ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال كارت گرافيك به تلويزيون 3بعدي

sasoolee
17-12-2011, 11:06
با سلام.
دوستان اين امكان وجود داره كه تلويزيون سه بعدي رو از طريق hdmi به كارت گرافيك وصل كرد و بازي ها رو به صورت سه بعدي بازي كرد؟

من كارت گرافيك gtx 460 دارم... ميخوام يه led 46 بخرم ... اگه بشه حتماً سه بعدي ميخرم

t-38
17-12-2011, 12:34
با سلام.
دوستان اين امكان وجود داره كه تلويزيون سه بعدي رو از طريق hdmi به كارت گرافيك وصل كرد و بازي ها رو به صورت سه بعدي بازي كرد؟

من كارت گرافيك gtx 460 دارم... ميخوام يه led 46 بخرم ... اگه بشه حتماً سه بعدي ميخرم

چرا که نشه حتما میشه.ولی باید بازی هم قابلیت 3 بعدی داشته باشه اکثر بازی های 2011 دارند و اخرین درایور

nvidia و همچنین درایور 3d vision را از سایت انویدیا دانلود ونصب کنید .

اگه فقط برای بازی میخواهید :LED ASUS VG236H این مونیتور را بگیرید همرا ه با 3d vision kit

تو اینجا هم توضیحات کاملی داده شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی.

EXTREME
17-12-2011, 12:47
فکر کنم hdmi هم باید ورژن 1.4a باید باشه تا بشه اینکارو کرد
گرافیک هم باید این قابلیت رو داشته باشه که داره و درایور مخصوص هم باید براش دانلود کنی

sasoolee
18-12-2011, 07:10
...............

من كه گفتم تلويزيون سه بعدي نه مانيتور ...

ميخوام بزودي يه تلويزيون سوني led 40 يا 46 اينچ بخرم ... اگه بشه اينكاروكرد كه حتماً سه بعديشو ميخرم..

در مورد پورت من از همون پورت روي مانيتور asus ms238h استفاده ميكنم. 1.4 هست يا جدا بايد بخرم؟

از همه مهمتر ... حالا كه اين كيت رو بايد بخرم 3d vision kit نمايندگيش كجاست و قيمتش تو چه مايه ايه؟؟؟

t-38
18-12-2011, 11:00
...............

من كه گفتم تلويزيون سه بعدي نه مانيتور ...

ميخوام بزودي يه تلويزيون سوني led 40 يا 46 اينچ بخرم ... اگه بشه اينكاروكرد كه حتماً سه بعديشو ميخرم..

در مورد پورت من از همون پورت روي مانيتور asus ms238h استفاده ميكنم. 1.4 هست يا جدا بايد بخرم؟

از همه مهمتر ... حالا كه اين كيت رو بايد بخرم 3d vision kit نمايندگيش كجاست و قيمتش تو چه مايه ايه؟؟؟

با کابل hdmi 1.3 هم میشه ولی 1.4a کیفیت بهتری داره برای 3d اگه 1.4 نداشتی بگیر براش .

3d visio kit را فکر نکنم بتونی گیر بیاری روی مونیتور بالایی که بهت معرفی کردم هست به صورت مجانی

3d vision فقط یه عینک سه بعدی انویدیا ودرایور اونه مشکلی نیست کار شما با عینک روی جعبه LED TV هم راه

میوفته فقط درایور ها را دانلود ونصب کنید و پورت 1.4 استفاده کنید.