مشاهده نسخه کامل
: خاموش شدن خودبخودیه کامپیوتر
نوشین نوشین
14-12-2011, 20:19
:11:اول از همه سلام...بعدشم اینکه من یک مشکلی پیدا کردم که واسه من عجیبه اما مطمئنا واسه اساتیده این انجمن ساده و پیش پا افتادست...اونم اینه که کامپیوترو که روشن میکنم بعد از چند دقیقه که این میزان متغیره خاموش میشه و اگر بلافاصله بعد از خامممممممموش شدن، روشنش کنم قبل از بالا اومدن باز خاموش میشه...
1-مشکلش چیه؟
2-خودم میتونم درستش کنم؟
3-هزینش چقدر میشه؟
مرسی:31:
اگه در حالت بیکاری هست اول از همه باید power option رو چک کنید
اگه از اون نبود اول از همه ویندوز رو عوض کنید و اسکن ویروس بکنید سیستم رو
درست نشد یا از دمای بالای قطعات هست یا پاور مشکل داره یا مین
اتصالات پاور روی مین رو چک کنید
فرمایشات مهرداد صحیح کاملا
احتمال زیاد 90% ازدمای بالای قطعات هست و به احتمال قوی تر فن CPU به خوبی کار نمیکنه.....
به بایوس ستاپ برو و دمای CPU و میزان دور فن رو نگاه کن. اگه بالا بود به خرید یه فن مشکل حل میشه. قیمت هم از 8 تونی هست تا الی ماشاا... 50 -60 تومن و بالاتر
نوشین نوشین
15-12-2011, 14:43
مرسی.دکمه ی تشکر ندارم من چرا؟؟؟؟؟
بایوس ستاپ کجاست که چکش کنم؟؟؟؟
power option رو هم اگر بگید کجاست ممنون میشم:46:
مرسی.دکمه ی تشکر ندارم من چرا؟؟؟؟؟
بایوس ستاپ کجاست که چکش کنم؟؟؟؟
power option رو هم اگر بگید کجاست ممنون میشم:46:
بستگی به برند مادربرد داره وقتی که سیستم رو روشن میکنید همون وقت که صفحه سیاه میاد مینویسه که کدوم دکمه بر بزنید تا وارد بایوس ستاپ میشید مثلا اگه گیگابایت باشه با دکمه Delete وارد منو ستاپ میشید.
برای ورود به پاوراپشن هم به کنترل پنل برید
دکمه تشکر هم چون در آغاز فعالیت هستین غیر فعال هست بعد چند وقت محدودیت ها حذف میشه
به p30World خوش آمدید:46:
نوشین نوشین
15-12-2011, 17:42
:10:مرسی.ممنونم.
hadifarsi_1976
27-12-2011, 11:19
من تمام این موارد را تست کردم ولی باز هم سیستم ناگهان ریست میشه، ظاهراَ مشکل از سخت افزار مانند HDD,MB,RAM اگه در این زمینه میتونید من رو راهنمایی کنید.:41:
Master-Joint
06-01-2012, 15:34
سلام به شما دوستان. عزیزان برای بنده هم همچنین مشکلی پیش اومده فقط یکم پیشرفته تر.
سیستم بعد از روشن موندن مدتی حتی در حالت idle خود به خود خاموش میشه.
اگر هم زیاد از سیستم کار بکشم خودکار restart میشه. جدیدا هم یه error صفحه آبی میاد که میگه لازمه سیستم رو
خاموش کنی منم مجبورم ریست کنم اما دوباره بعد از چند دقیقه همینطور صفحه آبی میاد بالا.
احتمال خاموشی رو بالا رفتن دمای اجزای کیس دیدم برای همین گفتم شاید ویروسی داره تو سیستم اختلال ایجاد میکنه.
اما مشکل اینجاست که حتی در safe mode هم صفحه آبی میاد بالا نمیگذاره سیستم رو اسکن کنم.
تصمیم گرفتم سیستم عامل رو دوباره نصب کنم اما درحال نصب ویندوز هم صفحه آبی باز امد. خیلی کلافم کرده.
مطمئنا مشکل سخت افزاریه اما نمیدونم کدوم قسمت مورد داره. از کجا میتونم بفهمم؟
نرم افزاری برای عیب یابی سخت افزار میشناسید؟ خودم سخت افزار بلد نیستم. ضمن اینکه با یک نرم افزار فهمیدم
دمای سی پی یو 61 درجه هم رسید و کم و زیاد میشه. دمای نرمال سی پی یو چقدر باید باشه؟؟
لطفا بنده رو راهنمایی کنید خیلی به کمکتون احتیاج دارم. با تشکر فراوان....
من یه مدت ویندوز 7 که درست کرک نشده بود استفاده میکردم که سیستم restart میشد هر دو ساعت یه بار
ممکنه مشکل شما هم همین باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.