ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل و تداخل در نصب فکس پرینترهای 4 کاره با تلفن خانه

Ship Storm
18-12-2011, 07:39
سلام
من یک مشکل خوردم اونم اینکه یک دستگاه 4 کاره خریدم ولی وقتی فکس دستگاه رو وصل میکنم تلفن خونه که تو اتاق دیگری قرار گرفته قطع میشه
من یک اسپلیتر دارم که یک سمتش به مودم ADSL وصل هو سمت دیگرش رو به فکس وصل کردم ولی باز هم تلفن خونه تو این حالت قطع میشه
باید چکار کنم؟
آیا تلفن خونه خودش یک اسپلیتر جداگانه میخواد ؟
دوشاخه تلفن از این ضد برق ها هست ، این که مشکل نداره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

Ship Storm
19-12-2011, 22:59
مشکل با دو تا اسپلیتر پشت سر هم حل شد
یکی رو وصل کردم به پریز تلفن و یکی از خروجی هاش رو وصل کردم به مودم ADSL و دیگری رو به ورودی یک اسپلیتر دیگه و خروجی اسپلیتر دوم رو وصل کردم به دشتگاه فکس و مشکل برطرف شد و دیگه تلفن خونه هم تو این حالت قطع نمیشه

mostafait
20-12-2011, 16:24
سلام.

من یک پرینتر چهار کاره HP 1214nfh MFP خریدم!

اما تاکنون موفق به استفاده از فکس این دستگاه نشدم!

اگه میشه راهنمایی کنید آیا تنظیمات خاصی وجود دارد؟!

یک برگه میزارم و کلید فکس رو میزنم برگه رو لود میکنه بعدش روی پنل میزنه شماره را وارد کنید و شماره را وارد می کنم بر فرض من کرج هستم و به تهران میخوام فکس کنم 021- 00 00 00 00 که در این حالت صدای بوق از خود دستگاه میاد که بعد از چند دقیقه اررور No Answer میده!تلفکس و فکس امتحان شده!

برای دریافت هم وقتی ارسال میکنند بعد از بوق خوردن میره روی فکس صدایی شبیه صدای کانکت شدن مودم با آی اس پی میده اما فکس دریافت نمیکنه!

Ship Storm
20-12-2011, 17:18
سلام
میدونم به بحث مربوط نیست ولی میتونم بپرسم این پرینتر رو به چه قیمتی خریداری کردید ؟ و از کدوم شهر

mostafait
20-12-2011, 18:01
کرج!

500 تومان

Ship Storm
20-12-2011, 18:08
کرج!

500 تومان

چی بگم والا
مبارکتون باشه دیگه خرید کردید ولی فکر نمیکنید یکم قیمت بالا بهتون فروختند این محصول رو ؟
جایی دیگه قیمت نکردید ؟

mostafait
20-12-2011, 20:48
رفیق اشتباه شد! 440هزار تومان خریدم! فاکتورو نگاه کردم!

با تشکر!

mostafait
26-12-2011, 17:46
سلام.

من یک پرینتر چهار کاره HP 1214nfh MFP خریدم!

اما تاکنون موفق به استفاده از فکس این دستگاه نشدم!

اگه میشه راهنمایی کنید آیا تنظیمات خاصی وجود دارد؟!

یک برگه میزارم و کلید فکس رو میزنم برگه رو لود میکنه بعدش روی پنل میزنه شماره را وارد کنید و شماره را وارد می کنم بر فرض من کرج هستم و به تهران میخوام فکس کنم 021- 00 00 00 00 که در این حالت صدای بوق از خود دستگاه میاد که بعد از چند دقیقه اررور No Answer میده!تلفکس و فکس امتحان شده!

برای دریافت هم وقتی ارسال میکنند بعد از بوق خوردن میره روی فکس صدایی شبیه صدای کانکت شدن مودم با آی اس پی میده اما فکس دریافت نمیکنه!

mostafait
31-12-2011, 12:45
دوستان عزیز مشکل من حل شد!

سیم تلفن با سیم گوشی خود پرینتر جا به جا بود!

Ship Storm
31-12-2011, 18:26
من هم همچین اتفاقی برام افتاد اشتباهی سیم گوشی فکس رو زده بودم به پشت دستگاه که محل خروجی فکس بود