ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع شدن وایرلس از مودم !!!!!

attakh
16-12-2011, 15:14
این مشکل به تازگی برای من ایجاد شده .

من ویندوز اورجینال 7 روی لپ تاپم دارم و تاحالا هم عوضش نکردم و همیشه هم آپدیت هست . آنتی ویروس ارجینال بیت دفیندر هم دارم که اونم همیشه آپدیت هست . حالا به هر دلیلی فکر میکنم سیستم ویروسی شده .

1- گاهی اوقات یک پروسه cpu را به مشغول میکنه و فن شروع به گردش میکنه . وقتی پروسه ها را میزنم svchost را میبینم که حدود 30 تا 40 درصد مشغول کرده و با end کردنش بدون هیچ مشکلی cpu آزاد میشه و سیستم عادی هست . ضمنا اسکن کامل هم انجام دادم ولی این مشکل حل نشد .

2- با مودم کابلی مشکلی در اتصال به ADSL ندارم . اما زمانی که مودم وایرلس را به کار میندازم . تا زمانی که با لپ تاپ خودم وصل نشدم هیچ مشکلی نداره و با موبایل و هر لپ تاپ دیگه ای به راحتی وصل میشه . اما تا کلید وایرلس لپ تاپم را روشن میکنم شروع میکنه به قطع و وصل شدن ! اون هم نه در خود سیستم بلکه روی مودم ! مدام چراغ line خاموش میشود . بعد چشمک میزند و ثابت میشود بعد از چند ثانیه دوباره خاموش میشود . و تا کلید وایرلس لپ تاپ را خاموش میکنم درست میشه . برای اطمینان از اینکه مشکل از ویروس هست سیستم را در حالت safe mode whit network اجرا کردم و الان بدون هیچ مشکلی به وایرلس وصلم و دارم این سوال را میپرسم .

نمیخوام ویندوز را عوض کنم . کلی آپدیت روش هست . لطفا کمک کنید .

ممنون

A M ! N
16-12-2011, 15:44
1- گاهی اوقات یک پروسه cpu را به مشغول میکنه و فن شروع به گردش میکنه . وقتی پروسه ها را میزنم svchost را میبینم که حدود 30 تا 40 درصد مشغول کرده و با end کردنش بدون هیچ مشکلی cpu آزاد میشه و سیستم عادی هست . ضمنا اسکن کامل هم انجام دادم ولی این مشکل حل نشد .

برنامه ی پایین رو بگیرین تا Svchost هارو براتون تست کنه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه رو هم بگیرین و لوگش رو انیجا بزارین:

لوگ برنامه ی HijackThis رو هم بزارین اینجا:

تمامی برنامه های بالا به جز اولی لوگش رو برای آنالیز اینجا بزارین

Take Care:40:

Black Band
16-12-2011, 19:29
وقتی چراغ Line چشمک میزنه، چنین پیغامی، زیر صفحه به شما نمیده ؟
...Network Coble Is Unplugged
- درایور Wireless خودتون رو آپدیت کردید ؟
- اگه Bitdefender آپدیت شده دارید، اونم نسخه ی اورجینال، فکر ویروسی شدن رو از سرتون بیرون کنید.
- اگه فایل های آپدیت آنتی ویروس رو از یه سایت به جز سرور اصلی شرکت آنتی ویروس گرفتید، احتمال ویروسی شدن خیلی زیاده.
شاید هم مشکل از Service Provider باشه، با Service Provider خود تماس بگیرید. حتی اگه مشکل از جانب اونها هم نباشه، شما رو در حل مشکل راهنمایی میکنن.
موفق باشید

attakh
16-12-2011, 21:12
وقتی چراغ Line چشمک میزنه، چنین پیغامی، زیر صفحه به شما نمیده ؟
...Network Coble Is Unplugged
- درایور Wireless خودتون رو آپدیت کردید ؟
- اگه Bitdefender آپدیت شده دارید، اونم نسخه ی اورجینال، فکر ویروسی شدن رو از سرتون بیرون کنید.
- اگه فایل های آپدیت آنتی ویروس رو از یه سایت به جز سرور اصلی شرکت آنتی ویروس گرفتید، احتمال ویروسی شدن خیلی زیاده.
شاید هم مشکل از Service Provider باشه، با Service Provider خود تماس بگیرید. حتی اگه مشکل از جانب اونها هم نباشه، شما رو در حل مشکل راهنمایی میکنن.
موفق باشید

