مشاهده نسخه کامل
: ترکیدن پاور!
mohsen_rock
15-12-2011, 23:03
سلام دوستان...
چند روز پیش یکی از آشنایان کیسش رو داد که درست کنم. مشکل به نظرم از پاورش بود. یعنی سیستم روشن میشد و بعد از چند ثانیه خود به خود خاموش میشد. بعد واسه اینکه مطمین بشم پاور کیس خودم رو وصل کردم بهش و تا کلید پاور سیستم رو زدم پاور از داخل جرقه زد و بوی سوختگی زیادی اومد... حالا میخوام بدونم دلیل این اتفاق چی میتونه باشه؟
به احتمال زیاد مادربرد در قسمت مدار pwm دچار مشکل شده (اتصال کوتاه)
مشکل خاموش شدت علاوه بر پاور از دمای قطعات و مین هم میتونه باشه
mohsen_rock
16-12-2011, 14:59
مرسی از دوستان....
خب درست شدنی هست؟ این که پاور خودم هم خراب شد دلیلش مشکل مادربورده طرفه؟
مرسی از دوستان....
خب درست شدنی هست؟ این که پاور خودم هم خراب شد دلیلش مشکل مادربورده طرفه؟
اگه پاور رو اون سیستم میزارین و خراب میشه یا از نوسان برق هست یا مین ایراد داره
mohsen_rock
17-12-2011, 12:55
خیلی ممنون از دوستان!
اشکال از پاور نبود چون وقتی پاورش رو وصل کردم به سیستم خودم مشکلی نداشت.... بیچاره پاور خودم!
حالا اشکال مادریورد رو از کجا باید بفهمم؟ اصلا مادربورد ارزش تعمیر داره؟
دوست عزیز شما بهتر هست بعد از تعویض هر قطعه رساننده برق در هر ویسله ای اول برای صحت کارکرد دستگاه , دستگاه فوق رو با مدار 110 تست کنید که ولتاژ بیشتر از 110 ولت بهش نرسونید که در صورتی که کار نکرد باعث سوختن هم نشه
پاور شما که اتصال داده خدا بیامرزش البته اگر خواستی درستش کنی باید دیود های پل که کنار خازن تغذیه هست رو چک کنید از یک طرف راه بده از طرف دیگه نه هر کدوم که از دو ظرف راه داد رو تعویض کنید
در مورد کیس دوستتون هم حتما مین رو یا تو خود کیس که متصل به پایه ها هست چک کنید یا حتما روی یک جسم نارسانا و باقیش رو هم که خودتون بهتر میدونید
:5:
hamid.park
29-12-2011, 18:06
خازن های باد کرده روی مین یا اتصالی در مدار PWM ممکنه باعث خاموش شدن سیست قبل از بوت کامل بشن اگر پاور سالم باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.