ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی و بررسی HDTV ـهای 2012 پاناسونیک

poonel
18-12-2011, 14:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تلویزیونهای VIERA پاناسونیک در نمایشگاه بین المللی CES 2012 دوباره متولد خواهند شد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

abbas_p
18-12-2011, 17:50
Panasonic to launch larger LED/plasma TVs in 2012

die my darling
08-01-2012, 14:17

1 روز دیگه مونده به معرفی مدلای 2012

amir 777
09-01-2012, 11:14
پس خبری نشد دوستان

mrm88
10-01-2012, 00:47
هیجان داره به اوج خودش میرسه! تا یک ساعت و پنجاه دقیقه ی دیگه کنفرانس خبری پاناسونیک آغاز میشه و میتونیم شاهد تولد دوباره ویرا باشیم! هرچند که واقعا VT30 هم هنوزم عالیه ولی پیشرفت تکنولوژی رو نمیشه کاریش کرد و پاناسونیک هم اینو خوب میدونه :27:

poonel
10-01-2012, 02:49
خبر مهم : پاناسونیک پلاسماهای VT50 و ST50 را معرفی کرد.

دیزاین فوق العاده VT50 :

poonel
10-01-2012, 03:01
خبر مهم : پاناسونیک محدودیت سایز LCD های تولیدی خود را کنار گذاشت.

LED - LCD های جدید پاناسونیک در CES 2012 :

TC-L47WT50 47-inch
TC-L55WT50 55-inch
TC-L47DT50 47-inch
TC-L55DT50 55-inch

خصوصیات DT50 و WT50 :

Cloud-based Viera Connect system
1920 backlight system
3D compatible
Onboard wi-fi
4 HDMI inputs
Touch pad remote controller WT50

عکس DT50 با قاب نازک و پایه فلزی

die my darling
10-01-2012, 04:25
اینم از تکنولوژیای جدید پاناسونیک:
برایتنس 1.5 برابر بالاتر نسبت به 2011

فیلتر کنتراست قویتر:

مشکی عمیقتر:

ساب فیلد 2500 هرتزی:

---------- Post added at 04:22 AM ---------- Previous post was at 04:22 AM ----------

جزئیات مشکی بهتر:

---------- Post added at 04:25 AM ---------- Previous post was at 04:22 AM ----------

در تکنولوژی neo plasma black 2500

die my darling
10-01-2012, 04:41
با تاچ پدم کار میکنه:

amir 777
10-01-2012, 10:13
جالبه چرا یک دفعه بعد از vt30 به جای این که VT40 معرفی بشهVT50 معرفی شده
در ضمن مثل این که امسال قابلیت Web Browser اضافه شده

siamak_mu
10-01-2012, 11:15
جالبه هر سال تولید کننده ها میان برای مشکی اون سال یه مشکی خیلی تیره میزان بعد مال سال قبلشو خاکستری میکنن در صورتی که تو تبلیغات عکسی 2011 هم مشکی رو به همون اندازه تیره نشون داده بودن که الآن برای 2012 رو نشون میدن!!

arash_a59
10-01-2012, 15:12
جالبه هر سال تولید کننده ها میان برای مشکی اون سال یه مشکی خیلی تیره میزان بعد مال سال قبلشو خاکستری میکنن در صورتی که تو تبلیغات عکسی 2011 هم مشکی رو به همون اندازه تیره نشون داده بودن که الآن برای 2012 رو نشون میدن!!
به نکته بسیار زیبایی اشاره کردی سیامک جان:10:
و یه چیز دیگه:
چرا 1.5 برابر شفافیت بیشتر؟ چرا این نکته رو به عنوان تبلیغ محصول گذاشته؟ مگه الان شفافیتش مشکلی داره؟!:5:
ولی از لحاظ دیزاین باید گفت فوق العاده است دیگه داره طراحی طراحان کره ای رو روانه سطل آشغال میکنه

die my darling
10-01-2012, 15:26
1.5 برابر درخشندگی بیشتر باعث میشه تو مصرف برق کمتر برایتنس بیشتری داشته باشه...

اون 24,576 درجه تبدیل رنگهاس که تو مدلای 2011 نسبت به 2010 بهتر شده بود الان دیگه یه آپگرید اساسی کرده نتیجشو تو تستای vx300 میتونید ببینید که همه میگن بالاترین جزئیاتو تو همه hdtv یا داره.

برای کسایی که فیلمای hd نگا نمیکنن اینجور چیزا اهمیت نداره ولی واسه کسایی که فیلمای hd با کیفیت نگا میکنن خیلی تاثیر داره.

warrio
10-01-2012, 15:50
این بلوری معرفی شده چیز قشنگیه:

arash_a59
10-01-2012, 16:21
1.5 برابر درخشندگی بیشتر باعث میشه تو مصرف برق کمتر برایتنس بیشتری داشته باشه...

اون 24,576 درجه تبدیل رنگهاس که تو مدلای 2011 نسبت به 2010 بهتر شده بود الان دیگه یه آپگرید اساسی کرده نتیجشو تو تستای vx300 میتونید ببینید که همه میگن بالاترین جزئیاتو تو همه hdtv یا داره.

