ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بلاخره 3بعدی سامسونگ یا LG

omidrasool
18-12-2011, 14:52
باسلام
من دیگه واقعا بین این دوتا موندم.یه جا میگن عینک سامسونگ گرونه پس 3بعدیش قشنگ تره
یه جا میگن عینک LG سبکه و راحت.
به نظر شما برای کسی که بیشتر اوقات تلویزیون عادی می بینه و گاهی بخواد یه فیلم 3D ببینه کدوم بهتره؟؟
کیفیت کدوم برای دیدن شبکه های استانی بهتره؟؟
راستی امکانات اینترنتی کدوم بیشتره؟؟SAMSUNG APP یا LG APP ؟؟؟

arash_a59
20-12-2011, 17:10
باسلام
من دیگه واقعا بین این دوتا موندم.یه جا میگن عینک سامسونگ گرونه پس 3بعدیش قشنگ تره
یه جا میگن عینک LG سبکه و راحت.
به نظر شما برای کسی که بیشتر اوقات تلویزیون عادی می بینه و گاهی بخواد یه فیلم 3D ببینه کدوم بهتره؟؟
کیفیت کدوم برای دیدن شبکه های استانی بهتره؟؟
راستی امکانات اینترنتی کدوم بیشتره؟؟SAMSUNG APP یا LG APP ؟؟؟
دوست عزیز من 3 بعدی سامسونگ و ال جی رو چک کردم و میتونم بگم از دید من ال جی خیلی بهتر بود(لرزش تصویر نداشت) اما همانطورکه خودتون هم گفتید بیشتر میخواید 2 بعدی ببینید در تصاویر 2 بعدی به طور کل سامسونگ بهتر است اما اگه بخواید مدل به مدل مقایسه کنید ممکنست مدلی از ال جی سر تر از فلان مدل از سامسونگ باشد،اگه مدل خاصی مد نظرتون است در اینترنت و همین سایت سرچ کنید مشخصات دقیق اون رو در بیاورید و با مدل مشخصی از سامسونگ که در نظر دارید مقایسه کنید...

david-ebi
21-12-2011, 01:16
دوست عزیز من تاپیکی نوشته ام به نام کتمان حقیقت و انحراف افکار توسط ال جی که الان نمیدنم دقیقا تو کدوم صفحه انجمن تلویزیون و سیستمهای تصویری هست. بهتر است به آن سری بزنی تا جریان درستتر دستت بیاد. اینم آدرسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید