مشاهده نسخه کامل
: برای نصب یه برنامه ای که توی ویژوال استادیو نوشتم چه برنامه هایی باید روی کامپیوتر مقصد نصب کنم
shahinfarasystem
17-12-2011, 08:55
سلام روز به خیر
برای نصب یه برنامه ای که توی ویژوال استادیو نوشتم چه برنامه هایی باید روی کامپیوتر مقصد نصب کنم
در ضمن من از Report Generator هم توی برنامه ام استفاده خواهم کردم (active report یا شایدم ریپورتور خود ویژوال استادیو)
اینا به ذهن خودم میرسه که باید نصب کنم اما نمیدونم درست هست یا نه؟
.net ramework
Sql express یا نمیدونم Sql lite
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
سلام
همانطورکه حتماً میدانید در شرایط معمول پیش نیاز اصلی برنامه های دات نت، نصب نسخه مناسب Framework است.
گرچه خود نسخه های مختلف Frameowrk هم در سیستم عامل های مختلف گاها برای نصب نیاز به پیش نیاز نصب WindowsInstaller3.1 و WindowsImagingComponent دارد.
از نصب Framework که بگذریم، تقریباً اصل کار انجام شده.
ولی طبیعتاً باید اگر از ابزارهای خاصی استفاده کرده اید که منابع ان مراجعه و در نصب آن در رایانه مقصد کسب اطلاع کنید.
برخی از ابزار کمکی مانند Stimul,MSChart,DevComponents,SQL Compact و... نیازی به نصب در رایانه مقصد ندارند و فقط باید DLL های انها را کنار exe خود قرار داده و در زمان نصب برنامه به سادگی انها را هم کپی کنید.
ولی برخی دیگر از ابزار کمکی مانند Crystal,SQL Server,XNA,MSReport و... فایلهای مجزایی دارند که باید حتماً در رایانه مقصد نصب شود تا بتواند به برنامه شما سرویس دهد.
چه این ابزار از نوع اول و چه از نوع دوم باشند، میتوانند برنامه Setup خودکاری تولید کنید که اعمال فوق را انجام دهد.
فقط در خصوص Setup دونکته دیگر می ماند.
اول آنکه برخی از ابزار فوق نسخه 32 و 64 بیتی مختلفی برای کپی یا نصب دارند.
یا شما میتوانید برنامه تان را کلاً 32 بیتی ببندید تا هم در ویندوز های 32 و هم 64 کار کند.
یا میتوانید این مسئله را هم در Setup تان در نظر گرفته و نسخه های مناسب هم 32 و هم 64 بیتی ابزار فوق را در بسته نصاب قرار دهید.
دوم آنکه اگر برنامه شما نیاز به SQL Server دارد (یعنی از دیتابیس های آن استفاده کرده) و تحت شبکه کار میکند، شما برای رایانه های کلاینت که میخواهند به یک سرور واحد در شبکه متصل شوند، اصلاً نیازی به نصب SQL Server ندارید.
SQL Server فقط باید در رایانه ای که میزبانی MDF ها را انجام میدهد نصب شود.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.