برای کسایی که فیلمای hd نگا نمیکنن اینجور چیزا اهمیت نداره ولی واسه کسایی که فیلمای hd با کیفیت نگا میکنن خیلی تاثیر داره.
حرف شما کاملا صحیحه
به عنوان یه مثال ساده برایتنسی که مدل 2012 در مصرف 200 وات به ما میده معادل برایتنس مدل 2011 با مصرف 300 وات هست(خیلی ساده گفتم)
اما آیا در مصرف یکسان برایتنس 2012 بیشتر نیست؟
یعنی شما با توان مصرفی مثلا 370 وات در مد داینامیک برایتنس 1.5 برابر بیشتری نسبت به همین توان در 2011 خواهید داشت، اگه اشتباه متوجه شدم تصحیح بفرمایید.
پاورقی : امیدوارم تا 1 سال دیگه ایران نیاد وگرنه خیلی ها از جمله خودم افسردگی میگیریم که چرا واینسادیم اینو بخریم:41:
(البته عذر میخوام از کسانیکه منتظر این مدل هستند:11:)

mehrdad_ati
10-01-2012, 16:24
خیلی خوشحالم که vt30 نگرفتم !!! امیدوارم زود وارد بازار ما بشه ...

mzy
10-01-2012, 20:42
من میدونستم...............:19:

mvat
10-01-2012, 22:53
درسته که طراحیش شکیله ولی تا کی باید بشینیم و در مورد شفافیت بیشتر و مشکی عمیقتر(!!!) مدل های جدید بحث کنیم در حالی که هنوز مشغول آب بندی ، تست یکدستی رنگ مشکی صفحه با پنل و یا میزان شفافیت و درخشنگی در محیط کم نور و پر نور هستیم ؟؟!! به نظر من تا این مطالب بخواد به نتیجه برسه و به دنبال کاهش قیمت و خرید اون بیفتیم، باید به فکر یه تاپیک برای توصیف محصول جدیدتر باشیم و دایم حسرت رشد مهار نشدنی تکنولوژی رو بخوریم :41:!!! آیا کسی به این نکته اندیشیده که تا سال آینده که تکنولوژی جدید به بازار کشور می رسه ، فرصت زندگی خواهد داشت یا .. !!؟؟ برخی از دوستانم سال گذشته در کنار من بودند ولی حالا... ، پس دوستان گلم تا فرصت باقیست از زندگی و امکانات موجود (در حد توان خود ) بهره ببرید. شخصا اگه عمری برام باشه (انشاا.. 120 سال !! :31:) که تا اون زمان VT100 شایدم VT1000 خریدم و Xbox1360 خودم رو (که تا اون موقع وارد ایران می شه !!:5:) بهش وصل می کنم و به اتفاق نوه هام PES3012 می زنیم !!! ، اگرم که ..... ، همین VT30 و Xbox360 رو عشقست.......:10:(

mr_rayan
10-01-2012, 23:14
جالبه.مبارک منتظرانش باشه.
ولی دوستان ذهن خودشون رو درگیر این مسئله نکنند که الان VT50 خیلی بهتر از VT30 خواهد بود.منکه هنوز از هیچ TV توی صحنه های تاریک راضی نیستم.من با پایونیر کورو هم خونه یکی از دوستان آخرین فیلم هری پاتر رو تماشا کردیم.اصلا راضی کننده نبود یعنی برای من راضی کننده نبود.VT30 هم توی فیلم های با این عمق مشکی و تاریک اصلا راضی کننده نیست.به نظرم هنوز چند نسل دیگه جا دارند تا به اون درجه از تکنولوژی برسند تا راضی کننده بشند.شاید 4 تا 5 نسل دیگه.شاید.

iranmard
10-01-2012, 23:28
دقیقا من هم موافقم من هم راضی نیستم از عمق مشکی تصویر و همینطور تعداد پیکسل که باید بیشتر از این ها بشه

mehrdad_ati
11-01-2012, 00:55
عمق میشکی local dimm ها دقیقا صفر هست ! یعنی شما از اون هم راضی نیستید ؟! نکنه میخواید منفی باشه ؟ (شخوی) :دی حیف که local dimm ها پلاسما نیستند :دی

mr_rayan
11-01-2012, 20:28
عمق میشکی local dimm ها دقیقا صفر هست ! یعنی شما از اون هم راضی نیستید ؟! نکنه میخواید منفی باشه ؟ (شخوی) :دی حیف که local dimm ها پلاسما نیستند :دی

local dimm ها که به نظر من اصلا بدرد دیدن فیلم تاریک با عمق زیاد توی تاریکی نمی خوره.باز صد رحمت به پلاسما.
من اصلا مشکلم تولید رنگ مشکی نیست.منظورم حفظ جزییات تو نماهای تاریکه.میشه گفت VT30 بهترینه تو این تکنولوژی ولی باز راضی کننده نیست.

ramincybran
11-01-2012, 21:07
جالبه.مبارک منتظرانش باشه.
ولی دوستان ذهن خودشون رو درگیر این مسئله نکنند که الان VT50 خیلی بهتر از VT30 خواهد بود.منکه هنوز از هیچ TV توی صحنه های تاریک راضی نیستم.من با پایونیر کورو هم خونه یکی از دوستان آخرین فیلم هری پاتر رو تماشا کردیم.اصلا راضی کننده نبود یعنی برای من راضی کننده نبود.VT30 هم توی فیلم های با این عمق مشکی و تاریک اصلا راضی کننده نیست.به نظرم هنوز چند نسل دیگه جا دارند تا به اون درجه از تکنولوژی برسند تا راضی کننده بشند.شاید 4 تا 5 نسل دیگه.شاید.

