مشاهده نسخه کامل
: تروجان olmarik.tdl3 trojan
yashgin128
14-12-2011, 06:57
سلام دوستان
چندروزیکه یه کرم سیستمم گرفته و خیلی داغون کرده سیستمم رو
اسمش win32/olmarik.tdl3 trojan هستش و در قسمت ابجکت operation memory درج شده(بوسیله نود 32 اینو گرفتم.)
هر بار که سیستم بالا میاد نود این پیغام رو میده به هیچ وجه هم قابل پاک شدن نیست
به اینترنت که وصل میشم و یه مرورگر رو که اجرا میکنم فورا سیستم قفل میکنه و باید ریست بشه.شاید اینو 10 بار تجربه کرده باشم.
چیکار کنم؟
سلام دوستان
اسمش win32/olmarik.tdl3 trojan هستش و در قسمت ابجکت operation memory درج شده(بوسیله نود 32 اینو گرفتم.)
به اینترنت که وصل میشم و یه مرورگر رو که اجرا میکنم فورا سیستم قفل میکنه و باید ریست بشه.شاید اینو 10 بار تجربه کرده باشم.
چیکار کنم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
چیکار کنم؟
سلام
بهتره با این نرم افزار پاکش کنین ،
یک نوعش که با همون TDSSkiller از بین میره ، ولی این دیگه تمام انواع اون رو شامل میشه.
فقط اسکن رو از طریق safe mode انجام بدین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدTake Care:40:
yashgin128
15-12-2011, 06:21
سلام
متاسفانه دانلود چنین حجمی در حال حاظر واسه من امکان پذیر نیست.فعلا با همون گوگل دارم کار میکنم ببینم میشه راه حلی پیدا کرد.
در ضمن اینی که شما معرفی کردین تداخلی با انتی ویروسم نداره؟
ممنون
سلام
متاسفانه دانلود چنین حجمی در حال حاظر واسه من امکان پذیر نیست.فعلا با همون گوگل دارم کار میکنم ببینم میشه راه حلی پیدا کرد.
در ضمن اینی که شما معرفی کردین تداخلی با انتی ویروسم نداره؟
ممنون
سلام با این برنامه ی پایین اسکن کنین و لوگش رو داخل این تاپیک قرار بدین حجم این برنامه کلا 2 مگ نمیشه:
Take Care:40:
empratoor
30-01-2012, 16:30
سلام این تروجان فقط از این طریق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پاک میشه . بسیار هم کم حجم هست.
موفق باشید
سلام این تروجان فقط از این طریق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fspecial%2FEOlmarikRemover.exe)پاک میشه . بسیار هم کم حجم هست.
موفق باشید
روی ویندوز 7 که اجرا نشد. ( 64 بیت)
jafarian
21-02-2012, 00:07
روی ویندوز 7 که اجرا نشد. ( 64 بیت)
برای پاک کردنش از برنامه SPYWARE Doctor استفاده کنید:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پاک کردنش از برنامه SPYWARE Doctor استفاده کنید:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pcguide.com%2Fremove-trojan-win32olmarik-tdl3-removal-guide-how-to-remove-trojan-win32olmarik-tdl3%2F)
راستش یک دونه نصب کردم همون شب.
فکر کنم همین لینک هم بود ( چون یادمه لینکش را از توی همین پی سی ورلد برداشتم)
ولی رجیستر نداره.
شما کد یا کرکی دارید؟
:11:
AlexanderMahone
24-02-2012, 16:45
راستش یک دونه نصب کردم همون شب.
فکر کنم همین لینک هم بود ( چون یادمه لینکش را از توی همین پی سی ورلد برداشتم)
ولی رجیستر نداره.
شما کد یا کرکی دارید؟
:11:
اول اپدیتش کن بعد از اپدیت ارتباط خودت با اینترنت رو قطع کن و از این سریال برای فعال کردن استفاده کن:
ضمنا برای درخواست سریال یا کرک اسپایور دکتر از این بخش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کن
اینم تایپیک اسپایور دکتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammadi_4u
24-02-2012, 17:34
سلام داخل سیستم C:\Windows\System32\drivers فایلی رو بنام.netbt.SYS با پسوند سیس یا همون سیستمیک تغییر نام کنید و همون فایل رو از ویندوز دیگه یا سیدی ویندوز روش پیست کنید. مشکل حل میشه!
هرسه گونه اولماریک روسی با این ترفند حل میشه و نیازی به کامبو فیکس نیست!
موفق باشید:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.