من الان LOG ها را قرار خواهم داد .
من آخه قبلا مشکلی در وصل شدن نداشتم و الان هم با هیچ دستگاهی غیر از لپ تاپم مشکل ندارم . پس از درایو یا سرور نیست .

یه اشتباهی هم کردم که اینجا میگم کسی این کار را نکنه . من قبل از اینکه این آنتی ویروس ارجینال را بگیرم از آنتی ویروس ماکروسافت را نصب کردم . این آنتی ویروس به نظرم بی آزار اومد و کاری به کار سیستم نداشت . نه سرعت را میگرفت و نه اصلا اجرا میشد . ولی وقتی مثلا یه فلش میزدی خیلی سریع اخطار میداد و ویروس ها را میکشت . منم ازش خوشم اومد . اما به علت کار زیاد با اینترنت فقط آنتی ویروس کافی نبود و نیاز به یه امنیت کامل داشتم . برای همین بیت دیفندر ارجینال را خریدم . از جهتی دلم نیومد آنتی ویروس ماکروسافت را هم پاک کنم . حس کردم آزاری نداره . همه ی مشکل از همین جا شروع شد . ظاهرا هر فلشی که به سیستم وصل میشد این دو تا هم زمان میخواستند ویروس ها را بکشند یا زندانی کنند . و از این جهت هیچ کدوم نمیتونستند کار خودشون را بکنند . هر کدوم که زودتر ویروس را پیدا میکرد میخواست پاک کنه و اون یکی نمیذاشت که من این موضوع را چند هفته پیش به چشم خودم دیدم . مثلا زمانی که بیت دیفندر را غیر فعال میکردم ، آنتی ویروس ماکروسافت میتونست ویروس را بکشه و همینطور بر عکس . تازه فهمیدم چه گندی زدم . خیلی سریع آنتی ویروس ماکروسافت را پاک کردم و اسکن کامل سیستم را توی بیت دفیندر زدم . که نزدیک به 24 ساعت طول کشید !!!!!!! و در طول این مدت حدود 600 فایل مخرب پیدا کرد . در صورتی که ابتدای نصب در اسکن کامل عملا 2 یا 3 فایل را پیدا کرد . یعنی عملا در این مدت 2 ماهه انگار آنتی ویروس روی سیستم من نصب نبوده .

ولی همه چیز یه دفعه خودش را نشون داد . الان با اینکه همه ی فایل های مشکوک را پاک کرده ولی بازم حس میکنم سیستم مریضه . بالا اومدن سیستم خیلی طول میکشه . گاهی وقتها بیخودی cpu اوج میگیره . گاهی وقتها هی موس گیر میکنه . و کلا یه دردی داره .

این log ها هست که آپلود کردم . گفتم مستقیم کپی کنم حجم پست زیاد میشه :

در ضمن Svchost هم یک پروسه با اخطار قرمز نشان داد که جلوش نوشته در administrator اجرا میشه و علامت تعجب گذاشته .
ممنون از راهنماییتون .