دوست من کیورو بوده یا ELITE PRO بوده (همون ELITE kuro)مثلا elite pro 111fd یا 151 ??؟؟ یعنی اگه ELITE بوده باشه شما انتظاراتتون فضایی هم رد میکنه.اون tv هنوز هم بی رقیبه حتی vx300 هم که جاگزینش میگن شده که البته نظر اون ادیتور avfroums بوده باز هم عمق مشکی کمتری نسبت به اون محصول پایونیر داره].

مهرداد جان همین locall ها من 10 ها بار جار زدم که در حشیه نقاط نورانی در یک تصویر یکدست مشکی ایجاد halo effect میکنن بنابر این مشکی 0.0 اشون در محیط کامپلکس از پلاسما نه تنها عقب تره بلکه همونطور که دوستان گفتن در نواحی مشکی جزئیات از دست میده.این متاسفانه از مشکلات بارز local dimming هاست و کلا led/lcd هاست

*Alucard*
12-01-2012, 02:27
حرف شما کاملا صحیحه
به عنوان یه مثال ساده برایتنسی که مدل 2012 در مصرف 200 وات به ما میده معادل برایتنس مدل 2011 با مصرف 300 وات هست(خیلی ساده گفتم)
اما آیا در مصرف یکسان برایتنس 2012 بیشتر نیست؟
یعنی شما با توان مصرفی مثلا 370 وات در مد داینامیک برایتنس 1.5 برابر بیشتری نسبت به همین توان در 2011 خواهید داشت، اگه اشتباه متوجه شدم تصحیح بفرمایید.
پاورقی : امیدوارم تا 1 سال دیگه ایران نیاد وگرنه خیلی ها از جمله خودم افسردگی میگیریم که چرا واینسادیم اینو بخریم:41:
(البته عذر میخوام از کسانیکه منتظر این مدل هستند:11:)

از لحاظ تکنولوژیک در مصرف یکسان برایتنس مدلهای 2012 بالاتر از مدلهای 2011 خواهد بود (50 درصد بنا به ادعای پاناسونیک) اما به شرطی که از پاور یکسان استفاده کرده باشن تا زمانیکه مشخصات مدلهای 2012 منتشر نشده و پیک مصرف پاور مورد استفاده پنل رو اعلام نکرده باشن نمیشه اظهار نظر کرد که این مسئله تئوریک هست یا در عمل هم اتفاق میوفته (و اگر اتفاق بیوفته در چه حدی) مثلا پاور مدلهای 2011 درصدی از پاور مدلهای 2010 ضعیفتر هست یعنی با وجود اینکه به صورت تکنولوژیک مدلهای 2011 توانایی تولید برایتنس بیشتر نسبت به مدلهای 2010 داشتند بخشی از این پیشرفت رو در عمل با کم کردن توان پاور پنل برای مصرف انرژی کمتر و گرفتن گواهینامه های انرژی استار هزینه کرده بودن من حدس میزنم این توانایی 50 درصد درخشش بیشتر رو حدود 20 تا 30 درصدشو برای کم کردن توان پاور پنل هزینه کنن و حدودا 20 تا 30 درصد به برایتنس پنل روی حالت Store Mode (داینامیک و یا ویوید) اضافه کنن که با مقایسه حداکثر توان پاور مدلهای هم سایز 2012 با 2011 میشه به صورت حدودی حدس زد.

abbas_p
12-01-2012, 02:50
Panasonic launch their new US Plasma range at CES. AVForums Reviewer Steve Withers gives his initial impressions.

HD 1080p download

*Alucard*
12-01-2012, 03:31
این چندتا عکس از سایت engadget:

arash_a59
12-01-2012, 10:25
از لحاظ تکنولوژیک در مصرف یکسان برایتنس مدلهای 2012 بالاتر از مدلهای 2011 خواهد بود (50 درصد بنا به ادعای پاناسونیک) اما به شرطی که از پاور یکسان استفاده کرده باشن تا زمانیکه مشخصات مدلهای 2012 منتشر نشده و پیک مصرف پاور مورد استفاده پنل رو اعلام نکرده باشن نمیشه اظهار نظر کرد که این مسئله تئوریک هست یا در عمل هم اتفاق میوفته (و اگر اتفاق بیوفته در چه حدی) مثلا پاور مدلهای 2011 درصدی از پاور مدلهای 2010 ضعیفتر هست یعنی با وجود اینکه به صورت تکنولوژیک مدلهای 2011 توانایی تولید برایتنس بیشتر نسبت به مدلهای 2010 داشتند بخشی از این پیشرفت رو در عمل با کم کردن توان پاور پنل برای مصرف انرژی کمتر و گرفتن گواهینامه های انرژی استار هزینه کرده بودن من حدس میزنم این توانایی 50 درصد درخشش بیشتر رو حدود 20 تا 30 درصدشو برای کم کردن توان پاور پنل هزینه کنن و حدودا 20 تا 30 درصد به برایتنس پنل روی حالت Store Mode (داینامیک و یا ویوید) اضافه کنن که با مقایسه حداکثر توان پاور مدلهای هم سایز 2012 با 2011 میشه به صورت حدودی حدس زد.
ممنون از پاسخ جامعتون.
پس در کل باید بین 20 تا 30 درصد در برایتنس نهایی از مدلهای 2012 انتظار داشت همینشم جای تشکر داره
همین که پاناسونیک به نظر مشتریهاش احترام گذاشت (البته سود خودش هم در گرو این احترامه و از طرفی دنیای رقابته و اگه کم بذاره کمپانی رقیب اونرو از گردونه خارج خواهد کرد) و این حقیقت که برایتنس پنلهاش هنوز جای کار داره رو پذیرفت و روی این مسئله کار کرد و در 2012 این نوید رو به مشتری هاش داد که با برایتنس بیشتر خواهد اومد از دید من شایسته بهترین سپاس هاست.
به عنوان یه سوال اینکه چرا تمام مانور این سازندگان روی رنگ سیاه هست؟ چرا همه دنبال رنگ سیاه 100% هستند چرا روی سفید مانور نمیدن؟ رنگ سفید طیف کاملی از رنگ هاست, و بالاترین فرکانس در بین رنگ ها رو داره هرچقدر نمایشگر خلوص سفید بیشتری داشته باشه در نمایش دیگر رنگ ها به واقعیت سورس نزدیک تر می شه
به نظر من توی نمایش رنگ سفید همانطور که خودتون هم ذکر کردید پلاسما ضعف داره حداقلش VT30 من تا حالا یه بکگراند سفید ناب نمایش نداده:41:

