ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : cpu cooler مناسب از نظر شما

h_gh_gamkhor
17-12-2011, 21:01
درود دوستان

ابتدا بگم که کیس عرض به حضورتون از این کیس های 30 الی 40 تومنی بازار هست و استاندارد نیست و اصلا تهویه مناسبی نداره ( هیچ فن جانبی هم نداره کیس . جای فن داره البته . )

روش زده elegance .

بنده قطعاتی که سوار کردم روی سیستم به این شکل هست :

MB : Asus P8P67

Cpu : Core i7 2600k

Ram : 2*4 gig apacer giant ii gold edition

vga : msi gtx 560 ti hawk

power supply : green 785b

------------

عرض شود که دمای سی پی یو در حالت بیکاری روی 35 تا 38 می چرخه و در حالت فعالیت ( گیم ) میره تا 60 یا کمی بیشتر

اهل اورکلاک هم نیستم ( تا الان که حداقل نبودم )

----------------

نکته مهم :

هر چی به فاصله رم با فن استوک سی پی یو نگاه می کنم میبینم خیلی خیلی کم هست و تصاویری که از کولر ها دیدم از فن استوک به مراتب بزرگتر هستند ( از لحاظ طول و عرض ) و جالب اینجاست که از بالا و سمت چپ هم هیت سینک مادربورد هست که فضا رو فقط در حد خود فن استوک کرده !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این تفاسیر و تصویر ! به نظر شما چه مدل کولری می تونه روی این اسلات سی پی یو سوار بشه و مشکل فضای اطراف رو هم نداشته باشه و مسلما یک کولر عالی هم باشه ( دما رو به میزان قابل توجهی در حالت کار پایین نگاه داره ) و در بازار هم پیدا بشه

ess_1362
17-12-2011, 21:53
ببین دوست عزیز تمام فن های حرفه ای از 20 تومن تا 150 تومن روی برد شما نصب میشه و مشکلی از لحاظ درگیری به قسمتهایی که شما ذکر کردی نداره
ولی نکته مهم کیس شماست که غیر استاندارد هست و قطعا مشکل ایجاد می کنه
شما کلا چقدر می تونی هزینه کنی؟

h_gh_gamkhor
17-12-2011, 22:05
ببین دوست عزیز تمام فن های حرفه ای از 20 تومن تا 150 تومن روی برد شما نصب میشه و مشکلی از لحاظ درگیری به قسمتهایی که شما ذکر کردی نداره
ولی نکته مهم کیس شماست که غیر استاندارد هست و قطعا مشکل ایجاد می کنه
شما کلا چقدر می تونی هزینه کنی؟

کولر ها مگه به کیس هم ربط پیدا می کنه دوست عزیز ؟ ( شرمنده بنده اماتور کامل هستم :) )

این ارتباط به چه شکلی هست ؟

-----------------

من می خوام که دمای سی پی یو در " حالت فعالیت شدید " بالاتر از 30 و خورده ای نره . قیمت هم تا 50 هزار تومن مشکلی نیست ( با یکم بالا پایین )

sourena
17-12-2011, 22:12
کولر ها مگه به کیس هم ربط پیدا می کنه دوست عزیز ؟ ( شرمنده بنده اماتور کامل هستم :) )

-----------------

من می خوام که دمای سی پی یو در " حالت فعالیت شدید " بالاتر از 30 و خورده ای نره . قیمت هم تا 50 هزار تومن مشکلی نیست ( با یکم بالا پایین )

کیس اگر کوچیک باشه کولر توش جــا نمیشه! و کلا کیس اگر به درد نخور باشه... کلا کولرینگ خوبی نداره! :20:

h_gh_gamkhor
17-12-2011, 22:20
کیس اگر کوچیک باشه کولر توش جــا نمیشه! و کلا کیس اگر به درد نخور باشه... کلا کولرینگ خوبی نداره! :20:

oO والا هنوز نفهمیدم چی به چیه :دی

مثلا این کولر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب این میاد روی سی پی یو ! ( اندازه این قطعه مگه اندازه فن استوک نیست ؟ یک مقدار سایز احیانا بزرگتر )

مگه باز جز این قطعه دم و دستگاه دیگه ای هم داره ؟

ess_1362
17-12-2011, 22:44
مثلا ارتفاع این فنی که گذاشتی از 14 کمی بیشتر هست که باید در کیس همیشه باز باشه
شما بودجه را مشخص کن شاید بشه هم کیس و هم فن را با هم عوض کرد
اینطوری احتمالا کارایی بهتری بدست میاری

h_gh_gamkhor
18-12-2011, 10:30
درود

کلا من همیشه در کیس رو بر میدارم ( هر وقت که کیس ـی می خرم ! ) . از این لحاظ مشکلی نداره !

