ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در جلوبندی پراید

Rahmani1369
14-12-2011, 14:27
سلام
امروز ماشینم رو بردم میزون فرمون ، جلوبندی ساز تبق های ماشین رو باز کرد و یه جفت کره ای انداخت بعدش هم بوش ها رو باز کزد اونها رو هم عوض کرد گفتش که شل شدند.
به نظرتون کار خوبی کرده یا فقط خرج تراشی کرده(65000 تومن گرفت) ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
در ضمن فرمون خیلی به نسبت قبل سفت شده فرمنم هیدرولیک نیست ولی خیلی سفت شده در ضمن باید یکم فرمون رو کج بگیری تا ماشین راست راه بره(آخه به اینا هم میگن تعمیر کار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif) حالا ببینم فرمونش نرم میشه یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید!
خودش گفت بعد از 500 کیلومتر بیار آچار کشی.
چیکار کنم فرمونش کار کنه خوب میشه یا ببرم یه جا دیگه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif

Life24
14-12-2011, 16:05
سلام
امروز ماشینم رو بردم میزون فرمون ، جلوبندی ساز تبق های ماشین رو باز کرد و یه جفت کره ای انداخت بعدش هم بوش ها رو باز کزد اونها رو هم عوض کرد گفتش که شل شدند.
به نظرتون کار خوبی کرده یا فقط خرج تراشی کرده(65000 تومن گرفت) ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن فرمون خیلی به نسبت قبل سفت شده فرمنم هیدرولیک نیست ولی خیلی سفت شده در ضمن باید یکم فرمون رو کج بگیری تا ماشین راست راه بره(آخه به اینا هم میگن تعمیر کار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حالا ببینم فرمونش نرم میشه یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید!
چیکار کنم فرمونش کار کنه خوب میشه یا ببرم یه جا دیگه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
تجربه من اين رو ميگه كه
اول تا ميتونيد ماشين تعميركار نبريد.
اگر هم مي بريد نمايندگي ببريد. نمايندگي هم بعضي هاشون وارد هستند مثل همين دوستي كه در سايت بچه ها رو راهنمايي ميكنه

اين تعميركارهاي بيرون واقعا نا وارد هستند.ماشين رو بدتر خراب ميكنن ميره.

اگر مشكل بزرگي ماشين نداره و قابل تحمل هست سعي كنيد نبريد تعميرگاه.
من ماشين يكمي فرمانش ميزنه اما طوري نيست كه اذيت كنه
اما نه بردمش جلوبندي نه ميزان فرمان.
چون ميدونم ببرم . خراب ترش ميكنن كه بهتر نميشه.

من خودم اوايل حساس بودم. ديديم واقعيت اين هست كه همه ناوارد هستند و از خودشون يك چيزي ميگن.
ماشين رو ول كردم به حال خودش.

Rahmani1369
17-12-2011, 08:44
ار اتفاقا من هم همین که از اونجا اومدم بیرون به خودم گفتم تا عیب اساسی پیدا نکرده دیگه نمی برمش تعمیرگاه.
میدی یه چا رو درست کنند میزن سه جای دیگش رو خراب میکنن.
کشیدن فرمون به یه سمت با میزون فرمون درست میشه؟

heinrich_himmler
17-12-2011, 10:25
خب، سفت شدن فرمان طبيعيه اما كج بودنش نهف به علت تعويض قطعات و نو شدن بعضيها به طور طبيعي فرمان يه كمي سفت تر از حالت قبل ميشه. بهتره بعد از طي همون مسافتي كه گفته ببريد و مشكلات جديد رو گوشزد كنيد. براي سفتي فرمان چاره اي نيست و به مرور زمان و با فرسوده شدن قطعات دوباره نرم و نرمتر ميشه اما بايد كج بودن قربيلك رو براتون برطرف كنه.
در مورد زدن فرمان ماشين دوست خوبمون Life24 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم بايد بگم احتمالا مشكل از لاستيكهاست. به طور معمول لاستيكهاي گلدستون، دنا و كوير تا حدودي تاب دارند و اين به غير از تعويض تاير با جنس خوب قابل رفع نيست، مورد دوم تاب داشتن رينگه كه در خودروي پرايد خيلي شايعه، دليلش هم ضعيف بودن رينگ و آسيب پذير بودن نسبت به هر دست اندازيه كه بايد به طور مرتب چك بشه.