alireza_trbi
12-01-2012, 12:36
ممنون از پاسخ جامعتون.
پس در کل باید بین 20 تا 30 درصد در برایتنس نهایی از مدلهای 2012 انتظار داشت همینشم جای تشکر داره
همین که پاناسونیک به نظر مشتریهاش احترام گذاشت (البته سود خودش هم در گرو این احترامه و از طرفی دنیای رقابته و اگه کم بذاره کمپانی رقیب اونرو از گردونه خارج خواهد کرد) و این حقیقت که برایتنس پنلهاش هنوز جای کار داره رو پذیرفت و روی این مسئله کار کرد و در 2012 این نوید رو به مشتری هاش داد که با برایتنس بیشتر خواهد اومد از دید من شایسته بهترین سپاس هاست.
به عنوان یه سوال اینکه چرا تمام مانور این سازندگان روی رنگ سیاه هست؟ چرا همه دنبال رنگ سیاه 100% هستند چرا روی سفید مانور نمیدن؟ رنگ سفید طیف کاملی از رنگ هاست, و بالاترین فرکانس در بین رنگ ها رو داره هرچقدر نمایشگر خلوص سفید بیشتری داشته باشه در نمایش دیگر رنگ ها به واقعیت سورس نزدیک تر می شه
به نظر من توی نمایش رنگ سفید همانطور که خودتون هم ذکر کردید پلاسما ضعف داره حداقلش VT30 من تا حالا یه بکگراند سفید ناب نمایش نداده:41:

سلام
منم از عدم نمایش رنگ سفید در st30 خودم رنج میبرم و کاملا با شما موافق هستم اما این مشکل در مدلهای EU و امریکای با اپدیت کاملا حل شده.
مشکل اصلی ما ST30 - VT30 یا ST50 و VT50 نیست. مشکل ما اینه که اگر TV رو از بانیان با گارانتی بگیری بعد از تمام این مدلها یک پسوند R میخوره که این به معنی از دست دادن تمام اپدیتهای رسمی و اسمارت بودن این TVهاست.
این در حالی که برندهای دیگه این کار رو با مشتری نمیکنن.
راههای مقابله با این کار هم خرید دستگاه بدون گارانتی میباشد ولی با این کار پانا باز سودش رو میبره و در مدلهای بعدی که برای ایران تولید میکنه به شعور مشتریان ایرانی بی احترامی میکنه.
پس راههای موجود افتادن همه ما بجون شرکت بانیانه که باید تلاش کنه این محدودیتها رو از روی مدلهای ورودی برداره و برای مدلهای فروخته شده هم اپدیت بده.

آدرس و شمارههای بانیان هم در زیر گذاشتم اگه خواستین تماس بگیرید.

بانیان ، نماینده رسمی و انحصاری محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک در جمهوری اسلامی ایران می باشد.

تلفن: 19-88870417 و 88664934 و 88664935

فکس: 88664892

آدرس ایمیل: info@banian.com

آدرس: بزرگراه حقانی، قبل از تقاطع جهان کودک، خیابان دیدار شمالی، شماره 3

lucky_luke
12-01-2012, 12:44
ربطی به این تاپیک نداره ولی تنها جایی که در مورد مدل های 2012 حرف میزنن اینجاست پس اینو هم بخونید که بسی جالب ناک است!!

poonel
12-01-2012, 13:10
دوستانی که با رنگ سفید VT30 و ST30 مشکل دارید بنظرم بخاطر اینه که چشمتون به لامپ های بک گراند LCDها عادت داره.
LCD وقتی رنگش سفیده مثل لامپ مهتابی می مونه. LCD بیشتر از اینکه رنگ سفید رو نشون بده نور لامپ رو نشون میده.
پلاسما سفیدش، واقعاً سفیده اما لامپ مهتابی که نیست.

