مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بین دو ASUS 1215B متفاوت!!!
aliahvaz
16-12-2011, 13:26
سلام - بعد از نظرات دوستان و بعد از اونکه لپ تاپ مورد نظرمو ندیدم تصمیم به خرید نت بوک ASUS 1215B گرفتم حالا مشکل من اینه که توی دو تا فروشگاه دو مدل مختلف 1215B پیدا کردم و مردد موندم لطفا راهنمایی کنید
مدل اول ظاهرا باید تولید قدیم باشه:
- رنگ نقرهای
- بدون گارانتی معتبر(فروشنده گفت یکسال گارانتی داره ولی نگفت کجا فقط گفت تهران!!!)
- بدون پورت USB3
- کیبورد انگلیسی
- Dircectx 11 رو داره
- بقیه مشخصاتشو فرصت نشد بپرسم چون داشت تعطیل میکرد
قیمت: 450 تومن (البته هنوز چونه نزدم باهاش!)
مدل دوم :
- رنگ مشکی
- دو سال گارانتی ویستا
- کیبورد انگلیسی/فارسی
- سری جدیده (APU, USB3 ... رو داره)
- هارد 500
قیمت: 630 ( با چونه البته فروشندش گرونفروشه ولی فک کنم بتونم یکم پایینتر بیارمش!)
حالا پیشنهاد شما چیه ؟ آخه اختلاف قیمتشون زیاده . ارزش داره 200 تومن بیشتر بدم دومی رو بخرم ؟
نوت بوک نمیرزه اینقدر سر بدید برای گارانتی و 2تا امکان
اولی رو بگیرید اونم حداقل قیمت ممکن
zahedy2006
16-12-2011, 15:24
سلام
تو سایت asus همچین تفاوتی ذکر نشده است. (حداقل من یادم نمیاد!)
کانفیگ های متفاوت داره که باید اون رو هنگام خرید بپرسید ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدیهی هست اختلاف قیمت به خاطر کانفیگ داریم اما مثلا در مدل 1015px به خاطر گارانتی 25 تومن اومده روش نه 200 تومن
kant1388
16-12-2011, 16:40
هیچ ارزونی بی حکمت نیست!
هیچ ارزونی بی حکمت نیست!
ایسوز جنس تایید شده ای هست و اینجا گرونیش کاملا بی حکمته
شما دلیلی دارید بفرمایید...
aliahvaz
16-12-2011, 17:52
یه دلیل این اختلاف قیمت فکر میکنم به دلیل قدیمیتر بودنشه (نداشتن USB3 و احتمالا هارد کوچیکتره البته سیستم c-50هست فردا شب حتما بقیه مشخصاتشو میرم میپرسم) و اینکه ممکنه خرید قدیم باشه و قبل از این گرونی کاذب خریده باشه و نخواسته بالا ببره.
به هر حال حسابی گیر کردم چون اختلاف قیمتشون قابل تامله
یه دلیل این اختلاف قیمت فکر میکنم به دلیل قدیمیتر بودنشه (نداشتن USB3 و احتمالا هارد کوچیکتره البته سیستم c-50هست فردا شب حتما بقیه مشخصاتشو میرم میپرسم) و اینکه ممکنه خرید قدیم باشه و قبل از این گرونی کاذب خریده باشه و نخواسته بالا ببره.
به هر حال حسابی گیر کردم چون اختلاف قیمتشون قابل تامله
شما حتما به USB3 نیاز دارید!؟
کانفیگ یکی باشه دلیلی نداره شما الکی پول براش بدید چون قرار نیست نوت بوک براتون کار کامپیوترو بکنه
هر چقدرم هاردش بالاتر باشه مشکلتون با یک اکسترنال حل میشه
ارزش نداره 200بالاتر براش بدید:)
باز عزیزان انجمن لپ تاپ هستن و کمک میکنن
هیچ ارزونی بی حکمت نیست!
بعضی گرون ها هم هستن که پول اسمشون رو میخورن و از ارزون ها هم بدترن
kant1388
16-12-2011, 20:37
بعضی گرون ها هم هستن که پول اسمشون رو میخورن و از ارزون ها هم بدترن
راسش تو این مورد نظر شما و اون دوستمون درست نیست.