ارتفاع فن استوک ( تا نوک ـش که برچسب زده نوشته اینتل ) چند سانت هست ؟

بودجه هم که عرض کردم ، تا 50 واسه خرید کولر سی پی یو می تونم خرج کنم ( البته باز قیمت ها دستم نیست که بدونم چطوریه بازار قیمت کولر ها )

واسه کیس هم سعی ـم این هست که فعلا با همین کنار بیام اما اگر واقعا با این کیس کارایی کولر به شدت کاهیده میشه پس همین 50 رو برای خرید یک کیس هزینه کنم . اره ؟ : |

ess_1362
18-12-2011, 12:39
اگر تاور 120 گیر میومد حتم همون را توصیه می کردم
ولی با این اوصاف من
deepcool matrix ice 400
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با قیمت 55 تومن

ice 600
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم هست با قیمت 70 تومن

h_gh_gamkhor
18-12-2011, 13:51
اگر تاور 120 گیر میومد حتم همون را توصیه می کردم
ولی با این اوصاف من
deepcool matrix ice 400
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با قیمت 55 تومن

ice 600
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم هست با قیمت 70 تومن

ممنون

این مدل ICE_MATRIX_600 می تونه دمای سی پی یو سیستم بنده رو در حالت فعالیت در فصل تابستون روی 30 و اندی نگه داره ؟

یک سوال دیگه اینکه این کولر گرماش رو از اطراف میده بیرون ؟ اگر اره ، گرما به رم منتقل میشه که !

h_gh_gamkhor
18-12-2011, 14:26
اینجا رو یه نگاه بندازید !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دمای cpu مذکور در حالت فعالیت کامل به 90 میرسه ! و ice matrix 600 دما رو به 69 رسونده ( دمای اتاق هم البته به مراتب بالاتر بوده و اورکلاک هم شده بوده پردازنده ! )

با این تفاسیر فکر می کنید این فن می تونه دمای 60 درجه رو به 30 درجه برسونه ؟ ( در حالت فعالیت کامل ) ( core i7 2600 k )

ess_1362
18-12-2011, 14:26
مشخص نیست ولی میشه گفت که در حالت عادی دما روی 30-40 قرار میگیره
البته این فن بیشتر برای اورکلاک پردازنده کاربرد داره!
ضمن اینکه بصورت اینستال میشه که هوا را از قسمت رمها به سمت پشت کیس بدمه

h_gh_gamkhor
18-12-2011, 14:30
مشخص نیست ولی میشه گفت که در حالت عادی دما روی 30-40 قرار میگیره
البته این فن بیشتر برای اورکلاک پردازنده کاربرد داره!
ضمن اینکه بصورت اینستال میشه که هوا را از قسمت رمها به سمت پشت کیس بدمه

منظورتون از حالت عادی با کولر هست و در فعالت کامل ؟ ( در این حالت بین 30 تا 40 قرار میگیره ؟ )

ess_1362
18-12-2011, 17:32
منظورتون از حالت عادی با کولر هست و در فعالت کامل ؟ ( در این حالت بین 30 تا 40 قرار میگیره ؟ )

خیر:31:
منظور من idle بود نه فول لود

h_gh_gamkhor
18-12-2011, 17:56
خیر:31:
منظور من idle بود نه فول لود

:18:

خب الان که با فن استوک هم دما در حالت " بیکاری " بین 30 تا 40 هست .

من قصدم این هست که یک کولری نصب کنم که دما رو در حالت فول لود زیر 40 یا نهایت 40 نگه داره .

( اصلا همچین چیزی شدنی هست با matrix ice 600 یا نه ؟ )

اگر نه یک مدل که این امکان رو فراهم می کنه معرفی بنمایید ( بدون در نظر گرفتن هزینه )

ess_1362
18-12-2011, 21:27
با water cooling هم شما به این دما نمیرسی
تفاوت فن استوک و فن حرفه ای بیشتر این هست که دما در فول لود کاهش پیدا می کنه
مثلا الان که در فول لود میشه حدود 80 درجه با فن حرفه ای میشه حدود 50 تا 55
ببین وقتی دمای کیس شما حدود 30-40 درجه هست هیچ وقت امکان نداره دمای پردازنده ان هم در لود بیاد زیر 40

h_gh_gamkhor
18-12-2011, 22:26
پس الان ( با این کیس غیر استاندارد ) که دمای پردازنده در یک گیم میرسه به 60 با کولر ها نمیشه به میزان قابل توجهی پایینش اورد . درسته ؟

( منظورم رسوندن دما به 40 و خورده ای هست مثلا )

-------------

اگر کیس رو عوض کنم که دمای داخل کیس بهبود پیدا کنه ، بعد یک کولر سی پی یو بگیرم بهتر خواهد بود ؟

ess_1362
19-12-2011, 19:07
دوست عزیز دمای هیچ پردازنده ای در فول لود با air cooling به 40 نمیرسه
حالا میخواد سیستم درون کیس باشه یا open air تست بشه