kambiz11000
12-01-2012, 13:33
پلاسمای GT50

arash_a59
12-01-2012, 17:02
سلام
منم از عدم نمایش رنگ سفید در st30 خودم رنج میبرم و کاملا با شما موافق هستم اما این مشکل در مدلهای EU و امریکای با اپدیت کاملا حل شده.
مشکل اصلی ما ST30 - VT30 یا ST50 و VT50 نیست. مشکل ما اینه که اگر TV رو از بانیان با گارانتی بگیری بعد از تمام این مدلها یک پسوند R میخوره که این به معنی از دست دادن تمام اپدیتهای رسمی و اسمارت بودن این TVهاست.
این در حالی که برندهای دیگه این کار رو با مشتری نمیکنن.
راههای مقابله با این کار هم خرید دستگاه بدون گارانتی میباشد ولی با این کار پانا باز سودش رو میبره و در مدلهای بعدی که برای ایران تولید میکنه به شعور مشتریان ایرانی بی احترامی میکنه.
پس راههای موجود افتادن همه ما بجون شرکت بانیانه که باید تلاش کنه این محدودیتها رو از روی مدلهای ورودی برداره و برای مدلهای فروخته شده هم اپدیت بده.

آدرس و شمارههای بانیان هم در زیر گذاشتم اگه خواستین تماس بگیرید.

بانیان ، نماینده رسمی و انحصاری محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک در جمهوری اسلامی ایران می باشد.

تلفن: 19-88870417 و 88664934 و 88664935

فکس: 88664892

آدرس ایمیل: info@banian.com

آدرس: بزرگراه حقانی، قبل از تقاطع جهان کودک، خیابان دیدار شمالی، شماره 3
دوست عزیزم
این آپدیت ربطی به بانیان بیچاره نداره
این جزء سیاست های کمپانی سازنده(پاناسونیک) هست
اینکه ایران رو به حساب نمیاره و براش مهم نیست
من شخصا بهش حق میدم چون خود کرده را تدبیر نیست!
به هر حال هیچ راهی نیست مگر اینکه دستگاه رو ه..ک کنی و Region اونرو عوض کنی که اینکارم در حد و توان هرکسی نیست.:11:

mehrdad_ati
12-01-2012, 22:02
مهرداد جان همین locall ها من 10 ها بار جار زدم که در حشیه نقاط نورانی در یک تصویر یکدست مشکی ایجاد halo effect میکنن بنابر این مشکی 0.0 اشون در محیط کامپلکس از پلاسما نه تنها عقب تره بلکه همونطور که دوستان گفتن در نواحی مشکی جزئیات از دست میده.این متاسفانه از مشکلات بارز local dimming هاست و کلا led/lcd هاست

کاملا درسته من هم مظنورم صرفا میزان عمق مشکی هست و گرنه من خودم خونه lx9500 دارم و مشکل halo داره البته shadow detail اش خیلی راضی کنندست اما عمرا به یه پلاسمای حرفه ای مثل vt30 نمی رسه .

حالا خودم قصد دارم برای اتاق خواب اگه این vt50 با سایز 42 هم بیاد یکی بگیرم . کلا هیچ چی یه پلاسمای بی نقص نمیشه .

mzy
13-01-2012, 10:35
من تا اینجا از 42vt30 راضیم هرچند رس-یو-ر و پلیر نخریدم واسش ولی با1سیم نیم متری! 16تا کانال دیجیتال رو گرفت. 1شب هم که مهمان اومد واسمون نشستیم فیلم تاثریا دیدیم که مهمانمون کف کرده بود و نمیخواست بره خونشون....... اونا شارپ دارن و میگفت این جزییات مثل نمایش باوضوح بالای صورت کاراکتر ثریا رو تا حالا ندیده بود و واسه همه جالب بود.

این پیشرفت تکنولوژی سال 2012 پاناسونیک هم دور از ذهن نبوده ونیست ولی بنظرمن کسی که vt30 رو بااین قیمت خریده نباید هیچوقت پشیمون بشه مگر اینکه ازتلویزیون انتظار دیگه ای داشته باشه....... من واسه خرید پلاسما باانتقادات زیادی مواجه بودم ولی حالا همه راضین.......

hamid.m.n
14-01-2012, 00:03
قبلا خونده بودم که توشیبا اولین شرکتی بود که 3d بدون عینک رو با کیفیت 4k (دوبرابر full hd ) به بازار داده با امکاناته فوق العاده .بعد تو یه برنامه هم شنیدم که تو ces 2012 سامسونگ -ال جی - پاناسونیک هم تلویزیونای 3d بدون نیاز به عینک رو کردند .
اینvt50 پاناسونیک 3d بدون عینک هستش؟

poonel
14-01-2012, 00:25
قبلا خونده بودم که توشیبا اولین شرکتی بود که 3d بدون عینک رو با کیفیت 4k (دوبرابر full hd ) به بازار داده با امکاناته فوق العاده .بعد تو یه برنامه هم شنیدم که تو ces 2012 سامسونگ -ال جی - پاناسونیک هم تلویزیونای 3d بدون نیاز به عینک رو کردند .
اینvt50 پاناسونیک 3d بدون عینک هستش؟

خیر عینک داره.
اون بدون عینک ها هنوز در مرحله تحقیقاتن. یا تو بازار عرضه نمیشن یا اگه هم بیان بخاطر عیبهای زیاد ارزش خرید ندارن.

kambiz11000
14-01-2012, 01:02
چندتا شرکت از جمله سونی پاناسونیک سامسونگ و... قراردادی بسته بودند که در سال 2012 یک استاندارد برای سه بعدی و عینکها تایین کنند بطوری که عینکهای شرکتی به شرکتی دیگه بخوره مثلا عینک سونی به پاناسونیک بخوره و استفاده راحتتر از سه بعدی فعلا مشخصات پایانی تلویزیونها شرکتها اعلام نکردند که معلوم بشه چطور شده.

die my darling
18-01-2012, 12:33
توی چندتا سایت نوشته ال سی دی wt پاناسونیک local dimm داره اگه داشته باشه اولین ال ای دی local پاناسونیکه.