اولا که هر دو این نت بوک ها ایسوز هستند.
ثانیا یه شرکت معتبر تو شیراز از این مدل اول آورد و من با توجه به قیمت مناسبش برای یکی از دوستام گرفتم ولی متاسفانه کیفیتش خیلی بد بود. اول مشکل موس پد بعد مشکل وایر لس بهد مشکل شارژ نشدن، یکی پس از دیگری پیدا شد و پس از یه ماه تو گارانتی یه نوش رو دادن. حالا برده شهرستان بازم مشکل موس پدش دوباره اذیتش می کنه و کلا ازش راضی نیست.
البته شرکته دیگه از اون مدل نفروخت!! ولی من دلیل این اشکالات رو نفهمیدم. اصلی نبودن یا قدیمی بودن یا ... در هر صورت نمی صرفید.
باز هم من فقط نظر خودم رو گفتم. شما خود دانید:46:
راسش تو این مورد نظر شما و اون دوستمون درست نیست.
اولا که هر دو این نت بوک ها ایسوز هستند.
ثانیا یه شرکت معتبر تو شیراز از این مدل اول آورد و من با توجه به قیمت مناسبش برای یکی از دوستام گرفتم ولی متاسفانه کیفیتش خیلی بد بود. اول مشکل موس پد بعد مشکل وایر لس بهد مشکل شارژ نشدن، یکی پس از دیگری پیدا شد و پس از یه ماه تو گارانتی یه نوش رو دادن. حالا برده شهرستان بازم مشکل موس پدش دوباره اذیتش می کنه و کلا ازش راضی نیست.
البته شرکته دیگه از اون مدل نفروخت!! ولی من دلیل این اشکالات رو نفهمیدم. اصلی نبودن یا قدیمی بودن یا ... در هر صورت نمی صرفید.
باز هم من فقط نظر خودم رو گفتم. شما خود دانید:46:
ایسوز بسیار بسیار شرکت معتبریه و احتمالا دوستتون ریفر خریده!...
در ضمن این نوت بوک توی همین فروم هم تاپیک داره
بازم گفتم که عزیزان و ناظران انجمن لپ تاپ میان نظرشون رو میگن!
kant1388
16-12-2011, 23:28
ایسوز بسیار بسیار شرکت معتبریه و احتمالا دوستتون ریفر خریده!...
در ضمن این نوت بوک توی همین فروم هم تاپیک داره
بازم گفتم که عزیزان و ناظران انجمن لپ تاپ میان نظرشون رو میگن!
من منظورتون رو از ریفر متوجه نشدم.
بنده هم مطلعم که ایسوز مارک معتبریه خودم ایسوز دارم 1015px. به او تاپیک -- سر زدم و مشکل رو مطرح کردم ولی هیچ کدوم از اون توصیه ها برای تاچ پدش جواب نداد.
باز هم به نظرم هیچ ارزونی بی حکمت نیست:27:
من منظورتون رو از ریفر متوجه نشدم.
بنده هم مطلعم که ایسوز مارک معتبریه خودم ایسوز دارم 1015px. به او تاپیک -- سر زدم و مشکل رو مطرح کردم ولی هیچ کدوم از اون توصیه ها برای تاچ پدش جواب نداد.
باز هم به نظرم هیچ ارزونی بی حکمت نیست:27:
اینجور که شما گفتید گفتم شاید مدل برگشتی به کارخونه برای تعمیر بوده ( این مدل ها به هر دلیلی کار نمیکنن بر میگردن و تعمیر میشند ..)
موس پد رو فکر کنم باشه ولی بقیه مشکلاتش تایید نشده :)
rommatti
16-12-2011, 23:42
سلام - بعد از نظرات دوستان و بعد از اونکه لپ تاپ مورد نظرمو ندیدم تصمیم به خرید نت بوک ASUS 1215B گرفتم حالا مشکل من اینه که توی دو تا فروشگاه دو مدل مختلف 1215B پیدا کردم و مردد موندم لطفا راهنمایی کنید
مدل اول ظاهرا باید تولید قدیم باشه:
- رنگ نقرهای
- بدون گارانتی معتبر(فروشنده گفت یکسال گارانتی داره ولی نگفت کجا فقط گفت تهران!!!)