MojiOS
17-12-2011, 12:42
اتفاقا منم همین 2 هفته پیش ماشین رو بردم واسه تعمیر جلوبندی و چهارشنبه هم بردم واسه آچارکشی. الان مشکلی نداره. فرمونه منم بعد از میزون فرمون کج بود. کاری نداره ببر جلوبندی سازی، یه پیچه واز می کنه فرومونو صاف می کنه و دوباره می بنده:46:

Rahmani1369
17-12-2011, 20:38
کجی فرمون رو درست کرد ولی غربیلک فرمون رو اصلا باز نکرد رفتش تو ی چال نمیدونم چیکار کرد بعد رفتم یه دور زدم دیدم خوب شده.
اما الان فرمون تو سرعت ها بالا (مثلا 110 و 120 ) به سمت راست میکشه این مشکل با میزون فرمون، درست میشه؟

MojiOS
18-12-2011, 01:44
کجی فرمون رو درست کرد ولی غربیلک فرمون رو اصلا باز نکرد رفتش تو ی چال نمیدونم چیکار کرد بعد رفتم یه دور زدم دیدم خوب شده.
اما الان فرمون تو سرعت ها بالا (مثلا 110 و 120 ) به سمت راست میکشه این مشکل با میزون فرمون، درست میشه؟
آره ببر میزون فرمون درست میشه. مشکلای دیگه هم بعد از آچار کشی درست میشن:46:

mehdi_yari1364
15-01-2012, 19:42
سلام.
دوست عزیز من با سه تا پراید رانندگی کردم که النم یکی دارم فرمان همشون یه سمت راست منحرف میشه (احتمالاً طبیعتاً اینطوره)

iranpanel.net
21-01-2012, 12:28
سلام یکی هست تو عباس اباد که فقط کارش جلو بندی سازیه پول خوب میگره ولی کار عالی تحویل میده جولوبندی پرایدم تقویت میکنه کاره حرف نداره عباس اباد نمایندگی اوپل و اگه بلنید روبروش یه خیابون نبش کوچه سوم یا دوم بود سمت چپتون یه جلوبندی سازیه یه ادم قد کوتاه یکمی توپول امشو یادم نیست نقی بود غلام بود ولی انصافا کارش عالیه

xp111
28-01-2012, 23:01
من تو این چند مورد پدرم در اومد تا همش اوکی شد.
کشیدن فرمون یا بخاطر لاستیکته که باید جاشو عوض کنی یا بخاطر لاستیکای موج گیر و تعادل جلوبندیته که عوض کردنش کلا با وسایل 15 تومنی میشه.
سفت بودن فرمونم بعد از تعمیر جلوبندی عادیه و درست میشه

samane.
26-08-2012, 15:34
منم یه سوالی دراین رابطه داشتم :
میخواستم بپرسم تعمیر جلو بندی شامل تعمیر یا تعویض چه قطعاتی میشه؟ راستش چند وقت پیش یه نفر ماشینم و برد جلوبندی سازی و گفت که 37 تومن هم هزینه اش شده قرار بود یکی از کمک ها با یک کمک استوک عوض بشه و جلو بندی تعمیر بشه امروز که جای دیگه بردم میزون فرمون به من میگه اصلا جلوبندی ات باز نشده و فقط کمکت عوض شده چند تا لاستیک کنار طبق ها نشونم داد که پوسیده بودن و گفت این ها باید عوض شن یک چیز دیگه هم نشون داد که باید گیریس کاری میشد و طبق ها هم که مشکلی نداشتن به نظرتون من 37 تومن و بابت چی دادم؟ یعنی دیگه چه قطعاتی وجود دارن که ممکنه تعمیر شده باشن؟
همون طور که فهمیدین اصلا وارد نیستم اگه میشه ساده توضیح بدین