کنترل مخصوص وب گردی:

die my darling
18-01-2012, 15:01
پاناسونیک یه ال سی دی 20 اینچ 4k نشون داده که 3.5 میلیمتر ضخامت داشته

---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

فرق رزولوشن full hd 1080p با 4k از فاصله نزدیک

1080p

4k

die my darling
18-01-2012, 18:07
خبر بعدی oled 37 inch پاناسونیکه
Fumio Ohtsubo پرزیدنت پاناسونیک تو نمایشگاه ces 2012 گفته که میتونه یه oled امسال بدن بیرون بعدش گفته فکر نمیکرده ال جی یا سامسونگ امسال oled معرفی کنن و گرنه برای نمایشگاه اونام oled میاوردن.

warrio
21-01-2012, 14:33
st50 کی میاد تو ایران؟

poonel
21-01-2012, 17:16
احتمالاً دی ماه 1391

mzy
22-01-2012, 00:32
st50 کی میاد تو ایران؟
با این اوضاع شاید اصلا نیاد......... شاید هم این جمعه بیاید.......... شاید...............

TATU_TATY
22-01-2012, 22:07
سلام از بندست . دوستان این تی وی ها اگر بیاد قیمتاش باید چه جوریا باشه .والا مت که تو خرید ای تی 30 موندیم .این قد نخریدیم که اوضاع به ریخت . بعدش اینا اینجاش چه جوریه ؟؟؟vt50 o gt50 o st50
مثلا 42 و 47 هم دارن یا نه . اگه ندارن کلا پس بیخیالش شم که بوجه نمیرسه این قدا؟؟
بعدش یه سوال اون وقت معلوم نیست کیفیت ال ای دی هاش بهتره یا پلاسماهاش؟؟؟

الان سرچ زدم فهمیدم :
تو همه ی سایتا این عنوان رو بکار بردن .Panasonic ST50 the best TV value ever ?.چرا ؟؟
بعدش زدن که این مدل st30 یکی از بهترین ارزونای بازار بوده با قیمت 900 دلار ...بهترین از نظر ارزش خرید. البته خدا کنه مشکلاتی مثه تنظیم حرفه ای تصویر که تو ای st30 نلود رو این یکی داشته باشه و یعنی میشه امیدارم بود که داشته باشه دیگه ..درست میگم ؟؟
بنظرم چون این سری st از اون دو تا سری یکمی از لحاظ کیفیت و تکنولوژی تو بعضی چیزاش فرق داره . قیمتش هم کمتره ؟؟ آقا اینا چرا سایز زیره 50 ندارن؟؟
عذر میخوام یه سوال دیگه که حوصله ندارم جاش بپرسم اگر کسی میدونه ممنون میمش بهم کمک کنه .. این پلاسمای 7000 و 8000 سامسونگ کجان ؟؟تموم شدن یا هنوز فروش نرفتن؟؟

الان یه سرچ دیگخ زدم تلویزیون های شرکت های سامسونگ 2012 و ال جی 2012 رو دیدم کپ کردم . عجب طراحی داشتن . سامسونگ دیگه اخرش بود .اخه چرا پانا به طاحی یکم بیشتر توجه نمیکنه ؟؟چرا

این تی وی های wt50 , dt50 این جور که نوشتن LED IPS هستن که باز جای شکر باقیه . تو سایزهای 47 تا 55 عرضه میش .. میشه رویشون حسا وا کردن حالا که دستمون به vt50 نمیرسه ..والا

unepus
23-01-2012, 00:46
local dimm ها که به نظر من اصلا بدرد دیدن فیلم تاریک با عمق زیاد توی تاریکی نمی .خوره.باز صد رحمت به پلاسما.
من اصلا مشکلم تولید رنگ مشکی نیست.منظورم حفظ جزییات تو نماهای تاریکه.میشه گفت VT30 بهترینه تو این تکنولوژی ولی باز راضی کننده نیست.

برای حفظ جزئیات به طور عالی تو نما های تاریک هم تی وی ها باید پیشرفت کن و از اون مهم تر عمق رنگ از 8bit بالاتر بره (10 یا 12 .... تا 10 سال آینده شاید بیشتر از 12 هم باشه)

die my darling
27-01-2012, 20:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|000021ba4|773a_PanasonicWT50CES.jpg

چیزای جالبی در مورد led wt50 پاناسونیک میگن میگن که توش از یه سیستم جدید بک لایت استفاده شده که 8 تا فاز داره نمیدونم به چه درد میخوره ولی میگن مشکیو میتونه خیلی خوب تولید کنه بعضی جاها میگن local dimm داره تو بعضی جاها نوشته یکمی مشکل هالو افکت داره ولی موشن رزولوشن خیلی بالایی داره البته من کلا با ال ای دی حال نمیکنم ولی باید دید پانا میتونه مشکلات ال ای دیا رو کمتر کنه چون این مدل سایز 47 و 55 داره.
شاید مثل پلاسماها تو ال ای دیم بشه بهترین پوز ال جی و سامسونگو بزنه.
سایت trusted reviews در موردش نوشته تصویرش در حد انفجار براق بوده و بازتولید رنگاش در حد پلاسما زاویه دیدش خیلی عالی و موشن رزولوشنش هم همینطور:

Pictures look explosively bright too, even in the harsh environment of the CES, and motion looks outstanding, with seemingly no blurring or judder at all.

