مشاهده نسخه کامل
: اگر فرمت کارت حافظه دوربین رو به NTFS تبدیل کنیم مشکلی پیش نمی آید؟
با درود
دوربین دیجیتالی که دارم یه کارت SD داره که وقتی فیلم می گیرم هیچ فیلمی بیش از 2 گیگابایت نمیتونه ذخیره بشود
و مثلا اگه 30 دقیقه فیلم می گیرم به 3 تا فایل 10 دقیقه ای تبدیل میشه که هر کدام 2 گیگابایت حجمشون هست
و این به دلیل فرمت FAT32 مموری کارت هست
گفتم اول بپرسم بعد انجام بدم
اگه فرمت مموری کارت رو به NTFS تغییر بدم تا بتونم فایل های بیش از 2 گیگ ذخیره بشه مشکلی پیش نمی آید ؟
با سپاس
پی نوشت : دوربین Sony Cyber-Shot HX100V.
ata.royalfalcon
15-12-2011, 00:04
با درود
دوربین دیجیتالی که دارم یه کارت SD داره که وقتی فیلم می گیرم هیچ فیلمی بیش از 2 گیگابایت نمیتونه ذخیره بشود
و مثلا اگه 30 دقیقه فیلم می گیرم به 3 تا فایل 10 دقیقه ای تبدیل میشه که هر کدام 2 گیگابایت حجمشون هست
اگه فرمت مموری کارت رو به NTFS تغییر بدم تا بتونم فایل های بیش از 2 گیگ ذخیره بشه مشکلی پیش نمی آید ؟
با سپاس
سلام و خسته نباشید
من تا اونجایی که میدونم (مطمئنم) فرمت FAT32 تا 4 گیگابایت رو پشتیبانی میکنه .
شاید این دوربین طوری تنظیم شده حجم هر فیلم حداکثر تا 2 گیگابایت در نظر میگیره ، پیشنهادم این هست اول به تنظیمات این دوربین مراجعه و حداکثر سایز ممکنه رو set کنید .
با درود
با سپاس
شما اگه دوربینی دیدی NTFS رو پشتیبانی کرد جایزه داری!
فرمت ntfs مخصوص ویندوز هست و معمولا هیچ سیستم عامل دیگه ای از این سیستم فایل استفاده نمی کنه
تمام وسایل الکترونیکی مثل دوربین ها گوشی ها پلیرها و... از این سیستم فایل پشتیبانی نمی کنند
وهمینطور که دوستمون گفت fat32 تا 3.99 ساپورت می کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.