D r i v e r
30-08-2012, 04:42
منم یه سوالی دراین رابطه داشتم :
میخواستم بپرسم تعمیر جلو بندی شامل تعمیر یا تعویض چه قطعاتی میشه؟ راستش چند وقت پیش یه نفر ماشینم و برد جلوبندی سازی و گفت که 37 تومن هم هزینه اش شده قرار بود یکی از کمک ها با یک کمک استوک عوض بشه و جلو بندی تعمیر بشه امروز که جای دیگه بردم میزون فرمون به من میگه اصلا جلوبندی ات باز نشده و فقط کمکت عوض شده چند تا لاستیک کنار طبق ها نشونم داد که پوسیده بودن و گفت این ها باید عوض شن یک چیز دیگه هم نشون داد که باید گیریس کاری میشد و طبق ها هم که مشکلی نداشتن به نظرتون من 37 تومن و بابت چی دادم؟ یعنی دیگه چه قطعاتی وجود دارن که ممکنه تعمیر شده باشن؟
همون طور که فهمیدین اصلا وارد نیستم اگه میشه ساده توضیح بدین

اجرت تعویض کمک فنر تا جایی که اطلاع دارم برای ماشینی مثل پراید 4 - 5 تومن هست!
کمک استوک هم اگه انداخته باشن قیمتی نداره
نهایت 10 تومن!
فنر هم اگه عوض کرده باشن (که نیازی نیست اصلا) دونه ای توی بازار نیست و جفتی هست و جفتی 20 تومن
استوکش نهایتا دونه ای 5 تومن میشه خرید(اونم خیلی تمیزش رو)
سیبک ، طبق ، گردگیر ها ، میل موجگیر و اگه به قسمت چرخ بریم شامل خیلی چیزای دیگه میشه

sali523
20-12-2012, 14:56
سلام
ماشین من موقعی که ترمز میزنم میلرزه پیش هرکس که بردم یه چیزی گفت یکی گفت دیسکشه عوض کردم توپی رو هم عوض کردم لنت رو عوض کردم سیبک هاشو عوض کردم خلاصه هرچی تو جلوبندی داشت رو عوض کردم لرزش کم نشد بیشتر هم شد دیگه حالم از هر چی پراید بهم خورد توسرعت 80 به بالا ترمز که میزنم طوری میلرزه که انگار الانه که چرخاش در بره اگه فرمون هم مایل به چب یا راست باشه لرزش چند برابره فقط موقع ترمز زدن میلرزه تو حرکت با هر سرعتی خوبه دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم

heinrich_himmler
26-12-2012, 21:33
سلام
ماشین من موقعی که ترمز میزنم میلرزه پیش هرکس که بردم یه چیزی گفت یکی گفت دیسکشه عوض کردم توپی رو هم عوض کردم لنت رو عوض کردم سیبک هاشو عوض کردم خلاصه هرچی تو جلوبندی داشت رو عوض کردم لرزش کم نشد بیشتر هم شد دیگه حالم از هر چی پراید بهم خورد توسرعت 80 به بالا ترمز که میزنم طوری میلرزه که انگار الانه که چرخاش در بره اگه فرمون هم مایل به چب یا راست باشه لرزش چند برابره فقط موقع ترمز زدن میلرزه تو حرکت با هر سرعتی خوبه دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم

تو یه فضای باز فرمون رو کامل بگیر سمت چپ و با سرعت دور بزن طوری که ماشین یه 360 یا 720 کامل دور بزنه و همین کارو با فرمون راست هم بکن. اگه صدای غیر عادی شنیدی یا صدای "تک تک" شنیدی حتی موقع ترمز آروم مشکل از سه شاخ پلوس یا خود پلوسهاست. اگه نه از جنس بد دیسک چرخهای جلو، سیلندرهای ترمز یا تایرهاته.