- بدون پورت USB3
- کیبورد انگلیسی
- Dircectx 11 رو داره
- بقیه مشخصاتشو فرصت نشد بپرسم چون داشت تعطیل میکرد
قیمت: 450 تومن (البته هنوز چونه نزدم باهاش!)
مدل دوم :
- رنگ مشکی
- دو سال گارانتی ویستا
- کیبورد انگلیسی/فارسی
- سری جدیده (APU, USB3 ... رو داره)
- هارد 500
قیمت: 630 ( با چونه البته فروشندش گرونفروشه ولی فک کنم بتونم یکم پایینتر بیارمش!)
حالا پیشنهاد شما چیه ؟ آخه اختلاف قیمتشون زیاده . ارزش داره 200 تومن بیشتر بدم دومی رو بخرم ؟
احتمالا مدل اول 1215p بوده فک نمیکنم هیچ کجا این قیمت 1215b بدند :5:
aliahvaz
17-12-2011, 00:14
احتمالا مدل اول 1215p بوده فک نمیکنم هیچ کجا این قیمت 1215b بدند :5:
در 1215B بودنش که شک ندارم حتی روی Directx 11 هم تاکید شده بود همینطور c-50 ولی وقتی پورت USB3 روش ندیدم گفتم ممکنه از تولیدهای اولیه باشه ولی بحث ریفر بودن و ... رو نمیدونم ولی ظاهرش که به نظر آک میومد.
mehrdad8086
17-12-2011, 09:57
تا اونجا که یادمه 1215B بود که 1 گیگ رم و هارد 250 و CPU c50 داشت و قیمت هم حدود 450 اینا بود.فکر کنم گارانتی هم نداشت
.1215B با 2 گیگ رم و هارد 500 هم نهایتا" با گارانتی 600 تومن.
aliahvaz
17-12-2011, 10:41
تا اونجا که یادمه 1215B بود که 1 گیگ رم و هارد 250 و CPU c50 داشت و قیمت هم حدود 450 اینا بود.فکر کنم گارانتی هم نداشت
.1215B با 2 گیگ رم و هارد 500 هم نهایتا" با گارانتی 600 تومن.
به نظر مياد مدل اولي كه گفتم همين كه ميگي باشه چون C-50 رو كه نوشته بود، امروز ميرم دقيق ميپرسم.
mehrdad8086
17-12-2011, 11:05
به نظر مياد مدل اولي كه گفتم همين كه ميگي باشه چون C-50 رو كه نوشته بود، امروز ميرم دقيق ميپرسم.
راستی قیمت 600 تومن (یا دقیقتر بگم 590-595) قیمت تهران هست .و CPU E-350 که به مراتب قویتر از C-50 هست و البته گارانتی الماس.
مدل C50 که گفتین فکر کنم گرافیک معمولی داره و 6310 نیست(یادم نیست)وUSB3 هم نداره.
ضمنا اینکه USB3 کاربرد داره یا خیر.....بله بسیاری از هاردهای اکسترنال جدید با این تکنولژی جدید ارائه میشن .
aliahvaz
17-12-2011, 13:46
راستی قیمت 600 تومن (یا دقیقتر بگم 590-595) قیمت تهران هست .و CPU E-350 که به مراتب قویتر از C-50 هست و البته گارانتی الماس.
مدل C50 که گفتین فکر کنم گرافیک معمولی داره و 6310 نیست(یادم نیست)وUSB3 هم نداره.
ضمنا اینکه USB3 کاربرد داره یا خیر.....بله بسیاری از هاردهای اکسترنال جدید با این تکنولژی جدید ارائه میشن .
براي من هم USB3 كم اهميت نيست (و در واقع مهم هم هست) در مورد كارت گرافيكش هم مدلش رو دقيق نميدونم امروز ميپرسم ولي همونطور كه گفتم برچسب DirectX 11 رو داشت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.