ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سفتی فرمان پراید

Rahmani1369
14-12-2011, 14:25
سلام
امروز ماشینم رو بردم میزون فرمون ، جلوبندی ساز تبق های ماشین رو باز کرد و یه جفت کره ای انداخت بعدش هم بوش ها رو باز کزد اونها رو هم عوض کرد گفتش که شل شدند.
به نظرتون کار خوبی کرده یا فقط خرج تراشی کرده(65000 تومن گرفت) ؟:18:
در ضمن فرمون خیلی به نسبت قبل سفت شده فرمنم هیدرولیک نیست ولی خیلی سفت شده در ضمن باید یکم فرمون رو کج بگیری تا ماشین راست راه بره(آخه به اینا هم میگن تعمیر کار:19:) حالا ببینم فرمونش نرم میشه یا نه :41:؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید!
خودش گفت بعد از 500 کیلومتر بیار آچار کشی.
چیکار کنم فرمونش کار کنه خوب میشه یا ببرم یه جا دیگه؟:13:

Amir..H
14-12-2011, 18:55
اگه مشکلی نداشته خرج بیخود بوده
فقط از اینکه اون طرف جنسای مرغوب بسته مطمئن شو چون اصلا ربطی نداشته که بوش و طبق رو عوض کرده !
اون به هم خوردن زاویه فرمون هم اشکالی نداره منم پراید قبلی که میزون فرمون کردم همین جور شد!

amir@sh
14-12-2011, 21:43
سلام
امروز ماشینم رو بردم میزون فرمون ، جلوبندی ساز تبق های ماشین رو باز کرد و یه جفت کره ای انداخت بعدش هم بوش ها رو باز کزد اونها رو هم عوض کرد گفتش که شل شدند.
در ضمن فرمون خیلی به نسبت قبل سفت شده فرمنم هیدرولیک نیست ولی خیلی سفت شده در ضمن باید یکم فرمون رو کج بگیری تا ماشین راست راه بره(آخه به اینا هم میگن تعمیر کار:19:) حالا ببینم فرمونش نرم میشه یا نه :41:؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید!
درموردخراب بودن یا نبودن بوش و تبق نمیشه ندیده نظر داد و لی در مورد سفتی فرمون بعد از یه مدت خوب میشه در مورد کجی فرمون هم پیچ وسط فرمون رو با آچار چرخ باز کن بعد درحالی که با سرعت پایین در یه مسیر مستقیم حرکت میکنی فرمون رو مستقیم تنظیم کن و پیچش رو ببند

MCI
25-12-2011, 14:39
شما یه گریس خور وصل کن به فرمون درست میشه.
من خودم دادم برام گریس خور گذاشتن خوب شده

alicnc
20-01-2012, 20:11
سلام

قطعه کره ای که خدایش بیامرزد احتمالاً منظورشون شوش بوده!
وقتی خودرو سالم است چرا اضافه هزینه و برهم زدن و...
اگر طبق و با سیبک عوض کرده طبیعی است سفت شدن و بعد از 300 یا 400 درست میشه ولی بر هم خوردن فرمان را ببرید یه میزان فرمانی یا پرگار بذارید.

moriss
23-02-2012, 22:31
شما یه گریس خور وصل کن به فرمون درست میشه.
من خودم دادم برام گریس خور گذاشتن خوب شده

اقا در مورد این گریس خور یه توضیحی میدی؟ هزینه اش چقدره و ایا فرمون واقعا نرم میشه؟

من یه پرایدی نشستم خیلی فرمونش نرم بود ( مث هیدرولیک ) طرف میگف گریس خور کرده !!

amir_ata_21
26-03-2012, 17:02
شما ماشینتونو بدید که براتون تنظیم باد کنند، برای ما که درست شد:21: