ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد عینک و مانیتور سه بعدی

nicholas206
18-12-2011, 14:15
چندتاسوال دارم.یکی اینکه واسه دیدن یه فیلم سه بعدی چه چیزی لازمه ؟
اگه خود فیلم سه بعدی باشه، مانیتور یا تلویزیون هم باید سه بعدی باشه ؟
چرا بعضی ها میگن کیفیت فیلم یا عکس سه بعدی افتضاح بود ؟ ایراد از عینکشونه؟ یا مانیتور؟
و در آخر اینه مانیتورهای سه بعدی... فیلم های دوبعدی رو خودکار تبدیل به سه بعدی می کنن؟
ممنون

ehsanyacoza0021
18-12-2011, 21:08
سلام:10:
چندتاسوال دارم.یکی اینکه واسه دیدن یه فیلم سه بعدی چه چیزی لازمه ؟
بستگی داره از چه نوعی باشه آناگلیف(کیفیت افتضاح) اکتیو(کیفیت عالی)پالاریزه که مال ال جیه(کیفیت عالی)
یه سر به اینجا بزن البته مال بازیه, فیلم دیدن به روش آناگلیف کاری نداره خیلی ها پک هاش رو میفروشن ولی اگه میخوای با کیفیت بالا بازی کنی باید از روش اکتیو یا پالاریزه(پیسیو) استفاده کنی که مانیتورت هم باید ساپرت کنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من اگه میخوای سه بعدی بازی کنی مانیتور سه بعدی بخر که جدیدا سامسونگ یه مدل خیلی خفن زده به اسم S27A950 اگه میخوای فیلم سه بعدی ببینی با مانیتور حال نمیده (مگر 27 اینچ) به فکر تلویزیون سه بعدی باش به این فکر هم باش که بلوری فیلم اکتیو 30 / 40 هزار تومنه
اگه خود فیلم سه بعدی باشه، مانیتور یا تلویزیون هم باید سه بعدی باشه ؟
اناگلیف رو میتونی با همین crt هم ببینی ولی اکتیو و پسیو رو باید با مانیتور مخصوص ببینی و عینک مخصوص
و در آخر اینه مانیتورهای سه بعدی... فیلم های دوبعدی رو خودکار تبدیل به سه بعدی می کنن؟
جدیدا الجی و سامسونگ در مانیتور هاشون تبدیل دو بعدی به سه بعدی گذاشتن ولی مطمئن باش کیفیتش مثل سه بعدی خالص نیست.
به نظر من اگه جیبت پره پیشنهاد میکنم مانیتور samsung 3D رو بخر
موفق باشی

matlab76
22-12-2011, 11:51
با سلام
سه بعدی سازی با استفاده از دو دوربین سه بعدی انجام میشود
بهترین کیفیت در تلویزیون های Nano Led و plasma شرکت ال جی میباشد

نه مانیتور ها نمیتوانند سه بعدی واقعی بسازند اما میتوانند به فیلم حجم دهند همین

فیلم باید سه بعدی باشه تا جایی که میتوانید از سه بعدی اناگلیف پرهیز کنید

فیلم تبدیل شده به سه بعدی از کیفیت کاملی برخوردار نیست