A M ! N
16-12-2011, 22:03
شما اولا بگم که خیلی برنامه دارین که بی دلیل در استارت آپ اجرا میشن که کلی زمان رو هدر میده و سرعت سیستم هم به شدت میاره پایین
اون Svchost شما اگه با اسم یوزر شما یا Administrator جلوش نوشته مطمئنا ویروس دارین ، به صورت استاندارد باید روی
network service یا System باشه.
از چیزای مشکوک دیگه که دارین یک پروسه ی Rundll32.exe دارین که باید بدونم از کجا داره فراخوانی میشه ، شما داخل تسک منیجر از منوی View گزینه ی Select columns رو بزن و بعد تیک Command line رو فعال کن و اوکی کن
بعد دوباره نیگاه کن داخل تسک منیجر و تب Process ببین آدرسی که Rundll32.exe داره اجرا میشه کجا هست. یکی هم برای dllhost.exe و یکی هم برای Conhost.exe رو نیگاه کن و آدرساشونو بنیویس اینجا. ( آدرس الان جلوش ثبت شده )

اقدام بعدی این هست که شما تعدادی برنامه هارو از لیست Start up در بیاری و کلا سیستم رو بهینه کنی که بهترین نرم افزار حال حاضر :
نرم افزار Tune up utility رو بگیر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنصب کن اینهم کلیدش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد :
tebyan
تا توضیحات بعدی رو بدم

این نرم افزار رو همیشه روی سیستم داشته باشین و از سرعت سیستم لذت ببرین

سریعا نرم افزار Super antispyware رو بگیرین و درکنار هر آنتی ویروسی که الان دارین ازش استفاده کنین که مکمل هست برای شناخت انواع مالوار ها:

این یکی رو هرچه سریعتر نصب و آپدیت کنینش ، حجم آپدیتاش هم کمه
و سریعا باهاش اسکن انجام بدین
به احتمال زیاد مالوار هم دارین که کلی اختلال ایجاد میکنه

attakh
17-12-2011, 00:04
شما اولا بگم که خیلی برنامه دارین که بی دلیل در استارت آپ اجرا میشن که کلی زمان رو هدر میده و سرعت سیستم هم به شدت میاره پایین
اون Svchost شما اگه با اسم یوزر شما یا Administrator جلوش نوشته مطمئنا ویروس دارین ، به صورت استاندارد باید روی
network service یا System باشه.
از چیزای مشکوک دیگه که دارین یک پروسه ی Rundll32.exe دارین که باید بدونم از کجا داره فراخوانی میشه ، شما داخل تسک منیجر از منوی View گزینه ی Select columns رو بزن و بعد تیک Command line رو فعال کن و اوکی کن
بعد دوباره نیگاه کن داخل تسک منیجر و تب Process ببین آدرسی که Rundll32.exe داره اجرا میشه کجا هست. یکی هم برای dllhost.exe و یکی هم برای Conhost.exe رو نیگاه کن و آدرساشونو بنیویس اینجا. ( آدرس الان جلوش ثبت شده )

اقدام بعدی این هست که شما تعدادی برنامه هارو از لیست Start up در بیاری و کلا سیستم رو بهینه کنی که بهترین نرم افزار حال حاضر :
نرم افزار Tune up utility رو بگیر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنصب کن اینهم کلیدش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد :
tebyan
تا توضیحات بعدی رو بدم

این نرم افزار رو همیشه روی سیستم داشته باشین و از سرعت سیستم لذت ببرین

سریعا نرم افزار Super antispyware رو بگیرین و درکنار هر آنتی ویروسی که الان دارین ازش استفاده کنین که مکمل هست برای شناخت انواع مالوار ها:

این یکی رو هرچه سریعتر نصب و آپدیت کنینش ، حجم آپدیتاش هم کمه
و سریعا باهاش اسکن انجام بدین
به احتمال زیاد مالوار هم دارین که کلی اختلال ایجاد میکنه

واقعا از پاسخ های سریع و کاملتون ممنونم .

دیدم آدرس ها طولانی هست ازشون عکس گرفتم و کنار هم قرار دادم و آپلود کردم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Super antispyware را نصب کردم . 63 تا مورد تبلیغاتی (سایت های مختلف) پیدا کرد و حذف کرد . واقعا سریعه . خیلی خوبه .

اون نرم افزار هم دانلود میکنم . یکم حجمش زیاده .

