ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درب پارکینگ اتوماتیک (ریلی، لولایی، کرکره ای و ...)

shamsabbas
15-12-2011, 06:47
با سلام خدمت اساتید
درب پارکینگ آپارتمان ما از نوع ریلی است. مشکلی که با آن مواجه هستیم اینه که درب موقع باز و بسته شدن خیلی سر و صدا می کنه. یه چیزی شبیه زلزله. البته این را هم بگویم که درب آپارتمان ما از طرف ساختمان است، نه حیاط. واحدی هم که بنده در آن ساکنم دقیقا بالای درب ورودی است. حالا ببینید وقتی همه شاکی هستند، من چی میکشم.:19:
خلاصه تصمیم داشتیم آن را با یک درب کرکره ای تعویض کنیم که یک نفر سر رسید و گفت ای عوام!:9: اولا کی گفته که درب کرکره ای اصلا صدا تولید نمی کنه؟ ثانیا درب ریلی امنیتش بیشتر از درب کرکره ای هست. برای اینکه به راحتی میشه کرکره ها را پاره کرد و وارد ساختمان شد. حالا از اینها هم که بگذریم تا حالا از چند نفر هم شنیده ام که جنس تا جنس فرق می کنه و توی همین دربهای کرکره ای بعضی بیشتر و بعضی کمتر سر و صدا می کنند. حتی این را هم شنیدم که موتورهای آلمانی به دلیل اینکه قویتر هستند یک صدایی شبیه وزه با تشدید ز (جااااااااااااااان!) از خودشان تولید می کنند که در تمام طبقه اول شنیده می شود. در عوض موتورهای چینی و تایوانی هستند که خیلی نرم و روان هستند، صدای زیادی ندارند ولی عیبی که دارند سرعت باز و بسته شدنشان کمتر است (چیزی در حدود نصف سرعت مشابه آلمانی)
حالا اگه ساختمان، اسکلت بتنی بود یک خورده وضعیت بهتر بود، ولی حالا که اسکلت ساختمان فلزیه، حرکت درب ریلی چنان صدایی درست می کنه که همه را از خواب می پرونه.
درد دلها اینجا دیگه تموم شد:19: و به اصل قضیه می پردازم. چند تا سوال از اساتید دارم. امیدوارم که تجربیاتتون را در این زمینه در اختیار من قرار بدین. تا فراموش نکردم این را بگم که امکان استفاده از درب بازویی را نداریم. به خاطر اینکه امکان دور زدن ماشینها در پارکینگ از بین میره.

1. دربهای کرکره ای چقدر از خودشان تولید می کنند. آیا مارک خاصی وجود داره که کمترین صدای ممکن را تولید کنه؟ (هم در مورد موتور و هم در مورد کرکره هاش)
2. آیا می توان همین درب ریلی را به نحوی تغییر داد که علاوه بر مزیت ایمنی بالا، سر و صدایی هم نداشته باشد؟
3. آیا گزینه سومی برای حل این مشکل وجود دارد؟

shamsabbas
19-12-2011, 12:44
کسی نیست جواب بده
خیلی واجبه
لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بذاره

my.lejend
19-12-2011, 14:07
رفیق درب پارکینگ ما هم ریموتی هست و از خود لولا باز میشه. یعنی مثل درب معمولی باز میشه با این تفاوت که ریموتی هست و اصلا صدا نداره
فکر میکنم بهترین مورد همین گزینه باشه.
درب از وسط باز میشه و هر دوقسمتش یه موتور جدا داره. هزینش هم حدود 500/600 شد فکر میکنم

my.lejend
19-12-2011, 14:14
نه توی ریل رو زمین کشیده میشه که صدا بده نه روی ریل بالا میره
روی خود لولای درب باز میشه و اصلا و به هیچ عنوان صدا نداره.

shamsabbas
20-12-2011, 13:00
رفیق درب پارکینگ ما هم ریموتی هست و از خود لولا باز میشه. یعنی مثل درب معمولی باز میشه با این تفاوت که ریموتی هست و اصلا صدا نداره
فکر میکنم بهترین مورد همین گزینه باشه.
درب از وسط باز میشه و هر دوقسمتش یه موتور جدا داره. هزینش هم حدود 500/600 شد فکر میکنم

مشکل ما اینه که امکان استفاده از درب لولایی نداریم. به خاطر اینکه راه پارکینگ 2 تا از ماشینها بسته می شه

MOHAMMAD_ASEMOONI
30-12-2012, 16:36
سلام . اگر بخاطر چرخهاش فلزی هست و صدا میده , یه تیوپ دوچرخه یا موتور ببُرین و مثل حلقه بندازین دور چرخها دیگه صدا نمیده . اگر صدا از سایش در با ریل هست بهش گیریس بزنید صدا خیلی کم میشه . اگر توی ریلش هم سنگریزه و اینا هست تمیزش کنین خیلی تاثیر داره . اما اگر موتورش صدا میشه به چرخ دنده هاش و محورهاش گیریس بزنید

kamran-d
27-09-2013, 11:07
سلام به همگی

مشکل صدای درب ریلی شما از دو مورد می تواند باشد.
یکی قسمت بالای درب و دیگری در قسمت انتهایی می باشد.
به یک آهنگر مراجعه نمائید و قرقره های بالای درب را در بیاورید و بخواهید به جای قرقره از بلبرینگ به حالت افقی نصب نماید . بلبرینگ بین دو تسمه نصب شود و بالای درب به راحتی داخل این تسمه ها جلو و عقب برود.
درضمن برای پائین درب می توانید از قرقه های پلی آمید آلمانی استفاده کنید تا صدا را به حد صفر برساند.
موفق باشید

[لینک تبلیغاتی حذف شد]