لپتاپ مناسب خرید
اگر هم بیشتر میتونی هزینه کنی میشه سفارش بدی تا یک alienware از امریکا برات بیارند
ولی در بازار فعلی ایران سری گیم دو برند گفته شده بهترین هستند

mehdi666lp
18-12-2011, 22:04
سلام دوستان من ميخواستم ببينم قوي ترين لپتاب هاي قابل خريد در ايران چي هستن كه جديد ترين بازي ها رو بشه روشون با بالا ترين كيفيت بازي كرد و كار هاي سنگين گرافيكي باهاشون انجام داد؟
يه سوال ديگه چرا لژتاب هاي اپل اينقد گرونن؟ گرون ترين لپتاب اپل كه چهار ميليون هست رمش چهار گيگه كه پس اين قيمت بالا مال چيه؟
.
.
.
واسه بازی میخوای Asus G74SX گزینه خوبی هست قیمت 3.200 گارانتی سازگار.....
.
.
گرونه دیگه.....بنا به دلایل............

mohsen_looti
19-12-2011, 01:44
همين يه مدل دوستان خواهشا بيان نظرات خودشونو بگن لپ تاب هاي خوب رو پيشنهاد بديد راستي كدوم مدل اپل ميتونه battle3 رو با آخرين كيفيت اجرا كنه؟ و يا nfs run رو

aidin299
19-12-2011, 15:49
از من ميشنوي براى بازى desktop بخر نه laptop!

ولي اكه خيلي اصرار داري Alienware بهترينه كه مثلا مدل 18 تا به دستت برسه 10 تومان اب ميخوره ! نكن اين كارو كه ارزش نداره !

l2eza.d
20-12-2011, 20:48
همين يه مدل دوستان خواهشا بيان نظرات خودشونو بگن لپ تاب هاي خوب رو پيشنهاد بديد راستي كدوم مدل اپل ميتونه battle3 رو با آخرين كيفيت اجرا كنه؟ و يا nfs run رو

سلام دوست عزیز
راستشو بخای طبق تجربه دوستان و دید خودم فعلا هیچ لپ تابی تو ایران که بتونه بتل3 رو ultra اجرا کنه نیست
فقط لپ تاپ های سنگین و مخصوص گیم که گرافیک sli یا crossfire با چند هسته رو دارند اونم تو آخرین مدل ها می تونه بتل رو با فریم در ثانیه ای قابل بازی (24 یا بیشتر) اجرا کنه.
مثل gtx580 sli یا 6990 crossfire
مثل alienware m18x
بهترین گرافیک تک موجود در جهان برای نوت بوک 6990 hd amd هم نمی تونه (اینو ندیدم ولی تو سایت notebookcheck
تو این قسمت می تونی نگاه کنی)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی تو high معمولا gt555m یا 5870 میتونه روان بازی رو اجرا کنه
به نظر من اگه برای بازی می خوای حداقل باید یکی از این دو گرافیکو داشته باشه
بهتر از اینا یه چیزی بگیر که gtx560 یا gtx460 داشته باشه .
تعداد فریم در ثانیه برای بازی بتل 3 و چند تا دیگه تو همون لینک هست.:5:

ali_n2011
21-12-2011, 01:31
سلام دوست عزیز
راستشو بخای طبق تجربه دوستان و دید خودم فعلا هیچ لپ تابی تو ایران که بتونه بتل3 رو ultra اجرا کنه نیست
فقط لپ تاپ های سنگین و مخصوص گیم که گرافیک sli یا crossfire با چند هسته رو دارند اونم تو آخرین مدل ها می تونه بتل رو با فریم در ثانیه ای قابل بازی (24 یا بیشتر) اجرا کنه.
مثل gtx580 sli یا 6990 crossfire
مثل alienware m18x
بهترین گرافیک تک موجود در جهان برای نوت بوک 6990 hd amd هم نمی تونه (اینو ندیدم ولی تو سایت notebookcheck
تو این قسمت می تونی نگاه کنی)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی تو high معمولا gt555m یا 5870 میتونه روان بازی رو اجرا کنه
به نظر من اگه برای بازی می خوای حداقل باید یکی از این دو گرافیکو داشته باشه
بهتر از اینا یه چیزی بگیر که gtx560 یا gtx460 داشته باشه .
تعداد فریم در ثانیه برای بازی بتل 3 و چند تا دیگه تو همون لینک هست.:5:
من با N55 ایسوس تونستم NFS RUN رو تو ultra به راحتی اجرا کنم

aidin299
21-12-2011, 02:16
يه dell perecison 4600 بخر . هم تو ايران هست هم قويترينه.

l2eza.d
21-12-2011, 07:44
من با N55 ایسوس تونستم NFS RUN رو تو ultra به راحتی اجرا کنم

بله ولی فکر نکنم بتونید بتل 3 رو روی الترا بازی کنید.(بیشتر بحث من روی بتل 3 است):31:

amin666
21-12-2011, 10:00
من دقیق یادم نیست.ولی Ultra فکر می کنم ریزولوشنش بالاتر از full hd هست.اگه اینطور باشه و لپتاپ شما هم fhd باشه دیگه ultra خیلی معنی نمی ده.توی high هم (که فکر می کنم ریزولوشنش fhd ه)با aa 8x و اخرین جزییات و... فکر نمی کنم با bf3 مشکلی داشته باشید.البته با گرافیک amd 6770 یا gt555 و به بالا

l2eza.d
21-12-2011, 10:38
من دقیق یادم نیست.ولی Ultra فکر می کنم ریزولوشنش بالاتر از full hd هست.اگه اینطور باشه و لپتاپ شما هم fhd باشه دیگه ultra خیلی معنی نمی ده.توی high هم (که فکر می کنم ریزولوشنش fhd ه)با aa 8x و اخرین جزییات و... فکر نمی کنم با bf3 مشکلی داشته باشید.البته با گرافیک amd 6770 یا gt555 و به بالا

با تشکر
در ultra نهایتا رزولوشن fhd یه . با 16x aa و ultra texture details