[
[/
st50 کی میاد تو ایران؟

st50 احتمالا تابستون 91 ولی vt50 دیماه 91 میاد.

die my darling
27-01-2012, 20:18
در مورد vt50 نوشتن که تصویرش به شکل شگفت انگیزی براق بوده و فیلتر کنتراست روش خارق العاده عمل میکنه!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|000021cb2|049b_orh616w616_PanasonicVT50sizesCES .jpg

بیشتر بخونید:

die my darling
27-01-2012, 20:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|000021cb0|eedf_orh616w616_Panasonic55VT50offici al.jpg

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

نئوپلاسمای vt50

warrio
28-01-2012, 13:51
قیمتش مشخص نشده با این وضع دلار برسه ایران حتما 4 -5 میلیون قیمت پیدا میکنه.

kambiz11000
02-02-2012, 12:11
برای حفظ جزئیات به طور عالی تو نما های تاریک هم تی وی ها باید پیشرفت کن و از اون مهم تر عمق رنگ از 8bit بالاتر بره (10 یا 12 .... تا 10 سال آینده شاید بیشتر از 12 هم باشه)

برای امریکا عمق رنگ 30bit گذاشته شده برای مدلهای 2012.

abbas_p
08-02-2012, 18:20
Panasonic 2012 Plasma HDTV Prices Leaked?

kambiz11000
10-02-2012, 19:11
غول الكترونيكي ژاپني پاناسونيك، به منظور پاسخ به رشد تقاضا براي تلويزيون‌هاي صفحه تخت در چين، توليد پنل‌هاي پلاسماي خود در شانگهاي را افزايش مي‌دهد.

شركت PPDS كه زيرمجموعه چيني پاناسونيك است، 25هزار پنل 42 اينچي در ماه توليد مي‌كند و كارخانه جديدي با ظرفيت توليد 120 هزار پنل 42 اينچي را در ماه آوريل 2012 راه‌اندازي خواهد كرد.

طبق اعلام پاناسونيك، اين شركت تجهيزات توليد پنل پلاسماي خود را از كارخانه‌اش در آماگاساكي ژاپن جابه‌جا خواهد كرد تا به توسعه زيرمجموعه خود در شانگهاي كمك كند. شركت PPDS در سال 2001 از سوي پاناسونيك و شهر شانگهاي ايجاد شد.

طبق پيش‌بيني پاناسونيك، بازار پنل‌هاي پلاسما در سال 2012 از 240 ميليون دستگاه فراتر مي‌رود و چين با بيش از 50 ميليون دستگاه، بزرگ‌ترين سهم را خواهد داشت.

كارخانه پاناسونيك در آماگاساكي در حال بررسي تغيير دادن برخي از خطوط توليد خود براي ساخت سلول خورشيدي است، در حالي كه كارخانه شانگهاي اين شركت از سال 2012 به توليد پنل‌هاي تلويزيون سه‌بعدي خواهد پرداخت.

mzy
10-02-2012, 21:16
خداوند آسمان و زمین را آفرید و بقیه کارها را به چین واگذار کرد................

*Alucard*
25-02-2012, 16:42
پنلهای 2012 برای اروپا معرفی شدن:
VT50 اروپایی:

GT50

ST50

WT50

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

kambiz11000
25-02-2012, 17:48
روشنایی 1.3 برابر بیشتر نسبت به مدلهای 2011

*Alucard*
26-02-2012, 13:43
جالبه برای مدلهای آمریکایی زده 1.5 برابر درخشش بیشتر

برای مدلهای اروپایی 1.3 برابر

یه تفاوت دیگه هم تو ساب فیلد درایو دارن که احتمالا مربوط میشه تفاوت رفرش ریت PAL و NTSC

NTSC

پال

kambiz11000
26-02-2012, 20:59
تفاوت دیگری در سری ST آمریکایی و اروپایی.

ST50 آمریکایی 2500 هرتز

ST50 اروپایی 2000 هرتز

sameti
06-03-2012, 14:13
با سلام

دوستان عزیز میخواستم نظرتون رو در مورد پلاسماهای سریU و UT بدونم ، چون در یکی از پستهای جناب Alocurd گفته بودند که در پخش تصاویر SD اختلاف کیفیت تصویر بین مدلهای مختلف در حدود %10 است ، آیا شما هم با این نظر موافقید و اینکه در جزئیات شرح داده شده در سایت پاناسونیک هر دو سری U و S از پنل G14 استفاده میکنند وتنها تفاوتشون در سری U نداشتن فیلترInfinit Black که مانع بازتاب نور میشه ، و همچنین مد THX و اتو کالیبرشن ، آیا کیفیت پنل در این دو سری با هم فرقی دارند و آیا من با داشتن اتاقی که در پرنور ترین حالت ممکن دارای نور چهار مهتابی است میتونم برای دیدن تصاویر SD هزینه بیشتری نکنم و همین سری U رو تهیه کنم .
با تشکر

mehrdad2009
06-03-2012, 17:52
سلام
به نظر شما مدل هاي 2012 كي به ايران يا حداقل بازار بين المللي بانه!!! ميرسه

poonel
06-03-2012, 20:11
سلام
به نظر شما مدل هاي 2012 كي به ايران يا حداقل بازار بين المللي بانه!!! ميرسه