xxxxhossein
11-02-2013, 06:38
سلام
به نظرتون کار خوبی کرده یا فقط خرج تراشی کرده(65000 تومن گرفت) ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
در ضمن فرمون خیلی به نسبت قبل سفت شده فرمنم هیدرولیک نیست ولی خیلی سفت شده در ضمن باید یکم فرمون رو کج بگیری تا ماشین راست راه بره(آخه به اینا هم میگن تعمیر کار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif) حالا ببینم فرمونش نرم میشه یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید!
چیکار کنم فرمونش کار کنه خوب میشه یا ببرم یه جا دیگه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
اینکه فرمونت کجه کاری نداره قاب فرمونو دربیار با آچار چهر پر باز کن راستش کن تنظیم میشه به همین راحتی

masoudalmas
10-08-2013, 22:28
سلام دوستان. من ماشینم وقتی تو جاده خاکی میره و توی دست انداز ریز میوفته یه صدایی میده که لرزششو از پدال گاز هم حس میکنم. به نظرتون مشکل از کدوم قسماتا میتونه باشه. میخوام ببینم اگه جدی نیس دیگه نبرم تعمیرگاه. ماشینم پرایده

mnsn987456
13-08-2013, 14:20
سلام
تجربه من اين رو ميگه كه
اول تا ميتونيد ماشين تعميركار نبريد.
اگر هم مي بريد نمايندگي ببريد. نمايندگي هم بعضي هاشون وارد هستند مثل همين دوستي كه در سايت بچه ها رو راهنمايي ميكنه

اين تعميركارهاي بيرون واقعا نا وارد هستند.ماشين رو بدتر خراب ميكنن ميره.

اگر مشكل بزرگي ماشين نداره و قابل تحمل هست سعي كنيد نبريد تعميرگاه.
من ماشين يكمي فرمانش ميزنه اما طوري نيست كه اذيت كنه
اما نه بردمش جلوبندي نه ميزان فرمان.
چون ميدونم ببرم . خراب ترش ميكنن كه بهتر نميشه.

من خودم اوايل حساس بودم. ديديم واقعيت اين هست كه همه ناوارد هستند و از خودشون يك چيزي ميگن.
ماشين رو ول كردم به حال خودش.

:n03: سلام
به نظر من با تجربه ای که من دارم اصلا نه نمایندگیها نه تعمیرکارها هیچ کدوم بلد نیستن فقط خرابتر میکنن چون تا آچار انداختنو یاد میگیرن خیال میکنن استاد شدن جالب اینجاست هیچ کدومم همدیگرو قبول ندارن من پراید 111 صفر کیلومتر دارم دادم نمایندگی دست به جلو بندی زد قبل این ماشین بدون لرزش حرکت میکرد(((( عالی ))))بعد تحویل گرفتن لرزش شروع شد نمایندگی که زیر بار نمیرفت خراب تعمیر کرده بیرونم هر جا دادم هیچ تاثیری نداشت دیکه بیخیال شدم هر روزم حدود 80 کیلومتر از کرج تا محل کارم میام با لرزش فرمون اما با سرعت 90 تا 100 حرکت میکنم که لرزش ریزی داره و زیاد ضربه نمیزنه اگه تعمیرکار آشنای آشنا داری با تجربه ، بده کل جلوبندیو نگاه کنه لاستیک ها رو نگاه کنه که پله نکرده باشه تاب نداشته باشه بالانس درجا بزنه برات کلا یه آچار اساسی به جلوبندیت بندازه وگرنه بخیال بشو بساز.

shadows_funeral
13-08-2013, 21:42
برای هر موضوعی نیاز به ایجاد تاپیک جدید نیست. تاپیک جامع عیب یابی وجود داره: عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])