ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتخاب بین مانیتور led و lcd

hassan_sia
17-12-2011, 20:51
ببینید اول بگم موضوع قیمت و کیفیت تصویر برام مهم نیست

میدونم راجع به مقایسه بین مانیتورهای led و lcd زیاد بحث شده ولی فقط لطفا دوستانی که تجربه کار با هر دو نوع این

مانیتور ها رو شخصا داشتن نظر بدن (لطفا حرف از مسایل علمی و نحوه ساخت و تفاوت بک لایت نزنید فقط تجربه شخصیتون رو بفرمایید)

کدوم نوع از این مانیتور ها (led یا lcd ) در ساعت کار طولانی چشم رو کمتر اذیت میکنه؟

(ضمنا من پارسال حدود یکماه دنبال نوع خاصی از مانیتور بودم که برای ساعت کار طولانی و آسیب کم به چشم انسان طراحی شده باشه اما اون موقع در ایران چنین چیزی نبود و اصلا فروشنده ها اطلاعات راجع به این موضوع نداشتن اگه
موردی سراغ دارین دریغ نکنین )

CRIS Joon CR7
17-12-2011, 22:32
من با مانیتور led کار نکردم خودم lcd دارم باش با xbox 360 بازی میکنم فیلمهای به روز با صحنه بی صحنه و ...:27:میبینیم اینترنت هم رو زی فقط نیم ساعت
ولی تلوزیون lcd داشتیم اونو آوردم تو اتاقم یه led خریدیم
قیمتاشم که اختلافاتشو خودت میتونه نیم ساعته بفهمی
ولی واسه کیفیت فقط با تصویر فول اچ دی فرق led و lcd مشخص میشه
یعنی من با تصویر hd و پایینتر تفاوت خاصی احساس نکردم
یه فیلم آواتار دارم فول اچ دی هستش
فقط با اون معلوم میشه
این فرق led و lcd
کدوم نوع از این مانیتور ها (led یا lcd ) در ساعت کار طولانی چشم رو کمتر اذیت میکنه؟
جفتش آثار خودشو داره ولی مسلما LED کمتره

hassan_sia
28-12-2011, 09:45
دوستان دیگه نظری ندارین ؟

hamid.park
28-12-2011, 15:37
خاصه led یا LCD بودن تاثیری روی اثرشون بر چشم نداره .

hassan_sia
29-12-2011, 02:11
خاصه led یا LCD بودن تاثیری روی اثرشون بر چشم نداره .

ممنون از شما که جواب دادین و مثل بقیه دوستان بی تفاوت نیستین پس چه چیزایی تاثیر داره ؟

hamid.park
29-12-2011, 17:24
موقع کار با مونیتور نباید نوی مونیتور خیلی بیشتر یا خیلی کمتر از نور محیط اطراف باشه . اگه شب کار میکنید نباید محیط اطراف تاریک باشه .
رفرش ریت مونیتور باید 60 تا 80 باشه
فاصله ی عمودی و افقیتون با صفحه ی مونیتور درست باشه
مونیتورهای ال سی دی مثل crtها دیگه اونقدر برای چشم مشکل ساز نیستن اگه نکات ریزی که گفتمو رعایت کنید .