مشاهده نسخه کامل
: گالری تصاویر سیستم های های-فای/های-اند/استریو
:20: فکر کردم بد نباشه تو تاپیک باشه که عکس سیستم هارو توش بزاریم...
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
اول چندتا عکس از برند مورد علاقه خودم میزارم :31:
Klipsch Khorn
موزیک سنتر Shanling هم توی تصویر مشخصه... شنلینگ در تیوب در ساختار پلیرهاش استفاده میکنه و برای بلندگوهایی با تفکیک بالای 100 مثل Klipsch مناسبه و نتیجه ی بهتری میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
Klipsch La Scala ... خیلی این بلندگو رو دوست دارم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
Klipsch Cornwall به همراه آمپلی فایر مکینتاش
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
چه ستاپ زیبایی ... یه Cornwall خیلی زیبا که بصورت DIY ساخته شده (حتی از نوع کارخانه سازش هم زیباتره)
آمپ گیتار رو سمت چپ تصویری می بینید؟ کلیپش برای نواختن گیتار مخصوصا با آمپ لامپی خیلی ایده اله... یه گرام تورنز هم روی رک به چشم میخوره که فکر کنم 124 باشه:20:
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
یه Klipsch اسکالای دیگه... رک بصورت DIY ساخته شده
یه اسکالای دیگه... یکی از دوستان اشاره کرد به فرش هایی که در تصاویر قابل رویته
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------
Klipsch Cornwall ... مکانی برای گوش کردن به موسیقی و استراحت
Klipsch scala ورژن industrial یا صنعتی... فرقش با نوع معمولی اینه که زهوارهای آلومنیومی داره با دستگیره های کناری برای حمل و نقل راحت تر ... ولی من از ظاهرش خوشم نمیاد
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
یه عکس خیلی جالب :20: کلیپش اسکالا... در فضای باز... بهترین اکوستیک... بهتر ازین نمیشه... هیچ رفلکتوری وجود نداره... صدای خالص! ببنید عشق به صدا دوستداران کلیپش رو به چه کارهایی وادار میکنه
یه صاحب کلیپش داره بازدید دوره ای انجام میده و تمام یونیت هارو باز کرده تا مطمئن بشه چیزی آسیب ندیده، یا حشره یا حیوان موزی داخل جعبه لانه نکرده :31: چون بلندگوهای کلیپش برای دارندگانشون خیلی ارزشمند هستند و همیشه بازدید میکنن که مشکلی براشون پیش نیاد
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
یه ستاپ جالب... Klipscorn
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
Klipsch scala
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
یه ستاپ خیلی زیبا... Klipsch cornwall که DIY شده و سفارشیه سمت چپ تصویر دیده میشه... سی دی پلیر شنلینگ و مونو بلاک هاش هم مشخصه
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
یه ستاپ خیلی زیبا... Klipsch cornwall که DIY شده و سفارشیه سمت چپ تصویر دیده میشه... سی دی پلیر شنلینگ و مونو بلاک هاش هم مشخصه
Klipsch Forte... چه محیط خوب و دلنشینی برای گوش کردن به موسیقی... این مدل کلیپش برخلاف مدلهای قبلی بجای ووفر 15 اینچ از دوتا ووفر 10 استفاده میکنه... صداش فوق العادست
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
یه عکس زیبا از Klipschorn... این بلندگو خیلی عالیه ولی همونطور که از اسمش پیداست برای cornerها یا کنج ها مناسبه.... اصلا طراحی شده که کنج های دیوار قرار بگیره... مثلا مدل اسکالا اصلا کنج قرار نمیگیره چون پشتش صافه و عمق باکس زیاد... این مدل برای کنج طراحی شده... ولی از همه بهتر Cornwall هست که هم از روبرو خوب پلیسمنت میشه هم کنج ها
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
Cornscala در واقع یه مدل Unofficial یا غیر رسمی از کلیپشه... این بلندگو توسط دوستداران بلندگوهای کلیپش طرحی شده و بارها و بارها تست شده ... این بلندگو قابلیت های مدلهای دیگه رو در خودش داره... تفکیکش از Klipschorn بیشتره، ووکال و میدرنج بسیار قوی Scala رو داره و در نهایت بیس و لوفرکانسی خیلی عالی Cornwall... تلفیقی از بهترین ها... من این بلندگو رو همین دیروز تموم کردم... کار ساختش نزدیک به 5 ماه طول کشید... دیروز با وانت بردم کارگاه دوستم برای نقاشی... البته خودم رنگش میکنم چون فضا نداشتم برم کارگاه که راحت تر رنگ بشه و بزارم همونجا خشک بشه :20:
این هم یه عکس از اسکالا در کنار صاحبش ... اینطوری سایز این هیولا بهتر مجسم میشه :31:
Klipsch Scala... چقدر جالب... یه قلیان روی بلندگوی سمت چپ به چشم میخوره!!! توی امریکا!
چند مدل از بهترین های Klipsch... سمت چپ اولین بلندگو Klipschorn... روی اون یه Heresy... در کنارش کلیپش اسکالا و در وسط هم Cornwall
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------
Klipsch cornwall در یه ستاپ ساده و خوش صدا
پاول ویلبور کلیپش موسس کمپانی Klipsch
بخشی از افتخارات کمپانی Klipsch:
شصت سال اسطوره ای... تجربه ی بی پایان صدا
تمام چیزهای خوب لزوما روزی به پایان نمی رسند!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام جناب klipschنیاز به کمک شما دارم.ریموت mini hi fi onkyoمن گم شد و من1 کنترل onkyo universalخریدم اما کار نمیکنه.راه حلی دارید استاد؟؟ممنونم
??????//////hellooooooooooooo
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام جناب klipschنیاز به کمک شما دارم.ریموت mini hi fi onkyoمن گم شد و من1 کنترل onkyo universalخریدم اما کار نمیکنه.راه حلی دارید استاد؟؟ممنونم
??????//////hellooooooooooooo
دوست عزیز واقعا متاسفم ولی حقیقتا کمکی از دستم بر نمیاد... شما چیزی رو گم کردی که داخل ایران قابل ساخت نیست.. فقط شاید همون نمایندگی که بهتون فروخته بتونه کمکتون کنه
اگه در موارد دیگه کمکی میخواستید با کمال میل در خدمت بودم ولی حقیقتا موردی که مطرح کردید خارج از توان منه :11:
peaceful1
03-01-2012, 20:28
این ریموت یونیورسال لاجیتک که پایتخت دارن به کار نمیاد؟
بعد بعضی برند ها ریموتشون به هم میخوره شاید ایمیل بزنی به شرکت بتونه کمک کنه پشت شهرداری سربزنی شاید نتیجه بگیری. حداقل یه ایده ای بهت بده چه کار کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.