اما همین الان یک دفعه همون svchost که گفتم 30 درصد از cpu را میگیره اجرا شد . فن شروع به گردش میکنه و با بستنش هم هیچ اتفاقی نمی افته ، فقط cpu آروم میشه . اینم عکس این پروسه :

بازم ممنون از پاسخ های کاملتون .:11:

A M ! N
17-12-2011, 00:22
واقعا از پاسخ های سریع و کاملتون ممنونم .

دیدم آدرس ها طولانی هست ازشون عکس گرفتم و کنار هم قرار دادم و آپلود کردم :

Super antispyware را نصب کردم . 63 تا مورد تبلیغاتی (سایت های مختلف) پیدا کرد و حذف کرد . واقعا سریعه . خیلی خوبه .

اون نرم افزار هم دانلود میکنم . یکم حجمش زیاده .

اما همین الان یک دفعه همون svchost که گفتم 30 درصد از cpu را میگیره اجرا شد . فن شروع به گردش میکنه و با بستنش هم هیچ اتفاقی نمی افته ، فقط cpu آروم میشه . اینم عکس این پروسه :

بازم ممنون از پاسخ های کاملتون .:11:
خواهش میکنم
دوست من این پروسس ها تون رو هم نیگاه کردم ، مشکلی ندارن Rundll32.exe
و همینطور Svchost شما هم تحت Local service اجرا شده که ازین جهت مشکلی نیست.
شما اگه از حالت Safe mode with network مشکلی نداشته باشین ، در اینصورت با همون نرم افزار Tune up utility مشکلتون حل میشه ، و اون هم زودتر بگیرین و همیشه استفاده کنین ،
گرفتین باز راه رو میگم چیکار کنین.
از سلامت بیت دیفندر هم مطمئن بشین ، گاهی وقتا فایروال این برنامه ها آسیب میبینه.

EXTREME
17-12-2011, 00:36
شما وقتی مودم رو از کامپیوتر بکشین و مودم روشن باشه و وایرلس داشته باشه بازم میتونید از وایرلس استفاده کنید
وقتی با لپ تاب دیگه ای وصل میشین و کار میکنید پس مودم مشکلی نداره
مشکل از طرف لپ تاب شما میتونه باشه یا ویندوز ایراد داره یا درایور وایرلس رو با ید در لپ تاب آپدیت کنید یا ویروسی هست
به نظر من اول از همه ویندوز رو عوض کنید بهتره

attakh
19-12-2011, 21:01
ممنون از دوستان . به خصوص Dr.Smith عزیز .

مشکلاتم تا حد زیادی رفع شد . مشکل وایرلس هم حل شد . چند بار که سماجت کردم بلاخره یه ارور داد که فهمیدم دردش چیه . می گفت یک سیستم دیگه توی شبکه آی پی همین سیستم را داره !! ظاهرا برای همین مودم قاطی میکرده . حالا نمیدونم چطوری این آی پی ها یکی شده بوده . که خود ویندوز 7 Repair کردش (دستش درد نکنه ) .

بازم تشکر :11:

A M ! N
19-12-2011, 21:13
ممنون از دوستان . به خصوص Dr.Smith عزیز .

مشکلاتم تا حد زیادی رفع شد . مشکل وایرلس هم حل شد . چند بار که سماجت کردم بلاخره یه ارور داد که فهمیدم دردش چیه . می گفت یک سیستم دیگه توی شبکه آی پی همین سیستم را داره !! ظاهرا برای همین مودم قاطی میکرده . حالا نمیدونم چطوری این آی پی ها یکی شده بوده . که خود ویندوز 7 Repair کردش (دستش درد نکنه ) .

بازم تشکر :11:
سلام
خواهش میکنم ، اون مشکل هم پس نشون میده که روی شبکه و تنظیمات ویژگی DHCP فعال نبوده ، که خودش خودکار آی پی بده و آی پی تکراری در کار نباشه.
با این ویژگی هر بار یک آی پی مختلف به سیستم تعلق میگیره که میشه حالت Dynamic
در کل خوشحال شدم دوست من
موفق باشین