سری S آبان
سری V دی ماه 1391

sameti
08-03-2012, 22:50
با سلام
دوستان عزیز به نظرتون اینجا انجمنی برای کمک گرفتن برای خرید تی وی هستش ویا سایت تبلیغات پاناسونیک ،البته امیدوارم کسی دلگیر نشه چون اون چیزی رو که از خوندن این چند صفحه حس کردم رو گفتم ، اگه دوستان کارشناس این تایپک به سئوالات من ویا امثال من پاسخ ندادند ، و یه عده آدم بی تجربه به جای اونها این کار رو کردند نتیجه این میشه که من رفتم و یه ال ای دی خریدم وشبی نیست که از خریدش پشیمون نباشم ، البته یه چند نفری رو هم تو همین فریوم میشناسم که مشکل من رو دارند .با تشکر
امیدوارم یه نفر هم به سئوال من جواب بده .

*Alucard*
10-03-2012, 05:54
Robert Zohn کالیبراتور حرفه ای اولین ریویو از ST50 رو نوشته:

نکاتی که عنوان کرده
درخشش خوب و بالا رفتن آستانه محدود کردن برایتنس در مدهای قابل تنظیم بر خلاف مدلهای سال پیش
عمق رنگ مشکی 0.0047 فوت لامبرت حدودا 0.016 کاندلا بر متر مربع
دقت رنگ نزدیک به "کامل"
گامای بدون نوسان
فیلتر کنتراست قویتر و بهتر نسبت به سال پیش
با توجه به اینکه یه پلاسمای درجه سه هست در خیلی از موارد از VT30 بهتر و یا برابر هست.

kambiz11000
10-03-2012, 15:33
با دیدن این ریویو به نظر می رسه مدلهای امسال پاناسونیک می تونند با OLED سامسونگ و LG رقابت کنند.

warrio
10-03-2012, 16:04
oled ال جی 8000 دلار پولشه قیمت این 1600 دلاره 5 برابر قیمتش کمتره اصلا قابل مقایسه نیستن.

kambiz11000
10-03-2012, 16:58
قیمت VT50 چهار هزار دولاره شاید VT50 قابله رقابت و مقایسه باشه. ضمنا قیمت تنها ملاک نیست بیشتره توجه ها به کیفیت تصویره بعدا قیمت.
تا چند ماه دیگه مشخص میشه به احتمال زیاد OLED اول میشه.
چون CNET جایزه بهترین TV CES به OLED داد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

behzad habib
10-03-2012, 19:29
هنوز قیمت oled ال جی مشخص نیست چیزی در حدود 10000 دلاره میگن. البته متاسفانه هیچ اشاره ای به کمپانی تامین کننده ی قطعات oled به lg اشاره نمیشه! کمپانی ژاپنی idemitsu kosan این ره آورد رو با همکاری lg ارائه کرد و هم اکنون با auo,toshiba,panasonic,sony قراردادهایی رو بسته و ظرفیت تولید 5میلیون پنل در سال2012 با اینچهای بالا رو داراست و پاناسونیک احتمالا در 2013 oled ارائه کند.
در مورد بهترین hdtv سال معمولا سایتهای تحلیلی محدودیت قیمت رو در نظر میگیرن و tv های بالای 4و5 هزار دلار رو بهترین اعلام نمیکنن مثل sharp elite,vx200,vx300 و ...

mzy
11-03-2012, 17:02
قیمت VT50 چهار هزار دولاره شاید VT50 قابله رقابت و مقایسه باشه. ضمنا قیمت تنها ملاک نیست بیشتره توجه ها به کیفیت تصویره بعدا قیمت.
تا چند ماه دیگه مشخص میشه به احتمال زیاد OLED اول میشه.
چون CNET جایزه بهترین TV CES به OLED داد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قیمت واسه 50 اینچه؟! خیلی بالاست، البته باتبدیل به ریال پر ارزش ما:31:

kambiz11000
11-03-2012, 22:34
این قیمت واسه 50 اینچه؟! خیلی بالاست، البته باتبدیل به ریال پر ارزش ما:31:

قیمت سایز 65 اینچه توی Shoutout پاناسونیک سایز 65 میاره.

kambiz11000
11-03-2012, 23:06
مشخصات کلی مدلهای 2012
plasma
LCD LED

kambiz11000
28-03-2012, 19:36
مدلهای آسیایی معرفی شدند.
برای آسیا مثل امریکا 1.5 برابر روشنتر عنوان شده در سایت پاناسونیک.
VT50
GT50

ST50

WT50

DT50

shahram pk
15-11-2012, 11:10
فروشی
تلویزیون 50inch V10
made in japan با گارانتی. علت فروش: میخوام 60اینچ بگیرم.
قیمت 2500000تومان. ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@yahoo.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@yahoo.com)