PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی IP MEDIA

asstubirs
14-12-2011, 21:36
این فناوری بهتون این کمک رو میکنه که یک تلویزیون هوشمند داشته باشید پهنای باند از طریق خطوط اینترنت و وایمکس بصورت اینترانت با پهنای 2 مگ به شما داده میشه ومیتونید تمام شبکه هارو از طریق شبکه سروش ببینید من از نماینده مربوطه اش در الکامپ پرسیدم که هزینه ماهیانه کمتر از 10 هزار تومن است که به نظر من بالاست از دیگر امکانات ضبط فیلم ها آرشیو کردن فایل های موسیقی وخیلی کاربردی تر از ستاپ باکس است. قیمت دستگاه رو هم گفتند زیر 100 هزار تومن است.

BraveKnight
14-12-2011, 23:04
منظورتون اینه که میتونیم به فایل‌های صوتی و تصویری سروش هم دسترسی داشته باشیم؟

asstubirs
15-12-2011, 22:17
7

آی پی مدیا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستگاه‌های پخش فیلم و موسیقی حتی رایانه معاون رسانه‌های مجازی صداوسیمای در برنامه زنده «صفر و یك» كه از شبكه آموزش پخش می‌شد، از عرضه «آی‌ پی مدیا» به عنوان تنها نمونه در جهان در آینده‌ای نزدیك خبر داد.

لطف‌الله سیاهكلی با تشریح چگونگی حضور دنیای وب به عنوان یك مكمل برای رادیو و تلویزیون گفت: در ابتدا وب نیز همانند رادیو و تلویزیون ارتباطی یكسویه داشت، اما با ظهور وب 2 یك سیستم كاملا تعاملی در ارتباطات شكل گرفت و اخیرا نیز وب 3 را طراحی كرده‌اند كه ضمن دارا بودن تمامی خصوصیات وب 2، هوشمند نیز هست و پس از مدتی كه كاربر با دنیای اینترنت كار می‌كند، وب سلایق و نیازهای او را شناسایی و بر همین اساس به او خدمات می‌دهد.وی خاطرنشان كرد: در دنیای جدید زمان و مكان بی‌نهایت است و از سوی دیگر صاحبان رسانه‌ها نیز دائما در حال رقابت با یكدیگر هستند و به همین دلیل ما نیز چاره‌ای نداریم كه برخی از كاستی‌ها را از طریق دنیای وب جبران كنیم.وی یادآور شد: از 3 سال قبل بر روی محصولی كاملا پیشرفته به نام «آی‌ پی مدیا» در حال كار هستیم و خوشبختانه مدتی پیش رئیس سازمان صداوسیما جمهوری اسلامی ایران مجوز عرضه آن در بازار را دادند.معاون رسانه‌های مجازی صداوسیما با تشریح قابلیت‌های دستگاه «آی‌ پی مدیا» گفت: شاید این دستگاه تنها نمونه در سطح جهان باشد كه تمامی مراحل ساخت آن به دست متخصصان داخلی انجام شده است و در واقع این دستگاه تجمیعی است از همه آنچه كه امروز به عنوان دستگاه‌های رسانه‌ای در یك خانه می‌توان پیدا كرد.وی تصریح كرد: این دستگاه همه امكانات ست آپ باكس، رادیو، كنسول‌های بازی، دستگاه‌های پخش فیلم و موسیقی و حتی رایانه را یكجا داراست و اگر كسی این دستگاه را داشته باشد دیگر نیازی به داشتن همه این دستگاه‌ها ندارد.وی افزود همچنین با اشاره به ارزان و كوچك بودن این دستگاه خاطرنشان كرد: طبق برآوردهای ما این دستگاه در حدود 100 هزار تومان قیمت خواهد داشت و حتی با برخی از شركت‌ها به توافق رسیده‌ایم تا به صورت اقساطی در بازار عرضه شود.همچنین تصریح كرد: در حال حاضر این دستگاه دارای 2 مگابایت فضای وب است كه از این نظر كاربران هیچ‌گونه مشكلی نخواهند داشت و حتی در آینده قصد داریم آن را به 5 یا 6 مگابایت ارتقا دهیم و تنها چیزی كه این دستگاه به آن نیاز دارد یك صفحه نمایش است كه می‌تواند تلویزیون‌های موجود در بازار باشد و حتی قابلیت استفاده از موس و كیبورد را نیز دارا خواهد بود. منبع جام جم

امکان دسترسی کاربران به اینترنت 2 مگابیت بر ثانیه در شبکه‌ی IP مدیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امکان-دسترسی-کاربران-به-اینترنت-2-مگابیت-بر-ثانیه-در-شبکه‌ی-ip-مدیا)

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون رسانه‌ی مجازی سازمان صدا و سیما با اشاره به برنامه های سازمان در تولید محتوا اظهار داشت: فناوری نوین IP مدیا که یک زیرساخت مشترک از موبایل، وب و تلویزیون است که امکان دسترسی کاربران به اینترنت 2 مگابیت بر ثانیه را بر روی خطوط ADSL و فیبرنوری با حداقل هزینه فراهم می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی انتخاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نقل از سیتنا، مستقر در هفدهمین نمایشگاه بین المللی الکامپ، "لطف الله سیاهکلی" در مراسم افتتاحییه هفدهمین نمایشگاه بین المللی ایران الکامپ از برنامه‌های این سازمان برای راه‌اندازی شبکه‌ی IP مدیا که قابلیت استفاده همزمان موبایل ، وب و تلویزیون را دارد خبر داد.

وی ادامه داد: این فناوری نوین بر بستر ADSL و فیبرنوری با پهنای باند 2 مگابیت بر ثانیه به مردم قابل ارائه است.

وی گفت: با راه اندازی زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات این پروژه از ظرفیت ایجاد شده این شبکه استفاده می‌کند و دیگر نیازی به پهنای باند اینترنت جهانی نخواهد داشت.

سیاهکلی با بیان اینکه این پروژه که با چندین برابر پهنای باند فعلی کاربران در دسترس خواهد بود و با قیمت فعلی ADSL ارائه می‌شود و می‌تواند تمامی تیازمندی‌های مردم را در استفاده از کاربردهای فناوری برطرف کند، افزود: فرصت لازم برای ارسال و دریافت مالتی مدیا بر روی این شبکه و از طریق دستگاه مبدل "ست آپ باکس" فراهم شده است که بخشی از محتوا را برای این شبکه صدا و سیما فراهم می کند اما قصد داریم با انجام چنین شبکه هایی به جای دریافت در مقام ارسال دیتا در دنیا قرار گیریم.

taha hoseini
12-01-2012, 17:38
من فکر کنم تا دهه ی فجر به بازار بیاد. راستی! کسی فرق این شبکه رو با شبکه "شیما" میدونه؟؟

mociuamin
12-01-2012, 21:21
من فکر کنم تا دهه ی فجر به بازار بیاد. راستی! کسی فرق این شبکه رو با شبکه "شیما" میدونه؟؟

سلام. رسانه شیما مجری طرح ipmedia او ایرانه. من ثبت نام کردم. بعد چند روز واسم دستگاهشو آوردن. 4روز دیگه هم میان واسه نصب نهاییش.

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk