مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری!!!
farnaz.saeedi
17-12-2011, 21:50
با سلام
دوستان من جدیدا یه هاست گرفتم اطلاعات بانک اطلاعاتی و از روی لوکال export کردم و رو هاست ایمپورت کردم
حالا مشکل اینجاست وقتی میخوام لاگین کنم میگه همچین کاربری وجود نداره.اما اگه روی همون هاست یه کاربر و
ثبت نام کنم لاگین میشه.
اگرم اطلاعات و روی هاست مستقیم و بصورت دستی بریزم تو بانک بازم کار نمیکنه.
رمز کاربر بصورت هش شده تو بانک ذخیره میشه فک میکنم مشکل از همین باشه چون قبلا این مشکل و نداشتم
چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
moein_ak
18-12-2011, 05:58
دوست عزیز اولا توی عنوان از کلماتی مثل کمک و فوری و ... استفاده نکن چون این انجمن واسه اینه که اگه کسی مثل تو این مشکلو داشت از عنوان یه چیزی دستش بیاد
در مورد مشکل هم بهتره چک تو همون دیتابیس هاستت یه یوزر بسازی که پسش مثل یه یوزر که از قبل داشتی باشه بعد اون پسورد هش شده رو مقایسه کنی ببینی یکیه یا نه
اگه یکی باشن مشکل توی مقایسه پسورداس اگه یکی نباشن احتمالا به خاطر تابع هاییه که استفاده میکنی
farnaz.saeedi
18-12-2011, 10:35
دوست عزیز اولا توی عنوان از کلماتی مثل کمک و فوری و ... استفاده نکن چون این انجمن واسه اینه که اگه کسی مثل تو این مشکلو داشت از عنوان یه چیزی دستش بیاد
در مورد مشکل هم بهتره چک تو همون دیتابیس هاستت یه یوزر بسازی که پسش مثل یه یوزر که از قبل داشتی باشه بعد اون پسورد هش شده رو مقایسه کنی ببینی یکیه یا نه
اگه یکی باشن مشکل توی مقایسه پسورداس اگه یکی نباشن احتمالا به خاطر تابع هاییه که استفاده میکنی
دوست عزیز کاملا حق با شماست.چون عنوان بدردبخوری پیدا نکردم از طرفی خیلی عجله داشتم از این عنوان استفاده کردم
ببینید من این کدو تو هر دو سمت یعنی لوکال و هاست امتحان کردم که نتایج یکسان بود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا برای 123456
این جواب و دریافت کردم
e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e
فکر نمیکنم مشکل توی مقایسه پسورد ها باشه.چون روی لوکال بخوبی کار میکنه
farnaz.saeedi
18-12-2011, 13:00
من بانک ها رو چک کردم روی هاست engine بانک MyISAM اما روی لوکال InnoDB هست.
میتونه مشکل از این باشه؟چطوری باید اینو عوض کنم.چون هرکاری کردم نتونستم
moein_ak
19-12-2011, 03:24
نه دوست عزیز اون مربوط میشه به مبحث رابطه ها
چیزیم که من ازت خواستم که چک کنی این نبود
گفتم یه یوزر با پسورد یکسان با یوزری که میخوای بسازی توی سرورت بساز بعد توی دیتابیس پسوردا رو با هم مقایسه کن نتیجشو بگو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.