PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفاً کمکم کنید ! کل اطلاعات هاردم توسط یک ویروس حذف شده !

Mehdi Khan
14-12-2011, 20:49
سلام دوستان
متاسفانه دیروز هارد اکسترنالم رو به لب تاب دوستم وصل کردم و از شانس بد ما لب تابش یه ویروس خفن داشت که کل هاردمو ویروسـی کرده ! وقتی هاردمو وصل کردم به pc خیلی از فایل ها و فولدر ها در هارد قرار ندارن ! یعنی فقـط در صورتی میتونم وارد فولدر بشم که اسم کامل فولدر رو بلد باشم و تو آدرس بار بزنم تا باز بشه ! اسم ویروس اینه : darkbot.D Worm
چطوری میتونم حذفش کنم و فایل هام برگردن ؟؟
خیلی ممنون از همتون .

A M ! N
14-12-2011, 23:35
سلام دوستان
متاسفانه دیروز هارد اکسترنالم رو به لب تاب دوستم وصل کردم و از شانس بد ما لب تابش یه ویروس خفن داشت که کل هاردمو ویروسـی کرده ! وقتی هاردمو وصل کردم به pc خیلی از فایل ها و فولدر ها در هارد قرار ندارن ! یعنی فقـط در صورتی میتونم وارد فولدر بشم که اسم کامل فولدر رو بلد باشم و تو آدرس بار بزنم تا باز بشه ! اسم ویروس اینه : darkbot.D Worm
چطوری میتونم حذفش کنم و فایل هام برگردن ؟؟
خیلی ممنون از همتون .
سلام دوست من
این تاپیک رو نیگاه میکردی مشکل شما هست، هارد شما پاک نشده فقط مخفی شده اطلاعاتتون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین ویروس داخل پوشه های Recycler همیشه خودش رو کپی داره،
همیشه همراش یک راه انداز Autorun.inf هست
پخش از طریق فلش و دیگر Removable مموری ها
شامل backdoor هم میشه ،همینطور داخل نت وقتی شما وبگردی میکنی ، اون داره از اطلاعاتی خاص نهایت استفاده رو میکنه.
اولین اقدام در برابر این ویروس از بین بردن Autorun.inf هستش.

بنابراین به شما توصیه میکنم که نرم افزار MBAM رو هم بگیری و باهاش اسکن انجام بدین، safe mode اسکن کنین.

Take Care:40: